Jó szakember vagy? Kevés a megbízásod? REGISZTRÁLJ ingyen 3 perc alatt!
 
Gali Renáta
 
azaz 5 csillag
550 vélemény alapján

Minősített jószaki   Tanácsadó  


 

Sminkes

Budapest - XIII. kerület

Jelentem

Gali Renáta
sminkes 25 megbízás


Alkalmi, menyasszonyi smink készítését vállalom professzionális anyagokkal. Így biztos lehetsz abban, hogy sminked nem csak hozzád illő, de tartós is lesz. Az esetleges bőrhibák, akár májfolt, tűzfolt, vitiligo álcázása sem jelent problémát.
Ha fotózásra, rendezvényekre van szükséged profi sminkre, szintén jó helyen jársz.

A néhány órás személyre szabott sminktanácsadás során pedig arckarakteredhez és egyéniségedhez is egyaránt illő sminkek elkészítését tanítom meg, hogy minden nap önbizalommal telve léphess utcára.

Gyermeked szülinapi zsúrját dobnád fel arcfestéssel? Kizárólag kiváló minőségű antiallergén festékeket használok, így lemosás után is vidám marad az este.:)
Kérj ajánlatot!Egy perc és nem kerül semmibe
 

Referenciák

Sminkes
 
 
 
 
 
 
 

Vélemények


Nikolett Sike 
     
2014-06-26 19:23:43
Szebb sminket nem is képzelhettem magamnak a Nagy Napomra :-) Külön köszönet a remek hangulatért, amiben a készülődés telt és a csodás örömanya sminkekért is! Mindenkit csodaszéppé varázsoltál!
 
Szűcs Brigitta Hermina 
     
2014-06-24 13:33:45
Nagyon kedves és profin dolgozik,mindenkinek ajánlani tudom!
 
Zsuzsanna Zámbó 
     
2014-01-15 13:54:27
Életem nagy napjára készültem és budapesti lányként Kaposváron volt az esküvőm. Hála, az internet segítségének és a sok ajánlásnak köszönhetően, rátaláltam Renire. Tökéletes választás volt, a sminkem és a frizurám hozzám illő lett és még másnap is olyan volt, mintha akkor készült volna. Reniből árad a szakma szeretete és a profizmus, ezáltal nekem óriási nyugalmat biztosított. Az esküvőre készülve még egy sminktanácsadáson is részt vettem nála, ami azóta is segíti az életemet. Örülök, hogy megismerhettem, mert igazi egyéniség, aki kihozza az emberből a legszebb arcát. Csak ajánlani tudom!!!!!
 
Mészáros-Zékány Zsuzsanna 
     
2013-10-14 20:24:45
Minden menyasszonynak egy Reni kell! :) Hihetetlen profizmusa és kedvessége feledhetetlenné teszi mind a próbasmink, mind a nagy nap készülődésének hangulatát. :) Mindent köszönök és további sikereket kívánok!! :)
 
Doman-Beregszaszi Judit 
     
2013-10-06 10:25:49
Csak csatlakozni tudok azokhoz, akik Renit ajanljak. Es hogy miert O a tokeletes valasztas? Tudja, hogy ez a nap Rolad szol. Mielott meghuzza az elso ecsetvonast, megprobalja megismerni a stilusodat es rengeteget kerdez a ruhadrol, a helyszinrol, a szinekrol, a hajadrol stb. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy Te latssz a smink mogott es ne valaki, aki soha nem voltal. Turelmes, nem folenyeskedik, soha nem erezteti azt, hogy O tudja, mi a munkaja, Te pedig csak ulj, ugyis jo lesz. Elmagyarazza a teljes folyamatot elore, mit, hogyan es miert fog csinalni, milyen eredmenyt varhatsz es mi lesz a kovetkezo lepes, ha esetleg nem tetszik, igy az aggodos menyasszonyok is tudjak, hogy megbizhatnak benne, es minden rendben lesz. Van stiluserzeke, tudja, mi all jol Neked, minosegi anyagokkal dolgozik, sok idot szan Rad es minden igenyedet figyelembe vesz. Nekem elkeszitette a tokeletes sminket, gyonyorunek es magabiztosnak ereztem magam, ujra Ot valasztanam.
 
Perák Judit 
     
2013-10-05 10:29:41
Életem nagy napján sminkelt Reni. Annyit tudok róla írni, hogy egy főnyeremény!! :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, precíz, pontos és tényleg látja, hogy mi áll jól. Az esküvőn nem kenődött el a smink, a műszempilláim még 1 hétig tartottak. Maximálisan megvoltam vele elégedve, most is őt választanám. Köszönöm Reni és örülök, hogy megismertelek!!! :)
 
Hammer Mónika 
     
2013-10-02 17:53:50
Életem nagy napjának egyik legjobb döntése volt a Reni tudását segítségül kérnem'! Kihozta belőlem a legjobbat, azzal hogy az lehettem aki vagyok, a gyönyörű alkotásának köszönhetően! Szebb lettem mint amit valaha álmodhattam, és ez által sikerült gondtalanúl bevégeznem a küldetésem! Mint ember egy jó lelkű, kreatív, okos leányzó, meleg szívvel ajánlom mindenkinek!! Így tovább, puszillak Reni :)
 
Szentivanyi Eva 
     
2013-08-28 22:13:05
Renivel a menyasszonyi próbasminkem alkalmával találkoztunk először. Egy rövid beszélgetést követően tökéletes sminket készített nekem, olyat, amilyet megálmodtam az esküvőmre. Lenyűgözött Reni profizmusa, szakértelme és kedvessége. Az esküvő napján rajtam kívül a koszorús lányokat és több vendéget is sminkelt, mindenkit gyönyörűvé varázsolt. Szívből ajánlom Renit mindenkinek, aki az egyéniségéhez illő, színvonalas sminket szeretne. Munkájához további sok sikert kívánok, köszönünk mindent! :)
 
Karnis-Böjti Alexandra 
     
2013-08-22 16:35:37
Mindenkinek ajánlom!Kedves,megbízható és profi.Köszönöm neked Reni
 
Nóra Kissné 
     
2013-08-13 11:10:59
Reni egy főnyeremény! Pontos, rugalmas, precíz, barátságos. Már első alkalommal megtalálta az egyéniségemhez illő sminket, így a Nagy Napon is önmagam tudtam maradni, abszolút természetes lett a végeredmény. Édesanyám, nővérem és a férjem (!) is maximálisan meg volt vele és a munkájával elégedve és mindezt itt, nálunk, kihagyva a fölösleges rohanást, utazást, mindenki egy kupacon szépült! :) Reni, hálásak vagyunk Neked!!!!!
Renit ez az egy -az ő szájából elhangzott - mondat jellemzi a legjobban, valahogy így mondta: "Én addig egy menyasszonyt sem engedek el, amíg nem látom a szemében a csillogást. Mert a szem nem hazudik."
 
Frezik Evelin 
     
2013-08-12 19:34:13
Kedves, barátságos, hamar megtaláltuk a közös hangot. :) A menyasszonyi sminkem/hajam tökéletes lett! Mindent köszönök!!
 
Vildanger Viktória 
     
2013-07-25 20:40:04
Reni nem csak széppé varázsolt életem nagy napjára, de élménnyé tette a készülődés izgalmát is. Továbbá profizmusával, könnyedén oldotta meg egy vendég által okozott kését is. Precíz, megbízható és barátságos! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a munkádat!
Én köszönöm, hogy engem választottál :)
 
 
     
2013-06-26 23:15:04
Nagyon jó szakember,gyönyörűek a munkái.Precíz,pontos,megbízható és nagyon kreatív!!!
 
Timi Fehér 
     
2013-06-12 16:41:19
A hétvégén az esküvőmre Reni készítette a sminkem, nagyon jó hangulatú délelőtött töltöttünk együtt, a munkája pedig hibátlan :) Köszönöm, hogy még szebbé tetted a napom :)
 
József Egyed 
     
2013-05-23 22:32:06
Renivel már többször dolgoztunk együtt fotózásokon. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokszor fogunk együtt dolgozni. Nyugodt szívvel ajánlom mindenikek, aki igazán profi sminket szeretne!
 
Szőke Richárd 
     
2013-04-17 15:35:50
Reni az a fajta ember, aki nem éri be a tökéletesnél kevesebbel. Minőségi eszközökkel dolgozik, kreatív, egyedi és mindenből igyekszik kihozni a maximumot. Igazi profi. Örülök, hogy volt szerencsém vele dolgozni.
 
Hetesi Diána 
     
2013-04-16 14:59:34
Csak annyit írok: kreatív, kedves ééés profi! :)
 
Déber Gábor 
     
2013-03-19 21:24:31
Renivel rengetegszer dolgoztam már együtt fotózásokon. Munkájára igényes, rendkívüli ízléssel és kreativitással megáldott szakember Ha tehetem csak vele dolgozom!
 
Pinter Anett 
     
2012-09-08 14:24:18
Reni egy olyan sminkes, aki már többször is bizonyította profizmusát! Köszönet minden gyönyörű, igényes és tökéletes munkájáért, amit nekem készített! Mindenkinek ajánlani tudom Őt!
 
fridazsu.blogspot.co Varga Bekő Zoltánné Zsuzsi 
     
2012-08-29 20:45:30
Nagyon szeretem a munkáit látni, szerintem varázslatos, amit csinál.Ő is azt teheti, amit a legjobban szeret. Ez az, ami igazán tartást ad.
 
Kovacs Geza 
     
2012-08-22 16:47:47
Januárban dolgoztunk együtt a Kezdőpont Fotóstúdióban. Reni csodásan dolgozott, halkan jó kedvűen.Pedig későbe nyúlt a fotózás, fárasztó munka volt a modelleket kamera-képessé varázsolni. Mindenre odafigyelt és bármit kértünk tőle azt megoldotta. Csodás személyiség és munkatárs egyben. Szívesen dolgozom vele máskor is! Köszi Reni!
 
Bodonyi Orsi 
     
2012-08-21 17:30:22
Sokkal többet ad,pusztán "csak" egy gyönyörű smiknél, a vele töltött egy óra abszolút feltöltődés volt nekem mint nőnek, nem csak kivűlről, de belülről is megragyogtatott:)
 
Vidák Adrienn Anett 
     
2012-08-07 11:29:17
A tehetségének, személyiségének, s kitartó gyakorlásának köszönhetően elérte, hogy a szakmájában profinak számítson. Magabiztosan végzi munkáját, véleményét minden esetben őszintén elmondja. "Az élet akkor szép, ha olyasmiért dolgozunk, amiért érdemes." Munkájával örömet okoz másnak, s ő képes vele együtt örülni. Számára akkor befejezett egy munka ha a vendége arcán látja az elégedettséget. Személy szerint köszönök mindent neki, s csak ajánlani tudom Másoknak is a munkáját.....!!!!
 
Kristóf Barbara 
     
2012-08-01 20:59:29
Az egyik büszkeségünk, kevés az ilyen eltökélt és szorgalmas ember, aki nem várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, hanem igen is időt és pénzt nem sajnálva gyakorol és megy a munka után, nem fél "összekoszolni" magát. És ez az attitűd nagyon is meglátszik a kész munkáin, amik szépek és kidolgozottak, igazán tehetséges lány. Az meg, hogy milyen jó hangulatban lehet vele profi módon együtt dolgozni, nem is kérdéses. Szeretünk Reni!
 
Andre Zita 
     
2012-08-01 19:50:38
Csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz. Gyonyoruen dolgozik, nem sablon sminket csinal hanem a stilusodonak es egyenisegednek megfelelo sminket. Minosegi termekekkel dolgozik, nekem problemas a borom, de nagyon szepen mindent el tudott rejteni a smink ala es masnap sem pattogott ki az arcom a termekektol. A szemembol a legtobbet hozta ki. mindenki csak dicserte a sminkem a nagy napon. Maximalista es nagyon jo szeme van a stilus meglatasahoz. Csak ajanlani tudom. Koszonom megegyszer Reni es tovabbi sikereket es minden jot kivanunk!!!
 
Nagymarosy Gabriella 
     
2012-08-01 11:05:39
Hosszan tudnám én is jellemezni Reni nagyszerű és kifogástalan munkáját. Talán én azt is megemlíteném, hogy sok sminkessel szemben ő nem csak a festésre váró arcot/vásznat látja a modellekben, hanem az embert is. Sok sminkes keze alatt voltam már és tapasztalatból mondhatom, hogy a szakmai hozzáértés mellett ez is rengeteget számít, mert csak így lehet kihozni a maximumot a közös, illetve a sminkes munkájából. Természetesen én is sok-sok köszönettel tartozom Reninek, mert sokat tanultam tőle a közös munkák során.
 
Boda Piroska 
     
2012-08-01 10:54:25
Amiben Renáta leginkább különbözik az eddig általam ismert sminkesektől, hogy maximálisan odafigyel a higiéniára. Nála mindenki biztos lehet benne, hogy a bőrére csak tiszta, minőségi és még nem lejárt szavatosságú termékek kerülnek. Így biztos lehetsz benne, hogy a bőröd akkor is szép marad ha lekerül Reni mesés sminkje. Erre sajnos a legtöbb szaki nem figyel oda, a vendégek pedig sajnos erről általában megfeledkeznek.
 
Kékesi Zoltán 
     
2012-08-01 10:48:41
Amatőr filmforgatáson volt szerencsém megismerni a sminkes szakma türkjeit. Szokták mondani az első benyomás a döntő hát csak alátámasztani tudom. Reni munkáiban profizmus és elegancia jegyei mind meglelhetőek.
 
Tallián Eszter 
     
2012-07-26 16:30:37
Nem sokszor sminkelt eddig -sajnos-,de amikor igen,nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek,aki profi sminkest keres;).Remélem lesz még Hozzá szerencsém!:)
Ja,és a bal felső sarokban látható kép,azóta is az egyik kedvencem:)
 
Kovács Regina 
     
2012-07-25 11:53:22
Reni egy igazi egyéniség, ami a munkájában is megmutatkozik! A vendégeiből mindig a maximumot tudja kihozni. Igazi élénk színeket használ, és a vendégnek mindig eltalálja a legjobban hozzá illő sminket. A családomat, és engem is sminkelt már, mindenkinek nagyon tetszett. Ha egyszer menyasszony leszek, tuti, hogy Ő fogja készíteni a sminkemet! :) Megkértem, hogy egy-két alap dologra tanítson meg, és a legjobb sminkes oktató, akit valaha láttam! Szívből gratulálok Neked Reni, és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogunk hallani Rólad! :)
 
Fanni Bánréti 
     
2012-07-25 11:50:21
Kitartása,hozzáállása,precízsége,tehetsége irigylésre méltó.Megbízható,mindig a legjobbat hozza ki az emberből.Szeretek a kezei között lenni,mert tudom,hogy rábízhatom magam,és gyönyörű leszek,és sokkal jobban fogom érezni magam a bőrömben a munkájától:)Sokat is tanultam tőle,köszi Reni;)
 
Holczinger Tímea 
     
2012-07-25 10:45:27
A legtehetségesebb sminkes, akit ismerek Hihetetlen dolgokat képes varázsolni ügyes kezei segítségével. Ügyességének még a képzelete sem szabhat határ, mert amit a megrendelő elképzel, azt ő meg is valósítja! Legyen szó esküvői, horror vagy egyedi kérésre készített abszurd sminkről, ő minden tökéletesen és hibátlanul véghezvisz! A vizsgafilmemben ő sminkelte a 20 éves főszereplőmet 70 évesre, és egyszerűen bámulatos volt. Az eredményekről pedig a fényképek is tanúskodnak! Csak így tovább!Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! :-)
 
Schäffer Szilvia 
     
2012-07-23 17:46:52
Renivel sokszor dolgoztam már,mondhatnám összeszokott csapat vagyunk :-)) Általában kreatív sminkeket alkotunk együtt, ami 6-8 órás "művelet" a fotózással együtt. A végeredményt bárki megnézheti a honlapján, magáért beszélnek... Én inkább arról írnék, milyen dolgozni vele. A fotózásra felkészülten érkezik, ami azt jelenti, hogy ha kell, otthon saját magán kipróbálja a kiválasztott támát, átküldi fotón és addig kísérletezik, amíg az nem lesz tökéletes. Előre megbeszélt időpontról még soha nem késett el. A munka - ami valóban kőkemény munka- nálunk inkább jó buli: vidáman, tele energiával pörgünk. Írhatnék még litániát, de lassan egy fizetett hirdetésnek tűnik a dolog :-)) Szó sincs róla!! Bátran ajánlom mindazoknak, akik egy MEGBÍZHATÓ és KIVÁLÓ sminkesre vágynak!
 
Jeki Gabriella 
     
2012-07-23 15:15:03
Szeretem az egyéniségét és hogy nem adta fel az álmait.. hosszú évek teltek el, és valami egészen mást kezdett el tevékenykedni, de aztán mert váltani és követni a szívét. Ó, és persze csodásak a sminkek, remélem hamarosan valami film készítőinek névsorán látom viszont a nevét. :-D
 
Bernhardt Enikő 
     
2012-07-23 11:39:07
Esküvőre készültem. Pár hónappal a nagy nap előtt az interneten nézegettem Reni képeit és attól kezdve tudtam, hogy nekem ő kell!Már a próbasmink alkalmával eltalálta az egyéniségemhez passzoló sminket, amit próbált az esküvő stílusához, színvilágához igazítani. Elérkezett az esküvő napja és ő házhoz jött, nem kis terhet leszedve ezzel a vállamról. A nap folyamán a sminkem állta a sok-sok puszit, könnyet, izzadságot és még reggel 7-kor is tartott. Hála Reninek, tényleg gyönyörűnek és magabiztosnak érezhettem magam. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az igényes, minőségi munkát és aki úgy szeretne megszépülni, hogy közben önmaga marad és nem csupán egy arc a vakolat mögött.
 
Radák Renáta 
     
2012-07-22 19:38:11
Nagyon meg vagyok elégedve, mindenkinek ajánlani tudom! Fantasztikus, mit ki tud hozni az emberből!
 
Koplárovics Olivér 
     
2012-07-22 17:46:32
A legjobb sminkes akit ismerek!!!A munkái önmagukért beszélnek,egyszerüen gyönyörüek!!!Én mindig öt fogom megkérni,h készítsen nekem sminket!!!!Fantasztikus!!!!
 
Debreceni Andrea 
     
2012-07-22 15:50:08
Volt szerencsém többször együtt dolgozni Renivel. Kreatív, pontos, precíz, megbízható. Bátran ajánlom mindenkinek! Személyre szabott, alkalomhoz és egyéniséghez illő, tartós sminket készít mindenkinek.
 
Szamosi Andrea Krisztina 
     
2012-07-20 14:35:14
Reni a legjobb valasztas, ha tartos,egyedi,stilusodhoz leginkabb passzolo sminre vagysz! Profizmusaval,tehetsegevel lenyugozott. A smink amit kaptam tole tokeletesen passzolt az egyenisegemhez es az alkalmi ruhaimhoz is. Gyonyorunek es magabiztosnak ereztem magam azon a forro nyari napon es fuledt ejszakan. A sminkem tokeletesen kialta a megprobaltatasokat. A muszempillaim 10 nap utan tavolitottam el, de meg biztosan birta volna tovabb is. Koszonom Reni, nemsoka jelentkezem a jovore esedekes menyasszonyi sminkem apropojabol fakadoan :)
 
Fischli Zita 
     
2011-11-19 19:12:42
A legjobb a szakmában akit ismerek!!! Gyönyörűek a munkái, szívesen vagyok a modellje!!! Egyszerűen elképesztő mit tud művelni!!! Nem lehet rá szavakat találni!! Csak így tovább!!! :))))
 
Katalin Katalin 
     
2011-10-26 20:08:03
Nagyon profin dolgozik,csak ajállni tudom minden kedves szépülni vágyónak!!!
 
Zólyomi Vikii 
     
2011-10-26 16:09:34
Sziasztok!Én úgy gondolom,hogy ha megnézzük a Reni fotóit,már azok is önmagukért beszélnek....viszont azon szerencsések közé tartozom aki kapott is abból a varázslatból,amellyel elérte,hogy igazán szépnek érezhettem magam.Ha megszeretnéd tudni,hogy ez milyen......akkor csak hívnod kell és varázsolni fog!!!
 
Zabb Zsófia Dóra 
     
2011-10-25 16:05:19
A világon ilyen jó sminkest még nem láttam!!A színek amiket használ,és spontán amik jönnek minták,lenyűgöző!!!!mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy menjen el hozzá,és bízza mindenki magát a Renire!!(Én is ezt tettem)...;) :)
 
Halász-Zadravecz Edit 
     
2011-10-24 23:16:46
Reni a legprofibb smines Magyar Országon. Nekem megcsinálta a probasminkem, igazából mondanom sem kellett mit szeretnék, teljessen megtalálta a hozzám illő sminket , persze nem csak egyet csinált. Egyedi sminket varázsolt nekem, melyel életem legszebb napját koronázta meg. A sminekm nem kenödött el,nem kopott le a müszempillám és a swarovzki kövek is álltaák a strapát, a sok ölelést könnyet, puszit,izzadást, a testdiszem is még mindig rajtam van. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki igényes, és szereti a minőséget. De ami a leg fontosabb, életemben először éreztem magam gyönyörünek. Köszönöm Reni!!!!!!!!!!
 
Zsuzsanna Váradi 
     
2011-10-24 19:57:41
A legkreatívabb ember, akit ismerek! Mindenkiben megtalálja az egyéniséget és a természetes szépséget. A profi sminkes kellékek pedig csak segítőtársai gyönyörű végeredményeinek! Az indák, kristályok pedig védjegyei :) Ajánlom munkáját mindenkinek!!!
 
Erzsébet Timárné Frank 
     
2011-10-24 19:36:52
Precíz,pontos,és a tökéletességre törekszik!Csodás érzéke van ahhoz,hogy a legjobb sminket találja meg,és a legtöbbet hozza ki az emberből!Az esküvőm napján nem akartam elhinni,hogy tényleg én nézek vissza magamra a tükörből.A problémás bőrömből makulátlan arcot csinált!Örök hálám Reni:) Csak így tovább!!!
 
Kovács Tímea 
     
2011-10-24 18:35:38
Reni szereti azt, amit csinál, és ez a munkáin maximálisan meglátszik. Nemcsak mondja, hogy szép vagy, hanem azzá is varázsol és annak is lát. Hiteles szakember, akinek a nevéről még hallani fognak szakmai körökben....puszi Neked Reni, és köszönjük az eddigi munkádat.koviék
 
Hegedűs Zita Anett 
     
2011-10-24 15:31:48
A legjobb akivel eddig találkoztam! :-***
 
Csaki Anita 
     
2011-10-24 15:28:06
Legjobb sminkes, akivel valaha dolgoztam! Maximálisan elégedett voltam a munkájával! :-)
 
Kása Tünde 
     
2011-10-24 15:07:14
szerintem a legjobb szaki akit ismerek, nem csak gyönyörű a munkája, hanem vissza adta az önbizalmam, ami nem mindegy!!! Hálám neked Reni!!!!
 

 

Értékeled a munkám?

Hány csillagot adnál?
 
 
Értékelés küldése folyamatban...