FOGADOK MUNKÁT
Kerekes és Márton Bt. - Márton Zoltán
Kerekes és Márton Bt. - Márton Zoltán
181
Megbízás

30 perccel ezelőtt volt itt.

Szigethalom és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 66880

Minősített jószaki

Rólam

Üdvözöljük! :) A nevünk Kerekes Katalin, és Márton Zoltán. Családi vállalkozásként, huszonöt év folyamatos építőiparban eltöltött idő, és ezalatt megszerzett tapasztalataink alapján tökéletesen megtanultuk, így teljes magabiztossággal merjük kijelenteni, hogy az elégedett megbízóinkhoz vezető egyenes út, a szakma iránti szenvedélyünk és elvégzett munkáink minősége, az ügyfeleink igényeivel szembeni rugalmas hozzáállásunk. Személyes küldetésünk egyben, hogy minden kedves megrendelő igényeit folyamatosan szem előtt tartva, ezzel párhuzamosan legjobb tudásunk szerint igyekezzünk önöknek további költséghatékony, kreatív ötletekkel szolgálni minden megbízás terén, hogy megbízó és megbízott egyaránt elégedett mosollyal élvezze az áhított végeredményt! Velünk, a minőségi munkavégzés mellett az összeszokott, profi szakembereinkkel a munkafolyamat is a lehető leggyorsabb ütemben zajlik. Nálunk minden szakember ellenőrzött tudással rendelkezik. Csapatunkat és szakembereinket folyamatosan ellenőrzött, minőségi, gyors és precíz munkavégzés jellemzi! (Budapesten csak a XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII (17,18,19,20,21,22,23) Kerületekben vállalok munkát!) További referencia képekért és megbízóink által írt véleményekért böngésszen az alábbi linkek között: Honlapunk: https://www.vivakovilag.hu/ vagy csatlakozzon Ön is facebook csoportunkba / nézze meg google / jószaki.hu értékeléseinket az alábbi linkeken keresztül: Google értékeléseink: https://www.google.com/search?q=viva+k%C5%91vil%C3%A1g+21+kft&oq=&aqs=chrome.1.35i39i362l7j69i59i450.443915057j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/747953009645046 Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/vivakovilag21kft Keressen bennünket bizalommal! :) Kerekes Katalin & Márton Zoltán
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Nimrod
Betartja a szavát, jól szervez és a munka minőségét is kifogástalannak találtam. Pedig kifejezetten zavarnak a kisebb ,,elhanyagolható eltérések’’ de Zoltán munkájában nem találtam hibát. Jövőre újra találkozunk, jó egészséget nektek! Mindenkinek bátran ajánlom Zoltánt és Katát!
Ákos
Gyors és pontos munkavégzés
Ajánlatkérő
Családi ház szigetelésére és színezésére kértük fel Zoltánt és Katát. Megkeresést követően hamar kijöttek, precíz árajánlatot kaptunk, hasznos tanácsokkal láttak el bennünket. Rövid időn belül a kivitelezés is elkezdődött. Szerencsére az anyagbeszerzés nem ránk hárult. A megbeszélt időpontban kezdődtek meg a munkák. A csapat felkészült, jól szervezett, nagyon szépen dolgoznak. Az elvégzett munkával nagyon elégedettek vagyunk. Másoknak is csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen. Használják jó egészséggel! :)
Szilvi
Rugalmas, segítőkész és gyors munkavégzés jellemezte Zoltánt és a csapatát. Bátran ajánlom másoknak is, akik felújítás alatt állnak!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük az értékelést, használják egészséggel! :)
Ajánlatkérő
Zoltán elfoglalt, de ügyesen szervez. Nem hagyja magára a csapatát, hanem irányít, kézben tartja a folyamatokat, instruálja, ha kell, korrigálja őket. Rugalmas, érti a megrendelő elképzelését, és mind a gyakorlati, mind az esztétikai részét szem előtt tartva valósítja meg a felvállalt munkát. Az árajánlat készítésben gyors, és a vállalt kereteket tartja: mind a költséget, mind a határidőt. Akkor jön, amikor mondja, soha nem késik, sosem kell utánakérdezni, ha bármi változás van, napokkal előre jelzi, és a módosítás nem rétestészta, hanem legföljebb egyszeri, belátható és elfogadható mértékű, tehát 1-2 munkanap. Jól határozza meg a szükséges idő és költség keretet. Az általam valaha megismert legmegbízhatóbb vállalkozó ebben az országban. Utóbb is hálásan köszönöm a munkájukat!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük az értékelést! :)
Ajánlatkérő
Zoltán és Csapata/Katát is beleértve :)/ rendkívül gyors és profi munkát végzett nálunk. Egy évvel előre beszéltük meg a munkákat, és így is minden úgy alakult ahogy előre megbeszéltük. Gyorsan, hatékonyan és tisztán végezték a munkát, mindig mindent megbeszéltünk, Zoltán pedig profin irányította őket. Csak ajánlani tudom mind a festő, mind a térkövező csapatát. Nagyon köszönjük, nagyon tetszik az elvégzett munkájuk.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen az értékelést, használjátok jó egészséggel☺️
Ajánlatkérő
Ajánlom Zolit és a csapatát. November végén voltak felmérni nálam, és januárban már kezdték is a munkát, tehát nem kellett hosszú hónapokat várni rájuk. Nagyobb terület és az utcafront térkövezése, szikkasztó árkok készítése és támfal bontása, illetve ennek újjáépítése volt a feladat, tereprendezéssel. Elképesztő gyorsan és hatásosan dolgoztak, nem voltak üres járatok vagy lazsálás. Az árajánlat tényleg az összes kiadási tételt tartalmazta, így nem értek meglepetések, de szerencsére nekem nem kellett foglalkoznom az építőanyagok megrendelésével vagy a sitt elszállításával, ezeket Zoli intézte helyettem. A brigád megbízható és precíz, bármit kértem egyből megcsinálták, és nem romboltak szét semmit amit nem kellett volna, vigyáztak a portára. Baráti viszony alakult ki köztünk, valószínűleg a későbbiekben is fogok velük dolgozni.
Szaki válasza:
Kedves Zsolt! Köszönöm a bizalmat és a pozitív értékelést. Örülök hogy egy ilyen rendes megrendelőnek dolgozhattam, és még fogok is a közeljövőben.
Ajánlatkérő
Zoltán folyamatosan felügyeli az egyébként talpraesett, hozzáértő és szorgalmas kollégáit. A munka folyamatos, reggeltől munkaidő végéig tartott minden nap. A felmerült kérdéseket időben megtárgyaltuk, kiváló tanácsokat kaptam, így elképzeléseink szerint valósult meg a betonlépcső építés és a térkövezési munka egyaránt. Precíz és igényes munkát vehettem át, miközben a szükséges anyagok kiválasztásban és szállításában is segítséget kaptam.
Laci
Hamar megvolt a felmérés és a kivitelezésre sem kellett sokat várni. Gyorsan elkészültek a zsalukő kérítéssel, nem is számítottam ilyen rövid időre. Könnyen és egyszerűen ment az egyeztetés, és minden a megbeszéltek szerint alakult. Profi, összeszokott társaságot és jó szervezést tapasztaltam. Csak ajánlani tudom Zoltánt és csapatát!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen az értékelést, használjátok egészséggel! :)
Éva
Végtelenül segítőkész,sok jó tanácsot adott,nagyon precíz és gyönyörű munkát végzett!!!!!Csak jó és pozitív véleményem van!!!!!!
Szaki válasza:
Kedves Éva! Köszönöm szépen a bizalmat! Használják jó egészséggel.
HDJenő
nem adott ajánlatot
Ajánlatkérő
Gyors ajánlatadás, gyors kivitelezés.
Ajánlatkérő
Gyorsan kijött felmérni, pontos, részletes árajánlatot adott, sokkal gyorsabban befejezték, mint vártuk, profi szakemberekkel dolgoznak, akiket nem is láttunk pihenni, míg itt voltak. A kész munkával nagyon elégedettek vagyunk és a hozzáállásukkal is. Bárkinek szívesen ajánljuk Zoltánékat!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést és nagyon örülök hogy meg vannak elégedve.
Toldi Gyula
Gyorsak és precízek voltak
Szabó Andor
Sajnos még választ sem kaptam az ajánlatkérésemre
K.Ákos
Zoltán gyorsan válaszolt az megkeresésemre. Az ajánlat korrekt volt, a kivitelezés gyorsan elkezdődött. Minden rendben ment. Köszönjük.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Somi
Amit megrendelőként kaptam Zoltántól: Gyors, pontos helyszíni felmérés, precíz ajánlat, megbeszéltek szerinti kezdés és befejezés, jó csapatmunka, kiváló szervezés, magas minőségű kivitelezés. Végül, de nem utolsó sorban, korrekt ár. Nekem ennyi elég az ötös fölé osztályzathoz:)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Attila Mihály
Családi ház hőszigetelésével és színezésével bíztuk meg őket. Nagyon elégedettek vagyunk, időben elkezdték, szépen dolgoznak, a megbeszélt áron. Csak ajánlani tudjuk. Köszönjük szépen még egyszer!
MLRD Reality Nonprofit Kft.
Eljött megnézte a munkát, ígérte hogy küldi az árait azóta is küldi.
Szaki válasza:
Vállalkozóknak nem dolgozunk, köszönöm!
Darvas Andor
Márton Zoltán és csapata a kerítésünk újjáépítésében és az autóink számára kialakított térkövezett kocsibeállóban volt segítségünkre. Nagyon meg vagyunk, voltunk elégedve. Gyorsan, pontosan és az előre megbeszéltek alapján ment a teljes folyamat. Amit ígért, azt meg is tartott, szép munkát adtak át. Kifejezetten ajánlott, megbízható szakember!
Szaki válasza:
Kedves Andor! Köszönöm szépen !
Vásárhelyi Pálné Szilágyi Erzsébet
Megbízhatatlan. Családi ház felújítását vállalta, elkezdte, majd betegségre hivatkozva "lelépett". Állítólag embereit is elküldte, ehhez képest hirdet. Nem ajánlom senkinek!
Szaki válasza:
Kedves Erzsébet! Ne adja isten, de még ön is lehet beteg! További minden jót kívánunk.
Farkas Gyula
Márton Zoltán Dunaharasztiból Majosházán udvar és házkörüli kövezést végzett. A munkát az előre megállapodott időben szépen végezte el. Megbízható, jól dolgozó szakember, meg vagyunk elégedve munkájával. Jó szívvel ajánljuk.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen !
Szabó Ágota
Nagyon örülök, hogy Zoltánt sikerült megnyerni a Nálunk lévő munkálatok (falkerítés építése, térkő lerakás, meglévő lépcső rendbe hozatala) elvégzésére! Az ajánlatkérés napján már kaptunk visszajelzést, s hamarosan fel is keresett Bennünket, hogy a helyszínen felmérje a munkát. Ezt követő napon már a részleteiben levezetett ajánlat birtokában voltunk. A megvalósítás rendkívül gyorsan és flottul ment, Zoltán és csapata munkájával maximálisan meg vagyunk elégedve. A legközelebbi munkáinkat is Velük tervezem megvalósíttatni, csak ajánlani tudom!
Tamás Jakus
Csak azért adok 4-es értékelést, mert volt egy kis kálvária a munka kezdési időpontjával, de az amit-ahogy-amilyen logisztikával csináltak az tényleg profi volt. Normális a főnök és az emberei is, mindenki dolgozik mint az őrült, értik a dolgukat. Megrendelőként nehéz elfogadni, hogy 2 hetet csúszik egy munka kezdése, de ha én lennék a vállalkozó és a csapadék és egyéb miatt nem tudnék otthagyni 1-1 munkát félkészen, mert már kezdeni kéne a következőt, akkor lehet, hogy én sem érnék oda időre, szóval ez talán annyira nem is felróható. Örülök, hogy kivártuk őket és nem kezdtünk el kapkodni. :)
Horváth Dávid
Homlokzat szigetelési munkálatok miatt kerestük fel Zoltánt, aki a megkeresésünkre hamar válaszolt. Az egyeztetések után a munka lebonyolítása zökkenőmentes volt. A csapatával teljes mértékben elégedettek voltunk. Gyorsan és precízen dolgoztak. Bátran ajánljuk mindenkinek! Örülünk, hogy találtunk egy megbízható és jó szakembert a közelben. :-)
Ajánlatkérő
Nagyszabású kertrendezési munkák (térkövezés, kerítésépítés, burkolás, járdakészítés, földmunka) miatt kerestem meg Zolit, aki helyszíni felmérés után még aznap árajánlatot küldött. Az ígért időpontban elkezdték a munkát, melyet csodálatra méltó módon néhány munkanap alatt be is fejeztek, az elvégzett munka semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Zoli minden szakmai kérdésemre készséggel válaszolt, illetve számos jótanáccsal is ellátott a kerttel kapcsolatban. Munkájuk végeztével a kertet rendezett állapotban hagyták ott, minden szemetet és építési törmeléket elszállítottak. Bárkinek jó szívvel ajánlom, aki megbízható, igényes és korrekt szakembert keres, és természetesen a jövőben én is hozzá fordulok, ha kőművesre lesz szükségem. Köszönöm szépen az igényes munkát!
Debreceni Attila Ernő
A napokban végeztek a munkával mi pár napon belül megkaptuk az ajánlatot amit el is fogadtunk remek tanácsokal látott el bennünket amikkel csak még szebb és időtállobb lett a végeredmény én nem tudok belekötni semmibe mindent nagyon köszönünk üdv Debreceni család
Ajánlatkérő
Tisztelt Szaki! Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!!!!! Nem kell begyűjteni a munkákat, amiket nem tud az ember megcsinálni, csak azért, hogy az ővé legyen a megbízás. Ez ilyen egyszerű. Maga dönti el, hogy mennyit vállal, hogy akar túlterhelt lenni vagy nem. Szerintem jobb az egyensúlyt megtalálni, nem túlvállalni magát, a vállaltakat viszont teljesíteni. Ezt így illik.
Szaki válasza:
Tisztelt Ajánlatkérő! Először is őszintén sajnálom és fogadja őszinte bocsánatkérésem hogy nem tudok kettészakadni, a jelenleg köztudottan tomboló munkaerő hiány miatt rendkívül nehéz 100% os pontossággal teljesíteni napra pontosan minden ajánlatot, ígéretet, miközben megbízások terén túlterheltek vagyunk. Ingyenes kiszállással, helyszínen való felméréssel, ingyenes árajánlattal dolgozunk kivétel nélkül minden kedves megbízó számára! Ezt miért hagyta figyelmen kívül? Ha késünk egy-egy ajánlattal igyekszünk pár napon belül de legritkább esetben egy héten belül elkészíteni az ajánlatot, hiába telefonál mindennap, a már leírt időkereten belül így is, úgy is teljesítettük volna, de nem soron kívül ahogy azt ön elgondolta, sajnálom hogy ehhez nem volt kellő türelemmel! Illetve hagy jegyezzem meg sajnálom ha nem talált velem szimpátiát DE Senki nem kérte azt, főleg nem én, hogy úrnak szólítson, csak feleslegesen szaporítja a szót és személyeskedik, dühösen próbálja lehúzni a hitelességem, mert nem kapta meg az ajánlatot Add meg uram de most! Remélem megtalálja az ön számára ideális szakit, aki sürgősen soron kívül küldi önnek az ajánlatot! Minden jót kívánok! Tisztelettel: Márton Zoltán
Singer Barnabás
Zoltán megbízható szakember sokéves tapasztalattal és referenciákkal. A munkát gyorsan, pontosan elvégezték, rugalmas hozzáállással. Köszönjük szépen!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést meg a bizalmat!
Imre
Nagyon örülök, hogy sikerült rájuk találnom. Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Legközelebb is velük fogok dolgoztatni.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Schwartz Péter
A megbeszélt dolgokhoz tartotta magát, rengeteg hasznos tanáccsal, ötlettel segítette a döntésünket, Zoltán szakértelme megkérdőjelezhetetlen a számomra, teljesen biztosak vagyunk abban hogy a legközelebbi munkálatokra is őt hívjuk! Mindenkinek ajánlom!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm! :)
Zentai Andrea
Meg voltam elégedve a munkájával, szépen, pontosan dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Ajánlatkérő
Elégedett vagyok az elvégzett munkával, szép lett a kerítésünk. Köszönöm szépen!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Elégedett vagyok az elvégzett munkával. Köszönöm szépen
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! :)
Csokási Zsolt
Nagyon elégedett vagyok, az előre megbeszéltek szerint történtek a dolgok. Köszönöm
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
István Róbert
Gyors és pontos, anyagbeszerzéstől kezdve A-tól Z-ig mindent megcsinált. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Hajdú Attila
Gyors kapcsolat felvétel után, a megbeszélt találkozóra nem jött el, nem telefonált....
Szaki válasza:
Sajnos valóban nem mentem el a megbeszélt találkozóra,elfelejtettem de utána találkoztunk árajánlatot is kapott amire nem kaptam választ Sajnálom!!!
Mikula Pál
Nagyon kedves úriember, nagyon meg voltam elégedve vele.
Hortobágyi Nóra
Megbízható, lelkiismeretes, segítőkész, korrekt. Csak ajánlani tudom! Csillagos 5-s !!!!
Gabi Magyar
Elvállalta a munkát egy adott napi kezdéssel, majd nem jelentkezett, végül én hívtam fel, hogy mégis hányra jönnek. Nem is emlékezett rám. Majd kijelentette, hogy nem is vállalta el arra az időpntra a munkát. Itt azért megkérdeztem, hogy mégis kinek vagy minek néz engem. A gáz az, hogy a mellébeszélése miatt nem hívtam mást addig. Csak vesztegeti az ember idejét.
Szaki válasza:
Tisztelt Gabi! Telefonban SOHA nem ígérek senkinek munkakezdésre időpontot, főleg nem napra pontosan hiszen ez függ az aktuális időjárási viszonyoktól, aktuális munkálataim végzésének ideétől, tájékoztató jelleggel jegyeztem meg telefonbeszélgetésünk során hogy a munkakezdés hozzávetőleges időpontját beszéljük meg, így ezzel ön meghazudtol engem. Eddigi értékeléseim is arról tanúskodnak hogy mellé beszélek. Aznap este már hívtam Önt. Másnap kb. négyszer hívtam telefonon hogy kezdhetjük a munkát, Ön! Egyszer sem vette fel a telefont, gondolom véletlen sem szándékosan! Köszönöm az értékelést!
Novánszky Éva
Maximálisan tudom ajánlani, nagyon jó szakember, és ami a lényeg nagyon jó munkát enged ki a kezéből, csak ajánlani tudom, ha valaki nem akarja pár év múlva ujra csináltatni a házát!!!!!
Vágó Péter
Csatlakozom az előttem szólokhoz: profi munka, extra rövid határidőn belül kaptam a részletes ajánlatot, a megbeszélt napon jöttek, gyorsan, a megbeszélt összegért és anyagköltségért dolgozott . Semmiért nem kelett szaladgálnom, mindent beszerzett és házhoz hozott. Továbbá nagyon jó, konstruktív ötletei voltak a kivitelezéssel kapcsolatban. Maximálisan ajánlom.
Ajánlatkérő
Megerősíteni tudom , hogy profi munkát végeztek, extra rövid határidőn belül megkaptam a kedvező árajánlatot és a megbeszélt napon jöttek külön időpont egyezgettetések nélkül , gyorsan a megbeszélt összegért és anyagköltségért dolgozott . Semmiért nem kelett szaladgálnom, mindent beszerzett és házhozhozott. Maximálisan ajánlom.
Zoltán Ujfalusi
Megbízható, korrekt kőművest kerestem és Zoli személyében megtaláltam. Rugalmas és gyors munkát végzett. Igyekezett megtalálni a számomra legjobb megoldásokat anyagi értelemben és a munka minőségét tekintve is. A kialakult jó kapcsolat azóta is megmaradt közöttünk és szívesen segít azóta is bármilyen tanácsot kérek tőle. Kifejezetten ajánlom mindenkinek, hiszen az építőipar minden területéről van tapasztalata és megbízható partnere, ezért nem ad ki a keze alól "kókány" munkát. Én a jövőben is Őt fogom keresni ha jó munkaerőt keresek. Ujfalusi Zoltán u.i: Zoltán, neked pedig ezúton is kívánom a legjobbakat! :)
Forgács Gergely
Vasbeton kerítést rendeltem Zoltántól, Durisol zajárnyékoló elemekből. A tervezéstől a megvalósításig végig meg voltam elégedve a munkájával. Zoltán rugalmas, dinamikus; a vállalt határidőket betartva, pontosan dolgozik. Bátran merem bárkinek ajánlani!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést meg a bizalmat
Nyilasné Mészáros Ildikó
Az eddig rábízott munkákat szépen elvégezte. Látszik rajta, hogy szereti a szakmáját :) Pozitívan, konstruktívan áll a munkákhoz. Nem kell előre fizetni, az árajánlathoz tartja magát. Minden intézkedési terhet levett rólunk. Csak ajánlani tudom. Rendkivűl gyors, tartja a htáridőket.
V. Tamás
Az árajánlat elfogadása után, amint az időjárás engedte, elkezdték a munkát. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, az ígért időre elkészült a térkövezés. Meg vagyok elégedve a munkával, Ő és a csapata korrektek voltak mindenben.
Ajánlatkérő
Nagyon elegedetek vagyunk a munkajukkal . Csak ajanlani tudom.
Ajánlatkérő
Nagyon jó, korrekt szakember. Maximálisan elégedett vagyok a munka minőségével, pedig elég nagyok az elvárásaim. Amit az elején megbeszéltünk, és amire kezet ráztunk, azt kaptam. Ráadásul kiemelném, hogy nem kell anyagköltséget meg minden félét előre kifizetni neki, korrektül megrendel mindent és a végén kell rendezni az anyagiakat a munka átadásakor. Sokan példát vehetnének erről a hozzá állásról. A további munkákat is a házam körül biztos vele fogom intézni.
Gál Gabriella
Mi egy ház komplett felújításával /átalakításával bíztuk meg. Nagyon jó, gyors és szép, precíz munkát végzett! Hozzáértése, korrektsége és segítőkészsége nagyon pozitív benyomást keltett. Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Mi nagyon megvoltunk elégedve a munkájával és a későbbiekben is számítunk majd a segítségére.
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember. Meg voltam elégedve.
Toth Tamas
Zoltán az általunk megrendelt külső munkákat: járda, gépkocsi behajtó térkövezése, kerítés építése, fedlapozása, bevakolása, lábazati vakolat elkészítése gyöngyvakolattal, kukatároló építése, garázs, ill. kerti faház alapjának elkészítése, vízóraakna átépítése, gyorsan és szakszerűen végezte el csapatát nagyszerűen koordinálva. A munka befejeztével mindennap gondoskodott arról, hogy a helyszínt rendezetten hagyja el. Rugalmasan alkalmazkodott az építkezés alatt felmerülő problémák megoldásához. Precíz árajánlatot kaptunk, és a későbbi módosításokat is pontosan részletezte. A kivitelezésénél messzemenően figyelembe vette véleményünket. A munkát kulcsrakészen vállalta, nekünk semmivel sem kellett igazán foglalkozni, csak gyönyörködni a végeredményben. :-)
Ajánlatkérő
Örülök, hogy őket bíztam meg. Zolit egy jószándékú, alapos és korrekt embernek ismertem meg. Ő maga is ott dolgozott, a munkásait keményen, de emberségesen kezeli. 30nm térkövezést csináltak meg, a munka szép lett, egy-két apróságot találtam, amit szó nélkül és azonnal javítottak. Maguk után eltakarítottak. Köszönöm a munkátokat, bátran ajánlalak másoknak is.
Ajánlatkérő
Pontos megbizhato vallalkozo.Maximalisan meg voltunk elegedve a munkajaval.Szep munkat vegzett,kedvezo aron,nagyon jo tanacsokat adott amit el is fogadtunk.Egy nagyon szep beton keritest es terkovezest csinalt,szeb lett mint a mi elkepzelesunk volt.Szerencse a valasztasom ra esett.Batran ajanlom mindenkinek.Koszonjuk a munkajat.
Károly Szabó
Rendkívül gyorsan és szép munkát végzett. Mindenhez úgy tartotta magát, ahogy előre megbeszéltük. Az egész folyamat kiválóan szervezett volt. Az elképzeléseinket jó ötletekkel egészítette ki. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Biztos vagyok benne, hogy Őt hívjuk legközelebb is!
Ajánlatkérő
Csak azt tudom írni, mint az előttem szólók. Gyors, lelkiismeretes, korrekt. Minden a tanácsa, és a megbeszélések szerint történt!
Ajánlatkérő
Korrekt árajánlat, tökéletes kivitelezés. Ezzel elmondtam mindent. A mai világban meglepő,de jó érzés egy olyan szakembert találni, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját és megbízható!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Kiss Gergely
Rendkivül gyors,nagyon szép munkát végez.Megbizható,korrekt a hozzáállása.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kerekes Katalin
Rendkívül gyors, precíz és következetes munkát végez, megbízható! csak ajánlani tudom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 129 megbízás Térkövezés 38 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 8 megbízás Betonozás 6 megbízás Uszodatechnika 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Kertépítés 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás