Fogadok munkát
Bodó László
Bodó László

Kőműves · Térkövezés

41
Megbízás

18 órával ezelőtt volt itt.

Budakeszi és 295 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 47462

Minősített jószaki

Bodó László

Kőműves · Térkövezés

Kőműves magánvállalkozóként az ország bármely területén tudunk munkát vállalni. Rugalmasság és precizitás jellemzi munkánkat. Számlát kérés esetén tudunk biztosítani. Ha kérdése lenne hívjon bizalommal a 9-50-es .
Mutass többet

Áraim

Vízszigetelés utólag garanciával

5 000 Ft / méter
Vízszigetelés garanciával

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Márta
Láthatólag érti a dolgát, gyorsan és tisztán dolgozik, magatartása kulturált.
Niki
Gyorsan dolgoztak, korrekt áron. Ami nekünk a legfontosabb volt: nem volt probléma a távolság (Somogy megyében lakunk). Csak ajánlani tudom! Köszönjük szépen!
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat!
Ida
A munka elkèszült,úgy ès akkor,ahogy László mondta.Láthatóan èrti a dolgát ès nem retten meg a feladattól.Pedig itt volt bőven.A leázott mennyezetről helyenkènt 10 centinèl is vastagabb rètegben esett le a règi vakolat.Visszavarázsolta🙂 Korrekt,pontos,alapos.Mi kellhet mèg egy szakitól?
Szaki válasza:
Köszönjūk a bizalmat!
Teca
Minden megfelelő, gyors volt
Ajánlatkérő
Nyílt, őszinte javaslatok, figyel arra amire felhívtam a figyelmét, rendet hagy maga után
Györgyi csukásné
gyors és pontos
Attila
2 betoncserepet cseréltek szellőző átvezetőre a tetőn. Ez a része alapvetően rendben volt. Munka közben viszont a padláson beleléptek a gipszkartonba, amitől a házban beszakadt a mennyezet. Nem szóltak róla, én vettem észre később, miután levonultak, és bementem a házba. Visszajöttek javítani a hibát, ami annyit tett, hogy egy sorral beglettelték a sérült részt. A második sor glett, csiszolás, festés már megmaradt nekem. Elnézést nem kértek, inkább a házat fikázták. Korábban 4-5 másik szakember is járt a padláson, mindegyik tudta, hogy a gerendákon lépkedve kell közlekedni. Hibázni persze lehet, nem is lenne ezzel semmi gond. Ami miatt nem ajánlom őket, az ez a fajta pökhendi hozzáállásuk.
Balázs
Szépen dolgoztak, maguk után eltakarítottak. Az egyéb, nem megrendelt felújítási munkákra hasznos tanácsokat adtak. Legközelebb is szívesen fordulok hozzájuk.
Sándor
Mindennel megvagyok elégedve. A megbeszélt időre jöttek, 52 m2 házfal szigetelésével 1 nap alatt végeztek hárman. A munka végén összetakarítottak és rendet raktak. Ilyen szakemberből kellene sok az országban. Csak ajánlani tudom.
Puskas Eva
Pontos, szavahihetö szakember. Mindenben egyeztetett csak ajánlani tudom!
Kris
Injektálás, szárító vakolás, festés volt a feladat. A munkát pontosan, megbeszélés szerint végezték. A tisztasággal volt egy kis gond, mert a vakolásnál nem terítették le a díszkövet, úgyhogy az csúnya maradt. A vakolás nem lett teljesen egyenletes.Egy kicsit kelllett volna még javítani rajta. De egybe véve meg vagyok elégedve, szép lett.Menet közben többször változtattunk kisebb dolgokon, ami nem okozott problémát.Megbízható, pontos és nem utolsó sorban kedves vállalkozó, jó csapattal, akit szívesen hívok újra. Már meg is állapodtunk,tavasszal újra találkozunk a következő munkánál.
Bera Bálint
Vegyes falazatú családi ház injektálásos vízszigetelését, valamint szárító vakolását végezték nálunk (illetve néhány apróbb munkát). Mindkét fő feladatot precízen és lendületesen végezték, nekem semmire nem volt gondom. Ár-minőség arányban nagyon jók, más ajánlatokhoz képest is. Tökéletesen elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
A munkavégzés összegét menet közben emeli, az elvégzett munkája egyébként szép.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést , természetesen emelem mivel több lett a megbeszélt négyzetméter!
Gábor
Miután a 8 lakásos társasnyaralónk beázott, sürgősen szükség volt egy szakemberre, aki miután megnézte a tetőt, rengeteg hiányosságot állapított meg. Ez a hiányosság okozta az én nyaralóm plafonjának beázását is. Miután Bodó László és munkatársai a tetőt szakszerűen rendbehozták, a nálam keletkezett beázás okozta károkat is sikeresen kijavították. Munkájukkal és az ezért felszámított munkadíjjal is maximálisan elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Végig korrekt volt, szavát tartotta, a munkát elvégezték, mocskot nem hagytak.
Ajánlatkérő
Gyorsan és precízen dolgoztat, jól szervezi a munka menetét.
Lajos
Ki kell egészítenem a tegnapi bejegyzésem: a mai napon megtörtént a hiányzó festés, így nagyon szép lett a homlokzat. Most már újra megbízom Bodó úrban. Mint legelső véleményemben írtam, a munka minősége nagyon jó volt.
Ajánlatkérő
Megbízható korrekt árak! Jó munkát végeztek. Kifogástalan modor . Ajánlom mindenkinek .Köszönettel: Marika néni.
Ajánlatkérő
Gyorsan jelentkezett a munkára, kedvező árajánlatot tett. Utólagos szigetelés volt családi házunkon injektállással, a megbeszéltek alapján pontosan érkeztek, korrekt áron jó munkát végeztek.Köszönjük!
György
Remek,gyors munka.Garanciavállalás.Lelkiismeretes tájékoztatás,tiszta munkavégzés.
Törölt felhasználó
A vállalkozó rugalmasan áll a megrendelő igényeihez.A vállalt munkát rendesen elvégzik és ami szintén fontos, a vállalt időre mindig​ megérkeznek.Kosz,​ sitt nem marad utánuk.
Jutka
A megbeszélt időpontban elkezdte a munkát (sőt előtte két nappal még egyszer rám telefonált, ami megnyugtató volt), ami időben és rendben be is lett fejezve. Mind a munka minősége, mind az ár, mind a kapcsolattartás korrekt volt. Ajánlom!
Tóth József
Gyorsaság, preciz munka, jó modor
Tóth Dániel
Gyors egyeztetés, kíváló munka, korrekt árazás, továbbra is őket fogom hívni ha valamire szükség van. Köszönöm a munkát!
Ajánlatkérő
Gyorsak, precízek és udvariasak. Nagyon elégedett vagyok a munkàjukkal.Térkövezést csinàltak nàlam . Csak ajànlani tudom öket! Köszönöm az egész csapatnak! Erika
Ajánlatkérő
Gyorsan megoldották a problémát. Rugalmasak voltak. Egyéb munkálatokkal kapcsolatban is ki tudtam kérni a véleményét.
Hajni
Nagyon pontosan, szépen és gyorsan dolgoznak. Vakolás és szigetelés volt a megbízás, amit időben teljesítettek. A munka közben és utána is eltakarítottak. Nagyon elégedett vagyok az egész csapattal és ajánlom őket mindenkinek. Újabb munkára is felkértem őket.
Ajánlatkérő
Sokat vállal, kapkod.
Marianna
A telefonos egyeztetés alapján már aznap felmèrtèk a munkát. Egy hèten belül el is vègezte a jól összeszokott kis hármas csapat. Szèpen,tisztán ès gyorsan dolgoztak. Az ár ami szintén nagyon fontos egy ilyen munkánál,nagyon korrekt volt. Jó kis csapat: kedvesek,udvariasak. Èn szemèly szerint,nagyon köszönöm a munkàjukat. Amint ismèt hasonló munkálatokra van szüksègem,Őket fogom keresni! Üdv: Marianna
Szaki válasza:
Köszönjük a kedves szavakat. Üdv: Bodó László és a fiuk
Emőke
Nagyon elégedett vagyok a háromfős csapattal és az elvégzett munkával. A megbeszélt időben, pontosan érkeztek. Az előzőleg meghirdetett vakolási feladaton kívül mást is kértem (bontás, betonozás, cipekedés), mindenben nagyon készségesen segítettek. A megbeszéltek szerint folyt a munka. Kíváncsiskodásomat is türelemmel kezelték, jó volt a kommunikáció. Amennyire egy ilyen jellegű munkánál lehetséges, maximálisan vigyáztak, hogy minél kevesebb koszt és rendetlenséget hagyjanak maguk után. Az ár is korrekt volt. Köszönöm szépen. :)
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, és a kedveséget mi is meg vagyunk elégedve üdv Bodó László és a fiúk ☺️
Ajánlatkérő
Rendben volt a munka, időben érkeztek, és korrektül elvégezték a munkát.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben megjelent (minimális késéssel, de erről telefonon előzőleg tájékoztatott). Egy ház falán kellett kijavítani a sérült vakolatot, amit a száradás után majd le kell még festeni. Nagyon szépen, aprólékosan, ugyanakkor gyorsan dolgozott. A munka végeztével gondosan feltakarított. Felhívta a figyelmemet olyan problémára is, ami egy szakembernek már most látható, de én eddig észre sem vettem (fal vizesedése). Erre megoldást is javasolt. A munkadíj pontosan annyi volt, amennyiben előzőleg megállapodtunk. Végig udvariasan és kulturáltan viselkedett. Igen elégedett vagyok vele és a társával, remélem a festés is jól fog sikerülni.
Szaki válasza:
Kedves Eszter! Köszönjük a pozitív értékelést ,a kedvességét úgyszintén! A további munkánkat is igyekszünk maximálisan elvégezni! Tisztelettel: Bodó László
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! Kérdezném, milyen ereszcsatornát érdemes választanom: horganyzott, műanyag, vagy aluminium? Melyiknek mi az előnye, hátránya?

Az én válaszom:

„Szia,Horganyzott! Az az idő álló és be vált ! A műanyag el oxidálodik ! ”

0

2023. 08. 29.

Sziasztok, az a kérdésem, hogy sávalapba mindig tesznek zsaluköveket? Vagy ez opcionális? És ha tesznek bele, az miért jó? olcsóbb lesz tőle vagy drágább?

Az én válaszom:

„Szia! Én személy szerint nem tennék bele ki zsaluznám és be önteném nyilván könyebb zsalukövel dolgozni! Betont javaslom az egyben fog megkötni és hosszú időtartalommal rendelkezik! ”

0

2023. 08. 21.

Szakmáim

Kőműves 40 megbízás Térkövezés 1 megbízás