Gödi jósok

Ajánlatkérés díjmentesen - Jós, Göd

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából jóslás!

Fogadok munkát
Vadászi József
Üdvözlöm József vagyok! Jóslás , ingázás auratisztitas rontás- átkok levétele szerelmi kötés- oldás,negatív erők tisztítása házak irodák, létesítményeknél és pozitív energiák feltöltése a siker érdekében! Mesterem Bujka Antal spritiszta volt aki beavatott a szellemvilág rejtelmeibe! Telefonon keresztül is vállalok jóslást küldjön sms-t időpontért! Hívjon keressen bizalommal. Szép napot...
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
5 fotó
Fogadok munkát
Lelked látás

Jós

Jósnő

Hiszem, hogyha a segítségedre tudok lenni, elvezetnek hozzám fentről, így ha érzed a hívást, írd meg kérlek miben tudok segíteni és beszéljünk.✨
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Minősített jószaki
48 megbízás
25 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Ayana Spirituality
ONLINE, ORSZÁGOSAN elérhető! Éves jóslás - teljes 2024-es előrejelzés hónapos lebontásban és életterületek szerint. Szerelmi jóslás, pár elemzés, átfogó jövőkép, válaszút elemzés, sorselemzés, anyagi helyzet feltárása, éves előrejelzés, életterületek szerinti jóslás. Cigánykártyával,Tarot kártyával és ingával dolgozom. Energetikai kezelések: -személyek megtisztítása negatív energiától, entitásoktól - tértisztítás ártalmas entitásoktól (szellemek, negatív erők, káros energiák) Spirituális tanácsadás a szellemvilág segítőinek meghívásával. Előre utalással, átlagosan 3 munkanapos vállalási idővel dolgozunk. Sürgősségi felár minden szolgáltatás esetében a feltüntetett árak +50%-a. Bejelentkezni kizárólag üzenetben lehetséges. Telefonos jóslás 24 órán belüli lemondása esetén a díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
Farkas Gyongyi

Jós

Jósnő

Szeretettel üdvözlöm Önt, Maya jósnő vagyok és nagyon örülök, hogy itt lehetek, Önnek. Azért vagyok itt, mert hiszek abban, hogy mindegyikünknek van valami értékes hozzáadni a világhoz. Az én küldetésem az, hogy segítsek másoknak megtalálni az útjukat az életben és elérni a boldogságot. Hiszem, hogy pozitív energiámmal és jószándékommal hozzájárulhatok mások boldogulásához. Ha bármiben segítségre van szüksége, itt vagyok, hogy támogassam Önt. Én már több, mint 5 éve foglalkozom kártyajóslással, a csillagok szerint én egy segítő szándékú, jólelkű, pozitív energiájú nő vagyok, akinek a feladata az emberek segítése." Régóta foglalkozom a baráti körömben párkapcsolati- és munkahelyi problémákkal kapcsolatos tanácsadással és iránymutatással. A sok pozitív visszajelzés után döntöttem el, hogy szélesebb körrel is megosztom  megosztanám tudásomat. szeretnék minél több embernek segíteni, hogy rátaláljon a helyes útra, mely a boldogsághoz vezet. 
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Kiss Beáta

Jós

Jósnő

Jóslással,mágiával kapcsolatban keressenek bizalommal! Fekete és Fehér Mágiával egyaránt dolgozom! Pl.-ul:Rontáslevétel,Szerelmikötés,Ex visszaszerzése,Szexuálmágia,Rontás-Átok visszaküldése....stb! Az egész ország területén vállalok munkát!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Vogronics Géza
Üdvözlöm! Ha jóslásra vagy spirituális tanácsadásra van szüksége keressen bizalommal, közösen megoldást találunk az életében kialakult helyzetekre, gátakra.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Fogadok munkát
Bihari Márk

Jós

Magánnyomozó

Egyéb

Precíz, közvetlen ambiciózus szakember aki segít az élet több területén is ember társain közös megegyezés alapján!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás
2 fotó
Bencze Martin

Jós

Jósnő

Kiszállok Göd teljes területén
Lóránt László
LÓRI JÓSLÁS SZALON! Jóslás tenyérből kártyából, szerelmi ès párkapcsolat helyreállítàsa. Telefonos Internetes video chat Jóslás is. Sorselemzés sorsfordítás , múlt lezàrása jövő ! RONTÁSLEVÉTEL SZERELMI kötés. Horoszkop Aszcendens Deszcendens kiszàmitasa.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Kása József

Jós

Egyéb

Zenész

Üdv! Kása József vagyok 40 évig az élelmiszer kereskedelemben dolgoztam, áruház igazgatóként, régiós kereskedelmi-marketing igazgatóként ügyvezető ker igazgatóként.. Főleg nagy áruházak tartoztak hozzám hazai láncoknál. Mellette énekeltem énekelek, és tarot jóslással is foglalkozom, hiszen óriási tapasztalatom van az emberek tekintetében. Sajnos közben nyugdíjba mentem, jelenleg is énekelek jósolok, önhibámon kívül megszűnt az a kereskedelmi cég ahol dolgoztam az elmúlt években már nyugdíjasként. Rendszeresen sportolok, fellépésekre járok, de még így is sok a szabad időm amit szeretnék szakmai célok,vagy emberek érdekében segítségükre felhasználni.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Bakos Adrián

Jós

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Épületbontás

Kiszállok Göd teljes területén
Szilbereky Sulyok Nikolett
Black Snake Heart Mágus-Boszorkány-Javasasszony-Völva. Mágiák készítése. (Átok-rontás, szerelem, pénz, szerencse, bőség, egészség). Gyertyák, füstölők, szelencék árusítás. Facebook, Instagram, Tiktok, YouTube Számlaképes E.V vagyok
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
9 fotó
Farnady István ODIN

Jós

Rendezvényszervező

Felszolgáló, pultos

Jó Napot Tisztelettel Tisztelt Hölgyem. Uram! Életvidám mókás őszinte jó lelkű kelekotya amolyan MR BEAN. Rend tisztaság párti. Nincs káros szenvedélyem. Mindig mosolygó vagyok. Örök opti-PISTA. Rendszeresen járok szakácsversenyekre. Számos díjat nyertem már. De csak hobby szinten szeretek főzni. Kertipartykon baráti össze jöveteleken. Valamiért mindig ÉN kapom eme kedves feladatot. Nem is tudom miért? Szeretem az extrém sportokat. Golf tenisz vitorlázás szinkron úszást. Az USA focit. Csináltam is . Szeretném még kiprobálni a hőlégballonozást. Még nem volt benne részem. Mindent kiprobáltam amit lehetséges. Kivétel az ejtőernyözést. Kedves Leendő Tisztelt Megrendelő! Köszönöm bizalmát,, megtisztel vele. Célom a profi tiszta korrekt munka az ön részére. Azért,, hogy legközelebb is engem válaszon. Tisztelettel. Istvan ODIN Farnady
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
6 fotó
White Angel

Jós

Jósnő

Kedves leendő ügyfeleim. Tarot, és cigánykártya jóslással, valamint mágiával foglalkozom. Ha szükséged van segítségre keress meg, és találunk megoldást a problémára. Áldás🙏
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Jakab László

Jós

Bútorasztalos

Épületbontás

Kiszállok Göd teljes területén
Bagdi Attila

Jós

Jósnő

Tarot kártyaolvasók vagyunk! Én és a feleségem,évek óta együtt dolgozunk! (A nejem boszorkány)Csatornázzuk az Univerzum üzeneteit a hozzánk érkezőknek! Nagy segítséget nyújt abban az esetben,ha nem látunk tisztán egy szituációban,illetve ha bármilyen elakadás van az életünkben!A kártyák világosan megmutatják nekünk a közeljövő alakulásait,intelmeket,figyelmeztetéseket,útbaigazítást közölnek az égiek! A feleségem 14 éve alkalmazza a mágiát! Az égiek útmutatásával és a mágiával együttesen segítünk az embereknek abban,hogy az életüket megváltoztassák! Azzal a nővel/férfival legyenek akiket szeretnek,vagy ha még nincs kiszemelt,akkor bevonzzuk a lelkitársát,ikerlángját! Helyre hozzuk az ellaposodott kapcsolatokat,vissza szerezzük azt a személyt aki elhagyta!! Segítünk elérni az anyagi biztonságot,jövedelmezőbbé tenni a vállalkozását,megszerezni azt a bizonyos állást/pozíciót! Sikerre vinni jogi ügyeket,ingatlanokkal kapcsolatos procedúrákat! Javítunk az egészségi állapotán,megvizsgálva a probléma gyökerét! Minden betegség egy tünet! A lélek így jelez nekünk! A termékenység is az egészségmágia fokozható@ Ha már rég nem jön össze a baba,akkor segítünk!Forduljon hozzánk bizalommal! 🌌Szakterületeink: 🔮🌠SPIRITUIS TANÁCSKÉRÉS/JÓSLÁS🌠 💝🔗SZERELMIKÖTÉS/OLDÁS💔 🧿⚠️ÁTOK/RONTÁSLEVÉTEL❗😈 🍀♾PÉNZ/BŐSÉGMÁGIA💰💷 🔞👫SZEXUÁLMÁGIA💑🔞 🤒🤧EGÉSZSÉG MÁGIA🤰🤱 👻💀TÉRTISZTÍTÁS👻💀
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
Lucius Aquius
Sámán vagyok. Foglalkozom: Tarot-tal, Cigánykártyával, Csakrával, Manifesztációval, Meditációval, Kristályokkal. Online tudtok megkeresni. Facebook: Lucius Aquilus, Insagram: Lucius Aquilus.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Horváth András

Jós

Jósnő

Kiszállok Göd teljes területén
Jakab István

Jós

Tolmács, fordító

Felszolgáló, pultos

Kiszállok Göd teljes területén
Athena Sitora

Jós

Jósnő

Asztrológus

Üdvözöllek, gyermekkorom óta foglalkozom jóslással és szerelmi mágiákkal kötésekkel. Amennyiben szerelmi, kapcsolati ügyben van szükséged segítségre keress bizalommal, több felé megoldást ismerek, közösen megtalaljuk a neked legkedvezőbbet.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Révi Erik

Angoltanár

Masszázs

Révi Erik vagyok, okleveles masszőr, angol nyelvtanár és mentálhigiénés szakember. A gyönyörű Achenkirch és a mozgalmas München után most ismét itthon, Budapesten dolgozom. Német nyelvterületen egy szálloda wellness részlegét vezettem, ahol különféle masszázs- és energetikai szolgáltatásokat kínáltam a vendégeknek. Most a VII. kerületi, budapesti otthonomban kialakított masszázshelyiségemben személyesen várom mindazokat, akik egy igazán erőteljes vagy éppen pihentető, relaxáló masszázsra, Jade Roll Gua Sha fiatalító arckezelésre, vagy Access Bars kezelésre vágynak. Eredeti szakmám angol nyelvtanár, így ott is leginkább a coaching szemléletű, előre vivő oktatást nyújtom, amely nemcsak a nyelvtudásodat fejleszti, hanem az életedet is előremozdítja. Bizonyos szolgáltatások online is elérhetőek. A számlázás a május végi, június elejére tervezett vállalkozásom újraindítása után lesz lehetséges. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 fotó
Röss Kevin

Jós

Angoltanár

Szia, Kevin vagyok, 20 éves, és imádok világot járni! Eljutottam már olyan elképesztő helyekre, mint Kuba és Szingapúr, ahol sok élménnyel gazdagodtam. Jelenleg az ELTE-n tanulok, és emellett nyelvtanárként is dolgozom. Forduljatok hozzám bizalommal. Szívesen felkeszítelek akár nyelvvizsgára akár egy nagyobb külföldi utazásra.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Belovay Béláné

Jós

Kockázatelemző

Mediátor

Több mint 10-éve foglalkozom Ezotériával. Kártyajóslással. Mágiával. CSAK Fehér Mágiát végzek! Pécsen élek, és dolgozom, mint Sorselemző-Mesterjós. Sok embernek segítek nap mint nap a jövőt illetően, és hogy megtalálják a helyes utat az életükben. Főbb tevékenységeim: Sorselemzés, Személyes Év elemzés, Párkapcsolati elemzés, Születési Dátumból ,Cigánykártya Jóslás, Tarot – Inga Jóslás, jós, sorselemzés, átoklevétel, rontáslevétel, tisztító mágiák, pénz, bevonzó mágia Szerelmi Kötés-Oldás Életviteli, és Lelki tanácsadás Mágiák Blokkok Oldása, Bevonzó Mágiák Átok-Rontás Vizsgálat, Törés, Levétel, Védelem Szerelmi Kötés és Oldás a Megfelelő kapcsolathoz RUNA Pénz-Siker-Szerelmi Mágia Jósdám Pécsen az Átrium Üzletház földszintjén található a Búza Téren. Bejelentkezni, vagy Telefonon: Kártyáim – 5 féle Cigány Kártya, és Frábátó MesterMágus Tarot Kártya, melyet Szepes Mária Áldott meg, a mindennapok problémáira adják meg a választ! + 5 másik Tarot kártya melyeket Felszentelt Mestertől kaptam. Fordulj hozzám bizalommal Judit Sorselemző-Mesterjós Pécs Keress a Facebook-on is.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
4 fotó
Gönczi Viktória e.v.
Kedves látogatóm!Távban dolgozom online, amiben tudok neked segíteni: Tarotkártya elemzés, jóslás, energetikai tisztítások: átok rontáslevétel, szerelmi kötés oldása, szerelmi problémák oldása. Keress bizalommal szeretettel várlak! Számlaképes szolgáltató vagyok. Több platformon szerepelek angyalokkal dolgozom.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
8 fotó
Hegedűs Ákos

Jós

Asztrológus

Üdvözöllek! Hegedűs Ákos vagyok, és 15 éves korom óta szenvedéllyel foglalkozom az asztrológiával és a spirituálizmussal. Az évek során mélyebb tudásra és tapasztalatra tettem szert, lehetővé téve számomra, hogy mély bepillantást nyújtsak az emberek életébe, elősegítsem az önismeretüket, és segítsem a pozitív átalakulást. Az asztrológia iránti szenvedélyem Indiában történt egy találkozás által gyulladt lángra. Ott volt a lehetőségem egy rendkívüli guru tanításait elsajátítani, aki elvezetett az asztrológia és a spirituálizmus mélységeinek felfedezéséhez. Tanulmányaim során mély kapcsolatot alakítottam ki a Csillagok és az Univerzum között, felfedezve a rejtett összefüggéseket az emberi lélek és a kozmikus erők között. Utam során számos elégedett ügyféllel találkoztam, akik különleges utazásokra indultak az emberi lélek titkaiba. Az hálás visszajelzések és az életükben bekövetkező pozitív változások tanúsítása minden nap arra ösztönöz, hogy odaadó támogatást és iránymutatást nyújtsak azoknak, akiknek szükségük van rá. Az jóslatokon túl szilárdan hiszem, hogy az asztrológia mély elemzésekig terjed, segítve az embereket abban, hogy megértsék egyedi személyiségüket, különböző élethelyzeteiket, és a múlt és a jelen eseményeinek hatásait. Módszereim beleszőve a spirituálizmusba, lehetővé teszik, hogy tudatos döntéseket hozz, és aktívan alakítsd sorsodat. Az egyik jelentős különbség az Életkor Elemzésben rejlik, ami a Védikus Horoszkóp egyedi jellemzője, és felfedi az aktiválódó horoszkóp szegmenseket meghatározott időszakok alatt, fokozva hatásukat. Precíz napi előrejelzésekkel készülünk a közelgő kihívásokra és lehetőségekre. Hasonlóan a meteorológiai előrejelzéshez, a Védikus Horoszkóp elemzi a bolygók mozgását és energiáit, megrajzolva az életed útját. Magammal hozom a lámpásomat, hogy megvilágítsam az utadat az élet látszólag homályos erdejében, és elvezesselek az önismeret és az élet misztériumainak csodáihoz.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Szuhi sandor

Jós

Gyógytornász

Kockázatelemző

Lelkesz és egeseg ügyi szemei edzo
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
asd as222
Kiszállok Göd teljes területén
Vörös robert

Jós

Gázkészülék javítás

Magánnyomozó

Meg bizhato kulturált csapatomal töb szakemberek böl álo csaparomal munkát válalunk
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Horváth Mihályné

Jós

Kertész

Bejárónő, házvezetőnő

Horváth Mihályné vagyok 49 éves takarítással foglalkoznom általában orvosi rendelőben és részmunkaidőben keresek plussz munkát hasonló munkakörben 12 órától du 3ig.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
Valéria masszázs

Jós

Nyirokmasszázs

Jósnő

Szeretettel várom kedves leendő hölgy vendégeimet. A következő masszázs választható. Talpcsakra masszázs, Indiai ayurvédikus fej és arc masszázs, kézreflexzóna masszázs, immunerősítő masszázs, Kineziotape ragasztásés kezelés,köpölyözés, Hawaii lomi lomi arc és dekoltázs masszázs, herbalancs gyógynövény masszázs, svéd hátmasszás. Jóslás ,önbizalom fejlesztés ,trauma feldolgozás stb.Test és lélek harmónia.
Bővebben
Kiszállok Göd teljes területén
1 megbízás

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Gödi jósok összesen 28 értékelést kaptak, 4.84 csillagos átlaggal.