Kertépítési ötletek képekben

Főoldal » Lakásfelújítás
Értékelés:
5
(1)

Azt szokták mondani, egy házon mindig van mit csinálni, soha nincs kész. Pláne igaz ez az állítás akkor, ha otthonunkhoz egy kert is hozzátartozik. Rengeteg alternatívát lehetne felsorolni, mit lehet kihozni egy udvarból, talán csak a pénztárcánk szabhat gátat a megannyi ötletnek.

Ha az ember rendelkezik egy bizonyos összeggel, amit a kertje csinosítására szán, akkor igazából könnyű dolga van, hiszen kigondolja és rábízza a megfelelő szakemberekre a kivitelezést. A nehézségét a feladatnak, a bőség zavara okozhatja, így ötleteket adunk költségesebb és kevésbé költséges lehetőségek kiválasztásához.

kertépítési tanácsok
Kevés idő + minimális energia = álomszép kert

Manapság sajnos egyre kevesebb ideje van az embereknek arra, hogy szépítse a környezetét. Ezt vallják azok is, akik gondozásmentes pázsitot telepíttetnek a kertjükbe. A holland pázsit például nagyon magas minőségnek örvend a műfű piacon. A hatás teljesen természetes, olyan érzést kelt, mintha percekkel ezelőtt lett volna levágva a terület. Emellett nagyon jól ellenáll a környezeti viszonyoknak, valamint a házi kedvenceink sem okoznak benne kárt. A pázsit telepítésének befejezése után, szinte bármit kialakíthat a kertjében úgy, hogy nem fogja akadályozni Önt a növekvő fűszálak sokasága. Egy sziklakert tökéletesen beleillik a naturális térbe, amit esetleg egy márványkavicságy ölel át.

kertépítés, kerti medencék
Van ami soha nem megy ki a divatból

Válasszon több száz kertépítő közül!

Csak Budapesten 277 kertépítő várja megkeresését a JóSzakin!

Ma már egyre nagyobb teret hódítanak az épített kerti medencék. A családi és baráti összejövetelek alkalmával, nagyon jó élményekhez járul hozzá, másrészt modern hatást eredményez a látványa és nem utolsó sorban, saját komfortérzetünk biztosításában is nagy szerepet játszik a forró nyári napokon. Képzelje el, adott az üres udvara, amiben csupán csak egy medence ékeskedik. Velejárója lesz egy stílusos kerti bútor szett, egy hűsítő és árnyékot adó zöld övezet és azt vesszük észre, hogy szépen lassan, be is építettük irigylésre méltó kertünket. Ha ügyesen játszik a színekkel, elképesztő teret tud varázsolni.

vintage kertépítés
Vintage világ a kertjében

Egyre többször halljuk manapság a „vintage” szót, így már lassan mindenki számára világossá válik a jelentése. A legtöbb embernek összemosódik a retro és a vintage mondanivalója, bár meg kell említeni a minőségbeli különbséget közöttük. A kreatív hobbi technikák alkalmazásakor nagy divatja van ennek a stílusnak és gyakran alkalmazzák az otthonok kertjeiben is. Egyedi környezetet alakíthatunk ki, ha felvállaljuk a stílus szeretetét. Ráadásul hatalmas előnyt jelent a vintage kert kialakítása során, hogy nem kell nagyon mélyen a zsebünkbe nyúlni, hiszen régi, de jó minőségű kiegészítőkből, mi magunk is olyanra formálhatjuk a kertünket, amilyenre megálmodtuk.

kertépítés csobogókkal
Élvezze a víz csobogását

Bátran kijelenthetjük, minden korosztályt rabul ejtenek a kerti csobogók és szökőkutak. A víz csobogásának hangja megnyugtatja az embert, de amikor elfáradva hazatérünk a munkából, a rendezett kertünk vizesblokkjánál eltöltött idő felbecsülhetetlen érzés lesz. Számtalan kiegészítővel lehet feldobni ezt a pompás alkotóelemet, kavicsok és színes virágok tehetik még fantasztikusabbá a környezetet. Igazából elérhető áron szerezheti be a csobogókat, mely garantáltan udvara egyik büszkesége lesz.

Akár kicsi a kertje, akár nagy területet ölel fel, mindig törekedjen arra, hogy az Ön és családja számára a legpraktikusabb szerepet töltse be. Ha nem szeretné magát kitenni a közvetlen napsütésnek, mindenképp ültessen fákat, hogy kiélvezze később az előnyeit, ha előre tudja, hogy nem lesz ideje annyit foglalkozni az udvarral, amennyit szeretne, válasszon olyan megoldást, ami támogatja Önt ebben a helyzetben, ha szeret kint lenni és ideje is van, borítsa virágba a kertet, hogy minden nap gyönyörködhessen a látványban. A lényeg az, hogy Ön érezze otthon magát kertjében!

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő kertépítészre?

A JóSzakin megtalálhatod!

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.