Szerezz több munkát a JóSzakin!

A JóSzaki az ajánlatkérőknek egy listát jelenít meg, amelyben azok a szakemberek találhatóak, akik az adott szakmában tevékenykednek és az adott helység benne van a kiszállási területükben. Ilyen lista például a XIII. kerületi villanyszerelők vagy a nyíregyházi ácsok.

Az ajánlatkérők többsége az első egy-két szakembertől kér ajánlatot. Tegyél meg mindent, hogy előre kerülj!

Hogy kerülhetsz előre a listákban?

1. Növeld a munkáid a számát

  • Vállalj el minél több munkát, amivel megkeresnek. Több munka = több értékelés + jobb helyezés.
  • Igazolj vissza minden megszerzett munkát! Az egyenleg oldaladon kattints az adott ajánlatkérés sorában az "Elnyert munka?" linkre!

2. Válaszolj hamar a megkeresésekre!

Ahogy megkaptad az SMS vagy email értesítést a megkeresésről, a lehető leggyorsabban válaszolj az ajánlatkérőnek!

3. Szerezz sok jó értékelést!

Minden ügyfeleddel legyél kedves és végezz profi munkát, mert a jó értékelésekkel előrébb kerülhetsz a listákban. Ha már regisztrált szakember vagy, nézd meg az értékeléseidet és szerezz újakat!

4. Állítsd magad inaktívra, ha tele vagy melóval!

  • Ha épp túl vagy terhelve, esetleg szabadságon vagy neadj' Isten beteg vagy, akkor állítsd be az adatlapodon, hogy nem vagy elérhető! Így nem fogy a kredited feleslegesen.
  • Írd le a magamról mezőben, ha a szakmádon belül nem vállalsz minden munkát, hogy az ajánlatkérőknek egyértelmű legyen mikor kérjenek ajánlatot tőled és mikor nem!

Egyéb szempontok

Távolság

A tevékenységi helyed is befolyásolja, hogy hányadik vagy a listákban. Bejelölhetsz nagy kiszállási területet, de például miskolci villanyszerelőként a budapesti listákban a budapesti villanyszerelők mögé kerülsz.

Megválaszolatlan ajánlatkérések

Figyelj rá, hogy ne gyűljön össze háromnál több megválaszolatlan ajánlatkérésed, mert abban az esetben, ha ez mégis bekövetkezik, akkor a negyedikre már nem fogsz tudni válaszolni, amíg az első három válasz nélkül marad. Kérlek, szentelj időt a válaszokra akkor is, ha a munka nem érdekel, az ajánlatkérőnek ez is fontos információ. A gyors válaszadásban segítségedre lehetnek a sablonjaid.

A közösség ajánlásával

JóSzaki 2010 - 2019