horoszkóp készítés árak 2022

Akár

Akár 7000 Ft / alkalom

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Mayer Gabi
Adatlap megtekintése
Mayer Gabi

Jósnő

Asztrológus

Masszázs

Sok szeretettel várok mindenkit. Harminc éve vagyok okleveles asztrológus, azóta vetek jós kártyát is. .Ha bármi kétely kínoz a bizonyosságot ajánlom a bizonytalanság helyett.. Már 30 éve vetek kártyát, egyszerre 4 kártyából jósolok, Magyar, Lenormand, 78 lapos Tarot és kulcs szó kártya van a segítségemre. Párkapcsolati jóslás, hogy kell dönteni hogy jól járj, hogy alakul a jövő, tehetsz.-e valamit hogy sikeres legyél.. stb-..Minden kérdésre válaszolok. TEHÁT, BIZONYOSSÁG A BIZONYTALANSÁG HELYETT.. Ezt ajánlom.. Várok mindenkit nagy szeretettel.. Mayer Gabi.
Bővebben

horoszkóp készítés ár / alkalom

14 000 Ft

3 megbízás
Budapest - XIII. kerület
Szalma Zsuzsanna
Adatlap megtekintése
Szalma Zsuzsanna

Asztrológus

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Kedves Érdeklődő! Asztrológusként és személyiségfejlesztő trénerként dolgozom. Személyesen Szegeden tartom a konzultációkat, de már online /messenger, skype/, illetve telefonon is elérhető vagyok. Amiben segíteni tudok: - Személyes horoszkóp készítése, igény esetén előrejelzéssel. - Személyiség profil készítése. - Asztrológiai előrejelzés 6 hónapra, egy vagy akár több évre is. - Sorselemzés és tanácsadás. (Asztrológia segítségével.) - Párkapcsolat elemzése. (Vajon ő az igazi? Hosszútávon tartós lehet-e a kapcsolat? Mi okozza a felmerülő problémákat? Meg lehet-e menteni a kapcsolatot és ha igen hogyan? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre tudunk választ keresni ezzel az elemzéssel. - Krízis tanácsadás. Váratlan helyzetekben, melyekben egymagunk tanácstalanná válunk, mindenkinek kell a segítség. A miértek és a megoldások szinte minden esetben ott vannak az asztrológiai képletünkben. - Személyiség elemzés, önismeret fejlesztés, erősségeid kibontása az Asztrológia segítségével. - Személyiségfejlesztő trénerként: A kínai asztrológia olyan segítő rendszer, amely megmutatja mi célból vagy itt a földön, milyen problémákkal kell megküzdened, és ezeket hogyan tudod hatékonyan megoldani. Betekintést ad az energia rendszeredbe és megtanít arra, hogy hogyan használd ezt a rendszert a teljesebb, boldogabb és sikeresebb élet eléréséhez, hisz valójában ezért vagy itt. Tapasztalataim azt mutatják, hogy egy konzultáció után sokkal felszabadultabb leszel és megnyugszol picit, oldódik benned a stressz. Több konzultációval kiegyensúlyozottabb, tudatosabb leszel, és megtanulod használni a magaddal hozott eszköztárat, amire a mai rohanó, nyomasztó világban igen nagy szükséged van. Ha szeretnél egy általános megoldást a problémáidra, vagy szeretnéd végre a kezedbe venni az irányítást az életed felett, kérj időpontot az első konzultációra és ismerd meg ezt a rendszert. Időpont egyeztetés emailon keresztül lehetséges. Kérem pontos email cím megadását, hogy el tudjam érni. Rontással és szerelmi kötéssel nem foglalkozom. Megértését előre is köszönöm.
Bővebben

horoszkóp készítés ár / alkalom

9 000 Ft

10 megbízás
10 vélemény
Szeged
Most éppen nem vállalnak munkát
Az Energiamező - Sándor Zsuzsi asztrológus
Adatlap megtekintése
Csak közvetlenül a telefon és az email címemre beérkező megkeresésekére tudok reagálni. Keress bátran a google-ban megtalálsz Az Energiamező - Spirituális Stúdiók keresőszó beírásával! Legyen szó most Rólad, mert Az Energiamezőben minden Rólad szól! Ezért dolgozunk, hogy jobban megismerd magad, hogy jobban érezd magad, hogy a legtöbb jót hozd ki magadból a választható szolgáltatásaink segítségével. Asztrológia, Numerológia, Spirituális kommunikációs stresszoldás, Ásványmesék Angyalszárnyakon,
Bővebben

horoszkóp készítés ár

Kérj árajánlatot

1 megbízás
Szada
Horváth Diána
Adatlap megtekintése
Asztrológia, Karma Asztrológia, Kínai Asztrológia, Pszichológia és még sok más technika segítségével tudok irányt mutatni a hozzám fordulóknak!
Bővebben

horoszkóp készítés ár

Kérj árajánlatot

Zalaegerszeg
Zsilavecz Csilla
Adatlap megtekintése
Zsilavecz Csilla [Inaktív]

Angoltanár

Asztrológus

Coach

horoszkóp készítés ár

Kérj árajánlatot

1 megbízás
1 vélemény
Budapest

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Asztrológus lista

Vagy kérj ajánlatot az összes asztrológus szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!