Ismerős 7 hónap múlva ér csak rá? Így szerezz magadnak szimpatikus szakit rövidebb határidővel

Főoldal » Lakásfelújítás
Értékelés:
5
(5)

Rövid, rövidebb, vagy akár sokkal rövidebb határidővel is találhatsz a Jószaki weboldalán olyan szakembert, aki korrekt áron dolgozik és a munkája is minőségi.

Úgy gondolod, hogy állításunk ebben az egyébként igen szakemberhiányos, nehéz időszakban nem állja meg a helyét? Megmutatjuk, hogy nem állítunk lehetetlent!

Nem minden esetben az ismerős, vagy az ismerős ismerőse a jó választás

Nem minden esetben az ezermesterkedő ismerősöd a jó választás, főleg akkor nem, ha speciális szakmai (hegesztő, bútorasztalos, ács, vízszerelő vagy fűtésszerelő stb.) tudást igénylő munkáról van szó.

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Böngéssz a szakemberek között szakma és település szerint!

Ráadásul, amíg az ismerősöd, vagy annak mindenhez is értő ismerőse körbe jár szinte kézről-kézre, a haverokat, barátokat kisegítve, és hónapokra előre be van táblázva, addig számos olyan valóban jó szakember munkakapacitása hever parlagon, aki tényleg mesterien ért a szakmájához.

Nem minden esetben az ismerős, vagy az ismerős ismerőse a jó választás
Nem minden esetben az ismerős, vagy az ismerős ismerőse a jó választás

Kiváltképp ne várj feleslegesen olyan emberre, akiről jól tudod, hogy valószínűleg olcsón, fű alatt, okosba tervezné megoldani a rá bízott fennálló javítási, felújítási feladatot.

A tapasztalat, az évek és a rutin sajnos azt mutatja, hogy gyakorta bizonyulnak utólag sokkal drágább megoldásnak az ilyen Mekk-mesterek bravúros, ám korántsem szakszerű megoldásai.

Válassz kényelmesen, jól átgondolva, igazi szakembert a Jószaki szakemberkeresőjével!

Elég egy nem szakszerűen kitisztított kémény, egy elfelejtett fékolajcsere a kocsi házilag megoldott szervize alkalmával, vagy egy a falra nem megfelelően rögzített felső szekrény ahhoz, hogy megtörténjen a baj, ami jó esetben csak anyagi kárt okoz és nem személyi sérülést.

Az sem mindegy, hogy a felhasznált alapanyagok mennyire szabályosak, szabványosak, hogy ha később cserélni, javítani kell, mennyi plusz kiadást teremtünk előre magunknak. Ráadásul ha házilag oldottunk meg egy javítást, vagy „jóárasítva”, számla nélkül, a biztosító se feltétlen fog fizetni egy esetleges kár esetén.

Hogyan találhatod meg a te (szak)emberedet hosszas keresgélés nélkül?

A Jószakin pár kattintással végezhetsz előszűrést szakma és hely (lokáció) szerint, ezzel is szűkítve a speciális munkára keresett szakemberek listáját.

Ezt követően a rendszer által leválogatott, az oldalon már regisztrált szakemberek közül tetszés szerint válogathatsz, illetőleg dönthetsz a személyes adatlapokon megadott szakmai információk vagy ügyfélajánlások alapján.

Hogyan találhatod meg a te (szak)emberedet hosszas keresgélés nélkül?
Hogyan találhatod meg a te (szak)emberedet hosszas keresgélés nélkül?

Válassz igazi szakembert a Jószaki szakemberkeresőjével akár már pár napon belüli munkavégzésre!

A gyorsított ajánlatkérési funkciónak köszönhetően arra is van lehetőséged, hogy mellőzve a néha órákig tartó adatlap nézegetést, illetőleg az azokon feltüntetett szakmai kompetenciák böngészését, a hozzáértő szakemberek keressenek meg téged!

Ehhez csak arra van szükség, hogy egy röviden, tömören fogalmazva megadd az elvégzendő javítási, helyreállítási vagy egyéb szolgáltatás jellegű feladat leírását, és hátradőlve várd a munkára jelentkező szakemberek közvetlenül számodra készült, egyedi árajánlatait.

Utóbbi esetben további két lehetőséged is van, hogy megtaláld a megfelelő szakembert

  • Annak függvényében, hogy mennyire sürgős az elvégzendő feladat, választhatsz az általad gondolatban felállított határidőig beérkező ajánlatok közül, például az ajánlat végösszege alapján, vagy aszerint, hogy mennyire gyorsan tudja elkezdeni a megadott munkát,
  • vagy egyesével rákeresve az ajánlatot küldő szakemberek személyes lapjaira, kiválaszthatod a visszajelzések és értékelések alapján közülük a te meglátásod szerinti legmegfelelőbb és legszimpatikusabb mesterembert.

Őszinte vélemények és valós tapasztalatok alapján szeretnél dönteni?

Eleged van az ismerős szakik munkáit érintő esetleges hibák baráti alapú szépítgetéséből vagy elhallgatásából? Mint azt láthatod, minden feltétel adott, hogy a Jószakin akár már ma elindított szakemberkeresés gyors és sikeres eredménnyel járjon számodra.

Ezt az is nagyban támogatja, hogy a weboldal szakember-adatlapjai valóban független, őszinte, írott véleményeket tartalmaznak, amelyekkel köszönő viszonyban sincsenek az olyan szépített, kikozmetikázott szóbeli haver-ajánlások, amelyeknek általában csak az egyik felében bújik meg egy némi igazság.

Ahhoz, hogy minél rövidebb idő alatt szerezhess szakembert az elvégzendő munkára, szűrj rá most a Jószaki weboldalán itt, és válassz az oldalon megjelenő számos szakember közül, vagy kérj a mielőbbi munkakezdés érdekében egy kattintással azonnali árajánlatot a környékeden elérhető szakemberektől.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Szükséged van egy hozzáértő szakemberre?

Add fel ingyenesen az ajánatkérésedet, és várd, hogy rád csörögjön a te szakid!

Kategóriák

Minden megvan, már csak egy szuper szakira lenne szükséged?

Böngéssz szakembereink között, vagy írd le 2 perc alatt, mire van szükséged, és hagyd, hogy ők jelentkezzenek! Mindezt teljesen díjmentesen!

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Inkább szakemberre bíznád?

Adj le díjmentes ajánletkérést
értékelt szakiknak 2 perc alatt!