Fogadok munkát
Fóti Üveges Manufaktúra
Fóti Üveges Manufaktúra

Üveges · Képkeretezés

119
Megbízás

13 órával ezelőtt volt itt.

Fót és 300 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49355

Minősített jószaki

Fóti Üveges Manufaktúra

Üveges · Képkeretezés

ÜVEGEZÉS – KÉPKERETEZÉS – DÍSZÜVEGEZÉS - DÍSZLETÜVEGEZÉS Működési területünk Fót és tágabb környéke. NAGYOBB VOLUMENŰ ajánlatkérése / megrendelése esetén ne habozzon ajánlatot kérni akkor sem, ha Ön távolabb lakik, mert ajánlatunk lehet kedvezőbb annál, amit már kapott. Tevékenységeink részletesen: ÜVEGEZÉS * Ajtó/ablak-, bútor-, kirakat-, homlokzatüvegezés; * Sík- és katedrálüvegek, homogén matt és mintás savmart üvegek, tükrök tetszőleges méretre szabva, csiszolt kivitelben is; * Fazettás tükrök színezett kivitelben is, rátétes és lebegő tükrök; * Autós visszapillantó tükrök; * Vágás, csiszolás, fúrás, fazettázás, edzés; * Biztonsági edzett és ragasztott üvegek; * Hőszigetelő és hangszigetelő üvegek készítése; * Régi ablakszárnyak hőszigetelése modern technológiával; * Extra hőszigetelésű, gáztöltésű üvegpanelek; * Kályha- és kandallóüveg (tűzálló üvegkerámia) szabása egyedi méretben; * Üvegasztalok, -polcok, bútorajtók, vitrinek, térelválasztók, akváriumok, terráriumok; - Járható üvegpadlók; * Tükrök felszerelése, ragasztása háznál is, falra, csempére, bútorra; * Tetszőleges homokfúvott minták tükörre, ajtó- és bútorüvegre; * Díjtalan helyszíni felmérés, ajánlatkészítés; * Iparosoknak, viszonteladóknak kedvezmény; KÉPKERETEZÉS * Fotók, akvarellek, grafikák, poszterek, tablók, olaj- és selyemképek, gobelinek, puzzle-k, stb. szakszerű keretezése; * Vakrámázás, paszpartu-vágás, kasírozás, laminálás; * 3D tárgyak (emléktárgyak, gyűjtemények, stb.) dobozkeretezése; * Klipszes képtartók gyártása tetszőleges méretben; * Keretezett tükrök készítése akár azonnal is; * Kedvezmények hivatásos és amatőr művészeknek, művészeti iskolásoknak, viszonteladóknak; DÍSZÜVEGEZÉS * Tiffany díszüveges munkák referenciával; * Tiffany-intarziák padlóra, falra, vagy mobil kivitelben is; * Ólomüvegek készítése tradicionális ólomsínes technológiával; * Templomok, kápolnák, műemléképületek, közintézmények, magánlakások, villák ólomüvegezése; * Pótlás, tisztítás, javítás, újrarakás; * Üvegfestés égetett technológiával; * Ólomüvegezett tükrök, térelválasztók, világítófalak, ablakok; * Bel- és kültéri ajtók díszüvegezése hőszigetelt kivitelben is; * „Álólom”-díszüvegek egy- vagy kétoldalas kivitelben; * Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás, ajánlatkészítés; DÍSZLETÜVEGEZÉS Igazolt referenciákkal rendelkezünk hosszú évekre visszatekintő, úgy belföldi, mint amerikai gyártású produkcióban készült, mind rendezői, mind pedig szereplői minőségben világsztárokat felvonultató filmek forgatásához gyártott díszletek üvegezésében.
Mutass többet

Értékeléseim

Béla
Korrekt
Péter
A megbeszéltek alapján történt minden, igyekezett minél gyorsabban megoldani az üveg cserét. Szép lett a munka. Ajánlom!
Viktor
Visszahívtak telefonon, mert akkor épp nem sikerült őket elérnem, így ajánlatot kértem az űrlapon. Annak ellenére, hogy sok munkájuk van, másnap felvették az ablakot és még aznap délután visszakaptam. A számlát e-mailben ezután pár perccel el is küldték. Szép munkát végeztek, nem elrugaszkodott áron. Egy dologra nem figyeltem amiről nem szóltak külön, hogy a gitt még friss, ne érjek hozzá. De ez inkább az én hibám volt, szerencsére szépen vissza tudtam dolgozni az ujjam nyomát. Ajánlom mindenkinek őket és ha szükséges, őket keresem legközelebb is, mert korrektek, gyorsak és rugalmasak.
Piroska
Gyorsan felvették velem a kapcsolatot és korrekt ajánlatot kaptam írásban. Ismerték és fotóról be is tudták azonosítani a szükséges üvegtípust. Az ígért időben megjelentek és profi módon elvégezték az üvegcserét. Folyamatos kommunikáció mellett korrekt szolgáltatást kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szilárd
Bár a munkát az Én döntésem végett nem ők vállalták el a több mint oda vissza legalább 50 km-es távolság miatt, de ennek ellenére a felmérésben, a szakmai hozzáállásban és az emberiességben tanúsított hozzáállásuk miatt, ha üveges munkát szeretnék csináltatni nem is keresgélnék tovább.
Szaki válasza:
Megtisztelő értékelését ezúton köszönjük, forduljon hozzánk a jövőben is, hogy valóban bizonyíthassunk! Köszönettel és üdvözlettel: Fóti Üveges
Ajánlatkérő
Profi szakemberek, nagyon kedvesek és segítőkészek. Nincs negatívum, bár minden szakember ilyen lenne
Szaki válasza:
Elégedettségének örülünk, értékelését köszönjük, forduljon hozzánk máskor is!
Rita
Nagyon szépen dolgozott, azonban amikor a munka elkészült elfelejtett értesíteni, holott úgy beszéltük meg hogy ő hív fel.
Szaki válasza:
A dicséretet köszönjük, a túlterheltség miatti feledékenységért ezúton is elnézését kérjük!
Sándor
Részletes ajánlatot adott, készségesen válaszolt a kérdéseimre, a megadott időben szakszerű és szép munkát végzett. Másnak is nyugodt szívvel ajánlom. Szirtesi Sándor
Szaki válasza:
Köszönjük, állunk rendelkezésére máskor is.
Ajánlatkérő
Részletes árajánlatot adott, telefonon többször is egyeztette a részleteket a munkát megelőzően. Minden a megbeszélték szerint történt és pontos, jó munkát végzett nálunk. Tudom másnak is ajánlani!
Szaki válasza:
Köszönjük, állunk rendelkezésére máskor is.
Ajánlatkérő
Teljes biztonsággal ajánlom mindenkinek a Fóti Üveges Manufaktúrát. Magabiztos szakmai tudással, precíz, gyors munkavégzéssel dolgoztak nálunk.
Szaki válasza:
Elégedettsége őszinte örömünkre szolgál, forduljon hozzánk bizalommal a jövőben is!
Hegedűs Márton
A munka rendben volt, korrekt Vállalkozás.
Ajánlatkérő
Még folyamatban van a rendelés. 10 nap. Nem tudok véleményt mondani a munkáról. De a szaktudása épp elég,ahoz,hogy elégedett legyek.
Ajánlatkérő
Nagyon segítőkészek voltak a keret kiválasztásában, kedvesek, barátságosak. Talán pénteken lesz kész a keretezés, ebben is nagyon rugalmasak voltak.
Nikolett
Alapos, rugalmas, korrekt, pontos
Szilágyi Katalin
Körültekintően tájékozódott az árajánlat megtétele előtt.
Ajánlatkérő
Bár a munka el lett végezve, azonban a megbeszélt határidőt nem tartották és ennek a tájékoztatása sem volt megfelelő
Szaki válasza:
Véleményét köszönjük, de nem értjük, kit tisztelhetünk Önben?
Ajánlatkérő
Készséges volt, jól elvégezte a munkát
Szaki válasza:
Köszönjük, kit tisztelhetünk Önben?
Laci
Korrekt munkavégzés, megfelelő minőségben. Udvarias kiszolgálás.
Szaki válasza:
Köszönjük, forduljon hozzánk bizalommal a jövőben is!
Vidráné Krekó Judit
Nagyon korrekt, jó szakember, ajánlom másoknak is. Köszönettel: Vidráné Krekó Judit
Tünde
Korrekt módon zajlott minden. Pontos, rugalmas , megfelelő áron. Mindenkinek ajánlom.
Miskolcziné Demeter Zsuzsanna
Nagyon elégedett vagyok, a pontos precíz munkával! Ismerőseimnek is szívesen ajánlom a céget! Miskolcziné Demeter Zsuzsanna Csömörről
Szabó Noémi
Rugalmas, pontos es preciz munkavegzes.
Ajánlatkérő
Mindent nagyon korrekten intézett, az időpont egyeztetése nagyon rugalmas és az elvégzett munka hibátlan! Mindenkinek ajánlom, kevés már az ilyen szakember! Jószaki, köszönöm!
Tilla Tilla
Maximálisan megvagyok elégedve a végzett munkával. Megbízható, korrekt, segítőkész, mindenkinek csak ajánlani tudom. És még egyszer megköszönném a biztosító felé nyújtott segítségüket is. Üdvözlettel, Fekete Attila
Versits Tamás
Konstruktív és megoldáskereső, szépen és profin műveli a szakmáját, az elkészített munkával 100%-ban elégedett vagyok (még a csomagolásra is gondot fordított), csak ajánlani tudom és a jövőben ilyen és más üveges munkákkal ezt a vállalkozást fogom felkeresni!
Ajánlatkérő
Minden rendben ment. Köszönöm szépen
Szaki válasza:
Mi köszönjük, forduljon hozzánk bizalommal máskor is!
Zsuzsa
Nagyon korrektek, elégedett vagyok.
Szaki válasza:
Köszönjük, elégedettsége örömmel tölt el bennünket. Állunk rendelkezésére a jövőben is.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Örülünk, és köszönjük!
Szabó Melinda
Egy