Bonyhádi grafikust keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából grafikust!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Bonyhád).

15 aktív Grafikus – ők vállalnak munkát nálad (Bonyhád).

Baranyai Gábor
Adatlap megtekintése
Baranyai Gábor

Grafikus

Designer

Jószaki
Jószaki
Mikorra szeretnéd a grafikát, tegnap előttre? Akkor én vagyok akit keresel rendelkezem időgéppel az elképzeléseit rövid határidővel formába öntöm! Tekintsd meg referencia munkáimat, ha tetszik az irány, akkor keress bizalommal! Névjegykártya, szórólap, meghívó, brossúra, katalógus, kiadvány, hirdetés, logó, arculat, illusztráció, látványterv, banner (Flash és statikus), web arculat, kirakat és üzlet dizájn, járműgrafika, épület molinó, óriásplakát, citylight, padlómatrica, wobler készítése. Élelmiszerek csomagolása, termék címke és gyűjtődoboz tervezése. Szabadkézi rajzokat nem vállalok.
Bővebben
17 megbízás
7 vélemény
47 fotó
Budapest - XIV. kerület
DrawJob Reklám és Grafika Kft.
Adatlap megtekintése
DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Grafikus

Programozó

Honlapkészítés

Jószaki
Jószaki
Sok évet töltöttem el különböző reklámügynökségeknél és komoly tapasztalattal rendelkezem. Gyors, hatékony és precíz vagyok. Az egyedi, kreatív megoldásokat részesítem előnyben. Ha logót szeretne új cégének, vagy egy új, attraktív weboldalt szeretne, vagy termékeit megjelentetné saját webáruházában, írja meg röviden az igényét és szívesen adok ajánlatot, küldök referenciát korábbi munkáimból, vagy adok tanácsot, kihez fordulhat. Ne bízza cégének netes megjelenését csupán a programozáshoz értő (vagy alig értő) informatikusokra, hiszen ez egy kreatív, tervezési feladat! Ahhoz, hogy kitűnjön a konkurenciából, a megjelenést kell előtérbe helyezni. Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!
Bővebben
13 megbízás
8 vélemény
20 fotó
Budapest - III. kerület
Hujber Krisztián
Adatlap megtekintése
Hujber Krisztián

Grafikus

Videós, operatőr

Jószaki
Jószaki
Üdvözlöm! Hujber Krisztián vagyok. Több mint 15 éve foglalkozom grafikai munkákkal, logótervezéssel, kiadványszerkesztéssel. Kitartó lelkesedéssel és végtelen türelemmel rendelkezem, ami komoly előny ebben a szakmában :) Szakmai tapasztalatomat reklámügynökségeknél és nyomdáknál szereztem. A legjobb barátaim: Adobe InDesign | Adobe Photoshop | Adobe Illustrator | Adobe Animate | Adobe Premiere Pro | CorelDraw és a Wacom digitális rajztáblám. Amiben számíthat rám: logótervezés | kiadványok szerkesztése | videószerkesztés | animált hirdetések | arculattervezés | nyomdai előkészítés | grafikai látványtervek | pólótervezés | katalógus | magazin | szórólap | plakát | brossúra
Bővebben
4 megbízás
7 vélemény
12 fotó
Székesfehérvár
Varga Klaudia
Adatlap megtekintése
Varga Klaudia

Grafikus

Dekoráció

Designer

Lelkes, fiatal de tapasztalt grafikus vagyok. Számos elégedett ügyféllel. Ön is keressen bizalommal, ha bármilyen grafikai szolgáltatásra van szüksége!
Bővebben
1 megbízás
Dunaújváros
Eternal Business Kft.
Adatlap megtekintése
Eternal Business Kft.

Grafikus

Designer

Névjegykártya készítés

A mai világban minden induló vagy már meglévő kis és középvállalkozás, egyéni vállalkozó könnyedén elveszhet a gazdasági és jogi kérdésekben. Cégünk ebben nyújt komplex megoldásokat számviteli és adózási területen egyaránt. Kössön Ön is kölcsönös partnerségen és bizalmon alapuló együttműködést. Míg Ön dolgozik a papírmunkát bízza Ránk. Cégünk nem csak pénzügyekkel kapcsolatban tud segítséggel szolgálni. Munkatársaink sokoldalúságának és rugalmasságának köszönhetően weboldal , kisarculat és grafikai tervezéssel sem kell vesződnie s ezek mellett a cégalapítással kapcsolatos adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk. További információért keressen minket elérhetőségeinken. Telefonos konzultációt is vállalunk.
Bővebben
9 megbízás
4 vélemény
Veszprém
Sándor László
Adatlap megtekintése
Sándor László

Grafikus

Designer

Honlapkészítés

Jószaki
Jószaki
Reklámügynökségi színvonal, egyéni vállalkozói árakon! Sándor László tervezőgrafikus vagyok, több mint 20 évnyi szakmai tapasztalattal, reklámügynökségi és art directori múlttal rendelkezem. Eddig 9 hazai és nemzetközi szakmai díjat nyertem és számos publikáció tudhatok a magaménak. Az elmúlt 9 évben Brandfelelős néven szabadúszó grafikusként dolgozom ügyfeleimnek brandépítés, márkaépítés, logótervezés, arculattervezés, csomagolástervezés, weboldal tervezés és honlapkészítés, valamint nagyon igényes tárgyfotózás területeken. Grafikai vagy intarzia portré készítést is szívesen vállalok, kapott fénykép alapján dolgozom. Számos hazai és nemzetközi kiállítás mellett tervezőgrafika elméletet és gyakorlatot is oktattam majd régi, nagy szerelmem, az intarziakészítés felé fordultam. A tradícionális intarzia technikát felfrissítve, Wood Arts Intarsia néven készítek egyedi intarzia portrékat, valamint tipográfiai munkákat, faékszereket. Az intarzia készítést Workshop formájában is oktatom. Bízza profira a legnagyobb kincsét, saját vállalkozásának vagy új termékeinek Brand kialakítását. Logótervezés, Kisarculat tervezés, Arculattervezés, Névjegy, Levélpapír, Word sablon, Dosszié, Mappa, Email aláírás sablon, PPT prezentációs sablon, Brandépítés, Rebrand, Cégcsoport márkaépítés, Arculati kézikönyv, Címketervezés, Csomagolástervezés, Fólia csomagolástervezés, Dobozos csomagolás, Díszdoboz, Display, Termékképek, Katalógus képek, Modell képek, Reklámképek, Tárgyfotók, Látványtervezés, Weboldal tervezés, Egyoldalas mini site, Dinamikus mini site, Összetett website, Webshop, Weboldal programozás, Sitebuild, Honlapkészítés, Jármű matrica, Járműreklám, Ponyva design, Stand design, Rendezvénysátor design, Molino, Rollup, Promóciós eszökzök és POS design tervezés, Vásári vagy EXPO megjelenések, Videóvágás, Online marketing tanácsadás és design, Kreatív szövegírás, PR cikk írás és Onlnie publikálás, stb. nagy rutinnal, számos hazai és nemzetközi brand építésének tapasztalataival. Kérje ma ajánlatomat, ha hosszútávú és megbízható együttműködő partnerre szeretné bízni cége fejlődésének jövőjét.
Bővebben
5 megbízás
4 vélemény
64 fotó
Szombathely
Hantos Eszter Katalin
Adatlap megtekintése
Hantos Eszter Katalin

Grafikus

Designer

Névjegykártya készítés

Kiadványszerkesztést, grafikai tervezést vállalok, több mint tíz éves tapasztalattal, kedvező áron.
Bővebben
7 fotó
Budapest - XI. kerület
Hangya Pc Művek
Adatlap megtekintése
Hangya Pc Művek

Grafikus

Honlapkészítés

Laptop szervíz

Jószaki
Jószaki
Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben! S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig! A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez? A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába. Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)? Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát! Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét. A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra! A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 4 000 Ft + áfa, melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri. LASSÚ SZÁMÍTÓGÉP GYORSÍTÁS MÁR 25 EZER FORINTTÓL! --- HONLAPKÉSZÍTÉS OLCSÓN, AKÁR EGY NAP ALATT Gyorsan, elérhető áron szeretne honlapot? Készíttesse velem! A megrendelt honlapot akár 1 munkanap alatt elkészítem! CMS és HTML+CSS honlapok készítésével foglalkozom. Az átlag felhasználó számára ez a két dolog nem mondhat sokat. Leegyszerűsítve a kettő között a legnagyobb küldönbség, hogy a CMS oldal egy átlag számítógépfelhasználó számára is könnyen kezelhető admin felülettel, aminek a segítségével a megrendelő saját maga tudja változtatni a honlap szöveges, esetleg multimédiás tartalmát. A CMS és a HTML+CSS oldalak, melyeket készítek egyaránt prémium, reszponzív, azaz mobil- és table barát dizájnnal rendelkeznek.
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
10 fotó
Érd
Lakner Loránd László
Adatlap megtekintése
Lakner Loránd László

Grafikus

Bútorszerelő

Ezermester

2 megbízás
1 vélemény
Budapest
Vesztergombi Kinga
Adatlap megtekintése
Vesztergombi Kinga

Grafikus

Honlapkészítés

Webdesign és grafikai munkákat, logotervezést, arculattervezést, honlapkészítést vállalok. https://webguppy.art/
Bővebben
Budapest
Bányai József
Adatlap megtekintése
Bányai József

Grafikus

Designer

Honlapkészítés

Honlapkészítés, webdesign, grafikai munkák elkészítése. Grafikák, illusztrációk készítése ügynökségeknek is. Logó, kisarculat, nagyarculat. WordPress és Python + Django alapú honlapok készítését is vállalom!
Bővebben
5 fotó
Pilisjászfalu
Szabó József
Adatlap megtekintése
Szabó József

Grafikus

Designer

Honlapkészítés

Munkavédelmi szolgáltatások mikro, kis és közepes méretű vállalkozások számára.
Bővebben
Szolnok
Baracskai Bence
Adatlap megtekintése
Baracskai Bence

Grafikus

Videós, operatőr

Honlapkészítés

Minősített jószaki
Jószaki
Minősített jószaki
Jószaki
*FOTÓ, VIDEÓ, GRAFIKA, ZENE, SZÖVEG, REKLÁM* Az alábbikkal állok rendelkezésedre: Videózás: zenei videóklip, rövidfilm, rendezvény felvétele és videós utómunkák elvégzése slideshow készítése képekől, intrók-outrók tervezése, forgatókönyvírás Fotózás: modell, család, rendezvény, étel, ital, tárgy, épület Képszerkesztés: kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés Dalszövegírás: énekesek, rapperek számára magyar és angol nyelven Logótervezés: cégek és egyéni vállalkozók számára szöveges, absztrakt, emblematikus Social media kezelés és tartalomgyártás cégek és egyéni vállalkozók számára. Reklámok, kampányok létrehozása. Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető, elérhető áron! Gyors reakció és munkavégzés! LOGÓTERVEZÉS Szeretnél egy letisztult és modern logót induló vállalkozásodnak vagy cégednek, esetleg felfrissítenéd a jelenlegit? A logótervezés során születik meg az a jelkép, amely megkülönböztet versenytársaidtól, és vizuálisan egyedivé teszi vállalkozásodat, emellett a márkafelidézésben is nagyon fontos szerepet játszik. A logó utalhat a cég tevékenységére, fő termékére, alapítójára, de akár lehet elvont jelentése is. Vizuális eszenciaként a komplett cégről képes egy pillanat alatt meghatározó benyomást kelteni. Lehetőség szerint mindenki számára értelmezhető, absztrakt képi elemekből építkezik. A hozzá kapcsolódó színvilág egy olyan egységes rendszert alkot, amely egyedi és felismerhető képet ad az adott vállalkozásról. Célom, hogy egyedi és minőséget közvetítő logót tervezzek számodra, amellyel emberek tömegeinek figyelmét ragadhatod meg! KÖZÖSSÉGI MÉDIA KEZELÉS Szeretnéd, ha saját marketingesed lenne, aki megfelelő gyakorlati és elméleti tudással rendelkezik ahhoz, hogy közösségi média megjelenésedből a legtöbbet tudja kihozni és te ebből profitálhass is? Eseti vagy állandó jelleggel vállalom Facebook, Instagram és egyéb közösségi oldalak komplex kezelését. -kreatív tartalmak készítése, kép, videó, grafika -bejegyzések létrehozása -hirdetések, kampányok tervezése, beállítása -nyereményjátékok tervezése, lebonyolítása -felhasználókkal történő kommunikáció -követők gyűjtése -egyéb teendők elvégzése A közösségi oldalak jelentik jelenleg a leghatékonyabb megoldást a meglévő üzleti kapcsolatok erősítésére, új üzleti kapcsolatok szerzésére. Nélkülük már egyetlen vállalkozás sem létezhet, hiszen ezeken a felületeken keresztül kommunikálva azonnal elérheted potenciális vásárlóidat és visszajelzéseket kaphatsz termékeidről, szolgáltatásaidról. KREATÍV REKLÁM ÉS MARKETINGSZÖVEG ÍRÁSA Napjainkban egyre több vállalkozásnál fordul elő, hogy a professzionális termékfejlesztés ellenére, az eladás valamiért nem működik megfelelően. Ennek oka legtöbbször az, hogy a kommunikációval valami nincsen rendben. Legyen szó akár egy prospektusba megírt szövegről, bemutatkozó anyagról, vagy egy weboldal szövegéről, én állok rendelkezésedre. TELJES KÖRŰ ESKÜVŐI GRAFIKA Olyan esküvői meghívót szeretnél, amit büszkén nyújtasz át szeretteidnek? Amitől alig várják majd az esküvőd napját, és amire évek múlva is emlékezni fognak? A legjobb helyen jársz! Az esküvői meghívók és kiegészítők előkelő helyet foglalnak el azon a fontossági listán, amit egy jegyespár készít az esküvő szervezésének elkezdésekor. A papíralapú meghívó személyes mivolta, kézzelfoghatósága miatt elengedhetetlen része egy esküvőnek. A szertartás helyszíne, a dekoráció stílusa, színvilága, valamint minden papíralapon megvalósuló kiegészítő összhangja csodás egységet eredményez. A teljes esküvői arculat megtervezésében állok rendelkezésedre: save the date kártya, RSVP válaszkártya, menükártya, itallap, menüháromszög, programkártya, asztalszámkártya, ültetőkártya, ültetési rend, információs kártya, ételkártya, köszönetkártya CSOMAGOLÁSTERVEZÉS Az innovatív márkák figyelemre méltó, kidolgozott és letisztult grafikai megjelenéssel szerepelnek az üzletek polcain. A csomagolás közvetlenül érzékelteti a vásárlókkal a márka minőségi szintjét. Egy jól megtervezett, kreatív csomagolás létfontosságú lehet, amikor egy vásárló az egyik termék vagy termékcsalád mellett dönt a másikkal szemben. A meggyőző csomagolás képes rajongói közösséget alakítani és kommunikálni velük, ez az első lépés a márkaépítés útján. A termékcsomagolás azonban nemcsak kommunikációs- és marketingszerepet tölt be. Ki kell állnia a szállítási körülményeket, információval kell szolgálnia a termék összetevőiről, meg kell felelnie a címkézéssel kapcsolatos jogszabályi követelményeknek és tartalmaznia kell a használati utasítást, a tárolásra és kezelésre vonatkozó javaslatokat. CÍMKETERVEZÉS A külső megjelenés az egyik meghatározó eleme a marketingnek. Ma már a termék tényleges funkcióján túl, annak esztétikai megjelenése is fontos, és hogy milyen mögöttes értéket közvetít. A csomagolás képes eladni a terméket a beltartalom ismerete nélkül. Egy termék címkéje nemcsak marketingszerepet tölt be, információval kell szolgálnia a termék összetevőiről, meg kell felelnie a címkézéssel kapcsolatos jogszabályi követelményeknek és tartalmaznia kell a használati utasítást, a tárolásra és kezelésre vonatkozó javaslatokat. NAPTÁRSZERKESZTÉS Nem csak karácsony környékén bizonyul remek választásnak a személyre szóló naptárkészítés, hanem gyakorlatilag az év bármely időszakában. Ha születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni barátaid, családtagjaid vagy esetleg saját irodádban néznél szívesen olyan naptárat, amely örömteli pillanatokat idéz, akkor mindenképpen megéri ezzel a lehetőséggel élned! BORÍTÓKÉP-SZERKESZTÉS A facebook a magyar vállalkozások számára az egyik legfontosabb csatorna a célcsoportjuk, ügyfeleik elérésére. Amikor egy felhasználó egy facebook oldalra kattint, akkor az első dolog, amivel találkozik, az a borítókép. A vállalkozás pozitív megítélésének elengedhetetlen feltétele a meggyőző borítókép. NÉVJEGYKÁRTYA-TERVEZÉS Az első megítélés egy üzleti megbeszélés során nagyon fontos, amelyet a megbeszélés elején átnyújtott névjegykártya is nagyban befolyásolhat. Egy professzionálisan megtervezett és elkészített névjegykártya segít a pozitív benyomás kialakításában, amelyből a leendő üzleti partner láthatja, hogy a vállalkozás ad az üzleti megjelenésére. Tedd meg az első lépést a siker felé! Vedd fel velem a kapcsolatot és elkészítem az egyedi, professzionális névjegykártyád! SZÓRÓLAPTERVEZÉS Szeretnéd, hogy a te szórólapod ne a kukában landoljon? Fontos, hogy olyan anyagot adj ki a kezedből, amire büszke vagy? Akkor megtaláltad a számodra megfelelő szakembert! Kezdjük el mihamarabb a közös munkát! AUTÓFOTÓZÁS Eladnád autódat és egy megnyerő fotóra lenne szükséged a hirdetéshez? Vagy csak a faladra szeretnél egy képet róla? Ha a válasz bármelyik kérdésre igen, akkor jó helyen jársz. PREZENTÁCIÓKÉSZÍTÉS Kápráztasd el a nagyvilágot! Szükséged lenne egy nagyszerű PowerPoint vagy Prezi prezentációra? Egy nagy halom információval kell megküzdened és olyasvalamit keresel, ami megmozgatja a közönségedet? Keress bizalommal, szívesen elkészítem neked a legemlékezetesebb prezentációdat! ZENESZERKESZTÉS Az alábbi zenei szolgáltatásokat kínálom: - egyedi beat készítése - reklámanyag szerkesztése - hazai és külföldi dalok instrumentáljának elkészítése - utómunka (mixing, mastering) - dalszövegírás énekesek, rapperek számára (magyar és angol nyelven) @bencebaracskai @cekireklamoldal @cekiproductions
Bővebben
62 megbízás
19 vélemény
Győr
Koós Réka
Adatlap megtekintése
Koós Réka

Grafikus

Névjegykártya készítés

Designer

Fiatal számlaképes tervezőgrafikus vagyok, diplomámat Egerben szereztem. Elmondhatom hogy szeretem azt, amit csinálok, ezáltal minden megbízásomat lelkiismeretesen végzem el. Jellemző rám a precizitás és megbízhatóság, szeretem az egyedi és frappáns megoldásokat. Arculattervezés . Logó . Névjegykártya . Nyomdai anyagok Szórólap . Plakát . Reklámanyagok . Infógrafika Csomagolásterv . Címke . Illusztráció . Kiadványtervezés Tördelés . Könyvborító . Képszerkesztés . Webdesign Étlap . Itallap . Matrica . Egyedi kérések Keressen bátran hogy megkezdhessük a közös munkát! :)
Bővebben
9 megbízás
7 vélemény
17 fotó
Eger
Tóth Krisztián
Adatlap megtekintése
Tóth Krisztián

Grafikus

Designer

Online marketing

asdasdwadsadadasdasdadasdasdasd
Bővebben
1 megbízás
Nyíregyháza
Fekete-Katona Ágnes
Adatlap megtekintése
10 éve foglalkozom weboldalak, webáruházak szerkesztésével, és a hozzájuk kapcsolódó kreatív anyagok (szórólapok, plakátok, bannerek) szerkesztésével. Vállalok ezen kívül arculattervezést, prezentáció és videó slideshow készítést, digitális tananyag szerkesztést és teljes körű kiadványszerkesztést.
Bővebben
Göd
Fehér Zoltán
Adatlap megtekintése
Fehér Zoltán [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Kőműves

Napelemszerelő

Esztergom
Amrein Zsanett
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Több éves szakmai tapasztalattal grafikai tervezést vállalok: - Brand kialakítás, arculattervezés, arculatfrissítés, logótervezés - Szóróanyagok, plakátok, brossúrák, magazinok outdoor megjelenések, POS anyagok tervezése -Termék design, könyvborító tervezés, webdesign, mobilapp design
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
6 fotó
Pécs
Szabó Bianka Anna
Adatlap megtekintése
Szabó Bianka Anna [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Rendezvényszervező

Esküvőszervező

Jószaki
Jószaki
30 éves tervezőgrafikus/webdesigner vagyok, egy gyermek anyukája. Több éve dolgozom elégedett ügyfeleknek a szakmában. DTP, nyomdai előkészítés, webdesign és tervezőgrafika, animációkészítés a szakterületem. Diplomát szereztem az adott területekről, ami számomra is tökéletes visszajelzés volt. 3 éve online marketing menedzser képesítéssel is gazdagodtam. Full Service Ügynökség tulajdonosa vagyok, ahol vállaljuk ügyfeleink kéréseit több területen. Szakképzett csapatunk áll rendelkezésükre márkaépítés, cégmanagement, és szolgáltatás területén. Ha Önnek weboldalra, cégarculatra esetleg marketing anyagra van szüksége, keressen fel bátran!
Bővebben
9 megbízás
1 vélemény
Székesfehérvár
Horváth Péter
Adatlap megtekintése
Horváth Péter [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Honlapkészítés

Designer

Jószaki
Jószaki
Honlapokat, arculatot, emblémákat, kiadványokat tervezek és készítek, és képeket festek.
Bővebben
7 megbízás
2 vélemény
19 fotó
Lovasberény
Somogyi Márk- smArt Design Bt.
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
(!!! ajánlatkérés előtt kérlek olvasd el a bemutatkozás alján található bekezdést !!!) Somogyi Márk vagyok. Cégemet 2000-ben alapítottam. Azóta megbízható munkával segítem új és visszatérő ügyfeleimet! Elismert szakemberként tartanak nyilván országszerte, sőt határainkon túl is. - Fő profil: Honlapkészítés, grafikai tervezés, fotózás. - Részletesebben a honlapokról, weboldalakról: Ha honlapra van szüksége, lehetőségeitől és szükségleteitől függően több különböző árkategóriák léteznek. Ahhoz, hogy egy honlap önt megfelelően kiszolgálja, egyes dolgokat nem lehet kispórolni. Ilyen a honlap megjelenése és ápoltsága, szabványos programozása, gyors és keresőbarát (SEO) működése. Léteznek nyitott forrású keretrendszerek, melyekből viszonylag gyorsan és olcsón össze lehet állítani egy működő honlapot; azonban az ilyen megoldás is kompromisszumokkal jár. Az egyedileg programozott weboldal mindig hatékonyabb, ám munkaigényesebb, így drágább is. Mindig olyan honlapot érdemes készíttetni, amely egy belátható időszakban, kapacitásainak megfelelően szolgálja ki önt és tevékenységét. - Részletesebben a grafikai tervezésről: Munkánk a logó tervezéstől a különböző grafikai és digitális munkánkon át a nyomdai termékekig terjed. Készítettünk már táblát, zászlót és számtalan egyéb terméket. Az extra megoldások számunkra izgalmas kihívások! Mivel digitális és nyomdai technológiákban egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezünk, komplett arculati terveket készítünk és kivitelezünk. Pontos színkezeléssel, következetes munkametodikával és kreatív tervezéssel közel 20 éve készítünk logókat, arculatokat, minőségi kiadványokat, könyveket. - Részletesebben a fotózásról: Bízza rám a következő feladatokat: Stúdió fotózás, beltéri vagy kültéri fotózás; tárgy-, műtárgy- és termékfotózás; építészeti elemek és belső terek, szállodák fotózása; tájfotó, borászati és kézműves témák fotózása. Munkám elismert a fotós szakmában. Kreatívan, művészi szemmel és szaktudással teljesítem megbízásaimat. Önt és tevékenységét a jó fotó képviseli. A jó fotó pedig első sorban a fotós tapasztalatán, kreativitásán múlik és persze a professzionális felszerelésen, háttértechnikán is. - Drónos fotó és videó felvételek, légi felvételek: Kreatív és tapasztalt kezekkel irányított Phantom 4 Pro drónnal 22 megapixeles fotókat és 4K videókat készítek. Komolyan vesszük a határidőket; szeretünk igényes megrendelőknek igényes munkát végezni, reálisan versenyképes árakon! Kérlek, hogy csak akkor keress fel, ha komolyan gondolod és igényes munkának megfelelő reális árakban gondolkodsz! Részletes leírást küldj a projektről. Az ország egész területén vállalok munkát, de vedd figyelembe a lehetséges útiköltséget; ha pedig mindenképp helyi szolgáltatót keresel, akkor ellenőrizd telephelyünk címét. Köszönöm!
Bővebben
2 megbízás
1 vélemény
Salföld
Médiabolt Kft. - Törőcsik Ábel
Adatlap megtekintése
Tanácsadó
Minősített jószaki
Tanácsadó
Minősített jószaki
2ezres években kezdtem rádiózni és vallási rendezvényeket hangosítani. Webfejlesztéssel és programozással kezdtem dolgozni 2003-ban, 4 év tapasztalatszerzés után munkába is álltam ahol aztán több szakterületen is kamatoztathattam a kreativitásomat a reklám és a média területén. Így ma hangtechnikusként, webprogramozó/fejlesztőként illetve webmesterként, designerként és vágó-operatőrként tudom kamatoztatni tudásomat!
Bővebben
3 megbízás
21 vélemény
25 fotó
Csévharaszt
EVEX Stúdió Kft. - Cséve Gábor
Adatlap megtekintése
Arculattervezéstől az óriásplatátig - minden ami design, grafika! Több évtizedes szakmai tapasztalat, kreativitás, kivételes munkabírás. Lehet egy embléma vagy egy könyv, plakát, szórólap, több portálon megjelenő kampány. Nyugodtan rám bízhatja, nem fog csalódni!
Bővebben
1 megbízás
Gárdony
Reinhardt Zsolt
Adatlap megtekintése
Logó tervezés, céges arculat, grafikai elemek weboldalakra, névjegykártya készítés. Weboldalak grafikai tervezése. Magamról: Számomra kiemelten fontos, hogy jó kapcsolatot alakítsak ki meglévő és leendő ügyfeleimmel. Munkámra minden esetben garanciát vállalok! Tedd meg most az első lépést, a többit bízd rám! Portfólióm:
Bővebben
7 fotó
Pécs
Salamon Mónika
Adatlap megtekintése
Mindig is különös hatással voltak rám a szép tárgyak; van bennük valami varázslatos, ami gazdagabbá teszi az életet. Mondhatjuk, hogy külsőség csupán, de a lényeg mellett mégis életre szóló hatással ajándékozhatja meg a szemlélőt. Munkám során arra törekszem, hogy ehhez hasonló hatással gazdagítsam az embereket.
Bővebben
Siklós
Csengeri Eszter
Adatlap megtekintése
Csengeri Eszter [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Névjegykártya készítés

Designer

Jószaki
Jószaki
Vállalok logó- és arculattervezést, weboldalak, szoftverek UI tervezését, igény szerint fejlesztését is (ez esetben egy állandó partnerem nyújt teljeskörű támogatást), online és offline reklámanyagok tervezését (bannerek, social media megjelenések, szórólapok, stb.) Alkalmi megbízásokra és hosszabb távú együttműködésekre egyaránt nyitott vagyok, keressen bizalommal! Megbízásokat az egész ország területéről vállalok, online kapcsolattartással.
Bővebben
1 vélemény
22 fotó
Kiskunhalas
Fodor Gábor
Adatlap megtekintése
Fodor Gábor [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Online marketing

Névjegykártya készítés

Jószaki
Jószaki
* Grafikai tervezőprogramok teljes körű ismerete (Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere) * 15 év tapasztalat, nyomdai, tipográfiai ismeretek, marketinges alapismeretek * Referenciamunkák * Jó szabadkézi rajz készség * Önállóság * Ügyfélbarát hozzáállás * Precíz és gyors munkavégzés Bármilyen megbízást szívesen vállalok ami grafikai tervezést igényel, de elsősorban az alábbi területeken van nagyobb tapasztalatom: komplett arculattervezés, rebranding, logó tervezés, nyomtatott és online média, banner készítés, DTP, kiadványszerkesztés, csomagolás tervezés, nyomdai előkészítés, reklámfilm, digitális nyomtatás.
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
Gárdony
Horváth Renáta
Adatlap megtekintése
Horváth Renáta [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Designer

Névjegykártya készítés

Jószaki
Jószaki
VÁLLALOK: - Logótervezést - Nyomtatott anyagok megtervezését (szórólap, plakát, étlap, hajtott brossúra, névjegy) Csomagolást és katalógust NEM! - Webdesign megtervezését (programozást nem) - Bannerek (nem mozgó), facebook borítóképek készítését. NEM VÁLLALOK: a felsoroltakon kívül egyebet. Az egész ország területéről várom az ajánlatkéréseket, hiszen a grafikai munkák távmunkában is elvégezhetőek. ÁRAK: Logótervezés díja: Egy ötlet prezentálása 35 ezer forint, amin lehet kérni 1-2 kör módosítást. Ha valaki három különböző ötletből szeretne választani, annak a díja 75 ezer forint. Ebben az esetben a legszimpatikusabb verzión lehet módosításokat kérni. Két ötletnél 56 ezer az ár. (Az ötletek kidolgozott logókat jelentenek, nem ceruza vázlatokat.) Webdesign tervezés 40 ezertől kezdődik. Itt fontos, hogy hány aloldalt kell megtervezni, elég-e csak monitorra vagy kell mobilverzió is. Névjegy 12 ezer forint Szórólap/plakát 14 ezertől Itallap/étlap ára az oldalak számától függ. AJÁNLATKÉRÉS: Kérem, amennyiben szeretne tőlem ajánlatot kérni, néhány mondatban foglalja össze nekem már az első e-mailben, hogy miről is lenne szó. Például: "Hamarosan nyíló kávézóm számára lenne szükségem logóra, itallapra és webdesign tervre. Egyszerű, letisztult hatást szeretnék, domináns színként egy lila árnyalatot látnék szívesen. Az itallap esetében A4-esre gondoltam, félbehajtva. Egyoldalas weboldalt szeretnék, melyen helyet kap a kínálatunk, elérhetőségünk, bemutatkozásunk. Az egész projektre 1 hónap áll rendelkezésre." Ezzel jelentősen felgyorsíthatjuk a dolgokat és rögtön tudok árajánlatot adni a teljes projektre. Árajánlatot mindig írásban küldöm. Ha valaki több dolgot szeretne egyszerre, akkor tudok adni kedvezményt. Ha az ár megfelelő, akkor szerződést kötünk. Fizetni többnyire a projekt végén kell, ekkor állítom ki a számlát is. Köszönettel, H. Renáta
Bővebben
4 megbízás
2 vélemény
11 fotó
Győr
Bee Design Agency
Adatlap megtekintése
Bee Design Agency [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Szövegíró, újságíró

Honlapkészítés

Hello. Kreatív ügynökség vagyunk, fiatalos csapattal, melyet azért hoztunk létre, hogy KKV cégeknek segítsünk online és offline marketing eszközöket létrehozni. Miben tudunk segíteni? Grafikai tervezésben | Online marketingben | Webfejlesztésben Keress bátran minket és kérj tőlünk ajánlatot, ha a vállalkozásodnak szüksége van grafikai anyagokra, weboldalra, online hirdetésekre vagy keresőoptimalizálásra, mindezekben nagyon szívesen segítünk. Érdekel mit mondanak és gondolnak rólunk ügyfeleink? Akkor látogass el weboldalunkra - - vagy facebook oldalunkra, esetleg keress ránk a Googleben és olvass valódi ügyfélvéleményeket és ügyfélélményeket. Késés? Káosz? Nehézkes kommunikáció? Velünk garantáltan nem! Próbáld ki!
Bővebben
1 megbízás
26 fotó
Budapest - XIX. kerület
Czeglédi Gabriella
Adatlap megtekintése
Minimalista logótervezést és rövid lefutású grafikai tervezést vállalok kedvező áron.
Bővebben
1 megbízás
Budapest - V. kerület
Sinkó Tamás
Adatlap megtekintése
Sinkó Tamás [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Dekoráció

Designer

Üdvözlöm. Grafikus dekoratőrként tudok Önnek segíteni névjegykártya tervezés, kivitelezés, nyomdai előkészítés és kivitelezés, autódekoráció tervezés-kivitelezés, molinó készítés és szinte mindenben ami reklámmal kapcsolatos.
Bővebben
6 fotó
Gyarmat
Solutify Kreatív Ügynökség Kft.
Adatlap megtekintése
Pécs
Csordás András
Adatlap megtekintése
Megjelenítem az elképzeléseit.
Bővebben
Pécs
Földesi Mihály
Adatlap megtekintése
Földesi Mihály [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Fényképész, fotós

Videós, operatőr

A Földesi Videó Stúdió egy Pécs és Dél-Dunántúl központú filmgyártó családi vállalkozás nem kevesebb, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. A fő profilunk a cégeknek készített videók és a reklámfilmek. Minden projekt új kihívás számunkra, az alkotás öröme motivál minket. Kérésre referenciát küldünk. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! Videós és fotós szolgáltatásaink: * Céges bemutatkozó-, és reklámfilmek * Esküvői videók és családi események megörökítése * Koncertek és zenei videoklipek rendezése és kivitelezése * Riportfilmek * Pályázati filmek megtervezése és kivitelezése * Események többkamerás felvétele akár élővágással, rögzítéssel és kivetítéssel * Zöld hátteres felvételi technika További információ és referencia anyagok:
Bővebben
Pécs
Cubicfox Kft. - Pentz Thomas Michael
Adatlap megtekintése
Egy tapasztalt online ügynökség vagyunk és professzionális webes szoftverfejlesztő szolgáltatásokat kínálunk marketing megoldásokkal kiegészítve. Korábbi és jelenlegi projektjeink alatt komoly tapasztalatot és tudást szereztünk arról, hogyan tudjuk megbízóink üzleti ötleteit továbbfejleszteni és a megfelelő termékeket előállítani. Keress minket, amennyiben szükséged van egy weboldalra, szoftverre amit szeretnél ha megtalálnának a keresőkben!
Bővebben
2 megbízás
1 vélemény
Pécs
Polcz Attila
Adatlap megtekintése
Minőségi Grafikai Tervezés Minőségi Nyomdai Kivitelezés
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Ábrahám István
Adatlap megtekintése
A ma használt digitális grafikai megoldások számos formájával foglalkozom, szabadkézi és vektoros rajzok, grafikák, illusztrációk készítésétől a kiadvány- és arculattervezési feladatokon túl a 3D modellezéssel előállított fotószerű látványtervek előállítását, valamint egyszerű animációk készítését is vállalom. Az egyediség mellett törekszem a modern trendekkel lépést tartani, az ügyfél elképzeléseit a lehető legmagasabb színvonalon megvalósítani. A tervezés folyamatáról és kivitelezés fázisairól a megrendelő e-mailben folyamatos tájékoztatást kap, a feladatokat előzetes megállapodás szerint meghatározott pontos határidőre készítem el.
Bővebben
20 fotó
Szeged
Bokán Roland
Adatlap megtekintése
Bokán Roland [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Honlapkészítés

Online marketing

Grafikai tervező és webfejlesztő vagyok. Munkáimban egyedi és minőségi design elemeket készítek és alkalmazok. Egyedi animációs honlapok és webshopok fejlesztésével; - minőségi grafikák tervezésével; - modern marketinganyagok és kiadványok szerkesztésével, - online marketing kampányokkal és kereső-optimalizálással (SEO) foglalkozom. Keress fel bátran és megtervezem vállalkozásod egyedi arculatát és biztosítom a minőségi online jelenlétet! Ha fontos a minőség, fordulj hozzám bizalommal!
Bővebben
1 megbízás
40 fotó
Győr
Berkes Andrea
Adatlap megtekintése
Bevezető áron vállalok: arculattervezést, különböző termékekre címkék tervezését, névjegykártyák tervezését, fotóról ceruzarajz készítését A/4-es, és A/3-as méretben, illetve beltérre dekorációs falfestést (Győrben, és vonzáskörzetében).
Bővebben
Győr
Turzó Krisztina
Adatlap megtekintése
Turzó Krisztina [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Névjegykártya készítés

Honlapkészítés

Kiadványszerkesztő-grafikus vagyok, 10 éves tapasztalattal. Logó, komplett arculat, arculati elemek tervezésében, weboldalak készítésében számíthatnak rám régi és új ügyfeleim. Gyors vagyok, partnereim mindig azt kapják amit megálmodtak és ezt kedvező áron. Állok rendelkezésükre: - Logók, ikonok tervezésében, - Arculat teljeskörű tervezésében, - Weboldalak tervezésében, készítésében - Nyomtatott anyagok (szórólap, plakát, naptár, katalógus) tervezésében - Bannerek (statikus) készítésében, - Közösségi médiában használt hirdetési képek szerkesztésében, Vállalom az általam készített weboldalak karbantartását, ez megegyezés alapján havidíjra történik. A gyorsabb ajánlat érdekében kérem az ajánlatkérésükben minél bővebb információt osszanak meg. Köszönöm. Üdvözlettel: Turzó Krisztina
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
12 fotó
Hódmezővásárhely
Székely Gergő - grafikus
Adatlap megtekintése
Grafikai tervezés, már 15 éve 15 éves tapasztalat, több száz munka, amelyekkel százezren találkoznak nap mint nap, digitális és fizikai formában. Applikáció, arculatok, weboldalak, csomagolások, melyek remek ötletek nélkül nem valósulhattak volna meg. A remek ötletek pedig Önöktől jönnek, én pedig azon vagyok, hogy az ötletek formát öltsenek. Egyedi, kreatív, stílusos formát akár online, akár fizikai valójában.
Bővebben
26 fotó
Budapest - VIII. kerület
Zelena Veronika
Adatlap megtekintése
Kreatív ember vagyok művészetkedvelő több szakmával és diplomával rendelkező, profilomat képezik a belső design és dekoráció, dekorációs festés , nagyobb felületek (több 100 nm) tűzfalak festése,grafikus munkák tervezés-rajzolás,enteriőrbe illő festmények készítése,falfelületek és bútorok restaurálása, célom a megrendelőkkel jó kapcsolatot ápolni és igényeiknek megfelelően kialakitani a munkákat!
Bővebben
3 megbízás
16 fotó
Budapest - I. kerület
Pilinyi Viktor
Adatlap megtekintése
Pilinyi Viktor [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Rendszergazda, informatikus

Honlapkészítés

15 éves informatikai, rendszergazdai és webtechnikusi háttérrel, grafikus háttérrel családi vállalkozásban dolgozunk, célunk hogy gyorsan, minőségi megjelenéssel segítsük munkáját. GRAFIKA, LOGO KÉSZÍTÉS, ARCULATTERV, WEBOLDALKÉSZÍTÉS
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Papp László
Adatlap megtekintése
Papp László [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Villanyszerelő

Videós, operatőr

Precíz, pontos, megbízható, korrekt!
Bővebben
Kaposvár
Vatta Vanessza
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Egy fiatal grafikus vagyok egy év céges szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Már két éve dolgozom szabadúszó grafikusként. Szeretnék olyan munkákat elvállalni ami továbbra is segíti a szakmai fejlődésemet és segít a céged fejlődésében is.
Bővebben
14 megbízás
10 vélemény
7 fotó
Eger
Szűcs Dóra
Adatlap megtekintése
Szűcs Dóra [Jelenleg nem vállal munkát]

Grafikus

Dekoráció

Hostess

Szűcs Dóra vagyok, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumban végeztem, grafika szakon, de van tapasztalatom szobrászat, festészet és kerámia terén is. Emellett elvégeztem egy dajka és egy pedagógus-és családsegítő képzést.
Bővebben
Pilisszentiván
Zsember Zsófi
Adatlap megtekintése
Egy jó design nem csak a külsőségekről szól, hanem a szolgáltatás egyediségét is hangsúlyozza!
Bővebben
6 fotó
Szeged
Orbán Péter
Adatlap megtekintése
Elsősorban kis- és középvállalkozásoknak segítek kitűnni a versenytársak közül. Keressen bizalommal akár névjegykártyára, szórólapra, katalógusra, közösségi média kreatívokra, weboldalra illetve más reklámanyagokra lenne szüksége. Akár szoros (24 órás) határidővel is vállalok megbízásokat. Több éves tervezői tapasztalattal rendelkezem. Kezdetben kisebb ügynökségnél, majd multis környezetben sajátítottam el a szakma alapjait. Az utóbbi 2 évben teljes állású szabadúszóként dolgoztam Budapesten és Londonban. Nem okoz gondot az ügyfél kérések teljesítése, eligazodom a digitális és offline környezetben is, emellett munkám során mindig a maximum minőségre és elégedettségre törekszem.
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
Verőce
Dudás Katalin
Adatlap megtekintése
8 éve foglalkozom mozgóképpel, elsősorban videóvágással/utómunkával, de körzetemben vállalok videófelvételt is. Szívesen tervezek logókat, névjegykártyákat és szórólapokat, valamint logó intrót/animációt is készítek. Videóvágás és utómunka: 1. Videószerkesztés: bármilyen műfajban és témában, előzetes megbeszélés alapján. 2. Videó utómunka: a nyersanyag minőségétől függően a legjobb expo és színkorrekció. /Projekttől függően zenei aláfestés, szöveganimáció, és logóanimáció készítését is vállalom./ Menete: 1. A pontosabb ajánlatadáshoz szükségem lesz a nyersanyag formátumára, hosszára és egy részletes leírásra az elképzelésről (kivéve, ha rámbízod az elképzelést is) 2. Egy megadott linken keresztül töltheted fel a nyersanyagot (egyszerre 100Gb-ot tudsz feltölteni) 3. Szerkesztési folyamat után küldöm a videót átnézésre, kis felbontásban. 4. Esetleges módosításokat elvégzem. 5. Számlát adok, fizetés után küldöm a teljes felbontású végleges videót.
Bővebben
11 fotó
Rád
Csajági Nikoletta
Adatlap megtekintése
Sziasztok! Grafikus designer vagyok, imádom ezt a kreativitásban bővelkedő változatos munkát. Saját vállalkozásomban dolgozom, a Cool Cat Design Bt. vezetőjeként. Erős gépparkkal rendelkezem, számlaképes vagyok. Mivel dekoratőrként is otthonosan mozgok, így egyedi kivitelezésben is tudok szolgáltatást nyújtani. Adobe illustrator, Photoshop, Indesign, Lightroom, After Effects programokat használom. Fő profilom logó, arculattervezés, webdesign tervezés, facebook profil, offline és online megjelenés, képszerkesztés, nyomdai anyagok, névjegy, esküvő papíranyagok, meghívók, szórólap/plakát, banner, infografikák..stb..minden ami grafika Precíz, kreatív, vizuális gondolkodásmódú, nyitott személyiség vagyok, aki a határidőket tiszteletben tartja. Hosszútávú együttműködés és alkalmi megbízások is érdekelnek, így projekt alapú munkákat is szívesen fogadok. A legfontosabb szempont az elégedett ügyfelek pozitív visszajelzése. Illetve, hogy segítsem az adott terméknek, szolgáltatásnak vagy cégnek egy magas piaci szinten való versenyképes vizuális megjelenését. Grafikusként szeretem folyamatosan fejleszteni a tudásom, mivel ebben a szakmában rendkívül fontos követni a technika rohamos fejlődését és a trendek folyamatos változását. Munkáim: 6LBHWxwE-T7nEilearDjBq17Q3l8whM7/view?usp=sharing Üdvözlet Csajági Nikoletta
Bővebben
Enying

Grafikus vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Bonyhádi grafikusok összesen 116 értékelést kaptak, 4.93 csillagos átlaggal.