Budapest - I. kerületi grafikust keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából grafikust!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Budapest - I. kerület).

16 aktív Grafikus – ők vállalnak munkát nálad (Budapest - I. kerület).

DrawJob Reklám és Grafika Kft.
Adatlap megtekintése
DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Grafikus

Programozó

Honlapkészítés

Jószaki
Jószaki
Sok évet töltöttem el különböző reklámügynökségeknél és komoly tapasztalattal rendelkezem. Gyors, hatékony és precíz vagyok. Az egyedi, kreatív megoldásokat részesítem előnyben. Ha logót szeretne új cégének, vagy egy új, attraktív weboldalt szeretne, vagy termékeit megjelentetné saját webáruházában, írja meg röviden az igényét és szívesen adok ajánlatot, küldök referenciát korábbi munkáimból, vagy adok tanácsot, kihez fordulhat. Ne bízza cégének netes megjelenését csupán a programozáshoz értő (vagy alig értő) informatikusokra, hiszen ez egy kreatív, tervezési feladat! Ahhoz, hogy kitűnjön a konkurenciából, a megjelenést kell előtérbe helyezni. Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!
Bővebben
13 megbízás
8 vélemény
20 fotó
Budapest - III. kerület
Hantos Eszter Katalin
Adatlap megtekintése
Hantos Eszter Katalin

Grafikus

Designer

Névjegykártya készítés

Kiadványszerkesztést, grafikai tervezést vállalok, több mint tíz éves tapasztalattal, kedvező áron.
Bővebben
7 fotó
Budapest - XI. kerület
Lakner Loránd László
Adatlap megtekintése
Lakner Loránd László

Grafikus

Bútorszerelő

Ezermester

2 megbízás
1 vélemény
Budapest
Vesztergombi Kinga
Adatlap megtekintése
Vesztergombi Kinga

Grafikus

Honlapkészítés

Webdesign és grafikai munkákat, logotervezést, arculattervezést, honlapkészítést vállalok. https://webguppy.art/
Bővebben
Budapest
VajdaPc Kft.
Adatlap megtekintése
VajdaPc Kft.

Grafikus

Rendszergazda, informatikus

Honlapkészítés

Informatikai megoldások cégeknek.
Bővebben
7 megbízás
3 vélemény
Budapest - XIII. kerület
Hujber Krisztián
Adatlap megtekintése
Hujber Krisztián

Grafikus

Videós, operatőr

Jószaki
Jószaki
Üdvözlöm! Hujber Krisztián vagyok. Több mint 15 éve foglalkozom grafikai munkákkal, logótervezéssel, kiadványszerkesztéssel. Kitartó lelkesedéssel és végtelen türelemmel rendelkezem, ami komoly előny ebben a szakmában :) Szakmai tapasztalatomat reklámügynökségeknél és nyomdáknál szereztem. A legjobb barátaim: Adobe InDesign | Adobe Photoshop | Adobe Illustrator | Adobe Animate | Adobe Premiere Pro | CorelDraw és a Wacom digitális rajztáblám. Amiben számíthat rám: logótervezés | kiadványok szerkesztése | videószerkesztés | animált hirdetések | arculattervezés | nyomdai előkészítés | grafikai látványtervek | pólótervezés | katalógus | magazin | szórólap | plakát | brossúra
Bővebben
4 megbízás
7 vélemény
12 fotó
Székesfehérvár
Hangya Pc Művek
Adatlap megtekintése
Hangya Pc Művek

Grafikus

Honlapkészítés

Laptop szervíz

Jószaki
Jószaki
Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben! S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig! A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez? A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába. Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)? Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát! Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét. A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra! A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 4 000 Ft + áfa, melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri. LASSÚ SZÁMÍTÓGÉP GYORSÍTÁS MÁR 25 EZER FORINTTÓL! --- HONLAPKÉSZÍTÉS OLCSÓN, AKÁR EGY NAP ALATT Gyorsan, elérhető áron szeretne honlapot? Készíttesse velem! A megrendelt honlapot akár 1 munkanap alatt elkészítem! CMS és HTML+CSS honlapok készítésével foglalkozom. Az átlag felhasználó számára ez a két dolog nem mondhat sokat. Leegyszerűsítve a kettő között a legnagyobb küldönbség, hogy a CMS oldal egy átlag számítógépfelhasználó számára is könnyen kezelhető admin felülettel, aminek a segítségével a megrendelő saját maga tudja változtatni a honlap szöveges, esetleg multimédiás tartalmát. A CMS és a HTML+CSS oldalak, melyeket készítek egyaránt prémium, reszponzív, azaz mobil- és table barát dizájnnal rendelkeznek.
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
10 fotó
Érd
Varga Klaudia
Adatlap megtekintése
Varga Klaudia

Grafikus

Dekoráció

Designer

Lelkes, fiatal de tapasztalt grafikus vagyok. Számos elégedett ügyféllel. Ön is keressen bizalommal, ha bármilyen grafikai szolgáltatásra van szüksége!
Bővebben
1 megbízás
Dunaújváros
Bányai József
Adatlap megtekintése
Bányai József

Grafikus

Designer

Honlapkészítés

Honlapkészítés, webdesign, grafikai munkák elkészítése. Grafikák, illusztrációk készítése ügynökségeknek is. Logó, kisarculat, nagyarculat. WordPress és Python + Django alapú honlapok készítését is vállalom!
Bővebben
5 fotó
Pilisjászfalu
Eternal Business Kft.
Adatlap megtekintése
Eternal Business Kft.

Grafikus

Designer

Névjegykártya készítés

A mai világban minden induló vagy már meglévő kis és középvállalkozás, egyéni vállalkozó könnyedén elveszhet a gazdasági és jogi kérdésekben. Cégünk ebben nyújt komplex megoldásokat számviteli és adózási területen egyaránt. Kössön Ön is kölcsönös partnerségen és bizalmon alapuló együttműködést. Míg Ön dolgozik a papírmunkát bízza Ránk. Cégünk nem csak pénzügyekkel kapcsolatban tud segítséggel szolgálni. Munkatársaink sokoldalúságának és rugalmasságának köszönhetően weboldal , kisarculat és grafikai tervezéssel sem kell vesződnie s ezek mellett a cégalapítással kapcsolatos adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk. További információért keressen minket elérhetőségeinken. Telefonos konzultációt is vállalunk.
Bővebben
9 megbízás
4 vélemény
Veszprém
Sándor László
Adatlap megtekintése
Sándor László

Grafikus

Designer

Honlapkészítés

Jószaki
Jószaki
Reklámügynökségi színvonal, egyéni vállalkozói árakon! Sándor László tervezőgrafikus vagyok, több mint 20 évnyi szakmai tapasztalattal, reklámügynökségi és art directori múlttal rendelkezem. Eddig 9 hazai és nemzetközi szakmai díjat nyertem és számos publikáció tudhatok a magaménak. Az elmúlt 9 évben Brandfelelős néven szabadúszó grafikusként dolgozom ügyfeleimnek brandépítés, márkaépítés, logótervezés, arculattervezés, csomagolástervezés, weboldal tervezés és honlapkészítés, valamint nagyon igényes tárgyfotózás területeken. Grafikai vagy intarzia portré készítést is szívesen vállalok, kapott fénykép alapján dolgozom. Számos hazai és nemzetközi kiállítás mellett tervezőgrafika elméletet és gyakorlatot is oktattam majd régi, nagy szerelmem, az intarziakészítés felé fordultam. A tradícionális intarzia technikát felfrissítve, Wood Arts Intarsia néven készítek egyedi intarzia portrékat, valamint tipográfiai munkákat, faékszereket. Az intarzia készítést Workshop formájában is oktatom. Bízza profira a legnagyobb kincsét, saját vállalkozásának vagy új termékeinek Brand kialakítását. Logótervezés, Kisarculat tervezés, Arculattervezés, Névjegy, Levélpapír, Word sablon, Dosszié, Mappa, Email aláírás sablon, PPT prezentációs sablon, Brandépítés, Rebrand, Cégcsoport márkaépítés, Arculati kézikönyv, Címketervezés, Csomagolástervezés, Fólia csomagolástervezés, Dobozos csomagolás, Díszdoboz, Display, Termékképek, Katalógus képek, Modell képek, Reklámképek, Tárgyfotók, Látványtervezés, Weboldal tervezés, Egyoldalas mini site, Dinamikus mini site, Összetett website, Webshop, Weboldal programozás, Sitebuild, Honlapkészítés, Jármű matrica, Járműreklám, Ponyva design, Stand design, Rendezvénysátor design, Molino, Rollup, Promóciós eszökzök és POS design tervezés, Vásári vagy EXPO megjelenések, Videóvágás, Online marketing tanácsadás és design, Kreatív szövegírás, PR cikk írás és Onlnie publikálás, stb. nagy rutinnal, számos hazai és nemzetközi brand építésének tapasztalataival. Kérje ma ajánlatomat, ha hosszútávú és megbízható együttműködő partnerre szeretné bízni cége fejlődésének jövőjét.
Bővebben
5 megbízás
4 vélemény
64 fotó
Szombathely
Róka Kitti
Adatlap megtekintése
Róka Kitti

Grafikus

Online marketing

Logók, arculatok, közösségi média felületek, igényes grafikai anyagok tervezését vállalom. Minden munkám a szívügyem is. Keress bátran! www.rsign.hu
Bővebben
Tata
Szabó József
Adatlap megtekintése
Szabó József

Grafikus

Designer

Honlapkészítés

Munkavédelmi szolgáltatások mikro, kis és közepes méretű vállalkozások számára.
Bővebben
Szolnok
Baracskai Bence
Adatlap megtekintése
Baracskai Bence

Grafikus

Videós, operatőr

Honlapkészítés

Minősített jószaki
Jószaki
Minősített jószaki
Jószaki
*FOTÓ, VIDEÓ, GRAFIKA, ZENE, SZÖVEG, REKLÁM* Az alábbikkal állok rendelkezésedre: Videózás: zenei videóklip, rövidfilm, rendezvény felvétele és videós utómunkák elvégzése slideshow készítése képekől, intrók-outrók tervezése, forgatókönyvírás Fotózás: modell, család, rendezvény, étel, ital, tárgy, épület Képszerkesztés: kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés Dalszövegírás: énekesek, rapperek számára magyar és angol nyelven Logótervezés: cégek és egyéni vállalkozók számára szöveges, absztrakt, emblematikus Social media kezelés és tartalomgyártás cégek és egyéni vállalkozók számára. Reklámok, kampányok létrehozása. Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető, elérhető áron! Gyors reakció és munkavégzés! LOGÓTERVEZÉS Szeretnél egy letisztult és modern logót induló vállalkozásodnak vagy cégednek, esetleg felfrissítenéd a jelenlegit? A logótervezés során születik meg az a jelkép, amely megkülönböztet versenytársaidtól, és vizuálisan egyedivé teszi vállalkozásodat, emellett a márkafelidézésben is nagyon fontos szerepet játszik. A logó utalhat a cég tevékenységére, fő termékére, alapítójára, de akár lehet elvont jelentése is. Vizuális eszenciaként a komplett cégről képes egy pillanat alatt meghatározó benyomást kelteni. Lehetőség szerint mindenki számára értelmezhető, absztrakt képi elemekből építkezik. A hozzá kapcsolódó színvilág egy olyan egységes rendszert alkot, amely egyedi és felismerhető képet ad az adott vállalkozásról. Célom, hogy egyedi és minőséget közvetítő logót tervezzek számodra, amellyel emberek tömegeinek figyelmét ragadhatod meg! KÖZÖSSÉGI MÉDIA KEZELÉS Szeretnéd, ha saját marketingesed lenne, aki megfelelő gyakorlati és elméleti tudással rendelkezik ahhoz, hogy közösségi média megjelenésedből a legtöbbet tudja kihozni és te ebből profitálhass is? Eseti vagy állandó jelleggel vállalom Facebook, Instagram és egyéb közösségi oldalak komplex kezelését. -kreatív tartalmak készítése, kép, videó, grafika -bejegyzések létrehozása -hirdetések, kampányok tervezése, beállítása -nyereményjátékok tervezése, lebonyolítása -felhasználókkal történő kommunikáció -követők gyűjtése -egyéb teendők elvégzése A közösségi oldalak jelentik jelenleg a leghatékonyabb megoldást a meglévő üzleti kapcsolatok erősítésére, új üzleti kapcsolatok szerzésére. Nélkülük már egyetlen vállalkozás sem létezhet, hiszen ezeken a felületeken keresztül kommunikálva azonnal elérheted potenciális vásárlóidat és visszajelzéseket kaphatsz termékeidről, szolgáltatásaidról. KREATÍV REKLÁM ÉS MARKETINGSZÖVEG ÍRÁSA Napjainkban egyre több vállalkozásnál fordul elő, hogy a professzionális termékfejlesztés ellenére, az eladás valamiért nem működik megfelelően. Ennek oka legtöbbször az, hogy a kommunikációval valami nincsen rendben. Legyen szó akár egy prospektusba megírt szövegről, bemutatkozó anyagról, vagy egy weboldal szövegéről, én állok rendelkezésedre. TELJES KÖRŰ ESKÜVŐI GRAFIKA Olyan esküvői meghívót szeretnél, amit büszkén nyújtasz át szeretteidnek? Amitől alig várják majd az esküvőd napját, és amire évek múlva is emlékezni fognak? A legjobb helyen jársz! Az esküvői meghívók és kiegészítők előkelő helyet foglalnak el azon a fontossági listán, amit egy jegyespár készít az esküvő szervezésének elkezdésekor. A papíralapú meghívó személyes mivolta, kézzelfoghatósága miatt elengedhetetlen része egy esküvőnek. A szertartás helyszíne, a dekoráció stílusa, színvilága, valamint minden papíralapon megvalósuló kiegészítő összhangja csodás egységet eredményez. A teljes esküvői arculat megtervezésében állok rendelkezésedre: save the date kártya, RSVP válaszkártya, menükártya, itallap, menüháromszög, programkártya, asztalszámkártya, ültetőkártya, ültetési rend, információs kártya, ételkártya, köszönetkártya CSOMAGOLÁSTERVEZÉS Az innovatív márkák figyelemre méltó, kidolgozott és letisztult grafikai megjelenéssel szerepelnek az üzletek polcain. A csomagolás közvetlenül érzékelteti a vásárlókkal a márka minőségi szintjét. Egy jól megtervezett, kreatív csomagolás létfontosságú lehet, amikor egy vásárló az egyik termék vagy termékcsalád mellett dönt a másikkal szemben. A meggyőző csomagolás képes rajongói közösséget alakítani és kommunikálni velük, ez az első lépés a márkaépítés útján. A termékcsomagolás azonban nemcsak kommunikációs- és marketingszerepet tölt be. Ki kell állnia a szállítási körülményeket, információval kell szolgálnia a termék összetevőiről, meg kell felelnie a címkézéssel kapcsolatos jogszabályi követelményeknek és tartalmaznia kell a használati utasítást, a tárolásra és kezelésre vonatkozó javaslatokat. CÍMKETERVEZÉS A külső megjelenés az egyik meghatározó eleme a marketingnek. Ma már a termék tényleges funkcióján túl, annak esztétikai megjelenése is fontos, és hogy milyen mögöttes értéket közvetít. A csomagolás képes eladni a terméket a beltartalom ismerete nélkül. Egy termék címkéje nemcsak marketingszerepet tölt be, információval kell szolgálnia a termék összetevőiről, meg kell felelnie a címkézéssel kapcsolatos jogszabályi követelményeknek és tartalmaznia kell a használati utasítást, a tárolásra és kezelésre vonatkozó javaslatokat. NAPTÁRSZERKESZTÉS Nem csak karácsony környékén bizonyul remek választásnak a személyre szóló naptárkészítés, hanem gyakorlatilag az év bármely időszakában. Ha születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni barátaid, családtagjaid vagy esetleg saját irodádban néznél szívesen olyan naptárat, amely örömteli pillanatokat idéz, akkor mindenképpen megéri ezzel a lehetőséggel élned! BORÍTÓKÉP-SZERKESZTÉS A facebook a magyar vállalkozások számára az egyik legfontosabb csatorna a célcsoportjuk, ügyfeleik elérésére. Amikor egy felhasználó egy facebook oldalra kattint, akkor az első dolog, amivel találkozik, az a borítókép. A vállalkozás pozitív megítélésének elengedhetetlen feltétele a meggyőző borítókép. NÉVJEGYKÁRTYA-TERVEZÉS Az első megítélés egy üzleti megbeszélés során nagyon fontos, amelyet a megbeszélés elején átnyújtott névjegykártya is nagyban befolyásolhat. Egy professzionálisan megtervezett és elkészített névjegykártya segít a pozitív benyomás kialakításában, amelyből a leendő üzleti partner láthatja, hogy a vállalkozás ad az üzleti megjelenésére. Tedd meg az első lépést a siker felé! Vedd fel velem a kapcsolatot és elkészítem az egyedi, professzionális névjegykártyád! SZÓRÓLAPTERVEZÉS Szeretnéd, hogy a te szórólapod ne a kukában landoljon? Fontos, hogy olyan anyagot adj ki a kezedből, amire büszke vagy? Akkor megtaláltad a számodra megfelelő szakembert! Kezdjük el mihamarabb a közös munkát! AUTÓFOTÓZÁS Eladnád autódat és egy megnyerő fotóra lenne szükséged a hirdetéshez? Vagy csak a faladra szeretnél egy képet róla? Ha a válasz bármelyik kérdésre igen, akkor jó helyen jársz. PREZENTÁCIÓKÉSZÍTÉS Kápráztasd el a nagyvilágot! Szükséged lenne egy nagyszerű PowerPoint vagy Prezi prezentációra? Egy nagy halom információval kell megküzdened és olyasvalamit keresel, ami megmozgatja a közönségedet? Keress bizalommal, szívesen elkészítem neked a legemlékezetesebb prezentációdat! ZENESZERKESZTÉS Az alábbi zenei szolgáltatásokat kínálom: - egyedi beat készítése - reklámanyag szerkesztése - hazai és külföldi dalok instrumentáljának elkészítése - utómunka (mixing, mastering) - dalszövegírás énekesek, rapperek számára (magyar és angol nyelven) @bencebaracskai @cekireklamoldal @cekiproductions
Bővebben
62 megbízás
19 vélemény
Győr
Koós Réka
Adatlap megtekintése
Koós Réka

Grafikus

Névjegykártya készítés

Designer

Fiatal számlaképes tervezőgrafikus vagyok, diplomámat Egerben szereztem. Elmondhatom hogy szeretem azt, amit csinálok, ezáltal minden megbízásomat lelkiismeretesen végzem el. Jellemző rám a precizitás és megbízhatóság, szeretem az egyedi és frappáns megoldásokat. Arculattervezés . Logó . Névjegykártya . Nyomdai anyagok Szórólap . Plakát . Reklámanyagok . Infógrafika Csomagolásterv . Címke . Illusztráció . Kiadványtervezés Tördelés . Könyvborító . Képszerkesztés . Webdesign Étlap . Itallap . Matrica . Egyedi kérések Keressen bátran hogy megkezdhessük a közös munkát! :)
Bővebben
9 megbízás
6 vélemény
17 fotó
Eger
Tóth Krisztián
Adatlap megtekintése
Tóth Krisztián

Grafikus

Designer

Online marketing

asdasdwadsadadasdasdadasdasdasd
Bővebben
1 megbízás
Nyíregyháza
Szalay Benjamin
Adatlap megtekintése
Szalay Benjamin [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Rendszergazda, informatikus

Videós, operatőr

Sziasztok! 13 éve dolgozom szabadúszó grafikusként, megannyi projekten túl vagyok már, kisvállalkozások indultak el nulláról nállam, később pedig teljesen felépültek mind megjelenésben mind szolgáltatásban. Az én feladatom, hogy mindíg mindenhol naprakészen jelenjenek meg. Határozott véleményem, hogy ha a véletlenre bízod a megjelenésed akkor véletlenül is fogsz üzletet kötni, ezpedig nemfog sikerhez vezetni, egyedinek és lehengerlőnek kell lenned, mert az első benyomás mindíg a legfontosabb! Másodjára sosem lesz lehetőséged egy első benyomást tened. Legyen az nyomtatvány-fotó-image videó-videó-weboldal-szórólap-névjegykártya-logó-arculat-kirakatdekoráció-vagy épp egy óriási tűzfal ahol a felfestést vállaljuk kültéren, beltéren nyomtatványok brossúrák színte minden amire egy cégnek szüksége lehet. Ezt a 20 évet mind abba fektettem, hogy a grafikának majdnem az összes ágazatában helyt tudjak állni. Nagyon szeretem az esküvői filmezést -fotózást hiszen itt, minden vízuális kreatívitást ki tudok használni amit nagyon élvezek. Ha engem választaasz az öszinte véleményemre szakmai ismereteimre megérzéseimre és pontosságra számíthatsz, én nemhagylak magadra ezen a téren ebben biztos lehetsz! ;)
Bővebben
Budapest - IX. kerület
AB Complex Center Kft. - Lukácsi Balázs
Adatlap megtekintése
AB Complex Center Kft. - Lukácsi Balázs [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Szobafestő, tapétázó

Képkeretezés

Jószaki
Jószaki
Több mint 20 éves dekoratőr tapasztalattal, több ezer referenciával állok partnereim egyedi igényeinek megvalósítása érdekében. Főbb területeim: Reklám: Reklámtábla gyártása, információs táblák, projekt táblák, járműdekor, fényreklám, térbeli feliratok, kirakat feliratok, molinó, zászló Dekoráció: betűvágás, kirakat grafika, perforált ablak és épület fólia, ipari méretű dekoráció, egyéb tábla, vászonkép, passztartó, karszalag, ruha feliratozás, fotókönyv, naptár, egyedi fényképes tárgyak, szoborgyertyák, dizájn csokoládék. Grafika: logo, arculatterv, vektorizálás, webdizájn, egyedi grafikák, Print: express nyomda, óriásnyomás, egyedi meghívó, matricák, textil feliratozás, szitanyomás, lézergravír Egyéb érdekeltségek: Faipari speciális felületkezelő anyagok képviselete és kereskedelme. Ipari és magán célú automatizált csaptelepek és kiegészítőik képviselete és kereskedelme. Fa kerti székek, asztalok, használati tárgyak gyártása,
Bővebben
4 megbízás
2 vélemény
114 fotó
Tokod
Fekete-Katona Ágnes
Adatlap megtekintése
10 éve foglalkozom weboldalak, webáruházak szerkesztésével, és a hozzájuk kapcsolódó kreatív anyagok (szórólapok, plakátok, bannerek) szerkesztésével. Vállalok ezen kívül arculattervezést, prezentáció és videó slideshow készítést, digitális tananyag szerkesztést és teljes körű kiadványszerkesztést.
Bővebben
Göd
Verb Milán
Adatlap megtekintése
Verb Milán vagyok, veszprémi tervezőgrafikus. A képesítésemet Zircen, a III. Béla Szakgimnáziumban szereztem 2017-ben. Azóta sok tapasztalatot gyűjtöttem, online pályázó, szabadúszóként. Főleg logók, névjegykártyák és céges arculatok tervezésével foglalkozom, de meghívók, boroscímkék, szórólapok és plakátok is készülnek nálam. A munkámban pontos és igényes vagyok. Szeretek lépést tartani az aktuális trendekkel, de a klasszikus tervezőgrafikus nemzedéktől is sokat merítek.
Bővebben
6 fotó
Veszprém
Fehér Zoltán
Adatlap megtekintése
Fehér Zoltán [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Kőműves

Napelemszerelő

Esztergom
Baranyai Gábor
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Kedves érdeklődő! Mikorra szeretné a grafikát, tegnap előttre?! Akkor én vagyok akit keres, rendelkezem időgéppel az elképzeléseit rövid határidővel formába öntöm! Tekintse meg referencia munkáimat! Ha tetszik az irány, keressen bizalommal! Névjegykártya, szórólap, meghívó, brossúra, katalógus, kiadvány, hirdetés, logó, arculat, illusztráció, látványterv, banner (Flash és statikus), web arculat, kirakat és üzlet dizájn, járműgrafika, épület molinó, óriásplakát, citylight, padlómatrica, wobler készítése. Élelmiszerek csomagolása, termék címke és gyűjtődoboz tervezése. Szabadkézi rajzokat nem vállalok.
Bővebben
17 megbízás
7 vélemény
47 fotó
Budapest - XIV. kerület
Gracza Balázs Endre
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Vizualitás kell, de nem mászik ki a fejedből az ötlet? Gomboljuk ki együtt.
Bővebben
1 megbízás
7 vélemény
Budapest - VIII. kerület
Miklós Krisztina - MK Design
Adatlap megtekintése
Grafikai tervezést vállalok vállalkozóként, alkalmi vagy hosszútávú, folyamatos együttműködésben. Logók, offline reklámhirdetések, plakátok, névjegykártyák, szóróanyagok, brossúrák, katalógusok, bannerek, facebook reklámok és egyéb grafikai megoldások tervezését vállalom. Cégek, és magánszemélyek megkeresését egyaránt szívesen fogadom, projekt alapú vagy órabéres elszámolással is.
Bővebben
6 megbízás
10 fotó
Budapest - IV. kerület
Moles Béla
Adatlap megtekintése
Moles Béla [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Programozó

Designer

Jószaki
Jószaki
Követni szeretné a mai trendeket? A legkülönfélébb cégeknek terveztem meg az arculatát. Wordpress alapú weboldalakat készítek. Valamint teljeskörű nyomdai szervezést vállalok. Keressen meg! Szolgáltatásaim: Logótervezés Arculat tervezés Kiadványszerkesztés Weboldal készítés Szaktanácsadás
Bővebben
4 megbízás
5 vélemény
7 fotó
Budapest - III. kerület
Czeglédi Gabriella
Adatlap megtekintése
Minimalista logótervezést és rövid lefutású grafikai tervezést vállalok kedvező áron.
Bővebben
1 megbízás
Budapest - V. kerület
Szabó János Zoltán
Adatlap megtekintése
Helló grafikus vagyok szeretem a letisztult minimalista stílust
Bővebben
1 megbízás
3 fotó
Budapest - XIII. kerület
Bee Design Agency
Adatlap megtekintése
Bee Design Agency [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Szövegíró, újságíró

Honlapkészítés

Hello. Kreatív ügynökség vagyunk, fiatalos csapattal, melyet azért hoztunk létre, hogy KKV cégeknek segítsünk online és offline marketing eszközöket létrehozni. Miben tudunk segíteni? Grafikai tervezésben | Online marketingben | Webfejlesztésben Keress bátran minket és kérj tőlünk ajánlatot, ha a vállalkozásodnak szüksége van grafikai anyagokra, weboldalra, online hirdetésekre vagy keresőoptimalizálásra, mindezekben nagyon szívesen segítünk. Érdekel mit mondanak és gondolnak rólunk ügyfeleink? Akkor látogass el weboldalunkra - - vagy facebook oldalunkra, esetleg keress ránk a Googleben és olvass valódi ügyfélvéleményeket és ügyfélélményeket. Késés? Káosz? Nehézkes kommunikáció? Velünk garantáltan nem! Próbáld ki!
Bővebben
1 megbízás
26 fotó
Budapest - XIX. kerület
Czakó Gábor
Adatlap megtekintése
Üdvözlöm, Czakó Gábor vagyok. Logó, kiadvány, cégarculat készítés a fő profilom, de retusálás, képmanipulálás is rengetegszer kerül elém. A grafikához szükséges képeket is, ha lehet én készítem. Az elkészült grafika, (amennyiben nem online felületre kerül) kézzelfogható változatát is elkészítem. Névjegytől az óriásplakátig. Kérjen ajánlatot. Kellemes napot.
Bővebben
8 megbízás
2 vélemény
22 fotó
Érd
Mészáros Richárd
Adatlap megtekintése
Ryck Poster-Grafika mindenek felett! Legyen szó egyszerű névjegykártya tervezésről,vagy mobilbarát webáruházról,készséggel állunk rendelkezésedre.
Bővebben
1 megbízás
15 fotó
Budapest - XVI. kerület
Polcz Attila
Adatlap megtekintése
Minőségi Grafikai Tervezés Minőségi Nyomdai Kivitelezés
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Zelena Veronika
Adatlap megtekintése
Kreatív ember vagyok művészetkedvelő több szakmával és diplomával rendelkező, profilomat képezik a belső design és dekoráció, dekorációs festés , nagyobb felületek (több 100 nm) tűzfalak festése,grafikus munkák tervezés-rajzolás,enteriőrbe illő festmények készítése,falfelületek és bútorok restaurálása, célom a megrendelőkkel jó kapcsolatot ápolni és igényeiknek megfelelően kialakitani a munkákat!
Bővebben
3 megbízás
16 fotó
Budapest - I. kerület
Pilinyi Viktor
Adatlap megtekintése
Pilinyi Viktor [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Rendszergazda, informatikus

Honlapkészítés

15 éves informatikai, rendszergazdai és webtechnikusi háttérrel, grafikus háttérrel családi vállalkozásban dolgozunk, célunk hogy gyorsan, minőségi megjelenéssel segítsük munkáját. GRAFIKA, LOGO KÉSZÍTÉS, ARCULATTERV, WEBOLDALKÉSZÍTÉS
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Székely Gergő - grafikus
Adatlap megtekintése
Grafikai tervezés, már 15 éve 15 éves tapasztalat, több száz munka, amelyekkel százezren találkoznak nap mint nap, digitális és fizikai formában. Applikáció, arculatok, weboldalak, csomagolások, melyek remek ötletek nélkül nem valósulhattak volna meg. A remek ötletek pedig Önöktől jönnek, én pedig azon vagyok, hogy az ötletek formát öltsenek. Egyedi, kreatív, stílusos formát akár online, akár fizikai valójában.
Bővebben
26 fotó
Budapest - VIII. kerület
Horváth Péter
Adatlap megtekintése
Horváth Péter [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Honlapkészítés

Designer

Jószaki
Jószaki
Honlapokat, arculatot, emblémákat, kiadványokat tervezek és készítek, és képeket festek.
Bővebben
7 megbízás
2 vélemény
19 fotó
Lovasberény
Bóka Balázs
Adatlap megtekintése
Bóka Balázs [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Honlapkészítés

Designer

Referenciákért kérem keressen.
Bővebben
Budapest - VII. kerület
Médiabolt Kft. - Törőcsik Ábel
Adatlap megtekintése
Tanácsadó
Minősített jószaki
Tanácsadó
Minősített jószaki
2ezres években kezdtem rádiózni és vallási rendezvényeket hangosítani. Webfejlesztéssel és programozással kezdtem dolgozni 2003-ban, 4 év tapasztalatszerzés után munkába is álltam ahol aztán több szakterületen is kamatoztathattam a kreativitásomat a reklám és a média területén. Így ma hangtechnikusként, webprogramozó/fejlesztőként illetve webmesterként, designerként és vágó-operatőrként tudom kamatoztatni tudásomat!
Bővebben
3 megbízás
21 vélemény
25 fotó
Csévharaszt
Sárvári Marianna
Adatlap megtekintése
Helló. Tudom, hogy Önnek van a legnehezebb dolga, döntenie kell. De nyugodjon meg, az összes többi már csak kitartás kérdése. Én majd kitartok. Rajzolni szeretek a legjobban a világon. :-) Kérem nézze meg a referenciáimat és keressen meg, ha egyeznek az elképzeléseink. Várom szeretettel!
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
9 fotó
Pécel
Szabó Bianka Anna
Adatlap megtekintése
Szabó Bianka Anna [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Rendezvényszervező

Esküvőszervező

Jószaki
Jószaki
30 éves tervezőgrafikus/webdesigner vagyok, egy gyermek anyukája. Több éve dolgozom elégedett ügyfeleknek a szakmában. DTP, nyomdai előkészítés, webdesign és tervezőgrafika, animációkészítés a szakterületem. Diplomát szereztem az adott területekről, ami számomra is tökéletes visszajelzés volt. 3 éve online marketing menedzser képesítéssel is gazdagodtam. Full Service Ügynökség tulajdonosa vagyok, ahol vállaljuk ügyfeleink kéréseit több területen. Szakképzett csapatunk áll rendelkezésükre márkaépítés, cégmanagement, és szolgáltatás területén. Ha Önnek weboldalra, cégarculatra esetleg marketing anyagra van szüksége, keressen fel bátran!
Bővebben
9 megbízás
1 vélemény
Székesfehérvár
Top Tipo Bt.
Adatlap megtekintése
Top Tipo Bt. [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Autófóliázás

Dekoráció

Köszöntöm Önt a Top Tipo Reklámgrafikai Stúdió nevében. Őszinte örömmel tölt el, hogy lehetőségem van néhány szóban bemutatni cégünk tevékenységét. Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink kitűnjenek a tömegből.  Egyedül az ötlet, a kreativitás számít. Több mint két évtizede állunk partnereink rendelkezésére az alkalmazott grafika terén: arculattervezés, reklámtábla, cégfelirat és kirakat grafika, üvegfólia irodákba vagy otthonokba, vászonkép, poszter nyomtatás, dekoráció. Hisszük, hogy alkotó fantáziával, kreativitással az Ön partnere lehetünk. Horváth Judit
Bővebben
19 fotó
Budapest - X. kerület
EVEX Stúdió Kft. - Cséve Gábor
Adatlap megtekintése
Arculattervezéstől az óriásplatátig - minden ami design, grafika! Több évtizedes szakmai tapasztalat, kreativitás, kivételes munkabírás. Lehet egy embléma vagy egy könyv, plakát, szórólap, több portálon megjelenő kampány. Nyugodtan rám bízhatja, nem fog csalódni!
Bővebben
1 megbízás
Gárdony
Szűcs Dóra
Adatlap megtekintése
Szűcs Dóra [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Dekoráció

Hostess

Szűcs Dóra vagyok, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumban végeztem, grafika szakon, de van tapasztalatom szobrászat, festészet és kerámia terén is. Emellett elvégeztem egy dajka és egy pedagógus-és családsegítő képzést.
Bővebben
Pilisszentiván
Dávid Anna Virág
Adatlap megtekintése
A szakterületem a weboldaltervezés, de egyéb grafikai anyagok tervezését is vállalom, mint szóróanyagok, névjegyek, social media hirdetések, retusálás vagy éppen kiadványok tervezése. Korábban 10+ évig dolgoztam nagyvállalati ügyfeleknek reklámügynökségeknél, de a kisebb cégeket/megrendelőket sokkal jobban kedvelem :)
Bővebben
3 fotó
Budapest
Maurer Laura
Adatlap megtekintése
Maurer Laura [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Dekoráció

Takarítás

Budapest
Béres Alexandra
Adatlap megtekintése
Logók tervezése, social médiára szakosodott szerkesztés. Cégér, étlap stb tervezése.
Bővebben
Budapest
Kovács Csaba e.v.
Adatlap megtekintése
Üdvözlöm kedves érdeklödő! Kovács Csaba vagyok egyéni vállalkozó. 2012 óta tevékenykedem a reklámipar és a nyomdaipar területén. Egyedi nyomdaipari megoldások magas minőségű kivitelezésével foglalkozom. Az alábbi szolgáltatásokkal állok rendelkezésére: Alkalmi vagy hosszútávú, folyamatos együttműködésben offline reklámhirdetések, plakátok, névjegykártyák, szóróanyagok, brossúrák, katalógusok, bannerek, facebook reklámok és egyéb grafikai megoldások tervezését, gyártását vállalom számlaképesen, házhozszállítva. Ha szeretne árajánlatot kérem röviden írja le elképzelését, a munka paramétereit és felveszem Önnel a kapcsolatot.
Bővebben
6 fotó
Budapest
Guttin Dorottya
Adatlap megtekintése
..........................
Bővebben
Budapest
VamoSoft kft. - Software, Web & Mobile developer agency
Adatlap megtekintése
We design and develop web and mobile applications for our clients, focusing on outstanding user experience. Vamosoft builds digital products for individuals and for businesses. Share your challenges with our team, and we’ll work with you to deliver a revolutionary product. We can help you to start your business in short time, but we like long-term, continuous technical cooperations as well. The primary goal of our youthful, ambitious team is to serve our customers from the first moment to get perfect quality. It is essential for us that our clients feel the same pleasant atmosphere during cooperating together what we do each day. Members of Vamosoft family love challenges, so don’t be intimidated nor from truly unique solutions.
Bővebben
Budapest
Kakuszi Bettina
Adatlap megtekintése
Egyszemélyes design stúdió, ahol átgondolt arculat és következetes, egységes nyomtatott anyagok készülnek. Illusztráció, minták, színpaletta, tipográfia. Ezek az elemek mind egyénileg, megfelelő odafigyeléssel lesznek kiválasztva és összepárosítva, annak érdekében, hogy márkád a számára ideális célközönségét találja meg. Hiszek az időtálló designban. Elképzelésedet és preferenciáidat kombinálva saját stílusommal és kreativitásommal, egy egyedi és kifejező márka születik. Amiben tudok segíteni: ARCULAT (kis-, és nagyarculat, moodboard, logó és variációi, márkajelek, ikonok, színpaletta, betűtípus) GRAFIKA (minta, social media posztok, weboldal grafikák, social media ikonok, instagram történet, termékillusztráció, email aláírás) OFFLINE ANYAGOK (névjegykártya, köszönőkártya, matricák, csomagolás, termék matrica, levél fejléc, meghívók, szórólapok, menü, hirdetések) A folyamat: 1. feltérképezés Miután átbeszéltük, hogy mire lesz szükséged a projektedhez, egy branding kérdőívet fogok küldeni, amit ki kell töltened. Ezek a válaszok segítenek nekem, hogy megismerjem a márkádat ezáltal pedig egy egyedi jelenséget tervezni, amely vonzza a célközönségét. 2. stratégia megállapítása A saját kutatásaimat összevetve a kérdőívre adott válaszaiddal egy márka irányelvet és célokat megfogalmazó moodboard kerül kiküldésre. Ez lesz az első vizuális elem és irányelv annak elősegítésére, hogy tudam merre induljak majd a tervezés során. 3. tervezés Miután az irányelvek és a moodboard elfogadásra kerültek, elkezdem a koncepciók kialakítását. 3-4 különböző, átgondolt, egyedi tervezetet fogok bemutatni, amelyek a legjobban képviselik a márkád céljait, értékeit és üzenetét. 4. finomhangolás Ebben a részben adod meg visszajelzésed a kiküldött tervekről és választod ki, hogy a látottak közül, melyik irányba induljunk tovább a finomítással. Ez azt jelenti, hogy a visszajelzésed alapján változtatásokat hajtunk végre a design azon részein, melyeket máshogy képzelsz el vagy módosítani szeretnél. Összesen 3 kör átdolgozásra van lehetőség, így az őszinteség és világosan fogalmazás elengedhetetlen! 5. kiterjesztés Miután elfogadásra kerültek a logók, színek és egyéb elemek, lehetőség van kiválasztani mire van szükséged a logók kívül. Érdemes lehet névjegykártyát, email aláírást vagy köszönőkártyát készíteni, esetleg csomagolást, matricákat vagy social media elemeket az egységes összhatás érdekében. 6. véglegesítés Miután minden kért elem elfogadásra került, véglegesítem a fájlokat és rendezett mappákban küldöm át neked, néhány megjegyzéssel, hogy melyik fájlformátumot mire érdemes használni.. Ezután márkád készen áll az indulásra!
Bővebben
Budapest
Győrfi Zsolt
Adatlap megtekintése
grafika, tipográfia - logó, névjegy, levélpapír, boríték, szórólap, poszter, molinó, könyv és egyéb kiadványok tervezése és tördelése, - weboldal, borítókép, banner tervezése és kivitelezése
Bővebben
Budapest

Grafikus vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Budapest - I. kerületi grafikusok összesen 178 értékelést kaptak, 4.88 csillagos átlaggal.