Ajánlatkérés díjmentesen - Designer, Dorog

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából designert!

Fogadok munkát
DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Designer

Honlapkészítés

Grafikus

Sok évet töltöttem el különböző reklámügynökségeknél és komoly tapasztalattal rendelkezem. Gyors, hatékony és precíz vagyok. Az egyedi, kreatív megoldásokat részesítem előnyben. Ha logót szeretne új cégének, vagy egy új, attraktív weboldalt szeretne, vagy termékeit megjelentetné saját webáruházában, írja meg röviden az igényét és szívesen adok ajánlatot, küldök referenciát korábbi munkáimból, vagy adok tanácsot, kihez fordulhat. Ne bízza cégének netes megjelenését csupán a programozáshoz értő (vagy alig értő) informatikusokra, hiszen ez egy kreatív, tervezési feladat! Ahhoz, hogy kitűnjön a konkurenciából, a megjelenést kell előtérbe helyezni. Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Jószaki
14 megbízás
8 vélemény
20 fotó
Fogadok munkát
dr. Valkárné Loss Éva - Katica

Designer

Lakberendező

Belsőépítész

Az évek alatt többféle belső teret rendeztem be:irodákat, lakásokat, vendéglátóipari létesítményeket. Mindíg arra törekedtem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a lehetőségekből: funkcionális, élhető, de lakályos, emberközeli enteriőröket teremtsek. Sokszor a gazdaságosság a cél, ebből a szempontból is fontos már akár az ingatlan választásakor tervezőt hívni. Munkáimra garanciát vállalok! Kivitelezés csak saját tervezésre! 50 km távolság felett MINIMUM 60 nm tervezését vállalom!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Jószaki
34 megbízás
5 vélemény
86 fotó
Fogadok munkát
H&H FrontDesign - Heinczinger Márk

Designer

Bútorasztalos

Asztalos

Egyedi Prémium Konyhabútorok és beépített szekrények gyártása ! KÉREM MINDENKÉPP OLVASSA EL TÁJÉKOZTATÓNKAT ! : Tisztelt Érdeklődő ! Tisztelt Leendő Megrendelőnk ! Üdvözlöm Önt a H&H Front Design világában ! Kimagasló színvonalon készítünk Egyedi Prémium kategóriás konyhabútorokat,beépített szekrényeket,toloajtós gardróbokat,hálószobákat,fürdőszoba bútorokat,nappali bútorokat,egyedi igényekre szabva,minden fajta stílusban. MODERN-KLASSZIK-TRADICIONÁLIS-és KEVERT stílusok. Festett,Vákuumfóliás,Tömörfa, Furnérozott lapok, Akryl, Alu, Antikolt, Bútorlapos ajtófrontokkal,látványelemekkel. Munkáinkra Egyedülállóan 10 ÉV Extra garanciát vállalunk ! Üzemünkben lehetőség van találkozóra, megbeszélésre,és ajtófrontjaink,alapanyagaink,bútorlapjaink,munkalapjaink megtekintésére. A legújabb német anyagokkal és csak a legprecízebb német Blum vasalatokkal dolgozunk kimagasló kivitelezéssel. Egyedi 3D Piper FOTOREÁL látványtervet készítünk előzetesen. Vállalkozásunk 20 éves működése a bizonyíték a sok-sok elégedett ügyfélre. Nézze meg képeinket is ! Bútorgyártás Weboldalunk: hh-butorgyartas.hu Bútorajtógyártás weboldalunk : www.eurofront.hu Szeretettel várjuk a lakásukra és környezetükre igényes leendő ügyfeleinket. Leterheltségtől függően minimum 6 hétre vállalunk gyártást,és Konyhabútoroknál minimum 3 méternyi hosszúság az alsó rendelési határ !! Kérem hogy ajánlatkérést csak névvel és telefonszámmal küldjenek. Ha ajánlatadás előtti helyszíni felmérést kérnek,annak díja 25.000.-ft , amit elfogadott árajánlat esetén végül beszámítunk az árba. ( Kiegészítés : Ajtókat,ablakokat ,székeket,szunyogháló kereteket,kültéri dolgokat nem gyártunk,és nem újítunk föl régi bútorokat,nem szerelünk össze Ikeás konyhákat,nem restaurálunk,nem kárpitozunk !!!! Ilyen munkákkal kérem Ne keressenek !!! ) Tisztelettel : Heinczinger Márk Bútorasztalos Mester H&H Front Design
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Minősített jószaki
24 megbízás
15 vélemény
59 fotó
Fogadok munkát
Holczbauer András

Designer

Belsőépítész

Látványtervező

Több éve dolgozom szabadúszó tervezőként Ipari Termék és formatervező végzettségem van Terméktervező, grafikus, formatervező, látványtervező, belsőépítész, bútortervező,
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
10 fotó
Kallós Norbert [Carlos - Ka-Lee]

Designer

Grafikus

Online marketing

Kedves leendő Partnerünk! Aki nem ismer...közel 20éve tevékenykedünk a dekoratőr szakmában. Reklám-dekoráció-marketing amivel foglalkozunk. Fő profilunk a három közül -vagy inkább ami a hangsúlyosabb- az a dekoráció. ( Dióhéjban: Arculat tervezés, Autó-reklám-cégtábla feliratok készítése) a legapróbb dolgoktól egészen a komplett épületek dekorálásáig azaz teljes körű reklám kivitelezés. Mond el az elképzelésed, mi segítünk megvalósítani! Hívj vagy írj bátran! :-)
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Varga Klaudia

Designer

Grafikus

Dekoráció

Lelkes, fiatal de tapasztalt grafikus vagyok. Számos elégedett ügyféllel. Ön is keressen bizalommal, ha bármilyen grafikai szolgáltatásra van szüksége!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
3 megbízás
Fogadok munkát
Verhás Judit E.V.

Designer

Látványtervező

Belsőépítész

Vállalkozásom belsőépítészeti tervezéssel egybekötött lakberendezési tanácsadással, és a hozzá kapcsolódó -3D Fotórealisztikus látványtervek készítésével -Világítás/berendezés/álmennyezet/egyedi bútorok tervezésével -Lakberendezők 2D-s munkáinak/terveinek 3D-ben történő fotórealisztikus kidolgozásával is foglalkozik Célom olyan igényes, modern enteriőrök tervezése, melyek a Megrendelőim egyéniségéhez is igazodnak funkcionálisan és designban egyaránt. - Ha még nem tudja, pontosan hogyan is vágjon bele a felújításba, hogy fog mutatni egy komplett design, ami egyelőre csak a fejében létezik - Ha szívesen bízná másra a tervezés oroszlánrészét - Ha pontos paraméterekkel felkészülten szeretné várni a kivitelezőket - Ha biztosra akar menni, hogy a megálmodott tér kivitelezése megéri a ráfordított időt, pénzt, energiát, ne bízza a véletlenre! - Ha szakemberként elakadt Bútor/Lakás/Egyedileg megálmodott design elem terveinek ügyfele felé történő minőségi prezentálásánál ...Keressen bátran! Kérem, árajánlatkéréskor vegye figyelembe, hogy az alábbi információk birtokában tudok személyre szabottabb díjszabással kalkulálni: - Ingatlan alaprajza - Mely helyiségek kerülnek tervezésre - Tervezendő tér stílusa - Vannak-e fix bútorok/elemek, amiket átemelnénk az új designba - Milyen részletességgel kerüljön megtervezésre az adott tér (csak falakat mozgatunk, vagy a bútorszínek, textilek, dekorációs eszközök... meghatározása is a tervezés részét képezze) - Határidő (Érdemes 4-10 hetes tervezői idővel kalkulálni az adott tér komplexitásától függően)
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
4 megbízás
26 fotó
Fogadok munkát
Nyari-Csiszar Ramona

Designer

Lakberendező

Látványtervező

Lakberendezès,lakás dekorációs tanácsadás,Home stageing,latvanytervezés
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
1 megbízás
16 fotó
Fogadok munkát
Grill Brigitta

Designer

Matektanár

Online marketing

Üdvözlöm 10 éve foglalkozom oktatással, érettségi és felvételi felkészítéssel. 100 órás felvételi és érettségi felkészítő tanfolyamokat is tartok. Nálam a tanfolyamokon egyszerre egy diák van jelen. Természetesen lehetőség van kis csoportos oktatásra is. 100 órás tanfolyam indul, tantermi oktatás keretei belül, kiscsoportokban. Részletek telefonon vagy emailben! Várom megkeresését! Üdvözlettel Grill Brigitta
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
10 megbízás
4 vélemény
Fogadok munkát
Parlag Istvàn

Designer

Sírkő

Dekoráció

Szobràszművèsz vagyok ès húsz ève tevèkenykedem a kőiparban, de egyèb anyagokkal is foglalkozom( fa, fèm .) Faragàs, Egyedi Szobor Emlèktàblák Egyedi sírkő faragàs Design Làtvàny Làtvànyfestès, dekoràció falra Kisebb konyhapult, pàrkàny Pontossàg, precizitàs Teljes sírok kivitelezèsèt nem tudom vàllalni, csak kivèteles esetekben!!!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
4 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Zsigmond Anita

Designer

Névjegykártya készítés

Dekoráció

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeim egyikén! Képzett dekoratőr, bútortervező és lakberendező vagyok, innovatív csapattársaimmal már számos belső tér és terméktervezésben, valamint kivitelezésben is szereztünk már sok jártasságot... Tanulmányaim végeztével lakberendezőként és látványtervezőként kezdem meg pályafutásomat Budapesti belsőépítész stúdiókban. Majd, jelen pillanatban, már szabadúszóként folytatom nagy sikerrel ugyanezeket a tevékenységeket és elégítem ki csodás tervezésekkel, az Ön vágyait. Az elmúlt hónapokban a megkeresések száma miatt az addigi egyszemélyes csapatom új tagokkal bővült, így nagyobb kapacitással, gyorsabb munkavégzéssel és még több ötlettel tudom támogatni - a tervezőmunkák során - az ügyfeleim, vagy éppen az Ön érdekeit. Én gondolkodok és tervezek Önnel, valamint hogyha úgy kívánja segítek a kivitelezésben is. Biztosítom arról, hogy az igényeinek megfelelő, pontos és stílusos munkát adok majd a kezébe. Zsigmond Anita Lakberendező & Látványtervező +3620 215 0407 [email protected] www.glisseo.hu
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
30 fotó
Fogadok munkát
Chic Design Interior

Designer

Lakberendező

Látványtervező

“Minden ami ingatlan, egy helyen!“ Lakberendezési tanácsadással, komplett tervezéssel, teljeskörű kivitelezéssel, projektmenedzsmenttel, home staging-gel, ingatlan közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Fogadok munkát
Last Asylum Kft.

Designer

Programozó

Honlapkészítés

Kiszállok Dorog teljes területén
Fogadok munkát
Wood-fa Services Ltd

Designer

Látványtervező

Online marketing

Fő profilunk professzionális Webáruházak felépítése, beüzemelése (Termékek feltöltése, SEO beállítás, Online Marketing, stb.) és ezek üzemeltetése. Továbbá ChatBot Marketing, Landing oldal és Weboldal készítéssel, Keresőoptimalizálással (SEO) és LÁTHATÓ hirdetésekkel tudunk segíteni üzleted Exponenciális növekedésében. Könnyen átlátható, azonnal beépíthető online marketing megoldásokat, tanácsadást és teljes körű kivitelezést nyújtunk mikró-kis- és középvállalkozásoknak.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Fogadok munkát
Pausz Dániel

Designer

Belsőépítész

Építész

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Minősített jószaki
78 megbízás
40 vélemény
63 fotó
Fogadok munkát
Sándor László

Designer

Grafikus

Online marketing

Reklámügynökségi színvonal, egyéni vállalkozói árakon! Sándor László tervezőgrafikus vagyok, több mint 20 évnyi szakmai tapasztalattal, reklámügynökségi és art directori múlttal rendelkezem. Eddig 9 hazai és nemzetközi szakmai díjat nyertem és számos publikáció tudhatok a magaménak. Az elmúlt 9 évben Brandfelelős néven szabadúszó grafikusként dolgozom ügyfeleimnek brandépítés, márkaépítés, logótervezés, arculattervezés, csomagolástervezés, weboldal tervezés és honlapkészítés, valamint nagyon igényes tárgyfotózás területeken. Grafikai vagy intarzia portré készítést is szívesen vállalok, kapott fénykép alapján dolgozom. Számos hazai és nemzetközi kiállítás mellett tervezőgrafika elméletet és gyakorlatot is oktattam majd régi, nagy szerelmem, az intarziakészítés felé fordultam. A tradícionális intarzia technikát felfrissítve, Wood Arts Intarsia néven készítek egyedi intarzia portrékat, valamint tipográfiai munkákat, faékszereket. Az intarzia készítést Workshop formájában is oktatom. Bízza profira a legnagyobb kincsét, saját vállalkozásának vagy új termékeinek Brand kialakítását. Logótervezés, Kisarculat tervezés, Arculattervezés, Névjegy, Levélpapír, Word sablon, Dosszié, Mappa, Email aláírás sablon, PPT prezentációs sablon, Brandépítés, Rebrand, Cégcsoport márkaépítés, Arculati kézikönyv, Címketervezés, Csomagolástervezés, Fólia csomagolástervezés, Dobozos csomagolás, Díszdoboz, Display, Termékképek, Katalógus képek, Modell képek, Reklámképek, Tárgyfotók, Látványtervezés, Weboldal tervezés, Egyoldalas mini site, Dinamikus mini site, Összetett website, Webshop, Weboldal programozás, Sitebuild, Honlapkészítés, Jármű matrica, Járműreklám, Ponyva design, Stand design, Rendezvénysátor design, Molino, Rollup, Promóciós eszökzök és POS design tervezés, Vásári vagy EXPO megjelenések, Videóvágás, Online marketing tanácsadás és design, Kreatív szövegírás, PR cikk írás és Onlnie publikálás, stb. nagy rutinnal, számos hazai és nemzetközi brand építésének tapasztalataival. Kérje ma ajánlatomat, ha hosszútávú és megbízható együttműködő partnerre szeretné bízni cége fejlődésének jövőjét.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Jószaki
12 megbízás
8 vélemény
74 fotó
Fogadok munkát
Koós Réka

Designer

Grafikus

Fiatal számlaképes tervezőgrafikus vagyok, diplomámat Egerben szereztem. Elmondhatom hogy szeretem azt, amit csinálok, ezáltal minden megbízásomat lelkiismeretesen végzem el. Jellemző rám a precizitás és megbízhatóság, szeretem az egyedi és frappáns megoldásokat. Arculattervezés . Logó . Névjegykártya . Nyomdai anyagok Szórólap . Plakát . Reklámanyagok . Infógrafika Csomagolásterv . Címke . Illusztráció . Kiadványtervezés Tördelés . Könyvborító . Képszerkesztés . Webdesign Étlap . Itallap . Matrica . Egyedi kérések Keressen bátran hogy megkezdhessük a közös munkát! :)
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
13 megbízás
10 vélemény
21 fotó
Fogadok munkát
Bernáth Zsófia

Designer

Grafikus

Szívesen segítek ötleteid megvalósításában, örömmel vállalom elképzeléseidet. Bátran megoldok akár logó - és arculatterveket, digitális és saját kézzel készült grafikákat, nyomtatott és interaktív anyagokat függetlenül attól mennyire összetettek. Kiválóan fogalmazok, akár kreatív szövegek - hirdetések írásában és grafikai kivitelezésében vagy prezentációk és különböző segédletek összeállításában is segítségedre lehetek. Teljes portfóliómat szívesen küldöm, mely tartalmaz facebook és instagram bejegyzéseket is.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
18 fotó
Fogadok munkát
Wittner Balázs

Designer

Grafikus

Honlapkészítés

Weboldal tervezés #Vállalkozóknak! Precízen,Egyszerűen és gyorsan az áttörő online jelenlétért. Hitvallásom a megbízhatóságról, együttműködésről és hitelességről szól. A sikeres projekt megvalósításáért. Az ügyfelek megbízható, hatékony és eredményorientált szolgáltatásainak megvalósítása az én alapvető elkötelezettségem. Számomra fontos, hogy minden projektben az ügyfél igényei az elsődlegesek, és az együttműködés alapjának tekintem a nyitott kommunikációt és a kölcsönös bizalmat.Célom, hogy hitelességemmel és szakértelmemmel biztosítsam az ügyfelek sikeres online jelenlétét és növekedését, és minden esetben a legjobb eredményre törekedjek. EGYEDÜLÁLLÓ SZEMLÉLETMÓDDAL KÖZELÍTEM MEG AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSEINKET! Nem fogok eltűnni, sumákolni, hanyag munkát kiadni a kezeim közül vagy „okosba” megoldani a feladatokat! Nálam az ügyfél az első, ezért úgy fogom kezelni a weboldalad, akárcsak a sajátomat! A weboldal egy olyan brand és profitmaximalizáló eszköz, amely nélkül egy vállalkozás a mai világban meg élhet de, piacot robbantani viszont soha sem fog. Mikor a velem való közös munkáról döntesz, akkor ne arról dönts, hogy kell-e neked egy weboldal. Dönts inkább arról, hogy szeretnél-e kiemelkedni a tömegből? Olyan honlappal tulajdonosa lenni, mint a nagyok? Most még elképzelhetetlennek tűnő eredményeket elérni? És a vállalkozásod piacvezetőnek látni? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, a wittnerweb-nél az év bármely napján örömmel fogadom a megkeresésedet! Megtiszteltetés volna veled dolgozni! TERVEZZÜNK EGYÜTT
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
5 megbízás
2 vélemény
43 fotó
Fogadok munkát
Tóth Krisztián

Designer

Grafikus

Programozó

asdasdwadsadadasdasdadasdasdasd
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
4 megbízás
Hangácsi József

Designer

Grafikus

Könyvkötő

Kiszállok Dorog teljes területén
2 megbízás
Arora Barbara

Designer

Honlapkészítés

Grafikus

7 év grafikusi tapasztalom van, mely lenyűgöző kreativitással párosul. Logót, weboldalt, közösségi média hirdetést, arculatot, online vagy offline marketing grafikát, katalógust, étel- vagy itallapot, csomagolás tervezést, vagy szórólapot szeretne? Esetleg vmi más grafikát ezeken kívül? Jó helyen jár! Akkor vagyok boldog, ha az ügyfél elégedett. Keressen egy ingyenes konzultáciért még ma. Várom, hogy együtt dolgozzunk. Szép napot kívánok! Barbara
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Watzula Brand Kft.

Designer

Online marketing

Honlapkészítés

Üdvözöljük a Brand Grafika weboldalán ! Mi vagyunk azok, akik hisznek abban, hogy a kreativitás határtalan. A Brand Grafika egy olyan csapat, ahol minden egyes projekt egy kihívás, és ahol a dizájn nem csak megjelenik, de életre is kel. Szívünk a kreativitásban dobog, és minden munkánkat a cél vezérli, hogy nem csak egy szolgáltatást nyújtunk, hanem egy élményt és egy történetet is.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
7 fotó
Bauer Marthy

Designer

Kertépítés

Generálkivitelezés

Lakberendező, designer és kertépítőként,több mint 15 éve dolgozom. Kivitelező csapatunkkal számos házat, lakást, irodát és kertet alakítottunk át szeretnivaló otthonná. Lakberendezés és kivitelezés szívvel-lélekkel.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
32 fotó
Bernáth Zoltán

Designer

Autófóliázás

Grafikus

Üdvözlöm! Cégünk 2005 óta foglalkozik autó, és épület üvegfóliázással, digitális nyomtatással, reklámtáblákkal, és dekorálással. Az ország egész területén.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Ruzsinszky Norbert

Designer

Asztalos

Üdvözlöm kedves leendő megrendelőimet. Tervezést,lakások,irodák,üzletek berendezéseinek látványtervezését vállalnám.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
1 megbízás
Kecskés Ildikó

Designer

Grafikus

Névjegykártya készítés

Több, mint 10 éve foglalkozom grafikával és webdesign-nal, papíralapú és webes felületek tervezésével. A honlapokon túl, profilomba tartozik a hírlevél és a multimédiás CD készítése is. Anyanyelvi szinten beszélek olaszul, tolmácsolást, fordítást, idegenvezetést, iskolai korrepetálást vállalok.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
1 megbízás
Savage Art Design

Designer

Névjegykártya készítés

Grafikus

A Savage Art design 2023-ban kezdte meg pályafutását, a R3ka Design utódjaként, ami egy személyes portfóliónak indult még 2020 elején. A csapat és a szolgáltatások bővülésével, végül felváltotta a személyes hangnemű megjelenést, a társasági szellem, és útjára bocsájtottuk legújabb hajónak, amiben ezúttal már „többen evezünk”. A Savage Art design fő irányvonala a grafikai tervezés, mind a nyomdaipar számára, mind az online tér meghódítására. Hiszünk abban hogy az „ all in one ” helyett a saját szakterületükön magas szakértelemmel rendelkező kollégák, magasabb színvonalú eredményeket tudnak megalkotni. Közel tíz éves tervezői múlttal, reklám pszichológiai elvek alapján dolgozunk, hogy a munkáink ne csak szépek de hasznosak is legyenek!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
25 fotó
Tóth Gábor

Designer

Honlapkészítés

Online marketing

Profi, kereső optimalizált, mobilbarát weboldalak, webshopok készítése. Elérhető áron, akár induló vállalkozásoknak is. Továbbá üzemeltetés, karbantartás, weboldal gyorsítás és meglévő honlap keresőoptimalizálása.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Mazur Péter [PT]
Process-Tech-Ker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.: Ipari automatizálási elemek kedvező áron történő forgalmazása mind minőségi, mind műszaki segítségekkel maximálisan alátámasztva. Process-Tech Automatizálási és Karbantartási Kft.: Tervezői, gépkivitelezői szemszögből nézve az igényeidnek felmérése, és kielégítése. Részfolyamatok, vagy egész automata gépek tervezése, kivitelezése.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Jószaki
5 vélemény
Deák Rebecca

Designer

Zenész

Sminktetoválás

Kreatív, energikus megoldàsok híve vagyok, szeretnék minden alkotásommal komfortosabb és szebb életet teremteni.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Földi Andrea ev. - KreaTour

Designer

Varrónő

Látványtervező

Ruhakészítés, főleg alkalmi, ruhajavítás, varrástanítás, ruhatervezés, workshopok.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Horváth Dénes

Designer

Videós, operatőr

Rendszergazda, informatikus

Helló, 2005 óta foglalkozom reklámtevékenységekkel, mint weboldalkészítés illetve programozás, designer, videóvágó és operatőr, kameramann, hangosító.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Karàdi Tamàs

Designer

Masszázs

Gravírozás

Karàdi Tamàs vagyok, 36 èves leszek. Keramikus technikum, kèzműves diploma,műtőssegèd ès gipszmester szakkèpesítés, több fajta masszàzs kèpesìtès ès màjusig grafikus online iskola. Grafit razot is tudtok rendelni. Keressenek bàtran!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
1 megbízás
Keczkó Judit

Designer

Programozó

Vállalkozások számára számára készítek egyedi üzleti honlapokat.Weboldalakat tervezek és fejlesztek, lehet ez új weboldalad elkészítése vagy régi weboldalad megújítása is Célom az , hogy akár hirdetés nélkül jöjjenek új látogatóid , vásárlóid és sikeressé tegyük a vállalkozásodat!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Nagy Nikolett

Designer

Dekoráció

Látványtervező

Kiemelkedő figyelmet szentelünk minden ügyfelünknek és minden támogatást megadunk, hogy az Ön összes ötlete megvalósításra kerüljön a lehető legprofesszionálisabb módon! Csapatunk a legmagasabb minőség mellett is kedvező árakat kínál! „ A jó dizájnt nem akkor érjük el, ha már nem tudunk többet hozzáadni, hanem akkor, amikor már nem tudunk többet elvenni. ”
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
1 megbízás
14 fotó
Seethaler Consulting Kft.

Designer

Szövegíró, újságíró

Programozó

Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak egyszerű weboldalakat gyártunk (mint a futószalagon), hanem a marketinget és az eladásokat támogató egyedi webes alkalmazásokat adunk át. Segítségünkkel növelheted céged ismertségét és hitelességét a legmodernebb, leghatékonyabb online marketing eszközökkel.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
WebSegély Bt.

Designer

Grafikus

Szövegíró, újságíró

Kezdő vállalkozóként jelentős kedvezménnyel dolgozom. Weboldalkészítés, szövegírás, website dizájn, weboldal gyorsítás, weboldal költöztetés és ezeken kívűl sok másban is tudok segítségre lenni, ami az online megjelenéshez szükséges. A célom az, hogy az Ön álmait és ötleteit valóra váltsam a virtuális térben. Hiszem, hogy egy weboldalnak nem csak szépnek kell lennie, hanem támogatnia kell a tartalmat és a célokat is. Emellett fontos számomra, hogy minden website, amit létrehozok, reszponzív és felhasználóbarát legyen, hogy a látogatók élvezhessék a navigálást bármilyen eszközön, legyen az asztali gép, mobil vagy tablet. Az együttműködés számomra kulcsfontosságú. Szeretek társsá válni az ügyfelekkel, hogy megérthessem az igényeiket és vágyaikat. Így egyedi, testreszabott dizájnt hozhatunk létre, ami nem csak a márkát tükrözi, hanem meg is könnyíti a felhasználók számára a kívánt információk megtalálását. Ha Ön egy új projekt előtt áll vagy a meglévő weboldalát frissítené, örömmel segítek. Keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Zavecz Réka

Designer

Tetoválás

Névjegykártya készítés

Székesfehérvári pályakezdő grafikus vagyok. 4 évig tanultam gimnáziumi szinten hagyományos és modern grafikát és most az 5. évemben OKJ képzést csinálok. Az alábbiakban tudok neked segíteni a modern munkákban: - Arculattervezés ( Logo, névjegy, plakát) -Csomagolástervezés -Reklámkampány -Könyvborító tervezés (Szükség szerint áttekintés is a nyomdák miatt) - Terméktervezés -Kiadványtervezés -Illusztrációs mappa készítés -Betűtervezés Ezek mellett foglalkozom hagyományos grafikákkal is: -Külső-belső térábrázolás -Portré -Egészalak ábrázolás -Színes kompozíció készítés/ábrázolás Ha az alábbiak bármelyikével tudok segíteni akkor keress bizalommal! :D
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
Tóth Krisztina

Designer

Névjegykártya készítés

Grafikus

Üdvözlöm Kezdő webdesinger vagyok.Szeretném a portfóliómat bővíteni.
Bővebben
Kiszállok Dorog teljes területén
bjrd.hu

Designer

Névjegykártya készítés

Grafikus

Láthatóvá teszünk! Logó? Arculattervezés? Weboldal? Közösségi média arculat? Névjegykártya grafika? Ránk bízhatod! Modern, fiatalos, letisztult stílusunk garancia az elégedettségre.
Bővebben