bevásárlás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a bevásárlás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 1500 Ft / óra

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Varga Adrienn

Takarítás

Kedves Ajánlatkérő! Kizárólag magánszemélyeknél vállalok munkát! Debrecen belterületén és Ebesen dohányfüst mentes ingatlanban tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen vállalok takarítási munkát. Lakások, családi házak takarítását vállalom alkalmi vagy rendszeres jelleggel min. 4 - max. 6 órában H-P 8-17 óráig. Vasalást és főzést, páraelszívó és sütő tisztítást egyáltalán nem vállalok, kizárólag magyar nyelven beszélek! Ablaktisztítást 1 emeletig erkély kapcsolat esetén megbeszéles szerint vállalok tavasztól őszig. Kizárólag a megbízótól fogadok el ajánlatkérést, köztes személyek, közvetítők ne keressenek! Köszönettel: Varga Adrienn
Bővebben
Debrecen
Jószaki
64 megbízás
12 vélemény
1 válasz
Fogadok munkát
Szikora Ildikó

Takarítás

Bejárónő, házvezetőnő

Bejárónői, takarítási munkákat vállalok magánlakásokban meglévő munkáim mellé. Házvezetőnői és újraélesztési képesítéssel rendelkezem. Pontos, precíz munkát végzek. Szállodai gyakorlattal is rendelkezem. Elsősorban Halásztelek, Csepel, Pesterzsébet, IX. kerület településeken vállalnék munkákat. Hívjon bizalommal!
Bővebben
Halásztelek és 20 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
33 megbízás
14 vélemény
Fogadok munkát
Sipos Anikó

Takarítás

Kedves Megrendelő! Fiatalos, jó kedélyű alapos és megbízható takarítónő vagyok. 21 évig dolgoztam a közigazgatásban (Vám-és Pénzügyőrség), 4 évig számlaképes takarítónőként dolgozotam családoknál és cégeknél (Közjegyző iroda, Reklám ügynökség stb.) Majd egy évig Ausztriában és Németországban dolgoztam takarítónőként 3 illetve 4 csillagos szállodában. Magánházaknál kis és nagytakarítást vállalok. Valamint fővállalkozóként vagy alvállalkozóként irodaházak, rendelők, autószalonok stb. takarítását is vállalom Budapesten és környékén. Autóm és B kategóriás jogosítványom van (26 éve). Árakat a munka megtekintése után tudok mondani.
Bővebben
Budapest - VIII. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
86 megbízás
22 vélemény
18 fotó
Fogadok munkát
Teddy Clean Kft.

Takarítás

Segítségek nyújtunk lakások, családi házak, társasházak, apartmanok, irodák, üzlethelyiségek, vendéglátóhelyek, üzemek, csarnokok takarításában, felújítás-, építkezés- és rendezvény utáni takarításban.
Bővebben
Budapest - XIV. kerület és 100 km-es körzetében kiszállok.
Jószaki
55 megbízás
13 vélemény
16 fotó

Tartalomjegyzék

Bevásárlás

Ha bevásárlást rendelünk meg, vagy személyes segítséget kérünk a vásárlásokhoz, az jelentős kényelmet nyújthat azoknak, akiknek korlátozott idejük vagy fizikai lehetőségeik vannak a vásárlásra. Tipikusan ilyen személyek az idős, mozgáskorlátozott vagy elfoglalt emberek, akiknek nehéz személyesen elmenni a boltokba vagy egyáltalán nem tudnak cipekedni.

Noha ma már számos online bolt kínál házhozszállítási lehetőséget, ezek drágábbak lehetnek mint a helyi közértek, és kínálatuk is korlátozott. Ha több boltból szeretnénk vásárolni, vagy személyes preferenciáinkat szeretnénk érvényesíteni a vásárlások során, akkor előnyösebb lehet egy magánszemélyt megbízni a számunkra szükséges holmik beszerzésével. Ráadásul így van lehetőségünk nem csak élelmiszereket, de ruházati termékeket, könyveket vagy drogériában kapható termékeket is egy füst alatt beszereztetni. Ha rendszeresen dolgozunk ugyanazokkal a bevásárlást intéző személyekkel, akkor egy idő után különösebb magyarázat nélkül is képesek lesznek a számunkra legideálisabb termékeket házhoz hozni, sőt, akár mindent a helyére pakolni.

A bevásárlást alkalomra vagy óradíjban árazzák a szolgáltatók, akik valamilyen gondozási vagy takarítási feladat kiegészítéseként is vállalhatják a szükséges dolgok beszerzését.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!