FOGADOK MUNKÁT
Kanalas István
Kanalas István
56
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Vecsés és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 82482

Minősített jószaki

Rólam

Teljes ház felujitás , ajto ablakok csereje festes hoszigeteles,es vakolas ,kupcserep lekenese, tetö javitas es kémény rakást ,csatornazas,anyagszállítást vállalunk bizalommal hivjon.Magas fák kivagásat vállalok, bontás tereprendezés
Mutass többet

Értékeléseim

Anita
István pontos volt, korrekt, gyors és tökéletes munkát végzett.
Ajánlatkérő
Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkájával! További feladatokról is beszélgettünk!
Ajánlatkérő
Korrekt munkavégzés, gyors precíz, árban megfelelő!
Ajánlatkérő
Megbízható, jól dolgozik, gyors
Mátyás
Gyors, pontos, precíz munkát végeztek. Csak ajánlani tudom!!
Ajánlatkérő
István és csapata hozzáállása kivételes és példaértékű volt. A kapott eredménnyel pedig maximálisan meg vagyunk elégedve mind esztétikai, mind minőségi szempontból. Gyorsak, ügyesek, megbízhatóak!
Júlia
Az életünket mentette meg. Egy ház felé dőlő kéményt a tűzoltók sem mertek lebontani, ő a csapatával 100 km-re végzett munkából vészhívásra jött, és már félig sötétben, nagyon óvatosan, tégláról téglára leszedte. A tető ép, otthon alhatunk. Mostantól csak őt hívom, és köszönöm.
Ajánlatkérő
Megbízható és pontos szakember. Megbeszéltük a munkát ott volt időben és szépen, tisztán az előre jelzett időben végeztek. Ajánlom mint szakembert és ha szükségem lesz biztos hogy keresem megint.
Feri
Nagyon rövid határidővel vállalta, hogy kijön előzetes felmérésre, és utána a megbeszélt munkát is gyorsan, precízen és lelkiismeretesen végezte el.
Ajánlatkérő
Nagyon jó munkát végzett.
Ilonka
Főleg kőműves munka, de ezeket a munkálatokat vele beszéltük volna meg, ha visszahív
Ildikó
jó problémamegoldás
Ajánlatkérő
Minden rendben ment.
Dombi Nikolett
Édesanyáméknál csinált teljes tetőszerkezetet koszorúépítéssel. Gyorsak, megbízhatóak és kiváló munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Csaba
Szépen betonoznak, István jó probléma megoldó
Ujlakyné Nagy Margit
Munkájával nagyon elégedett vagyok. A megbeszélés szerint elvégezte. Időközben otthon megsérült a lába, nem tudott rálépni. De így is eljött, s a kollégáját irányította. Szorgalmas munkatársat hozott, aki egyedül elvégezte a munkát. Közben felmerült még a szoba falának a festése, a mit előzőleg nem beszéltünk meg. Azt is megcsinálta. A munkatársak között jó összhang van! Bárkinek örömmel ajánlom az általa irányított kollektívát.
Ágnes
Kanalas István kitűnő munkát végzett nálunk. Gyors, pontos, kitűnő szervező készséggel rendelkezik, hozzáállása és kapcsolattartása példás. Mindenre talált megoldást, nem riadt vissza a legnehezebb feladatoktól sem. A határidőket betartotta, munkájára garanciát vállalt. Összegezve; aki profi szakembert keres, annak mindenképpen ajánlani tudom.
Gábor Trenka
Egy terasz leomlott oromzatát kellett sürgősséggel visszaépíteni, amihez egyúttal hozzácsaptunk néhány más munkát. Hívásom után egy órán belül visszajelentkeztek, két nappal később volt egy még szabad munkanapjuk, amihez hozzácsapták a hétvégét, és mindent megcsináltak. Udvariasak voltak, pontosak és gyorsak. Szakmai kérdésekben nyugodtan hagyatkozz rájuk, értik a dolgukat. Csak ajánlani tudom.
Major Katalin
Nagyon elégedett vagyok,a jövőben is velük végeztetem a többi munkátPontosak,gyorsan dolgoznak,illedelmesek,segítőkészek,tényleg értik a munkájukat!Csak ajánlani tudom!
Kovácsné Tardi Tímea
Szépen, gyorsan dolgoztak, megbízható szakemberek. Mindent korrektül intéztek. Mindig pontosan jöttek, határidőre befejezték a munkát. Olyan sima betonaljzatot húztak három helyiségben, hogy padlókiegyenlítő sem kellett. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Guti Szilvia
Szeretettel ajánlom Istvánt, megbízhatóan és gyorsan elvállalta a munkát, azóta is jól működik minden :-)
Brandl Péter László
Nagy szerencse volt a Kanalas úrra rátalálni! Gyors és szép munkát végzett nekünk, olyat amit más talán nem is vállal, vagy csak 2 hónap múlva. Vissza fogom hívni más munkára is, s bátran ajánlom másoknak is!
Borbála
Szépen megcsinálta. Elégedett voltam.
Palla Klára
Mindenkinek ajánlom. Pontosan elvégezte a kért munkát. Határidőre érkezett, udvarias volt.
Májer Tamás Kovács Erika
Ma reggel beszéltem az Úriemberrel. Ma el is jött és meg is csinálta a kéményünket. Minőségi anyagokból minőségi végeredményt kaptunk. SOS munka volt. Precíz,tisztelettudó. Mindenkinek ajánlom. Máskor is hívni fogjuk.
Bérces Ádám
Mindenkinek jószívvel tudom ajánlani, István és csapata nagyon kedves és szimpatikus. Nálam SOS elvállalt egy kisebb munkát, felhívtam, másnap jött is. Pontosan érkezik, nem húzza az időt felesleges körökkel, gyorsan és nagyon szépen dolgozik. Ha legközelebb bármi lesz, Őt hívom!
Ajánlatkérő
Nagyon jól megcsinálta. Elégedett voltam.
Zsuzsa
Rögtön másnap jöttek. Elégedett voltam.
Vaskóné Klincsek Katalin
Nagyon meg vagyok elégedve,remek munkát végzett.Pontos,ügyes ,udvarias, segítőkész,gyors,megbízható szakember. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! :)
Váradi László
Nagyon nagyon meg voltam elégedve kitűnő munkát végzet és nagyon preciz tisztelet tudó úgyes szakember ajálom mindenkinek !
Ajánlatkérő
Nagyon meg vagyok elégedve, kitűnő munkát végzett. Egy leszakadt és életveszélyes szellőző nyílás lebontását és fal visszajavítását végezte sürgősséggel. Gyors, pontos, precíz, udvarias, nagyon ügyes, szorgalmas szakember. Mindenkinek ajánlom.
Póth Zoltán
Határidőre elvégezte a munkát. Ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 54 megbízás Épületbontás 2 megbízás