Fogadok munkát
Gönczi Gábor Sándor
Gönczi Gábor Sándor

Kőműves · Betonozás · Térkövezés

97
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXII. kerület és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 35633

Jószaki

Gönczi Gábor Sándor

Kőműves · Betonozás · Térkövezés

Üdvözlöm! Gönczi Gábor Sándor vagyok, 4 fős összeszokott kőműves csapatommal vállalunk: -estrich betonozást estrich boyyal - kőműves munkát A-tól Z-ig -hőszigetelést -bontást -betonozást -átalakítási munkákat -nyílászárók cseréjét -térkövezést -kerítés építését -medence építést --vájog házak utólagos alap erősítését,utólagos víz szigetelését -tereprendezést,gépi föld munkákat,alapásást bobcattel és kis árok ásóval -villanyszerelési munkákat,újra húzásokat,csillárok és kültéri világítások felszerelését,kapcsolók és dugajok felszerelését,illetve kamera rendszerek felszerelését is vállaljuk -teljeskörű vízszerelès, csatornakièpítès, fűtèsszerelès, kèszülèk karbantartás,klíma telepítès ès karbantartás,épületgépészeti munkák Több mint 20 év tapasztalattal. Továbbá sírkövek tisztítását, felújítását, múrvázását is vállaljuk. Keressen akár telefonon, akár e-mailben bizalommal. T: e: Áraink tájékoztatás jellegűek!Pontos árajánlatot csak helyszíni felmérés után tudok adni!
Mutass többet

Áraim

Betonozás

7 500 Ft / ㎡
Térbeton mixerrel 4500 ft nm, aljzat beton10 cm vastagságig 7500 Ft /nm helyszíni keveréssel, térhálóval. Szobák, belső terek lézeres szintezéssel 7500ft /nm-től.

Kerítés alap

11 000 Ft / méter
Kereítés alap ásás vasalás betonozás

Zsalukőfal

12 000 Ft / ㎡
Ezen a falak nagyon funkciónálisak !Lehetnek pl.: támfal ,kerítés , terasz, lépcső, medence és még számtalan funkciója lehet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Boldi
Jó és igényes munkát végzett! Megbízható szakember! Ő volt az egyedüli szakember, aki már az első hívás alkalmával, amikor felkeresett szerződést említett, amit magával is hozzott. A pénz átvételéről átvételi elismervény is született. Árérték arányban is megfelelően dolgozik. Egyedüli észrevétel, hogy az általa megadott érkezési időpontok körülbelül +- 1- 2 óra-val értendők. Nálam ez nem volt probléma. És nem utolsó sorban jó társaság. Mindent meglehetett vele beszélni. Kedden tettem fel a hirdetést és már csütörtökön el is kezdte a munkát!
Albert
A helyszíni felmérések után megegyeztünk, és az egyezségnek megfelelően mindent pontosan, jó minőségben elvégeztek. A munkafolyamatokat és a felhasznált alapanyagokat folyamatosan egyeztettük, rugalmasan állt az alkalmazott megoldásokhoz. (pl. pillér felfalazás kisméretű téglából az előzőleg elképelt zsalukő beton pillér helyett). A csapat folyamatosan dolgozott akkor is amikor a főnök nem volt ott, néha kellett őket irányítani. Minden nap időben jöttek és amikor kellett tovább maradtak. A teljes munka hamarabb elkészült a tervezettnél.
Ajánlatkérő
Lelkiismeretesen végezte a munkáját.
Ajánlatkérő
Jól, gyorsan dolgozott. Megbízható.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontra jött, és a megbeszélt áron a munkát elvégezte, rendet hagyott maga után.
Ajánlatkérő
Az előző pont miatt nem jutott el a munkavégzésig
Komonyi laszlo
Pontosan jött, szakszerüen làtott a munkàknak, tiszta helyzetet hagyott maga utàn.
Balázs
jó volt, megbízható
Bogi
Gyors volt a munka de nem összecsapott.
Ajánlatkérő
Bárkinek bátran ajánlom, pontos megjelenés, szép munkavégzés.
Ajánlatkérő
Kedves. Rugalmas. Rendben, korrekten elégezte a munkát. Vette a fáradtságot és felmérte a munkát a helyszínen a munka megkezdése előtt.
Sandor
udvarias, azt csinálja ami a feladat, annyiért amennyiben megegyeztünk, akkor amikor megbeszéltük, tudom ajánlani
Törölt felhasználó
Jó minőségű munkát végzett. Elégedettek voltunk vele. Velünk, mint megrendelőkkel egyeztetve dolgozott. Néha viszont úgy éreztük, hogy túl sokszor egyeztetett, ami kissé bizonytalanság benyomását keltette.
Zsuzsanna
Szóbeli, de pontos egyeztetés alapján, korrekt anyagbeszerzéssel, jó munkát kaptunk. Egyeztetett időben, szép munkát végeztek. Betonozás után kitakarítva rendezetten adták át a területet. Örülök, hogy Őt választottam.
Ajánlatkérő
Azonnal tudta vállalni a munkát, amit szépen elvégeztek. Nem a legolcsóbb, de valamit valamiért.
Tamás
Gyorsan és jól végezték el a betnozást, de nem takarítottak fel rendesen és a megbeszéltek ellenére nem kaptam számlát.
Fodor Ágnes
Nagyon kedves, pontos, precíz szakember. Rövid határidőre vállalta a munkát még korábban is befejezte. A következő munkát is vele vállaltatjuk el.
Ajánlatkérő
A gyors kezdés tetszett, a további munka folytatást már nem vállalta
Ajánlatkérő
.
János
Pontos munka végzés precíz munka
Törölt ajánlatkérő
A Gönczi úr által elvállalt munkát akkor gondoltam érdemesnek értékelésre, amikor eljutottunk oda, hogy az általa padlóburkolásra előkészítő munka ténylegesen befejezésre került, azaz felkerült a parketta. Falicsempe leszedésre (3m2) és járólap feltörésére (8m2), illetve az alatta megtalálható csemperagasztó felszedésére, valamint aljzatkiegyenlítésre (~30m2) adtam megbízást számára. Nemcsak, hogy kitűnően előkészítette a parketta lerakására a terepet, de mindvégig korrektül odafigyelve a legapróbb részletekre kommunikált velem. Bár késve érkezett, de erről már indulás pillanatában tájékoztatott, számomra ez fontos volt. A megebszélt munkát hiánytalanul és nagyon jó minőségben végezte el. A munka során igyekeztünk kevés zajt kelteni, és erre az általa alkalmazott csapat is odafigyelt. A brigád egyéb, előre meg nem beszélt szolgáltatásokat is elvégzett jutányos áron. Anyagszükséglet tekintetében minden passzolt, a vásárlás során még számlát is igényelt számomra, nem maradt felesleg. Gönczi úr szerintem megbízható, a később csemperagasztásra és parkettalerakásra megfelelően előkészítette a terepet (a burkoló szakember véleménye szerint), akik így gyorsan tudtak végezni a saját munkájukkal. Bátran merem ajánlani, talán egyetlen jótanácsom számára, hogy írásban igazolja vissza a munkát, ami ténylegesen elvégzendő, részletekbe menően rögzítse ki és miért felelős a munka során, mint például ki visz anyagot, ki szerez be sitteszsákot, stb. Ezek inkább csak javaslatok, hiszen az elvégzett munka minőségét nem befolyásolta, és nem maradt semmilyen szálka a szememben. Köszönöm utólag is!
Olácsi Mária
NEM IS SZAKEMBER! Semmi köze nincs a kőműves szakmához. Olyan dilletantizmussal végezte a munkáját, olyan anyagpazarlással, hogy a nyakamon marat fél tonna cement. Több kárt okozott, mint hasznot. A kertem egy merő cement és sóder, még ott is van belöle, ahol nem is kéne lennie. A házam falát a betonos kezével összefogdosta, a szigetelést tartó lemezt letörte, a beton öntésekor a házam falát összekoszolta. A félnapos betonozás már repedezik. …. és még sorolhatnám.
Rashid Toto
Régi vályogház esztétikai javítására kértem árajánlatot, pénteken hívtam kedden már dolgoztak! A megbeszélt összeg nem tartalmazott semmilyen rejtett költséget, viszont az esztétikai javítás során talált, találtunk több statikai hibákat is, melyet a korábban adott árajánlatban megcsinált, pedig csak esztétikai javításra szerződtünk ezúton is köszönöm nekik! Precíz Pontos és Gyors brigád, több mint elégedett vagyok a munkájukkal, bátran ajánlom ha gyors, percíz munkára van szükség! Olcsóbbat biztosan találni de jobbat nem!
Tünde Minkó
Ajánlat kérés után 1 órával hívott Gönczi úr . Megbízhatóságát nálam már ez is igazolta !
Bróthág Péter
6 órakor kértem ajánlatot, 7 órakor már a helyszínen volt, csak azért nem végeztek a munkával két nap alatt, mert elfogyott a sóder, másnap jöttek és befejeztek mindent. Csak jót tudok mondani, ajánlom mindenkinek.
Andi
Sírfelújítással bíztam meg az urat. A megbeszélt feladatra korrekt árat adott, igényesen, precízen dolgozott. A megbeszélt időre el is készült a munkával. (Csak én késtem ezzel az értékeléssel kicsit.) Ajánlom az urat, lehet rá számítani.
Madar Sándor
Nagyon alapos és igényes kőművest ismertem meg. Mindig minden a megbeszéltek szerint történik, az előre nem tervezhető problémákról folyamatosan tájékoztat. Rövid határidővel vállal munkát, lehet rá számítani.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 93 megbízás Betonozás 3 megbízás Térkövezés 1 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás