Fogadok munkát
Ihász József
Ihász József

Automata kapu · Kaputelefon szerelés · Riasztó szerelés

62
Megbízás

7 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 51680

Minősített jószaki

Ihász József

Automata kapu · Kaputelefon szerelés · Riasztó szerelés

Tiszteletem.2006 Óta foglalkozom Biztonságtechnikával Illetve Kapuautomatizálással rengeteg nevesebb cégnek dolgoztam mint Accor szállodalánc, Novotel, Veres Autó kft, Bárdi Autó Kft, Budapesti Katolikus püsköki hivatal, Solar Broker Kft, Zsu-Zso Papirbolt.... stb Munkáim során elsősorban az Ügyfelek igényei a legfőbb szempontunk hogy minél egyszerűbb, és könnyebb megoldásokat javasoljak illetve munkáik megkönnyítésére szolgáljon az általam kivitelezett Munka. Legyen szó akár kaputelefonról amivel akár a gépkocsibejáró is kényelmesen nyitható, vagy egy telephely ahol több kapu is van és nem szeretnének sok távirányítókat. Elsődleges szempont továbbá az ügyfelek illetve kollegáik kényelme. Főbb tevékenységeink: Kapuautomatizálás, Kaputelefonok Kamera és Riasztorendszer kivitelezése továbbá ezen eszközök szervizelése és további eszközök potlása illetve eszközökkel való bővítés
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Pontosan, jól dolgozott. Az előre jelzett kb. árat tartotta. Viszont alkalmanként nekem kellett érdeklődnöm a munka folytatása kapcsán, akkor azonban jött és befejezte a melót.
Ajánlatkérő
Nem tudom véleményezni, mert ki sem jött, el sem végezte a munkát
Ajánlatkérő
Feltétlen szakértelem
Szaki válasza:
köszönöm szépen
Gabesz
Minden a megbeszéltek szerint történt, korrekt, pontos kivitelező.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm. Használjátok egészséggel.
VERUS
Mindent megpróbált a szabályokat betartotta és nem benne volt a hiba, hogy nem tudta megjavítani a kaputelefont.
Ajánlatkérő
korrekt
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Ronda félkész munkát hagyott maga után. A kapu zárszerkezete rosszabb lett mint volt. Egyáltalán nem lehet elérni telefonon,többszöri kérésre se jött befejezni a munkát.
Ajánlatkérő
Az ajánlat kérésemre gyorsan reagált: hívott és jött is megnézni/felmérni a kaputelefont, írásban adott ajánlatot, majd a munkát el is végezte. Rugalmas, megbízható szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Ez egy szélhámos.igéretet tett,hogy jön azóta sem jelentkezett.
Szaki válasza:
Tisztelt Hölgyem /Uram. Miért is lennék szélhámos? Mint lejjebb olvassa van pár értékelésem és nem utolsó sorban nem kevés munkám. Tiszteségesen mindig el van végezve a megbeszélt munka. kérem keressen telefonon 06703282768
Ajánlatkérő
Gyors, precíz, tiszta munkavégzés.
Ajánlatkérő
Kitartó, árszerű.Nem ment egyből, de megoldotta.
Ajánlatkérő
korrekt
Ajánlatkérő
Az történt, amit megbeszéltünk. 3 kaputelefon központ karbantartását kértem, ketten jöttek, lelkiismeretesen, jól, és gyorsan dolgoztak.
László Száraz
Az elromlot kapunyito megjavitását többször megigérte nem jöt és már a telefont sem veszi fel
Ajánlatkérő
Majdnem hihetetlen, éjfélkor kértem ajánlatot, reggel 8ra meg is beszéltunk és 11re ki is jöttek. Teljes mértékben profik, szakik, értették a dolgukat, ismerték a készüléket, amivel nem tudtak halladni, hívtak a készülék gyártójának a képviselőjét, több próbálkozás után kiderült hogy hibás az alaplap a készüléknek amit én vásároltam. Elvitték, 1 óra múlva visszahozták kijavítva és beüzemelték 10 perc alatt. Teljesen meg voltam elégedve. Egyetlen tanulás nekem, saját hibámból nem előre egyeztettem az munkadíjat, ami fel van korrekten írva az oldalán, csak mivel 2 szakember jött (kelett is) és a munkadíj 1 főre vonatkozik, így a költségvetésem 2x-esére ugrott... De szívesen segítettek a felújitasi támogatási papírokat is gyorsan alárni. Szóval köszönöm és ajánlom!
Szaki válasza:
Mi köszönjük és örülünk hogy segíthettünk. Köszönjük.
Ambi
Gyorsan válaszolt a kérdéseimre, a megigért időben jött, pontosan és jól elvégezte a munkát, nem volt plusz költség.
Szaki válasza:
Nagyon nagyon köszönöm. Használják egészséggel. Bármi adódik keressenek bizalommal.
Ajánlatkérő
A munkáját becsülettel elvégezte,ilyen szakemberekre van szükség. Mindenáron kereste a megoldást….. és meg is oldotta.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Egy nagyon képzett, korrekt, lelkiismeretes, szimpatikus szakembert ismertem meg személyében!
Ajánlatkérő
szakszerűség, gyorsaság
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Az eredeti feladatot (kaputelefon kültéri-beltéri egység összehangolása), amit előtte emailben leegyeztettünk, gyorsan és jól megoldotta. Majd felmerült, hogy a már beszerelt motoros kapunk automatikájának összehangolásában is tud segíteni. A feladat összetett volt, előtte több szakember próbálkozott már. József végig a megoldásra törekedett, látszott, hogy meg akarja oldani a problémát és végül, az estébe is belenyúló, kitartó munkája eredményeként működik az elektromos kapunk! Szakértelméhez és szakmai elhivatottságához nem fér kétség! Jó szívvel ajánljuk másoknak is! Biztos, hogy a jövőben is őt keressük hasonló problémáinkkal!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm. Használjátok egészséggel. Állok rendelkezésére Kedves hölgyem.
Ajánlatkérő
Az első megkeresés után rövid időn belül visszahívott, egyeztettünk, és a megbeszélt időben szakszerűen elvégezte a kaputelefon javítását.
Szaki válasza:
köszönöm szépen.
Szabolcs
Megoldotta azt ami kértem tőle,javaslatokat adott. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
köszönöm szépen
Andrea
Szakszerű munkát végzett. A legnagyobb hőségben is kitartóan dolgozott a kapun, amíg az tökéletesen működött. Rendet, tisztaságot hagyott maga után. Az árajánlat korrekt volt, a végén pontosan annyit kért, amennyiben megállapodtunk.
Décsik Ferenc
Minden ok
Szaki válasza:
Nagyon köszönöm
Ajánlatkérő
ajánlom mindenkinek, segítőkész, problémamegoldó, gyorsan elvégezte a vállalt megbízást.
Szaki válasza:
nagyon szépen köszönöm.
Attila
A munkára kapott árajánlathoz képest a kivitelezés hiányosan történt meg. A megbeszélt időben megérkezett, a munkát megkezdte, de az elvégzett munka hagyott némi kívánni valót maga után. Azért őt választottam, mert vállalta okos relé bekötését, de azt végül nem tudta bekötni. Azt elvitte, mondván majd utána néz, de egy hét után sem történt előrelépés. A motorhoz vezető, hálózati feszültséget biztosító kábelek nem lettek a megfelelő védettséget biztosító védőcsőbe elvezetve, annak ellenére, hogy jeleztem, szerintem a fűszegélyvágó kárt fog tenni bennük. Rakjak rá egy kis betont, és hogy ha erősebb csövet kellene rárakni, akkor most neki vissza kell bontani az egészet, volt a válasz. A kérésem ellenére kötődoboz nem került a motort tartó oszlopra. A kapuoszlopon lévő infraérzéklő kábelek védőcsövezése nem történt meg, azok szabadon maradtak. Az infraérzékelőkhöz vezető vezeték vágásának/vésésének helyét nekem kellett visszavakolni. A motortartó konzol hegesztésének minősége kifogásolható, a hegesztett területet korrózióvédelméről nem gondoskodott. A csiszolás és a festés rám maradt. Közvetlen, tisztességes, de szakemberként nem ajánlanám.
Szaki válasza:
Tisztelt Attila. Az okosrelé bekötés megtortént. Az hogy a relé nem ugy üzemel mint ahogy annak kellene nem az én hibám volt. A hálozati kábelek megfelelő védőcsőben lett a motorhoz vezetve az akkori álapotokhoz képest azthiszem maximális odafigyeléssel. Az hogy az oszlopra nem. került Kötődoboz nem értem. miért kellett volna hisz szakszerűen leforrasztva a Motor vezérlő dobozában vannak megkötve a kábelek így indokolatlan a doboz. A hegesztést az adot napon kellett kivitelezni hiszen az eredeti motor helyére nem lehetett az új motort tenni, illetve nem tartok a kocsiban koroziogátlo alapozót csak ha egyeztetve van. A védőcsövek cseréje a motornál az infrasorompohoz nem kellett hisz járható volt. A másik oldalra viszont a cső törött volt a betonban. a javítást elvégeztük a kábel ki lett cserélve a hibás szakaszon az infrasorompó újra üzembe helyezése megtörtént. Emlékeim szerint megegyeztünk hogy, a következő találkozásnál a kábelek el lesznek tüntetve kulturáltan . Mivel nem találtuk meg az ön által választott okos relé boltjának sem vezetőjét, sem dolgozoját igy én kutattam segítség után mi lehet a felmerült probléma megoldását illetően. Valóban az eredeti cső és doboz helyét nem lehetett máshogy csak ahogy kiviteleztem Vésés illetve bontás nélkül. Emlékeim szerint azt nem szerette volna. Köszönöm az értékelést. Szerintem árban és munkában is korrekt voltam. Szaktudásom illetve Hozzáértésem nem kifogásolható az előtte illetve az utána készitett fotókat nézve. Köszönöm.
Ferenc
Nagyon korrekt szakember. Precízen átvizsgálta a gépet és teljeskörű én javította.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Zsolt
Precíz pontos szakszerű volt.Ár érték arány tökéletes.
Szaki válasza:
köszönöm szépen
Ajánlatkérő
-
Szaki válasza:
köszönöm szépen.
Alexa
Nagyon korrekt volt a munkája és amit nem tudott megoldani arra javaslatot tett.
Szaki válasza:
köszönöm szépen
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Automata kapu 26 megbízás Kaputelefon szerelés 22 megbízás Riasztó szerelés 11 megbízás Biztonságtechnika 3 megbízás