Budapesti kozmetikust keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából kozmetikust!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Budapest).

2 aktív Kozmetikus – ők vállalnak munkát nálad (Budapest).

Atlantis Szépségszalon
Adatlap megtekintése
Atlantis Szépségszalon

Kozmetikus

Szempilla hosszabbítás

Műköröm

Budapesten VII kerületben Dohány utca 26 szám alatti szépség szalonunkban várunk minden szépülni vágyó vendéget különböző akciókkal kedves precíz szakemberekkel bejelentkezni telefonon vagy üzenetben tudtok :) Atlantis Szépségszalon
Bővebben
5 megbízás
1 vélemény
8 fotó
Budapest
Bognár Brigitta
Adatlap megtekintése
Sziasztok. Kozmetikámban olasz Vagheggi fitokozmetikumokkal (növényi hatóanyagokkal) dolgozom. Fő profilom a személyre szabott arckezelés minden bőrproblémára! Várlak szeretettel! :)
Bővebben
30 fotó
Siófok
Varsányi Lia
Adatlap megtekintése
Minősített jószaki
Minősített jószaki
Az Elite Kozmetikus Képző Iskolában végeztem.Számomra ez a hivatás a teljes testi-lelki feltöltésről szól. Az alap kezeléseken kívül vállalok relax hátmassázst,arcköpölyözést,hidroabráziós kezelést,3D szempilla építést,szemöldök tetoválást és füllyukasztást is.
Bővebben
1 megbízás
13 vélemény
Budapest - III. kerület
Lantos Mónika
Adatlap megtekintése
Továbbképzések során számtalan elektrokozmetikai készülék használatát ismertem meg és sajátítottam el. A teljesség igénye nélkül ezek a következők: mikrodermabrázió bőrcsiszoláshoz, tűs és tű nélküli mezoterápia, rádiófrekvenciás kezelés a kollagénrostok termelődésének növelése érdekében, kavitációs, ultrahangos, végleges zsírbontás, hidroabrázió, azaz gépi peelingezés, végleges szőrtelenítés és tetováláseltüntetés. Továbbá a műszempilla applikáció is szerepel repertoáromban a 4D-stől az 5-6-7-8 D-s technikát magába foglaló Multi D-s módszerig. E legújabb technika rendkívül könnyed viseletet biztosít, a természetes hatástól egészen az extrém látványos pillákig építhetjük a szem ékszerét. Mindemellett a sminktetoválás művészetét is nagy előszeretettel gyakorlom, immáron több technika segítségével. Vendégeim számára elérhető korunk legkedveltebb, legtermészetesebb, úgynevezett Microblading szálas szemöldök eljárása, amely géppel és kézi módszerrel is elkészíthető. A satíros szemöldök módszer is szerepel palettámon a száj- és szemkontúr tetoválás mellett.
Bővebben
Budapest - V. kerület
Bordé Éva
Adatlap megtekintése
Bordé Éva [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Masszázs

Szempilla hosszabbítás

Amikor gyerekkoromban megkérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni, mindig a legutolsó élményem alapján rávágtam, hogy fodrász, tanár, eladó, kozmetikus, stb. Ahogy nagyobb lettem, biztos voltam abban, hogy bármilyen hivatást is fogok választani, biztosan emberekkel szeretnék foglalkozni és fontos, hogy benne legyen a változatosság, a megújulás, továbbtanulás lehetősége. Így választottam a rengeteg lehetőség közül a kozmetikát és már 2013 óta dolgozom kozmetikusként. Ez nem csak egy szakma számomra! Minden egyes nap az inspirál, hogy segítsek a vendégnek szebbé válni, nem csak testi, de lelki szinten is. Egy stresszes nap után nálam nem csak a bőröd simul ki, hanem a lelked is. Fontos, hogy a kezeléseim ne csak tünetiek legyenek, hanem megtaláljam, megtaláljuk közösen a probléma forrását. Annak érdekében, hogy a bőröd a legmegfelelőbb termékeket kapja, többféle termékcsaláddal dolgozom. Figyelek az igényeidre és arra törekszem, hogy a nálam töltött idő alatt – amellett, hogy megszépülsz – jól is érezd magad.
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
19 fotó
Budapest - VIII. kerület
Sólyomfi Györgyi
Adatlap megtekintése
Sólyomfi Györgyi vagyok, szeretettel üdvözöllek. Már kisgyermek korom óta vonzott a sminkek, kozmetikumok világa és minden vágyam az volt, hogy kozmetikus lehessek. Miközben az akkori munkahelyeim és a multik íróasztalánál ültem, "vettem egy nagy levegőt" és elkezdtem tenni az álmaimért. Munkám mellett tanfolyamokra kezdtem járni. Testkozmetikus, sminkes..stb. és végül kozmetikus lettem. Azt gondoltam nem vagyok 20 éves, de SOHASEM KÉSŐ. A legnagyobb mesterektől tanultam és tanulok MOST is. Tudásvágyam folyamatosan megmaradt,a mai napig továbbképzésekre járok hogy nektek a maximumot nyújthassam. Folyamatosan csalódás ért sajnos még manapság is. Sok kozmetikus „futószalagon“ dolgozik, nem egyénre szabja a kezeléseket és egyfajta, olcsóbb krémcsaládot használ mindenkire. Az előkészületek elmaradnak és belefáradnak idővel mindenbe. Én eldöntöttem. Máshogy fogom csinálni. Először is szívvel lélekkel,egyénre szabva, a legnagyobb minőségű, drágább gyógynövényalapú professzionális kozmetikumokkal. Kozmetikámat úgy fogom kialakítani,hogy rohanó, stresszes világunkban lehessen hol pihenni,megállni. Gyere várlak szeretettel! Bőröd meghálálja a gondoskodást! Te is tudod,mint a betegségeknél a megelőzés a fontos. Szeretném,ha több év múlva is elégedetten bátran nézz a tükörbe.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Molnár Melinda
Adatlap megtekintése
Molnár Melinda [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Sminkes

Szempilla hosszabbítás

Sziasztok! Hagyományos kozmetikai kezeléseket, gyantázást, szempilla hosszabbítást, sminkelést vállalok melyeket minőségi anyagokkal, lelkiismeretesen végzek
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Katona Olga
Adatlap megtekintése
Katona Olga [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Szempilla hosszabbítás

Kozmetikusként dolgozom a XI. kerületben. Szempilla hosszabbítást is vállalok. A kezeléseket Gigi termékekkel végzem, illetve lash and lashes-el építem a műszempillát.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Babócs Tünde
Adatlap megtekintése
Szemöldök tetoválás soft powder szálas vagy satíros 18000 Ft, alsó szemkontúr 10000 Ft felső szemkontúr 13000 Ft száj kontúr +satír 18000 Ft - sok éves tapasztalattal rendelkező szakembertől.
Bővebben
Budapest - XXIII. kerület
Viviennealiz / Ujvári Vivien
Adatlap megtekintése
Viviennealiz / Ujvári Vivien [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Fodrász, mesterfodrász

Sminkes

29 fotó
Budapest
Kenéz Linda
Adatlap megtekintése
Sziasztok! Kenéz Linda Tímea vagyok,most májusban szereztem meg a kozmetikus szakmát és szeretnék benne minél hamarabb elhelyezkedni😊 Nyitott természetű,barátságos ember vagyok,nagyon szeretek új kapcsolatokat teremteni. Munkámban a tökéletességre szeretek törekedni és hogy, a vendég elégedett legyen a munkámmal. Tanulásra,fejlődésre természetesen azért még szükségem van, de gyorsan tanulok és szeretem a kihívásokat! Ha felkeltettem az érdeklődéset keress bizalommal! Kenéz Linda
Bővebben
Budapest
Király Regina
Adatlap megtekintése
Király Regina [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Műköröm

Szempilla hosszabbítás

Várlak szeretettel, teljes átalakulást és feltöltődés biztosítok számodra! Személyre szabott stylinggal, orosz és ukrán minőségi anyagokkal készítem el az arcodhoz illő szempillaszettet! Körömszolgáltatások terén kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb anyagot és technikát! Alapos diagnosztizálás után, minőségi manikűr előzi meg a munkát! Figyelembe veszem a munkakörödet és az életviteledet, ennek és a stílusodnak megfelelően kiválasztjuk a megfelelő formát, körömhosszt és színt. Számtalan szín és kiegészítő közül szemezgethetsz. Rugalmas időpontfoglalásra van lehetőséged! Folyamatosan képezem magamat, így mindig lesznek számodra újdonságok! Szempilla építés Pick Up / Russian Volume Applikációs technika alapján Férfi-női-gyermek manikűr, kézápolás Spa kezelés (peeling, masszázs, ápoló pakolások, parafinos pakolás stb...) Műköröm Erősített, tartós gél lakk Gyermekbarát körömlakk További munkáim: Facebook:  VlJmPF Instagram: q9wSYa TikTok: queennailsandlashes
Bővebben
Budapest
Havas Viktória
Adatlap megtekintése
Várlak szeretettel ha szépülni vágysz❣️ ▪️Szemöldök Stylingra ▪️Szempilla liftingre ▪️Gyantázásra ▪️szemöldök szempilla festésre 📍1074 Dohány utca 26.
Bővebben
5 fotó
Budapest
Bors Barbara
Adatlap megtekintése
Bors Barbara [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Szempilla hosszabbítás

Sziasztok! Novemberben elkezdtem foglalkozni szempilla hosszabbítással, illetve gyantázással Budapesten. Bővebb információért keress bizalommal. Érdeklődni:
Bővebben
2 fotó
Budapest
Fábián Magdolna
Adatlap megtekintése
Fábián Magdolna vagyok, kozmetikusként és személyi edzőként is dolgozom egyaránt. Gyerekként élsportoló voltam és rengeteg sportot kipróbáltam. Tiniként pedig magával ragadott a szépségápolás is… Várlak Téged is, ha fogyni, izmosodni vagy csak mozogni szeretnél a hétköznapokban, esetleg érdekelnek az étkezéssel kapcsolatos tanácsok is. A kozmetikában pedig minden egyéb arcápolási, szépségápolási finomságokkal találkozhatsz!🤗
Bővebben
Budapest
Mészáros Mónika
Adatlap megtekintése
Mészáros Mónika [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Sminktetoválás

Szempilla hosszabbítás

Számomra legfontosabb a vendégek elégedettsége, igyekszem mindezeknek maximálisan megfelelni. Célom, hogy legjobb tudásom alapján megvalósítsam mindenki számára a harmonikus külsőt. Szeretettel várom minden meglévő és új Vendégemet! „Megőrzöm azt amit a természet alkotott, pótolom amit megtagadott, és még szebbé teszem ami már megadatott!“
Bővebben
Budapest
MonSalon Mester Kozmetika
Adatlap megtekintése
Budapest
Csernák Éva
Adatlap megtekintése
Budapest
Végh Karolina
Adatlap megtekintése
Végh Karolina vagyok, Janssen referencia kozmetikus, az arckezelés a specialitásom. Fő motivációm segíteni és megmutatni az embereknek, hogy a szép bőr nem elérhetetlen luxus többé. Munkám során maximális odafigyeléssel, precizitással dolgozom. Kizárólag német fejlesztésű és gyártmányú Janssen Cosmetics termékeket használok, amelyek egyszerre garantálják a maximális hatást és biztonságot. A kezelés nem ér véget a kozmetikában eltöltött idővel, vendégeimet gondosan ellátom az otthoni ápolásra vonatkozó tanácsokkal is. Így a változás 100%-ig garantált!
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Török Éva
Adatlap megtekintése
Sziasztok !🥰 Várom szeretettel minden kedves vendégemet különböző kozmetikai kezelésékre valamint gél lakkra és porcelán köröm építésre . Aki szeretne jönni hozzám telefonon tud időpontot kérni •teljes arctisztitás gépi kezeléssel •tini kezelés •face lifting + masszázs •kollagénes ultrahang kezelés •hidroabrázió(vízsugárral történő bőrcsiszolás ) •masszázs •szemöldök szedés / festés •szempilla festés •szemöldök szempilla festés érzékeny bőrre •gyanta •gél lakk •porcelán köröm építés Cím: 11.kerület fehérvári út közel az alle bevásárló központhoz.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Buli Virginia
Adatlap megtekintése
Virgínia vagyok Kozmetikus. A szakmám a hobbim! Boldogsággal tölt el, ha a vendégeim elégedetten és feltöltődve távoznak tőlem. Minden kedves új vendéget nagy szeretettel várok különféle arckezelésekre, intim gyantára, tartós szemöldök és szempillfestésre, feltöltő masszázsra, hagyományos gyantázásra, gépi kezelésekre. I also speak in English so we can understand each other, no problem ;)
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Fáczán Péterné
Adatlap megtekintése
Kozmetikai szolgàltatàs csak hölgyeknek! Arckezelès aranykezelès plasmakezelès börfiatalitàs,Anti age kezelès,gyantàzàs Brasil film gyantàval ami hosszan tart,kevésbé fájdalmas,hullámmasszázs,Ceragem hátmasszázs,talpmasszázs,Tartos szőrtelenités,
Bővebben
Budapest - III. kerület
Babós Dzsenifer
Adatlap megtekintése
Kedves vendégeim ❤💆‍♀️!6éve dolgozom kozmetikusként . A 15.kerületben a Kristály Szépségszalonban várom vendégeimet .Hagyományos kozmetikai és elektrokozmetikai kezelésekkel várlak Benneteket.
Bővebben
Budapest - XV. kerület
Komenda Lilla
Adatlap megtekintése
Komenda Lilla [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Sminkes

Sminktetoválás

Kedves leendő Megrendelőm! Kérdés, kérés esetén keress bátran az oldalamon látható elérhetőségek egyikén!
Bővebben
3 fotó
Pomáz
Vitál Szalon
Adatlap megtekintése
Kedves Mindenki! Jakab Lenke vagyok, a péceli Vitál Szalon tulajdonosa. Szeretném bemutatni nektek és ezúttal meghívni benneteket az én kis szépség birodalmamba! Büszkén és tiszta szívvel merem ajánlani a szolgáltatásainkat. Profi, képzett szakemberek, modern gépekkel, alapanyagokkal várnak, várunk benneteket! A szalon tulajdonosaként egy álmom vált valóra! 🙏💗 Rengeteg munka, tanulás, sikerek és kudarcok vannak mögöttem! De bátran kijelenthetem, mind amellett, hogy profi kezeléseket vehettek igénybe, de lelkiekben is feltöltödve távoztok tőlünk! Mindenki vendégünk egy finom kávéra, teára vagy hűsítő limonádéra!🍹☕🍸 Keressetek bizalommal! Nem fogtok csalódni!🤗😘 #kozmetika #szépségápolás #fiatalítás #szépségszalon #alakformálás
Bővebben
4 fotó
Pécel
Beauty Boutique
Adatlap megtekintése
Várlak szeretettel! Remélem hamarosan talákozunk!
Bővebben
Veresegyház
Rojkovics Judit
Adatlap megtekintése
Rojkovics Judit vagyok, 15 éve dolgozom kozmetikusként. Vác belvárosában vagyok a Jáde masszázsstúdióban. Szolgáltatásaim: tini bőr kezelés, tisztító kezelés, Luxus kaviár kezelés, hyaluronsavas kezelés, 24 karátos arany feltöltés, hidroabrázió, dermaroller, mezopen, AHA-s hámlasztás, smink. A szalon címe: Vác, dr. Csányi László krt. 19/c. (Miss Ara menyasszonyi ruhakölcsönző mellett, a Halló mintabolt soron)
Bővebben
Vác
Gálné Tyukodi Zsuzsanna
Adatlap megtekintése
Dr Hauschka kozmetikai szemléletben dolgozom. Az érintés erejében hiszek. Nyirok stimuláció és ritmikus masszázs fő profil nem a gépi kezelés. A test működési elve szerint összeállított kezelések.
Bővebben
Székesfehérvár
Nagy Fanni Enikő
Adatlap megtekintése
Nagy Fanni Enikő [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Szempilla hosszabbítás

Balatonszárszó Szóládi út 1/10 szám alatt várunk mimden szépülni vagyót a La Bellezza Kozmetikába.
Bővebben
Balatonszárszó
Győrffi Virág
Adatlap megtekintése
Precíz munkát végzek, minőségi eszközökkel.
Bővebben
Ózd
Kate Cosmetics [Berkovics Katalin]
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Kedves Érdeklődő! Várunk szeretettel szolgáltatásaink széles választékával, 20 éves szakmai tapasztalattal, 18 éve működő kozmetikai szalonomban. Szívügyem a hogyan késleltessük az öregedés jeleit témakör, hogyan őrizzük meg minél tovább bőrünk fiatalságát. Összeállítottam fiatalító, anti-aging kezeléseket, aminek a hatóanyagait személyre szabottan, bőrtípusnak megfelelően választom ki. Ezen kezelések egyik része a gépi kezelés, amikor géppel juttatok be a bőr mélyebb rétegeibe hatóanyagokat, illetve készítem elő a bőrt a hatóanyagok befogadására, másik része pedig a masszázs testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásai, és a maszkok, pakolások. Kizárólag magas hatóanyag tartalmú, professzionális natúr kozmetikumokat használok. Otthoni bőrápolásban is szívesen adok tanácsot. Szalonomban egyéb alapkezelések is igénybe vehetőek. További információért keress bizalommal!
Bővebben
1 vélemény
Budapest
Babós Dzsenifer
Adatlap megtekintése
Budapest
Nagy Dorka
Adatlap megtekintése
Nagy Dorka [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Sminktetoválás

Szempilla hosszabbítás

Budapest
Szilvási Kíra
Adatlap megtekintése
Kedves Leendő Vendégem! Várlak szeretettel a Király soron gyantára, relaxáló, fiatalító és tisztító arckezelésekre, masszázsra, 1D műszempilla építésre. Bármilyen kérdéssel keress bizalommal!
Bővebben
Székesfehérvár
Ruff-Novák Ildikó
Adatlap megtekintése
Ruff-Novák Ildikó [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Lávaköves masszázs

Pusztavám
Fellinger Franciska
Adatlap megtekintése
Cellulit masszázs Méregtelenítő mézes masszázs Testtekercselés Szempilla építés 1D Szempilla és szemöldök festés és szedés
Bővebben
Vác
Vörös-Jámbor Ibolya
Adatlap megtekintése
Vörös-Jámbor Ibolya [Jelenleg nem vállal munkát]

Kozmetikus

Szempilla hosszabbítás

Jószaki
Jószaki
A klasszikus kozmetikai szolgáltatásokon túl olyan újdonságokkal várom kedves vendégeimet, mint az IPL tartós szőrtelenítés, aromaterápiás testfáslizás, rádiófrekvenciás arc- és testkezelés, karcsúsítás, cellulitcsökkentés, vagy a 3D tartós szempillahosszabbítás. Szeretettel várok minden szépülni, felfrissülni, vagy a hétköznap hajtásból egy kicsit kikapcsolódni vágyó hölgyet Zugló frekventált részén, kellemes és barátságos környezetben.
Bővebben
4 vélemény
Budapest
Lehoczky Orsi
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Kozmetikus vagyok Budapesten.
Bővebben
3 vélemény
Budapest
Nemes-Budavári Zsuzsa [Zsuska,Spáni], Mester
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Várok mindenkit,akit érdekel egy új,tartós szőrtelenítés,elérhető áron!!! 14 éve dolgozom a szakmában,4 éve már Kozmetikus Mesterként.
Bővebben
1 vélemény
Budapest
Toldi Dóra [Dorka]
Adatlap megtekintése
kozmetikusként dolgozom jelenleg a VI.kerületi MIMO Szépségszalonban, elkötelezett GIGI kozmetikusként. Végzek mikrodermabráziót, villanófényes szőrtelenítést az általános kozmetikán, elektrokozmetikán kívül.Az IL MAKIAGE sminkes iskoláját most márciusban fejezem be. Szeptembertől várom újra szeretettel minden kedves jelenlegi és leendő vendégem, kislányom születése miatt. Meglévő vendégeimet, a szintén kozmetikus sógornőm veszi át szeptemberig. Bővebb információt telefonon tudok adni
Bővebben
Budapest
Dj K. N. Cs. [Csacsa, Krause,]
Adatlap megtekintése
Szeretek embereknek lehetőséget adni,amivel a mindennapi problémáikon tudnak urrá lenni! Én egy Network Marketing vállalkozást kezdtem építeni, pont azért amit fentebb írtam! Cégem profilja egészség és szépség megőrzése és ezen felül ,aki úgy gondolja ,annak a cég tud biztosítani stabil , tervezhető jogdíj szerű jövedelmet. Még több infó kell? Érdeklődj bátran! Őszinte barátsággal!!
Bővebben
Budapest
Fekete Andrea [Andi]
Adatlap megtekintése
1998-ban végeztem Miskolcon kozmetikusként. 2001-től Budapesten, jelenleg a VII. kerületben dolgozom.
Bővebben
Budapest
Konczné Szlenka Mariann [Mariann]
Adatlap megtekintése
Budapest 1161 Rákóczi u 68 sz. alatt dolgozom több mint 20 éve ,szeretem a szakmámat,ha megszeretnéd tapasztalni akkor várlak szeretettel.
Bővebben
Budapest
Banya Ágnes [Ági]
Adatlap megtekintése
Két éve dolgozom a szakmámba.Szeretem amit csínálok,imádom a szépet,így törekszem is arra ,hogy mindenkiből a legszebbet hozzam ki.Smink tetoválok is.
Bővebben
Budapest
Kacsó Sára [Saci]
Adatlap megtekintése
Budapest
Visnyár Anna [Nusi]
Adatlap megtekintése
Budapest
Deák Ágnes
Adatlap megtekintése
Budapest
Nagy Judit [Csuti]
Adatlap megtekintése
Budapest
Bálint Ágnes [Ági]
Adatlap megtekintése
Budapest
szalai gabriella
Adatlap megtekintése
Budapest

Kozmetikus vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Budapesti kozmetikusok összesen 24 értékelést kaptak, 5.00 csillagos átlaggal.