Fogadok munkát
Almási István
Almási István

Ezermester · Duguláselhárítás · Bútorszerelő

48
Megbízás

8 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 14283

Minősített jószaki

Almási István

Ezermester · Duguláselhárítás · Bútorszerelő

Gépészmérnök végzettséggel "ezermester" szakiként tevékenykedem. - bútor összeszerelés - képek, polcok felfúrása - lámpák felszerelése, bekötése - redőny javítás - mosdók, csaptelepek, WC cseréje - futárkodás - dugulás elhárítás Háztartási dugulások elhárítása a specialitásom. - konyhai mosogató - zuhany, kád, fürdőszobai lefolyó - WC dugulás Lefolyó vezetékek MEGELŐZŐ tisztító mosása.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Rendben elvégezte a munkát, ajánlott opciókat.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, gyorsan és jól dolgozott.
Törölt felhasználó
Szuperül teljesített. Kétsoros karnisokat kellett feltennie. Nem volt egszerű a feladat. Nagyon szépen, olcsón dolgozott. Mindenkinek ajánlom
Rozgonyiné Boda Mária
Nagyon meg voltam elégedve velük. A munkájukat precízen elvégezték.Csak ajánlani tudom jól felszerelt ügyes szakemberek.Valamint megbízhatóak.
Kovács Dániel
Tudja amit csinál
Bianka
Nagyon meg vagyok elégedve, azonnal tudott jönni, a galéria lépcsőt tökéletesen megcsinálta. Nem csak a kért munkát végezte el, hanem az összes csavart megszorította. Másik hibát is mutattam neki a lakásban, és addig nem is ment el, amíg megfelelő minőségben nem tudta befejezni. Tanácsokat is adott, és nagyon kedves volt. Mindenkinek szívből ajánlom!
Ajánlatkérő
Gyorsan ki tudott jönni, és szépen megcsinálta, amit kértünk.
Balázs Krisztina
Telefonban is alaposan felmérte a problémát, minden részletre rákérdezett és felkészült.
Virág
Alaposan dolgozott, a dugulást sikeresen elhárította nagyjából 1 óra alatt és a megbeszélt áron
Viktória
Almási István Gépészmérnök végzettségű. A lógó szekrény ajtómat jól megjavította. Majd a következő pillanatban a szekrénygomb nem megfelelő szerelésével repedést okozott a frissen javított tükrön, ezzel 25ezer forint kárt okozott. Remélem, a biztosító kifizeti a javítást.
Gergő
Korrekt és proaktív volt. Ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Kedves, figyelmes, gyors
Ajánlatkérő
rugalmasság, sokmindenhez ért
Ajánlatkérő
Alapos és pontos
BoSzi
Tökéletes szakember
Ajánlatkérő
Remek ezermester, nem csak azt csinalja meg, amit kerunk, hanem ràmutat màs hibàkra is amit talàl - de nem erőlteti a megjavìtàsàt, rànk hagyja a döntèst.
Ajánlatkérő
Korrekt volt
Vígh Istvánné
Nagyon türelmesen, precízen dolgozott.
Bea
Nagyot csalódtam az úrban. Az eddigi értékelései alapján választottam őt. Megbeszéltük telefonon, hogy mit kellene csinálnia. Jeleztük felé, hogy 2 emberes a szekrény szerelés a falra. Egyedül érkezett, nem munkás ruhában. Körülnézett, nem találta elég pontos adatnak azt, hogy a karnist az ablak fölé kérem szerelni. Fogta magát és elment. Nem mert a szemembe nézni amikor távozott. Nem ajánlom őt senkinek, úgy látszik, ha nincs kedve, akkor nem dolgozik.
Adrienn
Dugulás elhárítására hívtam ki Istvánt. Elsőre nem a drágább, időigényesebb megoldást ajánlotta, hanem azt, ami várhatóan megoldja a problémát. Alapos munkát végzett, de végül a probléma nem teljesen szűnt meg. Délután és még másnap is visszajött, sikeresen megoldotta a nagynyomású mosóval a dugulás elhárítását.
Ani
Rugalmas volt, nagyon korrekt áron dolgozik, hamar vállalta a feladatot, teljesítette, amit ígért, bátran ajánlom bárkinek!
Ajánlatkérő
Minden tekintetben segítőkész volt.
ILDIKÓ KOVÁCS
gyors volt reális áron
Ajánlatkérő
Korrekt
Péter
Inteligens, pontos, hozzáértő! Mindenkinek ajánlom!
Ajánlatkérő
Kitűnő munkát végzett, nagyon udvarias volt.
Zsolt
Nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját, megfizethető áron. Jól megoldotta a problémát, amiért hívtam. Nagyon segítőkész volt. Viszont (kis túlzással) amihez hozzányúlt, az összetört, de utána kijavította/helyrehozta.
Ajánlatkérő
Ok
Andrea
Nagyon segítőkész volt. Az idős édesanyámál kellett a konyhába csapot cserélni és egy komoly konyhai dugulást elhárítani. A munkát gyorsan elvégezte.
Ajánlatkérő
Udvarias, megbízható, alapos, nem pénzéhes
Klára Czitó
Pontos, lelkiismeretes, alapos
Ajánlatkérő
Korrekt, alapos, ügyel a tisztaságra, ajánlom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ezermester 24 megbízás Duguláselhárítás 18 megbízás Bútorszerelő 6 megbízás