Kiskunfélegyházai angoltanárt keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából angoltanárt!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Kiskunfélegyháza).

13 aktív Angoltanár – ők vállalnak munkát nálad (Kiskunfélegyháza).

Herédi István
Adatlap megtekintése
Herédi István

Angoltanár

Némettanár

Tolmács, fordító

Üdvözlöm! Több éves nemzetközi szakmai tapasztalattal a hátam mögött tisztelettel vállalok ANGOL és NÉMET nyelvből magán-és csoportos nyelvoktatást, illetve korrepetálást, nyelvvizsgára való felkészítést (minden szinten) és fordítást is. Élhet a városban, az ország bármely pontján, külföldön vagy akár a Marson is...Valóra válik minden álom, mert lehetetlen nincs!
Bővebben
12 megbízás
1 vélemény
Kiskunfélegyháza
Ilona Hevesi
Adatlap megtekintése
Ilona Hevesi

Angoltanár

Tolmács, fordító

Minősített jószaki
Jószaki
Minősített jószaki
Jószaki
BESZÉDCENTRIKUS NYELVOKTATÁS Számlaképes óraadó tanár. Egyéni és csoportos privát nyelvoktatás. Nemzetközi iskolák: Budapesti Nemzetközi Keresztyén Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Molnár Ferenc Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium Nyelviskolák: Pallas Magániskola, Ring Nyelvstúdió, Helping Hand. Céges nyelvoktatás K&H Bank, Experidance, Gebrüder Weiss, GLS, Logipack, Antenna Hungária, Beiersdorf, Witzing Tüzépker Kft., Márka-Mix Kft., Strapa-Pack Kft., Dataplex Kft., Euro Gumi Kereskedő Kft., Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., Erste Bank, Numil Kft., Budapest Bank, Uniqua Biztosító, Mikroszerviz Informatika Kft. Felkészítés általános, üzleti, gazdasági, műszaki alap és középfokú nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségi vizsgára és felvételire. Különböző témájú anyagok fordítása (irodalmi, építőipari, vallási, művészeti, történelmi) Több évig éltem az Amerikai Egyesült Államokban New York és Kalifornia államban.
Bővebben
102 megbízás
19 vélemény
Dunaharaszti
Nyári Boglárka [Bogi]
Adatlap megtekintése
Nyári Boglárka [Bogi]

Angoltanár

Olasztanár

Magántanár

Diplomás nyelvtanárként, nyelvvizsgáztatóként, szakfordítóként 20 éves offline és online tanítási, illetve külföldi tapasztalattal ANGOL és OLASZ nyelvből vállalok nyelvtanítást, korrepetálást, nyelvvizsgára ill. érettségire felkészítést, állásinterjú tréninget, prezentációs technikák oktatását, valamint az angol nyelvű master képzésekre tréninget (fordítóképzés, tolmácsképzés, anglisztika master stb.). - nyelvoktatás - általános és szakmai nyelvek (idegenforgalmi, gazdasági, sport) - felkészítés nyelvvizsgára, érettségire - állásinterjú tréning - prezentációs technikák - tehetséggondozás - nyelvvizsga utáni szinten tartás kor: középiskolás kortól senior korosztályig Részletes önéletrajzért, további infóért keressen bizalommal. Érdeklődni: telefonon, a délelőtti órákban!
Bővebben
8 megbízás
1 vélemény
4 fotó
Pécs
Tóth Dénes
Adatlap megtekintése
Tóth Dénes

Angoltanár

Hódmezővásárhely
Balogh Erika
Adatlap megtekintése
Balogh Erika

Angoltanár

Diplomás nyelvtanárként vállalom angol nyelv tanítását beszédcentrikusan az alapoktól középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára történő felkészítésig több éves tapasztalattal...... Az ország egész területén elérhető vagyok online formában.
Bővebben
Szeged
Kiss Gábor
Adatlap megtekintése
Kiss Gábor

Angoltanár

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. A tanulás folyamatát videóanyagaimmal segítem, melyet ingyenesen biztosítok minden tanítványomnak. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Óráimat jó minőségű headsetes telefonhíváson keresztül bonyolítom le, emellett pedig egy közös dokumentumban tudunk együtt dolgozni az interneten keresztül. A hívásban így nincs akadás, sokkal tisztábban érthető a másik fél. Ezzel kapcsolatban, ennek menetéről szívesen adok tájékoztatást telefonon. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Bővebben
71 megbízás
52 vélemény
Tatabánya
Vajda Gábor
Adatlap megtekintése
Vajda Gábor

Angoltanár

Szövegíró, újságíró

Tolmács, fordító

A Pannon egyetemen, a területen szerzett diplomámmal számlaképes vállalkozóként foglalkozok elsősorban angol oktatással, nyelvvizsgáztatással, fordítással és helyenként újságírással. Évtizedes tapasztalattal rendelkezem mind az angol nyelv oktatásában és az újságírásban, valamint 2018 óta a LanguageCERT nyelvvizsgarendszer vizsgáztatója is vagyok. Munkám legfőképp különböző nyelviskolákra, ill. kihelyezett tanfolyamokra terjed, újabban az online oktatást is felvettem a profilomba. A fentiek mellett copywriting, lektorálási és egyéb, szövegalkotáshoz kapcsolódó feladatokat is vállalok.
Bővebben
20 megbízás
5 vélemény
Kaposvár
Dr. Nagy György
Adatlap megtekintése
Dr. Nagy György

Angoltanár

ONLINE ANGOL BESZÉDGYAKORLAT kezdőtől mesterfokig: mindennapokra, Euroexam nyelvvizsgára, akadémiai angol nyelvhasználatra - egy tapasztalt, nemzetközi angol nyelvtanárral, akkreditált Euroexam szóbeli nyelvvizsgáztatóval. ÁLTALÁNOS ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a beszédórákat minden olyan angolul tanulónak ajánlom - kezdőtől a mesterfokú szinten állóig - aki az általános témákban és a mindennapi szituációkban használt angol nyelvet szeretné elsajátítani és gyakorolni. A beszédgyakorlat abban segíti a Tanulót, hogy: - aktivizálja és bővítse szókincsét és nyelvtani tudását, - hatékonyan tudja kifejezni magát, és - magabiztosan kommunikáljon. EUROEXAM ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a nyelvvizsga felkészítő beszédórákat annak ajánlom, akinek célja az Euroexam angol nyelvvizsga szóbeli részén való eredményes szereplés alapfokú (B1), középfokú (B2), vagy felsőfokú (C1) szinten, és a már megszerezni kívánt nyelvvizsga szintjén van. Az órák arra adnak lehetőséget, hogy a leendő Nyelvvizsgázó: - aktivizálja és bővítse szókincsét és nyelvtani tudását, - begyakorolja az összes szóbeli viszgafeladatot, és - bátran feltehesse kérdéseit, hogy mi vár rá a nyelvviszgán. Igény szerint csak próbanyelvvizsga is foglalható. AKADÉMIAI ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a nyelvi beszédfejlesztő órákat annak ajánlom, aki legalább középfokú (B2) szintű angol nyelvtudással rendelkezik, és eredményesen szeretne angolul kommunikálni Magyarországon vagy külföldön egyetemi hallgatóként, vagy egyetemi oktatóként. A beszédórák abban segítik a Tanulót, hogy felsőfokú (C1) szinten: - magabiztos tudományos előadásokat tartson, - hatékonyan tudja elmondani saját érveit, és - eredményesen tudjon részt venni tudományos eszmecserékben. Az angol beszédórákon a kommunikatív nyelvoktatás módszerein keresztül fejlesztjük a következő képességeket is: - folyékony beszéd, - összefüggő beszéd, - kiejtés, és - kommunikációs startégiák. A tanórák a "BigBlueButton" virtuális tanterem és a "Moodle" online tanulásmenedzsment rendszer segítségével folynak. A tandíj ezen felületek használatát, valamint a teljes tananyagot is tartalmazza. Egy nyelvóra 45 perces. Az órák díjának banki átutalással történő befizetéséről elektronikus számla kerül kiküldésre. A nyelvórákon 18. életévüket betöltött Tanulók vehetnek részt. Köszönöm, hogy megnézte a profilomat, és várom jelentkezését egy ingyenes próbaórára!
Bővebben
7 megbízás
2 vélemény
4 fotó
Maglód
Dr. Dikter József
Adatlap megtekintése
Dr. Dikter József

Angoltanár

Magántanár

Tolmács, fordító

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1 NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
94 megbízás
21 vélemény
23 fotó
Budapest - XI. kerület
Ladányi Nikolett
Adatlap megtekintése
Ladányi Nikolett

Angoltanár

Matektanár

Magyartanár

Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-6. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
25 megbízás
8 vélemény
1 fotó
Budapest - XII. kerület
Petucskó Mónika
Adatlap megtekintése
Petucskó Mónika

Angoltanár

Magántanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról.
Bővebben
2 megbízás
1 vélemény
Székesfehérvár
Kiss Júlia Lilla
Adatlap megtekintése
Kiss Júlia Lilla

Angoltanár

Kémiatanár

Magyartanár

Matek korrepetálást vállalok kizárólag ONLINE, ami azt jelenti, hogy sehova sem kell elmenned otthonról. Az órák messengeren történnek. Általános iskla 5. osztálytól egészen 12.-ig tanítok, illetve érettségi felkészítést is vállalok. Matematikát tanítok egy speciális módszerrel, az óráimat nem csak "leadom", hanem precízen és következetesen építem őket fel, ezáltal a kitűzött cél könnyen és átláthatóan elérhetővé válik. Fontosnak tartom a szülőkkel a rendszeres konzultációt. Matematikából központi felvételire (4-6 osztályos gimnáziumba) és érettségire kidolgozott stratégia mellett készítek fel. Amennyiben felkeltettem érdekődését várom megkeresését. Mindnekinek jó tanulást! Kiss Júlia Lilla
Bővebben
34 megbízás
10 vélemény
Debrecen
Szabó Zsuzsa
Adatlap megtekintése
Szabó Zsuzsa

Angoltanár

Több éves nyelvtanári, nyelviskolai és nyelvvizsgáztatói tapasztallal vállalom az alábbi felkészítéseket: - közép és emelt szintű ÉRETTSÉGIRE - alap, közép és felsőfokú NYELVVIZSGÁRA (ORIGO, ECL, DEXAM) - pár órás gyakorlást, témazáró dolgozatok előtti ismétlést/gyakorlást - nyelvtudást frissítő órák + személyesen, online formában is + INGYENES szóbeli felkészítő könyv + 1 Bónusz óra a vizsga hetében Tanulj SAJÁT ritmusban személyre szabottan, keress bátran és beszéljük meg,hogy lenne a legjobb Neked. Közvetlen elérhetőség: [email protected]
Bővebben
8 megbízás
4 vélemény
Debrecen
Sand Zoltán
Adatlap megtekintése
15 éves angliai(londoni) munka-, és élettapasztalattal vállalok angol nyelv oktatást, gyakorlati életszerű témákat is érintve. Emiatt tanácsadás is biztosított amennyiben valaki angliai munkavállalásban gondolkodik. Szegeden és környékén és Nyíregyházán. Személy és kisebb csomagok szállítását szintén vállalom Nyíregyháza és Szeged között kisebb kitérőkkel. Hi, I do provide English lessons with 15 years of work and life experience including practical and technical topics, so it can be taken as an advisory session if you may be thinking about living and working in the UK. I do also take passenger(s) and smaller parcels between Nyíregyháza and Szeged with short detouring.
Bővebben
3 megbízás
Szeged
Erdei Jázmin
Adatlap megtekintése
Kezdő szinttől egészen az érettségiig, nyelvvizsgáig vállalok angoltanítást, felkészítést. Végtelen türelemmel és lelkesedéssel várok minden kezdőt, középhaladót, haladót, minden korosztályt! Ha csak az elévült tudásodat, beszédkészségedet szeretnéd leporolni, akkor is keress meg nyugodtan. Személy szerint a beszédközpontúságra esküszöm, kiegészítve ezt játékos feladatokkal. Lendületesen és ami a legfontosabb élvezetesen fogunk eljutni a célodig! C1 nyelvvizsgával rendelkezem, illetve kiskorom döntő többségét külföldön töltöttem, így a kezdetektől fogva fontos szerepet játszik nálam az angol nyelv. A jelenlegi helyzetre tekintettel csak online órákat tudok vállalni, de ez a minőségen nem változtat.
Bővebben
Szolnok
Szilard Lini
Adatlap megtekintése
Sziasztok! Diplomás hölgy vagyok és angol tanítást vállalok skype-on, vagy viberen gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! 10 évig tanítottam angolt korábban Magyarországon, most pedig Írországban élek és szívesen folytatom a tanítást függetlenül attól, hol élsz. Vállalok diák korrepetálást, teljesen kezdőket, vagy olyat, aki már beszél, de gyenge a nyelvtanja, de olyat is, aki éppen a beszédben bizonytalan még. Az angol óra menetét az igényeid szerint alakítom ki! Díja: €10/60perc ; 3500Ft/óra Ha érdekel írj nekem privátban. Ha egy barátodat érdekelheti, oszd meg vele kérlek! Legyen szép a napod!🌸 Lini
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Varga Nikolett Lili
Adatlap megtekintése
Varga Nikolett Lili [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Babysitter

Másodéves egyetemista vagyok anglisztikán, szóval elvégzett szakmám még nincs, viszont a nyelvtudásom és szövegalkotásom kiváló. Kedves és barátságos vagyok, illetve jó kommunikációs képességekkel rendelkezem.
Bővebben
Kecskemét
Kiss-Faludy Réka
Adatlap megtekintése
Kiss-Faludy Réka [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Magántanár

Kémiatanár

Gyógyszerész hallgató vagyok, és mindig is imádtam tanítani. Szívesen vállalom általános iskola felső tagozatába valamint, gimnáziumba járó érdeklődő, vagy tanulási nehézségekkel küzdő diákok felkészítését biológia,kémia és angol tantárgyakból egyaránt, továbbá matematika, magyar nyelv-és irodalom tanítását. Biológus hallgatók részére korrepetálást vállalok Matematika, Kémia Alapjai valamint Szerves Kémia tantárgyakból.
Bővebben
Szeged
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Kedves Érdeklődő! Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked személyes, vagy skype órák keretében, a létező leghatékonyabb tanulási módszereket alkalmazva. A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd. :) Hány perces egy óra? Választhatsz 45, 60 és 90 perces órák közül, melyek ára az időtartammal arányosan változik. Hol? Személyesen és online tanítok. Mennyibe kerül egy általános angol óra középfokú szintig? Hétköznap 4000 Ft-ba kerül a 60 perces óra, a 45, illetve 90 perces órák ára az idővel arányosan változik. Egy órát ingyen kapnak , akik 10 alkalmas bérletet vásárolnak. Ezek az árak szaknyelvi és felsőfokú vizsgára való felkészítésnél változnak. Az alapár itt 5000 Ft/ 60 perc. A nyelvi coaching egy egyedi szolgáltatás. Alapvető feladata a nyelvi elakadások okainak feltárása és azok oldása. Legfontosabb lépései a célok meghatározása, és akcióterv készítése a célok legrövidebb időn belüli megvalósításához. 7000 Ft/ 60 perc. Miért érdemes hozzám járnod? - a befizetésedről számlát kapsz; - kezdőtől a felsőfokig tudlak tanítani; - az íráskészséget, hallott és írott szövegértést, valamint a beszédkészséget egyaránt fejlesztjük; - minden Magyarországon elérhető nyelvvizsgára, valamint közép és emelt szintű érettségire is fel tudlak készíteni. Mit kapsz még az óra keretében? - ingyenesen használhatsz anyagokat, rövidített olvasmányokat, és egyéb tanulást segítő eszközöket; - ingyenesen hozzáférhetsz hanganyagokhoz; - ingyenesen kijavítom a leveledet, fogalmazásodat és egyéb irományodat; - ingyenes parkolás a ház előtt és van tömegközlekedés; - ingyen tea, kávé, víz. :) Az első alkalom egy ingyenes felmérés és konzultáció. Jelentkezz alább (vagy próbálj meg elérni telefonon:) és írd meg, hogy milyen szinten vagy, és mikor érsz rá angolt tanulni. Telefonszám: 071
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Székesfehérvár
Hurtos Gabriella
Adatlap megtekintése
Hurtos Gabriella [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Matektanár

Angol, szlovák, kémia és matematika oktatást, korrepetálást vállalok online és Cegléden személyesen is. 10+ év tapasztalatom van a korrepetálásban. Fordító és két egyetemi diplomával rendelkező vegyészmérnök vagyok.
Bővebben
Cegléd
Petrusán Tibor
Adatlap megtekintése
Petrusán Tibor [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Magántanár

Felsőfokú végzettséggel ill. nyelvvizsgával és 7 éves tapasztalattal a hátam mögött vállalok ANGOL és ROMÁN nyelvből nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra való felkészítést, korrepetálást kezdő szinttől a haladó szintig. Legyen az általános iskolás, középiskolás, egyetemista vagy felnőtt dolgozó ember, bármilyen tanulási céllal. Otthon tanítok, de igény szerint Szegeden házhoz is megyek. Online oktatás is lehetséges. 45 percesek a tanórák, szinttől függő haladással, alapossággal. Igény szerint fordítást, tolmácsolást is vállalok.
Bővebben
Szeged
Zagyva Enikő
Adatlap megtekintése
Több mint 15 éves tanítási tapasztalattal rendelkező angol nyelvtanár vagyok. Bármilyen korosztály számára, bármilyen nyelvi szinten vállalom az angol nyelv oktatását: nyelvvizsgára / érettségire / állásinterjúra való felkészítést, részkészségek gyakoroltatását, egyéni igényekhez alakított óratípusok tartását. Az órákat online tartom, így az otthonod kényelméből tanulhatsz.
Bővebben
Szeged
Kersák Veronika
Adatlap megtekintése
Kersák Veronika [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Magyartanár

Matektanár

Egyetemista hallgatóként, tapasztalattal, vállalok 8. osztályos felvételi felkészítést magyarból és matekból egyaránt. Ezen kívül vállalok korrepetálást és felzárkóztatást az alábbi tárgyakból általános és középiskolai szinten is, valamint érettségire felkészítést magyarból,matekból, angol nyelvből. Jelenleg CSAK ONLINE tanulásra van lehetőség.
Bővebben
13 megbízás
Siófok
Nádori Anna
Adatlap megtekintése
Főállásban szàmlaképes angol magántanàrként működő, pedagógiai szakos fiatal nő angol nyelvből korrepetálást, készségfejlesztést, középszintű érettségire /nyelvvizsgára felkészítést vállal minőségi segédanyagokkal, online. Leinformálható vagyok, referenciákkal rendelkezem. Próbaóra lehetséges. Keressenek bizalommal.
Bővebben
11 megbízás
3 vélemény
Debrecen
Flórusz Réka
Adatlap megtekintése
Flórusz Réka [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Angol nyelvoktatást vállalok, akár országszerte! Kezdő vagy? Esetleg nyelvvizsgára készülsz vagy úgy érzed, hogy csak finomítani szeretnél még a nyelvtudásodon vagy külföldön élsz és szeretnéd jobban elsajátítani a nyelvet? Jelentkezz bátran nálam; kezdő, közép és haladó szinten is vállalok angol oktatást, minden korosztály számára! Általában delutáni órákban érek rá hétköznap, hétvégén pedig bármikor. Az órákat igyekszem minél rugalmasabban, igényekhez igazítani, ugyanígy a tananyagot is. Ezen kívül matek oktatását is vállalom, középiskolások számára, középszinten. Óradíj: 1800 Ft/45-60 perc
Bővebben
Miskolc
Tatárka Borbála
Adatlap megtekintése
Angol és matematika oktatás! Kedves Szülők és Fejlődni Vágyók! Angol és matematika szakos tanár vagyok. Rugalmas, személyreszabott kommunikáció alapú angol nyelvi oktatást, nyelvvizsgafelkészítést vállalok kezdőtől haladó szintig. Jó hangulatú, minden készséget fejlesztő foglalkozások online vagy személyesen is elérhetőek. Matematika oktatást, korrepetálást, felvételi felkészítést és fejlesztést vállalok általános és középiskolás tanulók számára. Érthető, célorientált oktatás rugalmas időbeosztásban. 45/60/90 perces órák igény szerint online vagy személyesen.
Bővebben
1 megbízás
1 fotó
Kazincbarcika
Naszvadi Martin
Adatlap megtekintése
Ahfhfhhfhfhfhhffhfhfhfhfhhfhfffh
Bővebben
Dunaújváros
Mészáros Tamara
Adatlap megtekintése
Mészáros Tamara [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Asztalos

Riasztó szerelés

Megbízható,lelkes,fiatal házaspár
Bővebben
Monor
Oroszlán Dorka
Adatlap megtekintése
Angol és német különórákat vállalok, nyelvvizsga felkészítést is
Bővebben
Baja
Mázsár Csilla
Adatlap megtekintése
Baja
Drotár Nikolett
Adatlap megtekintése
Angolt Korrepetálnék 4-5.-eseknek
Bővebben
Érd
Boross ev
Adatlap megtekintése
Boross ev [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Babysitter

Műköröm

Budapest
Dolmányos Anna
Adatlap megtekintése
Több évtizedes felsőoktatási tapasztalattal angol korrepetálást, nyelvvizsgára felkézitést vállalok. Általában 2x45 perces órákat tartok, 45perc/4000Ft óradij ellenében.
Bővebben
Budapest
Rozinka Ákos
Adatlap megtekintése
Rozinka Ákos [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Matektanár

A debreceni egyetemi végzős angol nyelv és kultúra-, matematikatanár szakos hallgatója vagyok. Jelenleg középiskolában tanítok angol nyelvet és matematikát, valamint magántanárként segítem a tanulókat a tanulmányaikban és nyelvvizsgára való felkészülésben. Megfizethető áron kínálok órákat általános és középiskolás diákok számára, valamint egyetemi hallgatók részére. Egyéni órákat, valamit csoportos órákat egyaránt vállalok. Online formában szintén megoldható. Bátran keressenek telefonon, e-mailen keresztül!
Bővebben
Budapest
Hungarolingua Bt.
Adatlap megtekintése
Hungarolingua Bt. [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

FORDÍTÁS – TOLMÁCSOLÁS A fordítópiacon a lakossági igények kiszolgálása mellett állandó céges partnereinkkel keretszerződés formájában dolgozunk és teljeskörű nyelvi szolgáltatást nyújtunk az EU minden hivatalos nyelvén. Konferenciaszervezőkkel együttműködve, számos jelentős konferencián EU szintű szinkrontolmácsaink kivívták a szakma elismerését. Az önálló üzleti ág a HUNGAROFORDÍTÓ név alatt működik
Bővebben
1 fotó
Budapest
Hatvani Katalin
Adatlap megtekintése
2000 óta foglalkozom angol nyelv tanításával, nyelvvizsga - felkészítéssel általános és szakmai nyelvből, problémák leküzdésével. Tanítok szakmai, üzleti angolt, általános angolt, segítek prezentációk készítésében, állásinterjúra való felkészülésben. Tanítottam főiskolán, középiskolában, tanfonlyamokon, felnőttoktatásban. Leginkább a 14 évesnél idősebb korosztállyal tudok jól foglalkozni. Life coachként leginkább curriculum desing-nal foglalkozom, vagyis segítek megtalálni mindenkinek az álommunkát.
Bővebben
Budapest
Sebestyén M. Marianna
Adatlap megtekintése
ANGOL nyelvoktatás; érettségire, nyelvvizsgára felkészítés minden korosztálynak, minden szinten! Számlaképesen; nyelvvizsgaközponti háttérrel. Online és személyesen. Coaching szolgáltatás is elérhető!
Bővebben
2 megbízás
Budapest
Péterfy Gabriella
Adatlap megtekintése
Eredetileg programozó matematikus voltam, de abban az időben nem igazán éreztem jól magam a bőrömben. Tettem egy kis kirándulást a külkerben, az a pár év jó volt, de a sors közbeszólt, ma már tudom, hogy nincsenek véletlenek, az sem az én utam volt. A 90-es években kezdtem komolyan foglalkozni önismerettel, ezoterikával, asztrológiával, azóta megtaláltam a helyem az életben, és jól érzem magam. Nagyon kemény tanulás volt, és nincs vége, nem lehet abbahagyni. Erről az útról már nem lehet letérni, ha valaki elindult rajta, de nem is akarok, mert végre megtaláltam a helyem. Asztrológiai tanulmányaimat Kalo Jenőnél, dr. Janák Lajosnál, és a Javas Hagyományőrző Körben végeztem
Bővebben
Budapest - I. kerület
Katalin Szajko
Adatlap megtekintése
Kanadában nőttem fel, oda jártam középiskolába majd egyetemre, anyanyelvi szinten beszélek angolul és magánórákat vállalok személyesen és online/virtuális tanteremben egyaránt. Ha olyan embertől akarsz tanulni, aki használja a nyelvet mindennap és külföldön nevelkedett, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot, én szívesen segítek. :)
Bővebben
2 megbízás
Hatvan
Robert Riche
Adatlap megtekintése
Robert Riche [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Autófóliázás

Ablakszigetelés

1 év garancia az elektromos munkákra Igen! Annyira bízom a mesterembereim szakértelmében, hogy 1 év garanciát adok az elektromos javításokra. Ez a legnagyobb garancia egész Oroszországban. Ez a garancia azt jelenti, hogy ha hirtelen ismét meghibásodik az elektromos berendezése, a mester ingyen megjavítja. Még akkor sem kell aggódnia, hogy garanciális javítás nélkül marad, ha az elektromos rendszerét javító szakember megbetegszik vagy már nem dolgozik nálunk, mivel több mint 100 szakemberünk van minden típusú elektromos rendszerhez. Teljes felelősséget vállalunk azért, hogy Ön, értékes ügyfelünk elégedett legyen.
Bővebben
3 fotó
Budapest - XIII. kerület
Barczi Barnabás
Adatlap megtekintése
Barczi Barnabás [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Autómentés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Gyors, precíz munkát végzek.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Babka-Zászlós Zsuzsanna
Adatlap megtekintése
SZEMÉLYRE SZABOTT ANGOL OKTATÁS 15 évnyi tapasztalattal vállalok nyelvoktatást, emelt szintű érettségi, valamint általános es gazdasági szaknyelvi nyelvvizsga felkészítést, az alapoktól felsőfokig, 16 éves kortól. Jelenleg kizárólag online, a későbbiekben Pázmándon és Székesfehérváron offline is. Személyre szabott óráimat a tanuló igényeit és céljait figyelembe véve alakítom. Hiszem, hogy mindenki képes idegennyelvek elsajátítására, csak meg kell találni a megfelelő módszert, és fenntartani az érdeklődést! :) Érdeklődés esetén ingyenes konzultációt biztosítok, ahol átbeszéljük elvárásaid, konkrét célod, és hogy hogyan tudlak segíteni annak elérésében. További információt a oldalon találsz. Érdeklődni a e-mail címen lehet.
Bővebben
Pázmánd
Angol e-Egyetem Kft.
Adatlap megtekintése
Angol e-Egyetem Kft. [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Spanyoltanár

Olasztanár

Az e-Egyetem online nyelviskolában segítünk elérni a nyelvi céljaidat angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvből. Látogass el honlapunkra:
Bővebben
Nagykanizsa
Teuchter Ernőné
Adatlap megtekintése
Nyugdijas külkereskedőnő vagyok,külkereskedelmi üzletkötő,ill.ágazatvezetőként dolgoztam 40 évig ,főként francia és angol nyelvterületen."20 éve dolgozom mellékállásban magán tanárként.Diplomámat és másoddiplomámat/nemzetközi szakközgazdász/és FRANCIA és Angol nyelvvizsgáimat a Marx Károly közgazdaságtudományi egyetemen szereztem meg..Több száz tanulót készitettem fel sikeres nyelvvizsgára.Főként SKYPE-on vállalom felnöttek és gyermekek/10 éves kortól/korrepetálását,nyelvvizsgára való felkészitését./ gazdasági szaknyelv oktatását is vállalom/.Egyénre szabott,beszédcentrikus óráimon interaktiv anyagokat és eredeti nyelvi eszközöket használok .
Bővebben
Biatorbágy
Kupai Luca Jerne
Adatlap megtekintése
Kupai Luca Jerne [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Magántanár

Babysitter

Kedves Szülők! :) Kupai Luca Jerne vagyok, 22 éves, és jelenleg angol óvónéniként dolgozom egy budapesti óvodában, délutánonként pedig ezidáig angol foglalkozásokat tartottam ovisoknak. Emellett dolgoztam már Londonban is, mint óvodapedagógiai asszisztens, illetve nagyon kedves családoknál is volt szerencsém bébiszitterkedni, ahol 1-12 éves kor közötti gyerekekre vigyáztam. Bébiszitterkedés során szeretek felkészültnek lenni játék, játékos foglalkozás terén is, így igény szerint viszek saját fejlesztő könyveket, játékokat, és kézműveskedni is szoktam a gyerkőcökkel ilyenkor. Illetve ha valamilyen oknál fogva jobb megoldásnak bizonyul, hogy az én lakásomban vállaljam a gyermek/gyermekek felügyeletét, akkor itthon is fel vagyok készülve hasonlóképpen. 🙂 A hétköznaponként a kora délutáni óráktól kezdve, hétvégén pedig a nap bármely szakában tudok vállalni gyermekfelügyeletet magyar, és angol nyelven is egyaránt. 🙂 Én a 13. kerület, Káposztásmegyer és Dunakeszi vonzáskörzetében dolgozom, élek, mozgok, így elsősorban itt tudok ilyen jellegű munkát vállalni, de minden megbeszélés kérdése. 🙂 Gyermekfelügyelet mellett angol nyelvből, illetve alsó tagozatos tantárgyakból korrepetálást, sütés-főzést is szívesen elvégzek, és a gyerekeket is hozom bölcsiből, oviból, suliból. 🙂
Bővebben
Dunakeszi
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Köszöntelek Kedves Érdeklődő! - Már lassan húsz éves- tanítási tapasztalattal - Napi szintű nyelvhasználattal - Angliából hozott módszerrel ...vállalok ONLINE és SZEMÉLYES módon angol nyelvből magánórákat. (alapoktól egészen felsőfokig) A nyelvi felkészültséged feltérképezését -amely egy 20 perces ingyenes konzultációt tartalmaz- követően; - Egy teljesen személyre szabott; - Egyéni oktatási anyagot állíthatok össze a számodra; - Figyelembe véve természetesen az igényeidet. Ne csak dédelgesd az álmaid, tegyél is értük! Órákon kívül is kisebb-nagyobb problémákban segítek Neked!!!!! Várom mihamarabbi megkeresésed PRIVÁT üzenetben! - Rugalmasság - Személyre szabott - Egyéni óradíj - Hatékonyság - Interjú, Külföld, Érettségi, Nyelvvizsga, Szaknyelv Vállalt területek: - Angol alap és emelt szintű érettségi - Angol alap, közép és felsőfokú vizsgára való felkészítés - Business English haladóknak -Angol nyelvű állásinterjúra való felkészülés -Szint fenntartás, angol beszélgetés -Korrepetálás gyerekeknek -Angol nyelvű coaching Üdvözlettel, Nagy Andrea Nárcisz
Bővebben
3 fotó
Székesfehérvár
Koller Eszter
Adatlap megtekintése
Angol anyanyelvű oktató indít kicsoportos (2-6 fő) beszédcentrikus angol foglalkozást. Meglátásom szerint, sokaknál a fő gond a nyelv passzív módon való tudása, a magabizonytalanság, amely kibontakozásához interaktív órák szükségesek. Célom, hogy bátran, bármikor beszélj angolul, ne félj megszólalni. Hogy nyugodtan mondhasd: "Yes, hurray, I CAN do it!" A csoportok: 7-11 év kezdő 11-13 évkezdő/középhaladó 13-16 év középhaladó Várom minden kedves érdeklôdô hívását!
Bővebben
Szárliget
Szabó László
Adatlap megtekintése
Sok éves tapasztalattal rendelkező tanár és üzleti szakfordító vagyok.
Bővebben
Eger
Glázer Silvia
Adatlap megtekintése
Glázer Silvia [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Német angol vizsgafelkészítés, korrepetálás, oktatás, tolmácsolás, szakfordítás 30 év tapasztalattal online és személyesen. Online tanulás kényelmesebb otthonról, nem kell utazni, mely sok időt vesz igénybe és fárasztó. Oroszlány és környékén tanítok személyesen (Kecskéd, Bokod, Környe, Tata, Tatabánya, Vértessomló).
Bővebben
5 megbízás
1 vélemény
Oroszlány
Deli Aranka
Adatlap megtekintése
Angol tanítást, korrepetálást vállalok ill. külföldi munkavállaláshoz segítséget. Helyileg: Környe, Tata, Tatabánya és környéke.
Bővebben
2 megbízás
Környe

Angoltanár vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Kiskunfélegyházai angoltanárok összesen 132 értékelést kaptak, 4.75 csillagos átlaggal.