Fogadok munkát
Velki György
Velki György

Automata kapu · Garázskapuszerelő

10
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Pilis és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 69203

Velki György

Automata kapu · Garázskapuszerelő

Velki György vagyok.20 éve dolgozok a lakatos szakmában.Apukámmal kezdtem,Tőle tanultam ki a szakmát.Úszókapuk,kétszárnyú kapuk,kovácsoltvas kapuk,korlátok,szekció által garázskapuk és teljeskörű automatizálás tartozik a tevékenységi körünkben.
Mutass többet

Áraim

Garázskapu beszerelés,javítás

90 000 Ft / darab
Garázskapu beszerelés

Kertkapu gyártás,telepítés

50 Ft / darab
Kovácsoltvas,fára illetve pl: fém léckerítés burkolattal,lemezre előkészitett kapuk gyártását vállalom.Igény szerint horganyzással,szinterezéssel,automatizálással együtt

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Attila
Minden a megbeszéltek szerint történt. Precíz és gyors munkát végzett, a kapu hibáit is kijavította.
Niki
Képek alapján hamar pontos árajánlatot adott, gyorsan és precízen végezte a munkáját. Mindig elérhető volt és mindig a megbeszélt időpontban a helyszínen volt. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Imre
György hamar reagált a kérésünkre és úgy szerelte meg a kaput, hogy nem is voltunk itthon. A munkával minden rendben volt, javasolt további fejlesztéseket és árban is korrekt volt. Ajánlom.
Beatrix
Kért fotókat a kapuról, az alapján meg tudta mondani, mennyiért vállalja el. Ez szimpatikus volt, nem húzta az időt a személyes felméréssel. Annak ellenére eljött, hogy nem érezte jól magát, de két nappal később már be is fejezte az elkezdett munkát. És ami a mai világban hihetetlen, a kertkaput is megcsinálta, pedig nem is kértük! Nagyon elégedettek vagyunk, ha lehetne, csillagos ötöst adnánk értékelésként. :-)
Ajánlatkérő
Amit megbeszéltünk minden úgy történt. Mindig elérhető volt, és mindig visszahívott kérdés esetén. A kapu a megbeszélt időre elkészült, és szép lett, minden jól működik.Fontos neki az ügyfél, én végig így éreztem. Csak ajánlani tudom,megbízható szakember.
Ajánlatkérő
Rugalmas, lelkiismeretes. Hatalmas szakmai tudással rendelkezik. Felszereltsége, szerszámparkja nagyon korszerű, bármilyen feladat megoldására alkalmas. Gyorsan, szépen dolgozik. egy apró hiba kijavítására késő este is rendelkezésre állt. Vidám, kedves ember, aki a vevővel jól és hamar megtalálja a hangot.
Norbert
Nagyon szép munkát végez és gyorsan dolgozik. Minden teljesen rendben volt felmérés és a kivitelezéssel. Csak ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Nagyon kedves volt a munka felmérése során. Úszókaput rendeltünk. Nagyon megbízható, korrekt és tökéletes munkát végzett. Lelkiismeretes és kapcsolattartó. Szívből ajánljuk mindenkinek!
Péter
Rövid határidővel vállalta, mindent megbeszéltünk ami fontos, a méreteket is személyesen levette a munka előtt. Pontosan és gyorsan dolgozik, a beszereles is gyorsan ment. Ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Automata kapu 6 megbízás Garázskapuszerelő 4 megbízás