Testőr, vagyonőr

Testőrök és vagyonőrök

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb testőr, vagyonőrt!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Biztonságtechnika - Halász János EV

Testőr, vagyonőr

Biztonságtechnika

Minőségi Hikvision kamerarendszerek megfizethető áron, telepítés - beüzemelés gyors és szakszerű végrehajtásával Budapest és környékén, de akár vidékre is, kiszállással! Kérjen ajánlatot , és védje meg értékeit , otthonát és vagyontárgyait. Üdvözlettel: Halász János Vagyonvédelmi egyéni vállalkozó.
Bővebben
Budapest
Antal Zsolt - Palisei Security Kft.

Testőr, vagyonőr

Magánnyomozó

Tisztelt Megbízó! Biztonsági szakértő és tanácsadó, operatív biztonsági, hírszerzői területen magas szinten képzett szakember vagyok. Több éves BM múlttal rendelkezem. - Magánnyomozás keretein belül folytatok magán és üzleti hírszerzést, környezettanulmány készítést, biztonsági audit - biztonsági kockázat elemzést, párkapcsolati nyomozást, hűtlenségi tesztet, kintlévőség (tartozás) kezelést, családon belüli erőszak vizsgálatát és megoldásait,, személyvédelmi-kísérési feladatokat. - Amennyiben ingatlanában jogszerűtlenül tartozkodók nem költöznek ki, vegye fel velem a kapcsolatot, hisz VAN Megoldás a problémára! - Megoldást biztosítok(tunk) szülők számára, hogy amíg fiatal, tinédzser lányuk, fiuk szórakozik, koncertre, fesztiválra megy, mi elkísérjük akár operatív, akár demonstratív jellegel és megóvjuk a jelenkor káros hatásaitól, illetve a szülő információt kap gyermeke társaságában megjelenő "barátokról". - Megbízható, szakmailag és emberileg makulátlan Ügyvédi háttérrel rendelkezem. - Hivatalos magánnyomozói igazolvánnyal és hatósági (Rendőrségi) engedéllyel rendelkező cégként végzem a tevékenységem. Az árakról személyesen tudok felvilágosítást adni a megbízás teljes részleteinek ismeretében. Személyes találkozó az irodámban Budapest IV. kerületében, vagy egy előre egyeztetett helyszínen. A hét minden napján 0-24 órában elérhető vagyok. Köszönöm!
Bővebben
Budapest
2 vélemény
4 fotó
Majarik Szabolcs

Testőr, vagyonőr

Takarítás

Takarítàs,Festès,melegburkolàs,vagyónöri feladatok elàtàsa szigetelès. Minden esetben csak helyszíni felmèrès utàn tudunk pontos àrat adni. MAGÀNLAKÀS TAKARITÀST NEM VÀLLALUNK.
Bővebben
Maglód
Jószaki
3 vélemény
24 fotó
Intercoms-Felvonó Betéti Társaság - Váradi János

Testőr, vagyonőr

Biztonságtechnika

Automata kapu

Váradi János vagyok. - kaputelefon szerelő - felvonószerelő - Biztonsági tanácsadó - Biztonsági kamera telepitő, üzemeltető - automata kapu ( szárnyas) telepitő - automata kapu (toló; úszó) telepitő - személykereső ( csak hobbi ként) Szeretem a kihivásokat. Amit elvállalok azt szeretem minél tökéletesebben végrehajtani. A munka elkezdése előtt mindig meghalgatom az ügyfél kivánságát, elképzelését. Igyekszem a lehető legpontosabban összeállitani az elképzelt megbizás anyagait úgy, hogy az 99%-ban tükrözze az ügyfél gondolatait. A megbizás előtt szeretem felmérni a területet, hogy tudjam azt hogy hogyan tudom kivitelezni a megbizást. Természetesen ez a felmérés mindig dijtalan.
Bővebben
Budapest - II. kerület
Minősített jószaki
22 vélemény
23 fotó
Farkas József

Testőr, vagyonőr

Lomtalanítás

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Gyors kivitelezés kedvező áron !
Bővebben
Üllő
8 vélemény
1 fotó
Molnárné Stander Judit

Testőr, vagyonőr

Magánnyomozó

Ingatlanközvetítő

Siófok
Németh András

Testőr, vagyonőr

Magánnyomozó

Magánnyomozás, 24 Órás biztonsági szolgálat cégeknek és magánszemélyeknek!
Bővebben
Balaton
2 vélemény
Végh József

Testőr, vagyonőr

Kertész

Bútorszerelő

Jó napot kívánok. Budapest és e megyében vállalok fű nyiràst, sövény vágást, csatorna tisztítást
Bővebben
Budapest
1 vélemény
Mutasd az összes Budapesti testőr, vagyonőrt

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!