Miskolci designerek

Ajánlatkérés díjmentesen - Designer, Miskolc

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából designert!

Fogadok munkát
DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Designer

Honlapkészítés

Grafikus

Sok évet töltöttem el különböző reklámügynökségeknél és komoly tapasztalattal rendelkezem. Gyors, hatékony és precíz vagyok. Az egyedi, kreatív megoldásokat részesítem előnyben. Ha logót szeretne új cégének, vagy egy új, attraktív weboldalt szeretne, vagy termékeit megjelentetné saját webáruházában, írja meg röviden az igényét és szívesen adok ajánlatot, küldök referenciát korábbi munkáimból, vagy adok tanácsot, kihez fordulhat. Ne bízza cégének netes megjelenését csupán a programozáshoz értő (vagy alig értő) informatikusokra, hiszen ez egy kreatív, tervezési feladat! Ahhoz, hogy kitűnjön a konkurenciából, a megjelenést kell előtérbe helyezni. Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Jószaki
14 megbízás
8 vélemény
20 fotó
Fogadok munkát
Koós Réka

Designer

Grafikus

Fiatal számlaképes tervezőgrafikus vagyok, diplomámat Egerben szereztem. Elmondhatom hogy szeretem azt, amit csinálok, ezáltal minden megbízásomat lelkiismeretesen végzem el. Jellemző rám a precizitás és megbízhatóság, szeretem az egyedi és frappáns megoldásokat. Arculattervezés . Logó . Névjegykártya . Nyomdai anyagok Szórólap . Plakát . Reklámanyagok . Infógrafika Csomagolásterv . Címke . Illusztráció . Kiadványtervezés Tördelés . Könyvborító . Képszerkesztés . Webdesign Étlap . Itallap . Matrica . Egyedi kérések Keressen bátran hogy megkezdhessük a közös munkát! :)
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
13 megbízás
10 vélemény
21 fotó
Fogadok munkát
Tóth Krisztián

Designer

Grafikus

Programozó

asdasdwadsadadasdasdadasdasdasd
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Varga Klaudia

Designer

Grafikus

Dekoráció

Lelkes, fiatal de tapasztalt grafikus vagyok. Számos elégedett ügyféllel. Ön is keressen bizalommal, ha bármilyen grafikai szolgáltatásra van szüksége!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
3 megbízás
Fogadok munkát
Verhás Judit E.V.

Designer

Látványtervező

Belsőépítész

Vállalkozásom belsőépítészeti tervezéssel egybekötött lakberendezési tanácsadással, és a hozzá kapcsolódó -3D Fotórealisztikus látványtervek készítésével -Világítás/berendezés/álmennyezet/egyedi bútorok tervezésével -Lakberendezők 2D-s munkáinak/terveinek 3D-ben történő fotórealisztikus kidolgozásával is foglalkozik Célom olyan igényes, modern enteriőrök tervezése, melyek a Megrendelőim egyéniségéhez is igazodnak funkcionálisan és designban egyaránt. - Ha még nem tudja, pontosan hogyan is vágjon bele a felújításba, hogy fog mutatni egy komplett design, ami egyelőre csak a fejében létezik - Ha szívesen bízná másra a tervezés oroszlánrészét - Ha pontos paraméterekkel felkészülten szeretné várni a kivitelezőket - Ha biztosra akar menni, hogy a megálmodott tér kivitelezése megéri a ráfordított időt, pénzt, energiát, ne bízza a véletlenre! - Ha szakemberként elakadt Bútor/Lakás/Egyedileg megálmodott design elem terveinek ügyfele felé történő minőségi prezentálásánál ...Keressen bátran! Kérem, árajánlatkéréskor vegye figyelembe, hogy az alábbi információk birtokában tudok személyre szabottabb díjszabással kalkulálni: - Ingatlan alaprajza - Mely helyiségek kerülnek tervezésre - Tervezendő tér stílusa - Vannak-e fix bútorok/elemek, amiket átemelnénk az új designba - Milyen részletességgel kerüljön megtervezésre az adott tér (csak falakat mozgatunk, vagy a bútorszínek, textilek, dekorációs eszközök... meghatározása is a tervezés részét képezze) - Határidő (Érdemes 4-10 hetes tervezői idővel kalkulálni az adott tér komplexitásától függően)
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
4 megbízás
26 fotó
Fogadok munkát
Sándor László

Designer

Grafikus

Online marketing

Reklámügynökségi színvonal, egyéni vállalkozói árakon! Sándor László tervezőgrafikus vagyok, több mint 20 évnyi szakmai tapasztalattal, reklámügynökségi és art directori múlttal rendelkezem. Eddig 9 hazai és nemzetközi szakmai díjat nyertem és számos publikáció tudhatok a magaménak. Az elmúlt 9 évben Brandfelelős néven szabadúszó grafikusként dolgozom ügyfeleimnek brandépítés, márkaépítés, logótervezés, arculattervezés, csomagolástervezés, weboldal tervezés és honlapkészítés, valamint nagyon igényes tárgyfotózás területeken. Grafikai vagy intarzia portré készítést is szívesen vállalok, kapott fénykép alapján dolgozom. Számos hazai és nemzetközi kiállítás mellett tervezőgrafika elméletet és gyakorlatot is oktattam majd régi, nagy szerelmem, az intarziakészítés felé fordultam. A tradícionális intarzia technikát felfrissítve, Wood Arts Intarsia néven készítek egyedi intarzia portrékat, valamint tipográfiai munkákat, faékszereket. Az intarzia készítést Workshop formájában is oktatom. Bízza profira a legnagyobb kincsét, saját vállalkozásának vagy új termékeinek Brand kialakítását. Logótervezés, Kisarculat tervezés, Arculattervezés, Névjegy, Levélpapír, Word sablon, Dosszié, Mappa, Email aláírás sablon, PPT prezentációs sablon, Brandépítés, Rebrand, Cégcsoport márkaépítés, Arculati kézikönyv, Címketervezés, Csomagolástervezés, Fólia csomagolástervezés, Dobozos csomagolás, Díszdoboz, Display, Termékképek, Katalógus képek, Modell képek, Reklámképek, Tárgyfotók, Látványtervezés, Weboldal tervezés, Egyoldalas mini site, Dinamikus mini site, Összetett website, Webshop, Weboldal programozás, Sitebuild, Honlapkészítés, Jármű matrica, Járműreklám, Ponyva design, Stand design, Rendezvénysátor design, Molino, Rollup, Promóciós eszökzök és POS design tervezés, Vásári vagy EXPO megjelenések, Videóvágás, Online marketing tanácsadás és design, Kreatív szövegírás, PR cikk írás és Onlnie publikálás, stb. nagy rutinnal, számos hazai és nemzetközi brand építésének tapasztalataival. Kérje ma ajánlatomat, ha hosszútávú és megbízható együttműködő partnerre szeretné bízni cége fejlődésének jövőjét.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Jószaki
12 megbízás
8 vélemény
74 fotó
Fogadok munkát
Wood-fa Services Ltd

Designer

Látványtervező

Online marketing

Fő profilunk professzionális Webáruházak felépítése, beüzemelése (Termékek feltöltése, SEO beállítás, Online Marketing, stb.) és ezek üzemeltetése. Továbbá ChatBot Marketing, Landing oldal és Weboldal készítéssel, Keresőoptimalizálással (SEO) és LÁTHATÓ hirdetésekkel tudunk segíteni üzleted Exponenciális növekedésében. Könnyen átlátható, azonnal beépíthető online marketing megoldásokat, tanácsadást és teljes körű kivitelezést nyújtunk mikró-kis- és középvállalkozásoknak.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Fogadok munkát
Last Asylum Kft.

Designer

Programozó

Honlapkészítés

Kiszállok Miskolc teljes területén
Fogadok munkát
Grill Brigitta

Designer

Matektanár

Online marketing

Üdvözlöm 10 éve foglalkozom oktatással, érettségi és felvételi felkészítéssel. 100 órás felvételi és érettségi felkészítő tanfolyamokat is tartok. Nálam a tanfolyamokon egyszerre egy diák van jelen. Természetesen lehetőség van kis csoportos oktatásra is. 100 órás tanfolyam indul, tantermi oktatás keretei belül, kiscsoportokban. Részletek telefonon vagy emailben! Várom megkeresését! Üdvözlettel Grill Brigitta
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
10 megbízás
4 vélemény
Fogadok munkát
Parlag Istvàn

Designer

Sírkő

Dekoráció

Szobràszművèsz vagyok ès húsz ève tevèkenykedem a kőiparban, de egyèb anyagokkal is foglalkozom( fa, fèm .) Faragàs, Egyedi Szobor Emlèktàblák Egyedi sírkő faragàs Design Làtvàny Làtvànyfestès, dekoràció falra Kisebb konyhapult, pàrkàny Pontossàg, precizitàs Teljes sírok kivitelezèsèt nem tudom vàllalni, csak kivèteles esetekben!!!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
4 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Zsigmond Anita

Designer

Névjegykártya készítés

Dekoráció

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeim egyikén! Képzett dekoratőr, bútortervező és lakberendező vagyok, innovatív csapattársaimmal már számos belső tér és terméktervezésben, valamint kivitelezésben is szereztünk már sok jártasságot... Tanulmányaim végeztével lakberendezőként és látványtervezőként kezdem meg pályafutásomat Budapesti belsőépítész stúdiókban. Majd, jelen pillanatban, már szabadúszóként folytatom nagy sikerrel ugyanezeket a tevékenységeket és elégítem ki csodás tervezésekkel, az Ön vágyait. Az elmúlt hónapokban a megkeresések száma miatt az addigi egyszemélyes csapatom új tagokkal bővült, így nagyobb kapacitással, gyorsabb munkavégzéssel és még több ötlettel tudom támogatni - a tervezőmunkák során - az ügyfeleim, vagy éppen az Ön érdekeit. Én gondolkodok és tervezek Önnel, valamint hogyha úgy kívánja segítek a kivitelezésben is. Biztosítom arról, hogy az igényeinek megfelelő, pontos és stílusos munkát adok majd a kezébe. Zsigmond Anita Lakberendező & Látványtervező +3620 215 0407 [email protected] www.glisseo.hu
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
30 fotó
Fogadok munkát
Chic Design Interior

Designer

Lakberendező

Látványtervező

“Minden ami ingatlan, egy helyen!“ Lakberendezési tanácsadással, komplett tervezéssel, teljeskörű kivitelezéssel, projektmenedzsmenttel, home staging-gel, ingatlan közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Fogadok munkát
Wittner Balázs

Designer

Grafikus

Honlapkészítés

Weboldal tervezés #Vállalkozóknak! Precízen,Egyszerűen és gyorsan az áttörő online jelenlétért. Hitvallásom a megbízhatóságról, együttműködésről és hitelességről szól. A sikeres projekt megvalósításáért. Az ügyfelek megbízható, hatékony és eredményorientált szolgáltatásainak megvalósítása az én alapvető elkötelezettségem. Számomra fontos, hogy minden projektben az ügyfél igényei az elsődlegesek, és az együttműködés alapjának tekintem a nyitott kommunikációt és a kölcsönös bizalmat.Célom, hogy hitelességemmel és szakértelmemmel biztosítsam az ügyfelek sikeres online jelenlétét és növekedését, és minden esetben a legjobb eredményre törekedjek. EGYEDÜLÁLLÓ SZEMLÉLETMÓDDAL KÖZELÍTEM MEG AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSEINKET! Nem fogok eltűnni, sumákolni, hanyag munkát kiadni a kezeim közül vagy „okosba” megoldani a feladatokat! Nálam az ügyfél az első, ezért úgy fogom kezelni a weboldalad, akárcsak a sajátomat! A weboldal egy olyan brand és profitmaximalizáló eszköz, amely nélkül egy vállalkozás a mai világban meg élhet de, piacot robbantani viszont soha sem fog. Mikor a velem való közös munkáról döntesz, akkor ne arról dönts, hogy kell-e neked egy weboldal. Dönts inkább arról, hogy szeretnél-e kiemelkedni a tömegből? Olyan honlappal tulajdonosa lenni, mint a nagyok? Most még elképzelhetetlennek tűnő eredményeket elérni? És a vállalkozásod piacvezetőnek látni? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, a wittnerweb-nél az év bármely napján örömmel fogadom a megkeresésedet! Megtiszteltetés volna veled dolgozni! TERVEZZÜNK EGYÜTT
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
5 megbízás
2 vélemény
43 fotó
Fogadok munkát
Bernáth Zsófia

Designer

Grafikus

Szívesen segítek ötleteid megvalósításában, örömmel vállalom elképzeléseidet. Bátran megoldok akár logó - és arculatterveket, digitális és saját kézzel készült grafikákat, nyomtatott és interaktív anyagokat függetlenül attól mennyire összetettek. Kiválóan fogalmazok, akár kreatív szövegek - hirdetések írásában és grafikai kivitelezésében vagy prezentációk és különböző segédletek összeállításában is segítségedre lehetek. Teljes portfóliómat szívesen küldöm, mely tartalmaz facebook és instagram bejegyzéseket is.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
18 fotó
Hangácsi József

Designer

Grafikus

Könyvkötő

Kiszállok Miskolc teljes területén
2 megbízás
Katona Ádám

Designer

Grafikus

Pár szó magamról: A tervezőgrafika ágai közül leginkább a Motion graphics és 3D-s tervezés, amit közel érzek magamhoz. E mellett nagymértékben érdeklődöm a játéktervezés, Alkalmazás UI/UX és web design iránt.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Drotár Cintia

Designer

Grafikus

Felszolgáló, pultos

Gyorsan tanulok, önmagamat megbízható,maximalista embernek írnám le .. szeretek csapatban dolgozni de nem rettent el ha egyedül kell boldogulnom..., könnyen beilleszkedek és barátkozok
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Tóth Gábor

Designer

Honlapkészítés

Online marketing

Profi, kereső optimalizált, mobilbarát weboldalak, webshopok készítése. Elérhető áron, akár induló vállalkozásoknak is. Továbbá üzemeltetés, karbantartás, weboldal gyorsítás és meglévő honlap keresőoptimalizálása.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Bernáth Zoltán

Designer

Autófóliázás

Grafikus

Üdvözlöm! Cégünk 2005 óta foglalkozik autó, és épület üvegfóliázással, digitális nyomtatással, reklámtáblákkal, és dekorálással. Az ország egész területén.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Arora Barbara

Designer

Honlapkészítés

Grafikus

7 év grafikusi tapasztalom van, mely lenyűgöző kreativitással párosul. Logót, weboldalt, közösségi média hirdetést, arculatot, online vagy offline marketing grafikát, katalógust, étel- vagy itallapot, csomagolás tervezést, vagy szórólapot szeretne? Esetleg vmi más grafikát ezeken kívül? Jó helyen jár! Akkor vagyok boldog, ha az ügyfél elégedett. Keressen egy ingyenes konzultáciért még ma. Várom, hogy együtt dolgozzunk. Szép napot kívánok! Barbara
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Watzula Brand Kft.

Designer

Online marketing

Honlapkészítés

Üdvözöljük a Brand Grafika weboldalán ! Mi vagyunk azok, akik hisznek abban, hogy a kreativitás határtalan. A Brand Grafika egy olyan csapat, ahol minden egyes projekt egy kihívás, és ahol a dizájn nem csak megjelenik, de életre is kel. Szívünk a kreativitásban dobog, és minden munkánkat a cél vezérli, hogy nem csak egy szolgáltatást nyújtunk, hanem egy élményt és egy történetet is.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
7 fotó
Savage Art Design

Designer

Névjegykártya készítés

Grafikus

A Savage Art design 2023-ban kezdte meg pályafutását, a R3ka Design utódjaként, ami egy személyes portfóliónak indult még 2020 elején. A csapat és a szolgáltatások bővülésével, végül felváltotta a személyes hangnemű megjelenést, a társasági szellem, és útjára bocsájtottuk legújabb hajónak, amiben ezúttal már „többen evezünk”. A Savage Art design fő irányvonala a grafikai tervezés, mind a nyomdaipar számára, mind az online tér meghódítására. Hiszünk abban hogy az „ all in one ” helyett a saját szakterületükön magas szakértelemmel rendelkező kollégák, magasabb színvonalú eredményeket tudnak megalkotni. Közel tíz éves tervezői múlttal, reklám pszichológiai elvek alapján dolgozunk, hogy a munkáink ne csak szépek de hasznosak is legyenek!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
25 fotó
Bauer Marthy

Designer

Kertépítés

Generálkivitelezés

Lakberendező, designer és kertépítőként,több mint 15 éve dolgozom. Kivitelező csapatunkkal számos házat, lakást, irodát és kertet alakítottunk át szeretnivaló otthonná. Lakberendezés és kivitelezés szívvel-lélekkel.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
32 fotó
WebSegély Bt.

Designer

Grafikus

Szövegíró, újságíró

Kezdő vállalkozóként jelentős kedvezménnyel dolgozom. Weboldalkészítés, szövegírás, website dizájn, weboldal gyorsítás, weboldal költöztetés és ezeken kívűl sok másban is tudok segítségre lenni, ami az online megjelenéshez szükséges. A célom az, hogy az Ön álmait és ötleteit valóra váltsam a virtuális térben. Hiszem, hogy egy weboldalnak nem csak szépnek kell lennie, hanem támogatnia kell a tartalmat és a célokat is. Emellett fontos számomra, hogy minden website, amit létrehozok, reszponzív és felhasználóbarát legyen, hogy a látogatók élvezhessék a navigálást bármilyen eszközön, legyen az asztali gép, mobil vagy tablet. Az együttműködés számomra kulcsfontosságú. Szeretek társsá válni az ügyfelekkel, hogy megérthessem az igényeiket és vágyaikat. Így egyedi, testreszabott dizájnt hozhatunk létre, ami nem csak a márkát tükrözi, hanem meg is könnyíti a felhasználók számára a kívánt információk megtalálását. Ha Ön egy új projekt előtt áll vagy a meglévő weboldalát frissítené, örömmel segítek. Keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Deák Rebecca

Designer

Zenész

Sminktetoválás

Kreatív, energikus megoldàsok híve vagyok, szeretnék minden alkotásommal komfortosabb és szebb életet teremteni.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Földi Andrea ev. - KreaTour

Designer

Varrónő

Látványtervező

Ruhakészítés, főleg alkalmi, ruhajavítás, varrástanítás, ruhatervezés, workshopok.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Horváth Dénes

Designer

Videós, operatőr

Rendszergazda, informatikus

Helló, 2005 óta foglalkozom reklámtevékenységekkel, mint weboldalkészítés illetve programozás, designer, videóvágó és operatőr, kameramann, hangosító.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Karàdi Tamàs

Designer

Masszázs

Gravírozás

Karàdi Tamàs vagyok, 36 èves leszek. Keramikus technikum, kèzműves diploma,műtőssegèd ès gipszmester szakkèpesítés, több fajta masszàzs kèpesìtès ès màjusig grafikus online iskola. Grafit razot is tudtok rendelni. Keressenek bàtran!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
Keczkó Judit

Designer

Programozó

Vállalkozások számára számára készítek egyedi üzleti honlapokat.Weboldalakat tervezek és fejlesztek, lehet ez új weboldalad elkészítése vagy régi weboldalad megújítása is Célom az , hogy akár hirdetés nélkül jöjjenek új látogatóid , vásárlóid és sikeressé tegyük a vállalkozásodat!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Seethaler Consulting Kft.

Designer

Szövegíró, újságíró

Programozó

Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak egyszerű weboldalakat gyártunk (mint a futószalagon), hanem a marketinget és az eladásokat támogató egyedi webes alkalmazásokat adunk át. Segítségünkkel növelheted céged ismertségét és hitelességét a legmodernebb, leghatékonyabb online marketing eszközökkel.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Mester Ny.Sándor

Designer

Burkoló

Gipszkarton szerelés

Immár 21 éve a Szakmában Burkoló mester vizsgával,14 év Salzburgi karrierrel ezen felül gránit és márvány műves továbbképzéssel profiként vállalom igényes megrendelők megkeresését ,akiknek fontos hogy ne eltakarjuk a hibákat, hanem minden rétegről-rétegre szakmailag első osztályú és tartós legyen. Vizuálisan pedig a maximum ami kihozható az adott feladatból azt meg kell tenni Mind sebességben mind minőségben az elmúlt 21 évben az első osztályt képviseltem. Pontos árajánlat és ütemterv, állandó festő kollégám emellett igény szerint fix profi kartonos barátom és víz gáz /villany szerelő kapcsolataim akikkel akár nagyobb volumen vagy kisebb segítség esetén is akadásmentessé tudom tenni a munkavégzés összehangoltságát.Számlaképes vagyok, illetve 3-10 év közötti garanciát szoktam vállalni a munkáimra rendeltetés és anyagok füóggvényében. Rólam... Mester Ny. Sándor vagyok 2000 óta foglalkozom burkolással 16 éves korom óta. 14 évet dolgoztam Salzburg-ban ahol sikerült a Mestervizsgát is megszereznem,emellett rengeteg képzésen vettem részt ahol a nagy lapos munkákat illetve gránit,márvány ,mozaik,medence burkolás iskolában nem tanított profi praktikáit és szabályait illetve gyakorlatait tökéletesítettem. Hat évet töltöttem az egyik legnagyobb tapasztalatú burkuló cégnél akiknek rengeteg tudást és titkot köszönhetek majd magán lakossági és luxus ingatlanok burkolásába fogtam egy akkori kollégámmal. Körülbelül 16 éve már fektettem a mostani divatos és desing nagy formátumú burkolatokat (100cm feletti egészen 200cm-ig) Elmondhatom hogy eddigi karrierem alatt közel 100 ezer m2 elvégzett munka van a kezeim nyomán. Ennek 90%-a hidegburkolás és körülbelül 10%-parketta,hajópadló,pvc stb. Rentegeg munkát készítettem amit senki nem vállalt illetve féltek megkérdezni ,burkoló anyagokból végtelen a lehetőség amit megfelelő eszközökkel és ötletekkel meg lehet valósítani. Rengeteg nagyobb és nevesebb munkából vettem ki a részem . Néhány: -Palfinger Salzburg teljes gránit és márvány munka -Egy nem nevezhető híres vízesés mozaik kép 3x4m :) -Puskás aréna egy része -Duna Aréna Vb előtt felújítás és medence -Porsche luxus-szalon egyedi burkolása -Mercedes szalonok hidegburkolása -Hilton hotel -Több közszerelpő és televizíós ismertség ingatlanjainak rész és teljes burkolása. - Raiffeisen egyedi fiók burkolat minta vágásai (Ausztria) - Marazzi csempe gyártó mintafalak és bemutató lakások burkolása. Több mint 10 munkám a lakáskultúra magazinban saját tervek és desing alapján. És sorolhatnám.... Mind önmagában egy burkolást saját kezűleg soksok éves szakmai tapasztalattal, némi tehetséggel mestervizsgával és rengeteg képzéssel "specializálódással" rengeteg munkám került neves helyekre i, saját szabadkezű desing és terveim alapján. SZámomra a burkolás és az építőipar nem egy hobby, , azon ritka "melósok" közé tartozom akik szeretik első perctől amit csinálnak, főleg ha minden előkésztő-kőműves,padló,beton munkát is magam csinálhatom. Rétegrendeket szigorúan véve és megfelelő sorrendben és körülmények között szakszerű kivitelezéssel. 2 éven keresztül volt egy most is működő generál kivitelező cégem amitől megváltam mert napi 20 órát vett igénybe rengeteg koordinálása, és ezer vonzata. Én dolgozni szeretek és tudok, viszont bármilyen plusz feladat van,akár e-naplózás, vagy bármely építőmesteri feladat,legyen az festés,térkövezés,ácsmunka, dúcolás ,szárazépítészet,mélyépítés,villany,víz,gáz azonnal tudok rá a volt embereim közül létszámot biztosítani. Mélyépítéstől-Magasépítésig, akár csatorna- aszfalt is. Többek között 2 lakóparkot 16 lakásosat és néhány állami megbízásból mind a vezénylésünk alatt. Amiben tudtam képeztem magam. E-napló egyebek evidencia, kapcsolatok földhivatalokban szinte soron kívül, saját mérnök-tervező , Rengeteg tanfolyamom és plusz képzésem van illetve a generálkivitelezői céget 4 hónap alatt felvirágoztattuk mindössze autodidakta módon és sokat látott szemmel építésvezetői és minden projekt és menedzseléssel , háttérmunkákkal kapcsolatos iskolai anyagokat megtanultam,hogy értsem is. - Fizikálisan csak azt végzem el amit meg tudok csinálni, olyan minőségben ami nekem is tetszik szak szemmel ha esetleg arra kér fessek ki,nem fogok erre van állandó festő szakember és már sikerrel végzett burkoló kollégám. Ha a Desing a kérdés ,meg tudom tervezni igény esetén illetve ötleteket adni mit is szeretne a megrendelő ismerve a régebbi stílusokat illetve az új trendeket is. Stílusban is széles a választék alapján tudok ötleteket adni legyen az minimal,moderd,divat,mediterrán,rusztikus,retro és sorolhatnám. Anyagok esetén ha megrendelő vásárolja tanácsot adok mindenképp. Nem dolgozom alsó kategóriás anyagokkal illetve lehetőség szerint Márkákon belül maradva ,egyrész a burkolat nem hónapokra szól és pont a segédanyagokban (aljzatkiegyenlítő,alapozó,ragasztó,fuga stb) bújik meg az ördög rossz választás esetén. Rossz párosítás vagy silány minőség esetén egy kopogó burkolat vagy repedező egy két éven vagy rövidebb időn belül bontandó felület lesz az ajándék. Lehet találni premium márkából közép de megfelelő kategóriás minőséget, ami árban nem sokkal ugorja meg a számomra és sok munkájára igényes kolléga számára betildanó Zs kategóriás Áruházak saját márkás termékeit és egy két olyan mindenhol árusitott létjogosultságot nem érdemlő Márkát aminek még az ára és a csomagolása is megtévesztő de tartalmilag 0. Minden méretű burkolatnak és anyag típusnak megvan a hozzátartozó ragasztója és egyéb anyagai. Nem mindegy ,hogy 30x30 vagy 80x80 cm burkolat mindkettőhöz más adottságú anyagok szükségesek. A nagy méretűhöz nem jó a kis formátum ragasztója fordítva viszont müködőképes,de felesleges ,én nem fogom azért a drágábbat beszerezni ha nem szükséges,hiszen felesleges. Mapei,Technokolla,Sopro,Murexin,Silka ,Ceresit,Baumit,Knauf,Botament, pl amik teljes termék-palettájukkal minőségben a burkolási munkálatokban számításba jöhetnek.(egyebek mellett létezik a rendszergarancia azaz a gyártó cég is vállal mellettem X év garanciát ha rendszerben történik a felhasználás) Lapszintező rendszer sem szükséges minden esetben, lap minősége "hasassága" ,mérete egyebek határozzák. Ha nem szükséges Mesteremberként nem használom,az a minőség már a kezemben van másrészt lassítja a munkát és ennek nem megfelelő használata is tud bajt csinálni. De ez szakmai rész miért. Persze ezek közül is pénztárcához mérve és a burkolathoz és annak igénybevételéhez képest optimalizálva NAPRAKÉSZEN követve a technologiákat tudok ebben érthető,alátámasztott segítséget nyújtani. Az alapfelület milyensége ugyanolyan fontos. Nem azért burkolunk,hogy kerámiaval takarjuk el a csunyaságokat. Figyelembe kell venni a fogadó felület későbbi célját,terhelését és esetleges viszonagságait. pl egy sokak által a burkolás végén a garázs burkolásnál sporolnak a legnagyobb hibák egyike. Pont ezere azbigénybevett felületekre kell erősebb teherbíró burkolat és erősebb strapabíró ragasztó stb. Egy garázs korulbelul 100x annyi terhelést kaphat fizikailag és időjárás,víz autoból csepegő maró anyagok stb miatt. Ha a felület nem megfelelő ennek javítása nélkül nem fogom feltenni a burkolatot. Nem szeretnék sehol tákolást hagyni . Sokan fogadtak már úgy,hogy a festő vagy após vagy maga a házigazda lebontott és mindenféle sufniszökevény anyagtal dimbes dombos falra szerettek volna egy 20ezer ft-os premium burkolatot rakatni. Az alábbi munkálatokkal való megkeresését várom tisztelettel amikben én rám számíthat illetve állandó kollégámra majd alatta , ha segítségre van szükség felsorolva a szaksegiítségeim akikkel gördülékenyen várakozás nélkül haladhat a munka. Saját áraim nem a csillagos égről indulnak illetve nem igérnek pár kókler 2000ft-os m2 alá sem. Legyen egy alacsonyabb árfekvésű 20x20cm burkolat vagy egy lézervágott 150x150cm-es ugyanolyan gondossággal,aládolgozva kell fektetni és foglalkozni vele. Az árak a normál standard szín és anyag fugázást és takarítást tartalmazzák Én nem fogok hetekig hónapokig napi 2 órákat odanézni hanem amig egy munka nincs kész addig az az első. Megrendelővel sosem vitatkozunk mert más a szakmánk!!!:) Nem minden tűnik laikus szemmel logikusnak vagy érthetőnek. Egy átlagos lakás (50-70m2 ) hidegburkolása bontással előkészítéssel együtt átlagosan 6-14nap .Körülményektől függően. Mester Ny. Sándor munkái Hideg burkolás és ami hozzá tartozik : Normál formátumok (méretek) normál mintában vagy eltolással: 7500Ft-Tól Nagy méretű lapok fektetése normál mintában: 9500Ft-tól Mozaik burkolat normál ,rusztikus,köves és üveg 9900Ft-tól Metrocsempe normál vagy középkötés ,eltolás . 7900Ft-tól Gránit,márvány,Kerlite munkák,felmérés szerint. Klinker vágott és imitált tégla standard 8500Ft-tól Méretezett gipsz és igazi kő ,egyéb fugamentes díszkő normál 9500Ft/m2-től Cementlap burkolás kezelve polírozva impregnálva 12500ft/m2-től Egyedi minták (halszálka,keretes vagy duplakeretes diagonál patchwork vagy vágott patchwork és ezek vegyítése sem problema ,lehetetlennek tűnő ötletek,figurák,feliratok ,karakterek ,gérvágások és 3d felmérés alapján. Lábazat vágott,csiszolt : 2000ft/fm-től Lábazat gyári: 1600ft/fm-től Bordűr/díszcsík soronként 2500Ft/fm-től Élvédőzés fém/plastik 800ft-tól/fm Tapadóhíd (régi burkolat ha megfelelő arra való burkolás elött) 1100ft/rtg/m2 Burkolat Bontás minimalizálva az alapfeluletet 2500ft/m2-től Vakolás 2600ft/m2-től Mélyalapozás réteg/ 500ft/m2 Estrich vagy flexbeton 4500Ft/m2 től Ytong fal,pengefal hálózva ,bekötve:4500ft/m2 től Folyékony fólia/vízszigetelés (vizes helység padló illetve falakon 25cm magasságig teknőszigeteleskent illetve a zuhany/kád teljes érintettbfelületén 200-220cm magasságig ,víz kiállások mellett előírás szerint) 2700ft/réteg/m2 Hajlaterősítö szalag mandzsettázva sarkokban megerősítve illetve mandzsetta a csap kiállásokhoz 2500ft/fm-től Kád falazás Ytong/Wedi lemez igény esetén kádbeépítéssel (rákötés szakember által) Normál: 27000Ft - L alak 32000Ft - U alak 40000 Ft - Szabadon álló teljes körfalazattal 50000- Ft-tól Íves kád típusfüggö 35000Ft-tól Ķör alak (dézsa,egyebek) 50000Ft-tól Lefolyo, csíkfolyóka beállítása a választott burkolathoz zuhany esetén illetve szakszerű vízzárása. 25000ft-tól Zuhany falazás 25000- Épített zuhany kialakítása szabály szerinti lejtés megadással normál mérettől egyedi forma és méretekig 25000Ft-tól Utólagos fali polc,szappantartó süllyesztések kialakítása (felmeres alapján ha van rá lehetőség az adott falban) 10000Ft-tól Műszikla,vízesés stb felmérés alapján. Szakik ,óracsere egyéb után pótlások többnyire gyorskotő anyagokkal Egy napon beĺül akár helyreállítva: felméres alapján. Aljzatkiegyenlítés normál(1rtg) : 2700Ft/m2 Bármilyen falazott(ytong,silka egyéb anyag) és egyedi "elemet" formát vagy bútort elkeszítek amit szeretne burkoltatni.Felmérés alapjan ,akár emailben egy skicc és méretek alapján. Fugázás normál flexi fugák esetében az árban benne van. (egy felulet tagolatlanul egy szín) Epoxy fuga 1900ft/m2 Egyedi színkeverest ön kivánsága szerint tudok biztosítani csak Nálam opcióként bármely tetsző színnel (fugák esetében elég korlátozott a paletta) gyártói kapcsolat által akár azonnal egyedi anyag ár megbeszélés szerint. Egyedi Színre készítetettt fugaanyag speciális bedolgozást igényel 2000ft/m2 Raiumundi vagy egyéb lapszintező rendszer használata 500ft/m2-től Feszmentesito lemez és egyéb esetleges szóba kerülő technológiák és igenyek felmérés alapjan. Anyagbeszerzés a megrendelés ,megbizás ,szerződés és munkavégzés esetén kiszállítva és helyszínre deponálva lakossági menyiségben ingyenes. Meleg burkolat : Standard laminalt 3200 ft/m2-tól Parketta,szalag parketta rakás ,felületkezelés,csiszolás,javítás stb csak felmérés alapján. Pvc standard 3000ft/m2-töl Vinyl standard (tükörsima alapfelületet igényel) 7400ft/m2-től Padlószönyeg standard ragasztott 3300ft/m2-töl Vakpadló készítése (régebbi lakások nem teherbíró emeletek,vagy szintemelés miatt,betonozás helyett egy gyors ,hatékony megoldás) 5-40cm-ig 9500ft/m2 től Festés és festő szakmunkák állandó kollégám által: Felmérés alapján helyszinen. Ha a listában valamit nem talál,kérdezzen bátran. igény szerint hivható baráti szakágak és kapcsolatok akik rövid időn belül rendelkezésemre állnak : Villanyszerelő Víz,Gáz Szárazépítészet (gipszkarton) Segéd csapat Asztalos Tetőfedő ---- Várom megkeresését, ha profit keres aki tudja és szereti amit csinál vagy csak egyedi kérése van egy kis panel helységtöl a 4 szintes villáig rendelkezésre állok. Fotók alapján és méretek alaján információkat mellékelve előzetes kalkulaciót ha az eset engedi tudok készíteni a biztos a személyes felmérés, aki interneten keresztül tippelget és mond árakat terepszemle nélkül azt ne vegyük komolyan, meert helyszínen vagy rosszabb esetben a munka felénél derül ki hogy kell még egy pár 100 ezer vagy több... Tisztelettel Mester Ny. Sándor
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
68 fotó
László Norbert E.V.

Designer

Névjegykártya készítés

Honlapkészítés

Weboldal készítés-el foglalkozók illetve fotós és grafikus vagyok, emellett egyedi ajándékokat készítek illetve szórólapot és névjegykártyát
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Nagy Nikolett

Designer

Dekoráció

Látványtervező

Kiemelkedő figyelmet szentelünk minden ügyfelünknek és minden támogatást megadunk, hogy az Ön összes ötlete megvalósításra kerüljön a lehető legprofesszionálisabb módon! Csapatunk a legmagasabb minőség mellett is kedvező árakat kínál! „ A jó dizájnt nem akkor érjük el, ha már nem tudunk többet hozzáadni, hanem akkor, amikor már nem tudunk többet elvenni. ”
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
1 megbízás
14 fotó
Zavecz Réka

Designer

Tetoválás

Névjegykártya készítés

Székesfehérvári pályakezdő grafikus vagyok. 4 évig tanultam gimnáziumi szinten hagyományos és modern grafikát és most az 5. évemben OKJ képzést csinálok. Az alábbiakban tudok neked segíteni a modern munkákban: - Arculattervezés ( Logo, névjegy, plakát) -Csomagolástervezés -Reklámkampány -Könyvborító tervezés (Szükség szerint áttekintés is a nyomdák miatt) - Terméktervezés -Kiadványtervezés -Illusztrációs mappa készítés -Betűtervezés Ezek mellett foglalkozom hagyományos grafikákkal is: -Külső-belső térábrázolás -Portré -Egészalak ábrázolás -Színes kompozíció készítés/ábrázolás Ha az alábbiak bármelyikével tudok segíteni akkor keress bizalommal! :D
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
Tóth Krisztina

Designer

Névjegykártya készítés

Grafikus

Üdvözlöm Kezdő webdesinger vagyok.Szeretném a portfóliómat bővíteni.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
KR Grafika Bt.

Designer

Grafikus

Cégem mindennel foglalkozik ami reklám és design. legyen az kiadvány vagy könyvszerkesztés, szórólap vagy arculatterv, logótrervezés plakátkészítés, járműdekoráció, vagy esküvői meghívó mindent vállalok nyomdai háttérrel, profi kivitelben gyors kivitelezéssel. Eezenkívül karikatúra rajzokat készítek fotóról, esküvős nászajándéknak vagy családi eseményekre. Ha festményt szeretnél otthonodba, azt is megoldom. Mesekönyveket is illusztrálok, orvosi illusztrációka és storyboardokat is készítek. Partyrajzolást vállalok orzságosan esküvőköny rendezvényeken. Várom a rendeléseket.
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
79 fotó
Füzes Veronika

Designer

Bútorasztalos

Asztalos

2018 óta végzett asztalosként vállalok különböző famunkákat. Csak tömörfával dolgozom. Igényszerinti egyedi bútorok készítését vállalom. A teljesség igenye nélkül, készítek: konyha és gardrób beépítést, asztalokat, polcokat, ülöbútorokat, ágykeretet, gyermekbútort, szövött bútorokat. Továbbá vállalom kültéri bútorok tervezését és építését, terasz, lepcső és korlát stb. Keressen bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Miskolc teljes területén
28 fotó

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Miskolci designerek összesen 123 értékelést kaptak, 4.56 csillagos átlaggal.