Olajcsek Ferenc

Kerékpár szervíz

Robogó, motor szervíz

Robogók és motorok szervizelése, szállítása, tisztítása, roncs motorok felvásárlása a fő profilunk. Precíz, jó kommunikációs képességel rendelkező csapat vagyunk. Mentés, szàllìtàs, ùj motor vàsàrlàsa esetén is tudunk segìteni. Gumi csere, defektjavìtás.Hìvjon bizalommal.
Bővebben
Budapest - XXI. kerület
43 megbízás
20 vélemény
32 fotó
Szabó Ádám E.V.

Kerékpár szervíz

Kertész

Fakitermelő

Mindig precíz és gyors munkát végzünk.
Bővebben
Budapest
2 megbízás
Jávorik Péter

Kerékpár szervíz

Bútorszerelő

Kertész

Ház körüli problémák megoldásában segítek. Legyen az fűnyírás vagy fűkaszálás. Elakadtál a bútor összerakásában? Bútorszerelést, képfelfúrást, mosógép beüzemelést vállalok. Kerékpár szerelésben is jó vagyok. Nem fog a fék, kerrega váltó? Kérdezz felelek. :)
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
25 megbízás
12 vélemény
22 fotó
Szakács Richárd

Kerékpár szervíz

Őrbottyán
Bódi Ferenc
Bódi Ferenc [Más vállal munkát helyette]

Kerékpár szervíz

15 éves szakmai tapasztalattal vállalom kerékpárok teljes körű javítását, alkatrészek beszerzését, cseréjét. Szolgáltatásaimat igénybe vehetik Budapest 3.kerületében, illetve lehetőség van a főváros és annak vonzáskörzetében mobilszerviz (háztól-házig) igénylésére is. Várom hívását!
Bővebben
Budapest - III. kerület
Varga Tamás
Varga Tamás [Más vállal munkát helyette]

Kerékpár szervíz

Vízszerelő

Szakács

Üdvözlöm. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, szak irányunk, Víz és cső hálózat szereléssel foglalkozunk. Felújítástól az újjá építésig. Bizalommal forduljon felénk, ha bármi kérdése van felénk! Varga Tamás
Bővebben
Budapest - VII. kerület
Vozár Martin
Vozár Martin [Más vállal munkát helyette]

Kerékpár szervíz

Ezermester

Matektanár

Kedves Látogató! Köszönöm, hogy felkeltettem érdeklődését! A fent említett szakterületeken precíz, szakszerű munkavégzést kínálok önnek. Célom, bizalmas kapcsolatot teremteni leendő partnereimmel és munkámmal megkönnyíteni az életüket. Ha a fent említett szakterületek bármelyikében tudok önnek segíteni, kérem forduljon hozzám bizalommal! Vozár Martin - Egyéni Vállalkozó
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Vágó Pál [mackóka, palkó, paja]
Vágó Pál [mackóka, palkó, paja] [Más vállal munkát helyette]

Kerékpár szervíz

Villanyszerelő

Autószerelő

Szinte bármit megjavítok a tetőtől a pincéig, így nem kell újat vásárolni helyette. Számítógépjavítás, telepítés, bicaj, autó, motor? Nem gond! Rendbehozom.
Bővebben
Budapest
Mutasd az összes Budapesti kerékpár szerelőt