veszélyes fa kivágás árak 2022

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Jeszenszky Tibor
Minősített jószaki
Jeszenszky Tibor
Épületgépész technikus,gázvezeték,gázkészülék szerelő és felülvizsgáló ,fűtés-vízvezeték szerelő,klímaszerelő vagyok.Viessmann,Bosch Westen, Biasi ,Unical,,,Remeha ,. Fővárosban ,Komárom megyében,Pest megyében regisztrált egyszerűsített csere jogosultságom is van.Fűtésrendszer gépi tisztítása,stb. Vállalkozóként 10 éve dolgozom.Gáztűzhely szerelést nem tudok vállalni. Keressen bizalommal!
Bővebben
Fakitermelő Épületgépészet Gázkészülék javítás
Szob
Megbízás |
29 vélemény

4 750 Ft - 6 500 Ft / darab

$

$

$

Andróczi György
Andróczi György
Üdvözlöm az oldalamon! Andróczi György vagyok, vállalom veszélyes fák kivágását, mindemellett erdészeti és kertészi munkák elvégzését. Várom megtisztelő megkeresésüket!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 44292
Fakitermelő Kertész Szobafestő, tapétázó
Iregszemcse

50 000 Ft - 75 000 Ft / darab

$

$

$

Czibere Zsombor
Czibere Zsombor
Czibere Zsombor vagyok, Kertész technikus. Faápolással és veszélyes fakivágással foglalkozom. Elsősorban köteleken, alpintechnikával dolgozom, de ha a kivágni kívánt fára nem biztonságos felmászni akkor kosaras autóból is meg tudom csinálni. -Faápolási munkák:veszélytelenités, visszavágás, koronabiztosítás, elektromos vezetékek kitisztítása,...stb. célom hogy ameik fát lehet, azt mentsük meg. -van azonban amikor az én tudásom is kevés már: súlyosan megdőlt, kiszáradt, el korhadt, viharkárok,...stb. Felméréskor a megrendelő kérésére műszeres favizsgálatot készítünk. Fakivágási engedélyeztetést is tudunk csinálni, valamint hivatalos szakvéleményt adni. Zöldhulladék elszálítással és tuskómarással is foglalkozunk. Különleges ajánlatunk: Kidőlt vagy életveszélyes fák feldolgozása, viharkártalanítása, drón ,macska, stb... leszedése 0-24 órában!
Bővebben
Fakitermelő Ipari alpinista, ipari búvár
Budapest - II. kerület
Megbízás |
9 vélemény

30 000 Ft - 150 000 Ft / darab

$

$

$

Patai Jozsef
Patai Jozsef
Üdvözlöm! Ha tudok segíteni fakitermelés, erdészeti munkálatok,gépi és kézi földmunkálatok,kerítésépítés keressen bizalommal.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 72413
Fakitermelő
Szeghalom

8 500 Ft - 30 000 Ft / darab

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Rózsa Sándor
Rózsa Sándor
Megbízható, korrekt munka, elérhető áron!
Bővebben
Fakitermelő Kertépítés Kertész
Dunavarsány
Schneringer Bence e.v.
Schneringer Bence e.v.
Pécsen és vonzáskörében vállaljuk kertek, parkok teljeskörű építését, fenntartását. Legyen szó akár térkövezésről, öntözőrendszer telepítésről, növények ültetéséről, gyepesítésről vagy meglévő kertek rendbetételéről mindig, precízen, pontosan garanciával valósítjuk meg elképzelését! Bővebb infok és referenciák a oldalon!
Bővebben
Fakitermelő Kertépítés Kertész
Pécs
Rácz Gergely
Rácz Gergely
Budapest és Esztergom vonzáskörzetében várom azoknak a kerttulajdonosoknak a megkeresését, akik egy munkájára igényes, közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kertésszel szeretnének együtt dolgozni: faápolás, fakitermelés és kertrendezés / kertfenntartás munkakörökben egyaránt rendelkezésükre állok.
Bővebben
Fakitermelő Kertépítés
Esztergom
Vaszkó Bence
Vaszkó Bence
Bla bla bla bla bla bla bla bla
Bővebben
Fakitermelő Takarítás Ipari alpinista, ipari búvár
Budapest
Veszélyes favágás
Veszélyes favágás
Üdvözlöm oldalamon A mostani szélsőséges időjárásokat nézve elkelhet a segítség egy egy nagyobb veszélyhelyzetet előidéző fánál! on bizalommal Szolgáltatások - Az alábbi tevékenységeket vállalom: Lakott területen lévő, épületet veszélyeztető fák kivágását Veszélyes fák kivágását, alpintechnikával Fakivágást kosaras autóval Útmenti, viharkárosult, megdőlt fák kivágását Szélsőséges időjárási viszonyok utáni károk helyreállítását Fák koronavágását, alakítását, gallyazását, ifjító metszését Villanyvezetőkre nőtt, forgalmat akadályozó, belógó fák ágainak metszését, alakítását Egymást keresztező ágak eltávolítását Közvilágítást takaró növényi részek eltávolítását Sérült ágak, vagy beteg koronarészek eltávolítását Nem dönthető fák kivágását Gondozatlan területek, bozótosok, árokpartok teljes körű tisztítását Kisebb méretű erdők, facsoportok ritkítását, tarvágását Fűnyírást motoros kaszával Az általunk kitermelt fák, gallyak, ágak elszállítását (megegyezés alapján) Ereszcsatornák tisztítását Kertépítés füvesítés Metszés, permetezés
Bővebben
Fakitermelő Ipari alpinista, ipari búvár
Szolnok
Hajdu Lászlo Csaba
Hajdu Lászlo Csaba
25 éve az erdőn dolgozm nincs lehetetlen
Bővebben
Fakitermelő
Cegléd

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Fakitermelő lista

Vagy kérj ajánlatot az összes fakitermelő szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)