Fogadok munkát
Bodó László
Bodó László

Kőműves · Térkövezés

49
Megbízás

20 órával ezelőtt volt itt.

Budakeszi és 195 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 47462

Minősített jószaki

Bodó László

Kőműves · Térkövezés

Kőműves magánvállalkozóként az ország bármely területén tudunk munkát vállalni. Rugalmasság és precizitás jellemzi munkánkat. Számlát kérés esetén tudunk biztosítani. Ha kérdése lenne hívjon bizalommal a 9-50-es .
Mutass többet

Áraim

Vízszigetelés utólag garanciával

5 000 Ft / méter
Vízszigetelés garanciával

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Szilvia
rendben van
Valler Lászlóné Tita
Gyors árajánlat másnap már kész volt a munka.
Róbert
A megbeszélt időpontban megjelentek, tisztàn dolgoznak, a felmérés utáni költségek nem vàltoztak, (nincs hirtelen felmerülő plussz költség) Megbízhatóak, pontosak, tisztelettudóak, korrektek, a munka területét tisztán hadjàk. Köszönjük a gyors munkavégzést.
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat
Blazsó Gábor
Minden úgy történt, ahogy ígérte. Két időpontot beszéltünk meg, mindkettőn pontosan megjelent. Érthetően elmondta, hogy mi fog történni és pontosan úgy is cselekedett. Gyorsan, szakértelemmel és tisztán dolgoztak. Nagyon ritkán tapasztaltam ilyet szakembereknél. A munkájára hosszútávú garanciát vállalt
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat
Misi
Időben érkeztek szakmailag jók,a kezük járt nem a szájuk.maguk után mindig összetakaritottak a szemetet is elvitték, gyorsak
Edina
Rugalmasság, szakértelem.
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat
Misi
A megbeszélt időben jöttek, a munkájuk szakmailag jó, a kezük járt nem a szájuk maguk után mindent eltakarítottak még a szemetet is elvitték.Számomra tökéletes munkát végeztek elegedet vagyok velük.Velük csináltatom ha még lesz valami javítani való.Köszönöm.
Szaki válasza:
Köszönjük üdv Bodó Làszló
Márta
Láthatólag érti a dolgát, gyorsan és tisztán dolgozik, magatartása kulturált.
Niki
Gyorsan dolgoztak, korrekt áron. Ami nekünk a legfontosabb volt: nem volt probléma a távolság (Somogy megyében lakunk). Csak ajánlani tudom! Köszönjük szépen!
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat!
Ida
A munka elkèszült,úgy ès akkor,ahogy László mondta.Láthatóan èrti a dolgát ès nem retten meg a feladattól.Pedig itt volt bőven.A leázott mennyezetről helyenkènt 10 centinèl is vastagabb rètegben esett le a règi vakolat.Visszavarázsolta🙂 Korrekt,pontos,alapos.Mi kellhet mèg egy szakitól?
Szaki válasza:
Köszönjūk a bizalmat!
Teca
Minden megfelelő, gyors volt
Ajánlatkérő
Nyílt, őszinte javaslatok, figyel arra amire felhívtam a figyelmét, rendet hagy maga után
Györgyi csukásné
gyors és pontos
Attila
2 betoncserepet cseréltek szellőző átvezetőre a tetőn. Ez a része alapvetően rendben volt. Munka közben viszont a padláson beleléptek a gipszkartonba, amitől a házban beszakadt a mennyezet. Nem szóltak róla, én vettem észre később, miután levonultak, és bementem a házba. Visszajöttek javítani a hibát, ami annyit tett, hogy egy sorral beglettelték a sérült részt. A második sor glett, csiszolás, festés már megmaradt nekem. Elnézést nem kértek, inkább a házat fikázták. Korábban 4-5 másik szakember is járt a padláson, mindegyik tudta, hogy a gerendákon lépkedve kell közlekedni. Hibázni persze lehet, nem is lenne ezzel semmi gond. Ami miatt nem ajánlom őket, az ez a fajta pökhendi hozzáállásuk.
Balázs
Szépen dolgoztak, maguk után eltakarítottak. Az egyéb, nem megrendelt felújítási munkákra hasznos tanácsokat adtak. Legközelebb is szívesen fordulok hozzájuk.
Sándor
Mindennel megvagyok elégedve. A megbeszélt időre jöttek, 52 m2 házfal szigetelésével 1 nap alatt végeztek hárman. A munka végén összetakarítottak és rendet raktak. Ilyen szakemberből kellene sok az országban. Csak ajánlani tudom.
Puskas Eva
Pontos, szavahihetö szakember. Mindenben egyeztetett csak ajánlani tudom!
Kris
Injektálás, szárító vakolás, festés volt a feladat. A munkát pontosan, megbeszélés szerint végezték. A tisztasággal volt egy kis gond, mert a vakolásnál nem terítették le a díszkövet, úgyhogy az csúnya maradt. A vakolás nem lett teljesen egyenletes.Egy kicsit kelllett volna még javítani rajta. De egybe véve meg vagyok elégedve, szép lett.Menet közben többször változtattunk kisebb dolgokon, ami nem okozott problémát.Megbízható, pontos és nem utolsó sorban kedves vállalkozó, jó csapattal, akit szívesen hívok újra. Már meg is állapodtunk,tavasszal újra találkozunk a következő munkánál.
Bera Bálint
Vegyes falazatú családi ház injektálásos vízszigetelését, valamint szárító vakolását végezték nálunk (illetve néhány apróbb munkát). Mindkét fő feladatot precízen és lendületesen végezték, nekem semmire nem volt gondom. Ár-minőség arányban nagyon jók, más ajánlatokhoz képest is. Tökéletesen elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
A munkavégzés összegét menet közben emeli, az elvégzett munkája egyébként szép.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést , természetesen emelem mivel több lett a megbeszélt négyzetméter!
Gábor
Miután a 8 lakásos társasnyaralónk beázott, sürgősen szükség volt egy szakemberre, aki miután megnézte a tetőt, rengeteg hiányosságot állapított meg. Ez a hiányosság okozta az én nyaralóm plafonjának beázását is. Miután Bodó László és munkatársai a tetőt szakszerűen rendbehozták, a nálam keletkezett beázás okozta károkat is sikeresen kijavították. Munkájukkal és az ezért felszámított munkadíjjal is maximálisan elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Végig korrekt volt, szavát tartotta, a munkát elvégezték, mocskot nem hagytak.
Ajánlatkérő
Gyorsan és precízen dolgoztat, jól szervezi a munka menetét.
Lajos
Ki kell egészítenem a tegnapi bejegyzésem: a mai napon megtörtént a hiányzó festés, így nagyon szép lett a homlokzat. Most már újra megbízom Bodó úrban. Mint legelső véleményemben írtam, a munka minősége nagyon jó volt.
Ajánlatkérő
Megbízható korrekt árak! Jó munkát végeztek. Kifogástalan modor . Ajánlom mindenkinek .Köszönettel: Marika néni.
Ajánlatkérő
Gyorsan jelentkezett a munkára, kedvező árajánlatot tett. Utólagos szigetelés volt családi házunkon injektállással, a megbeszéltek alapján pontosan érkeztek, korrekt áron jó munkát végeztek.Köszönjük!
György
Remek,gyors munka.Garanciavállalás.Lelkiismeretes tájékoztatás,tiszta munkavégzés.
Törölt felhasználó
A vállalkozó rugalmasan áll a megrendelő igényeihez.A vállalt munkát rendesen elvégzik és ami szintén fontos, a vállalt időre mindig​ megérkeznek.Kosz,​ sitt nem marad utánuk.
Jutka
A megbeszélt időpontban elkezdte a munkát (sőt előtte két nappal még egyszer rám telefonált, ami megnyugtató volt), ami időben és rendben be is lett fejezve. Mind a munka minősége, mind az ár, mind a kapcsolattartás korrekt volt. Ajánlom!
Tóth József
Gyorsaság, preciz munka, jó modor
Tóth Dániel
Gyors egyeztetés, kíváló munka, korrekt árazás, továbbra is őket fogom hívni ha valamire szükség van. Köszönöm a munkát!
Ajánlatkérő
Gyorsak, precízek és udvariasak. Nagyon elégedett vagyok a munkàjukkal.Térkövezést csinàltak nàlam . Csak ajànlani tudom öket! Köszönöm az egész csapatnak! Erika
Ajánlatkérő
Gyorsan megoldották a problémát. Rugalmasak voltak. Egyéb munkálatokkal kapcsolatban is ki tudtam kérni a véleményét.
Hajni
Nagyon pontosan, szépen és gyorsan dolgoznak. Vakolás és szigetelés volt a megbízás, amit időben teljesítettek. A munka közben és utána is eltakarítottak. Nagyon elégedett vagyok az egész csapattal és ajánlom őket mindenkinek. Újabb munkára is felkértem őket.
Ajánlatkérő
Sokat vállal, kapkod.
Marianna
A telefonos eg