Bátonyterenyei zenészek

Ajánlatkérés díjmentesen - Zenész, Bátonyterenye

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából zenészt!

Fogadok munkát
Kónya László
OKÉÉ Zenekar Borsod-Abaúj-Zemplén megyei zenekar vagyunk, országosan vállaljuk esküvők, bálok, céges és egyéb rendezvények élőzene szolgáltatását. A zenekar 1999-ben alakult, azóta szolgáltatunk élőzenés fellépéseket. Több, mint 10 éve működünk a jelenlegi trió formációban. Ez idő alatt számos esemény hangulatát alapoztuk meg. Zenei irányzatunk főleg a magyar retro és sláger zene többféle stílusban. Nálunk minden megtalálható a szórakoztató, pörgős, mulatós, latinos, rockos, retró tánczenétől az ismert slágereken át a lassabb és klasszikus dallamokig. Fő célunk igényes 100%-ban élőzenés szolgáltatás biztosítása a vendégek színvonalas szórakoztatása érdekében. - Esküvőkön vállalunk kikérést és lakodalmas menet kísérést is (szaxofon, harmonika, dob). - Hangtechnikát, fénytechnikát és igény esetén ceremónia hangosítást is biztosítunk. - Zenei repertoárunkban több, mint 400 zenei darab szerepel, melyet igény esetén megküldünk. - Fontos számunkra az igényesség, ezért zenekarunk teljes mértékben élőzenés szolgáltatást biztosít.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
2 megbízás
7 fotó
Fogadok munkát
KA-SZA duó
Lakodalmak, osztálytalálkozók, családi- ,céges- és egyéb rendezvények színvonalas zeneszolgáltatása
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Türk Attila
“Türk Music Production” Türk Attila - Dj “Fu-Sher” vagyok, zenészként valamint Party Dj-ként tevékenykedem mar 1991 óta. Élőzene és Esküvői / Retro Dj egy személyben, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni milyen zene legyen a rendezvényen. Igény esetén a “Türk Music Production” prezentálásában a “TMP” Party zenekarral is állunk a mulatni vágyó közönség rendelkezésére, többféle zenekari felállásban. Vállalok vendéglátóhelyeken alkalmi fellépést, lakodalmak, bálok, születésnapi partik, céges és egyéb rendezvények színvonalas zeneszolgáltatását. Profi hang és fénytechnikával, füstgéppel.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
1 megbízás
15 fotó
Fogadok munkát
Kucsora Zoltán
Élőzene szolgáltatás! Üdvözletem! Kucsora Zoltán tánczenész vagyok Szolnokról. Lakodalmak, bálok, családi, baráti rendezvények, házibulik egyszemélyes, alkoholmentes élőzene szolgáltatását vállalom 25 éves zenei, vendéglátói tapasztalattal, profi hangszerrel és technikával. Mindenféle stílusú zenét játszom, de főként a retró magyar pop-rock, könnyűzene, tánczenék, bulislágerek, lakodalmas-mulatós stílusok a fő profiljaim, de az újabb mai zenék sem jelentenek problémát. Mindig a felkérőm és a vendégek zenei igényeihez igazodom. Időkorlát nélküli zenéléssel vállalom a rendezvényeket a megbeszélt árért, vagyis ameddig tart a buli és van vendég én zenélek. A jó hangulatot, bulit garantálom minden korosztály számára! Igény esetén személyesen, élőben is meg lehet hallgatni az otthon berendezett stúdiómban, vagy kérésre tudok küldeni videó részletet rendezvényről, ahol én zenélek. Mindent teljesen élőben játszom, énekelek, nincs midi, gépi zene. Ha rövid bemutatkozásom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal! Tisztelettel: Kucsora Zoltán, tánczenész
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
3 megbízás
2 vélemény
4 fotó
Fogadok munkát
Mészáros György
Üdvözlöm! Amennyiben egy igazán lendületes, vidám és fiatalos zenészt vagy zenekart keres, a legjobb helyen jár! Mészáros György tánczenész vagyok! Több éves zenei múlttal a következő fellépéseket vállaljuk: esküvők, házibulik, utcabálok, bálok, születésnapok, szalagavatók, megnyitók, partik, házassági évfordulók, céges rendezvények, családi-baráti összejövetelek, keresztelők, stb. Zenészre van szüksége? Válassza a Retrocsellit és a hangulat garantáltan felejthetetlen lesz!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
1 megbízás
6 fotó
Fogadok munkát
Illésné Rákos Krisztina  - Illés Band
FALUNAP - RENDEZVÉNY, CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELEK, ESKÜVŐ- LAKODALOM és SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. FALUNAPOK- RENDEZVÉNYEK: Mulatós és Retro slágerek- akár fellépőként, vagy a teljes BÁL Zeneszolgáltatása hang és fénytechnikával! LAKODALMAS AJÁNDÉKUNK: Ajándékba adjuk: a szertartás hangosítást, a hang és fénytechnikát, és NINCS időkorlát, addig játszunk míg kéritek! CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL: Mulatós és Retro slágerek, hogy az ünnep felüthetetlen legyen.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
8 megbízás
28 fotó
Ladányi Zsolt Zenész
Gondoltál már arra, hogy feldobod a legény-leány búcsúdat élőzenével? Esetleg megleped barátodat születésnapi bulival? Vagy nem találsz jó zenészt a lagzidba? A legjobb megoldást itt találod!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Jószaki
2 megbízás
6 vélemény
3 fotó
Molnár János [Jani]

Zenész

Tánctanár

Magántanár

Biológia-Fizika, tánc-és drámapedagógia szakos tanár vagyok. Ha bármiben tudok segíteni, keress bátran! A Konfetti zenekarban zenélek, és vállalunk rendezvényeken, összejöveteleken zeneszolgáltatást. Lagzikon vőfélykedést vállalok!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Tanácsadó
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
Miklós Várnai
Ha fontos a minőségi és kiváló hangulatot garantáló szórakoztató zene, akkor Ön jó helyen jár. Hosszú évek külföldi és belföldi tapasztalatával vállaljuk bálok, szalagavatók, céges rendezvények, és esküvők színvonalas zenei szolgáltatását. Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a műsorunkban, ahol minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Számunkra a zene a legszebb hivatás amire nem kevesebbet, mint az életünket szántuk rá. Family Duó
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Ferenc Szabó
Pályafutásunk gyermekkorunktól indult és az évek folyamán több zenekar munkájában vettünk részt együtt, és külön-külön is. 1993-ban megalapítottuk háromtagú zenekarunkat, majd 1998-ban zenésztársunk kivált a csapatból, és így ketten folytattuk tovább, mint NOSZTALGIA DUÓ. 1999-ben sikeres vizsgát tettünk tánczenész szakból. (OSZK) Megalakulásunk óta az ország több pontján, számos sikeres rendezvényen, bálon és esküvön szolgáltattunk minöségi zenét, amely fergeteges hangulatot biztosított a rendezvényeken résztvevök számára. Ügyfeleink, vendéglátóink elégedettségét bizonyítja, hogy több rendezvényen visszatérö zenekar vagyunk. Alkalmazkodunk a vendégek és a házigazda elvárásainak. Repertoárunkban megtalálhatóak a 60-as évek fülbemászó dallamaitól, a lakodalmas, mulatós zenén át napjaink zenéi is, melyeket rendszeresen frissítünk. A zeneszámainkat természetesen ÉLŐ elöadásban szolgáltatjuk a kedves vendégeknek. REMÉLJÜK, HOGY FELKELTETTÜK ÉREKLÖDÉSÉT! SZERETETTEL VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
2 megbízás
Kiss Gyula

Zenész

Mindenkinek Jó napot kívánok. Kiss Róbert és Zenekara fellépéseket, vállal Borsod-megyében, és az ország minden pontjában,céges rendezvények,Lakodalmak, Bálok,Születésnapi bulik stb.. Ha felkeltettük érdeklődését keressen bátran!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
1 megbízás
2 fotó
Tóth Roland
50Éves Dobos vagyok ! Mulatós Party Zenekarban,Szeretnénk dobolni Győr környékén
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
1 megbízás
Szabó Gábor
2014 óta tevékenykedem esküvői DJ-ként, ez idő alatt számos sikeres rendezvényt tudhatok magam mögött. Legyen a tiéd a következő! Azt gondolom, hogy egy szolgáltató kiválasztása során a legfontosabb tulajdonságok a precizitás, a megbízhatóság és a minőség, melyek közül én mindre nagy hangsúlyt fektetek. Amennyiben az érdeklődő elégedett a kiszabott árajánlattal, személyes találkozónkon minden részletet megbeszélünk a rendezvénnyel kapcsolatosan, amiket egy műsorszerződésben rögzítünk. Mindig a megbeszélt időpontra érkezem, dinamikusan alkalmazkodom az est különféle programjaihoz. Minőségi hang- és fénytechnikával rendelkezem, és ami talán a legfontosabb, hogy érvényes jogosítással érkezem a helyszínre, így a rendezvényt semmi sem szakíthatja majd félbe. A zenei repertoár szinte kimeríthetetlen, lehetnek kéréseid akár a '70-es és '80-as évekig visszamenőleg, de kérheted az igazi mai slágereket vagy clubhimnuszokat egyaránt. Akármilyen esemény szóba jöhet, legyen az esküvő, ballagás, születésnap vagy névnap, Mikulás, Karácsony, Szilveszter, céges buli vagy akármilyen magánrendezvény, semmivel sem tudsz meglepetést okozni.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
1 megbízás
Nagy Gábor [gabó]

Zenész

Titkárnő, asszisztens

Férfi titkár, Gépelés, Gépíró
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Black and Blue Quartet
Mozarttól a tangókon át Bruno Mars-ig! Esküvőkön, ünnepségeken, céges rendezvényeken való zenei közreműködést vállalunk. Válogass színes, változatos repertoárunkból, vagy oszd meg velünk bátran egyedi, akár hajmeresztő ötletedet, és megpróbáljuk megvalósítani. :) Keep in mind: mi vonósnégyes, azaz 4 fős banda vagyunk :)
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
19 fotó
Galamb József
Üdvözlöm saját formációm, azaz a Gray-Dove Zenekar nevében! Szolgáltatásaimmal kapcsolatosan minden információ megtalálható a weboldalamon! - Zenekari formációk, létszám, hangszeres infók, hangtechnikai infók, és ezzel kapcsolatos igenyeink, elvárásaink - Repertoár, dalokról információk, stylusirányzat - Elfoglaltság, a naptárban feltüntetett dátumok foglalt időpontok, de nem jelenti azt hogy aznapra nem tudunk más kisebb megrendelést teljesíteni időkorláttal! - Amit nem találsz meg a weboldalon, arra szivesen válaszolunk! Mielőtt érdeklődne, kérem nézze meg a weboldalunkon feltüntetett információkat, szolgáltatásunkkal kapcsolatosa (fentebb soroltakat) Figyelem! Az üzenetekre nem tudok válaszolni, kérem írjon a weboldalon található email címre! Köszönöm!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
3 fotó
József Erdős

Zenész

Redőny javítás

Rendezvényszervező

Sziasztok! Erdős József vagyok a Pincehangstúdió tulajdonosa. A hangstúdió 2007 - ben indult. Jó magam is hangszeres zenész vagyok, és közel 30 éve foglalkozom zenével. A stúdió minden zenei irányzatban készít hangfelvételeket. Minden zenei elképzelés megvalósítható, a demó felvételtől a kész CD-ig. Továbbá vállalom szabadtéri rendezvények hangosítását. ( igény esetén szabadtéri színpadot, fedést fénytechnikát tudok biztosítani)
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
2 megbízás
Kedu József - TranziT zenekar
TranziT rendezvényzenekar! Esküvők, utcabálok, szórakozóhelyi és szabadtéri koncertek. Ismert slágerekkel és saját számokkal. Korlátlan műsoridővel, nagy repertoárral. A zenekar az olcsó kategóriába tartozik, ami azt jelenti hogy a "sok kicsi sokra megy" elvet követi, tehát azok is megengedhetik maguknak, akik nem tudnak sokat fizetni nagy zenekaroknak.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Vidám Duó Zenekar
Több éves zenei multal rendelkezünk. Az ország területén bárhova vállalunk fellépést kitünő hangulatot biztositva. Profi technikával reális áron dolgozunk keressen bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
1 megbízás
Szokolai Zoltán - Pezsgő Duó-Trió

Zenész

Hangtechnika

Rendezvényszervező

A melódikus - dallamos háttér zenét, tánc -, operett -, hazai és külföldi sláger zenét, magyar nótákat - csárdásokat, mulatósokat, rock & roll, latin, pop zenét... a hajnali kifulladásig szolgáltatom SZINTETIZÁTORRAL, HARMONIKÁVAL, ÉNEKKEL. A formáció igény szerint bővülhet szaxofonos - harmonikás - énekes nővel, gitáros - szaxofonos - énekessel, dobossal... A nagy és változatos repertoárt csúcs minőségi hang és fény technikával szolgáltatom. Szokolai Zoltán hivatásos zenész (zeneiskolai harmonika tanár)
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Máté Lajos
Több, mint 30 éve életem a zene, és több, mint 20 éve élek ezzel a hivatással. Szeretem megzenésíteni az emberek hétköznapjait, akár egy kávézó teraszán, akár egy hajón vagy életük egyik boldog napján. Örömmel és szívből zenélek, a hangulatra nevem igazi garancia.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
1 megbízás
Fáczán Dávid

Zenész

Kertész

Épületbontás

Hívj bizalommal mert itt sok minden van gyorsan és egyszerűen!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Csiki Antal
Profi zongorista, énekes sokéves zenei tapasztalattal.Külföldön eltöltött sikeres szerződések után .Vállal esküvőket, rendezvényeket egyedül vagy akár zenekarral énekesnővel is kiegészülve.pop tánczene hangulatos zenék vannak a repertoárunkban
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Csikai Dávid

Zenész

Hangtechnika

Kedves Látogató! Zenészként elhivatott rajongója vagyok a jó hangzásnak. Minden ebbe torkollik, ugyanis a zene az tér, így ha a tér jól rendezett az zene képes kiteljesedni. A térben jól elhelyezett zenei alapkövek a hangzás maga. Én abban tudok neked segíteni, hogy otthonodban megteremts azt a teret amiben a zene kiteljesedhet. * Vállalom meglévő hangrendszer beállítását, felújítását. * Hangrendszer beépítését. * Visszhangtalanítást. * Tanácsadást hangrendszerrel kapcsolatban. * SmartTV analóg hangrendszerrel összekötését.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Attila Tóth
Zeneszolgáltatást vállalok esküvőkön, egyéb rendezvényeken. Bármely rendezvényen szívesen vállalok zeneszolgáltatást, legyen az esküvő, eljegyzés, bál, falunap, egyéb családi, és céges rendezvény. Ha igényes, színvonalas, jó hangulatú zeneszolgáltatásra van szüksége, az ország bármely területéről várom felkérését. OSZK működési engedéllyel rendelkezem, számlaképes vagyok.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Lázár Zsolt Zenész
Ha szeretne egy hangulatos estét, akkor nem kell tovább keresgélnie: Lakodalmak, bálok, magán- vagy céges rendezvények igényes zenei szolgáltatása, az ország egész területén. Természetesen a távolság nem akadály. Regisztrált és számlaképes zenészt talált személyemben, 20-év zenei tapasztalattal. u Lázár Zsolt.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Székely Zoltán
Szakmai vegzetségem villanyszerelő és elektró műszerész! Iskolai végzetségem van zeneiskolából 2 hangszeren játszom dob és szintetizátor éneklek is több sikeres rendezvényen zeneltem Bálok Lagzik Falunapok Stb ! Ha felkeltettem érdeklődését keressen bátran!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
5 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Botos László

Zenész

Betonozás

Hegesztés

Üdvözlöm! Egy megbízható, felelősségteljes, igazi szakemberekből álló csapat vagyunk. Fő tevékenységünk az autó karosszéria javítás, fémipar:kapuk,kerítések,(kovácsoltvas) előtetők,garázsok és egyéb szerkezetek kivitelezèse. Mind ezek mellett foglalkozunk egyéb építőipari munkákkal is, mint pl:falazás, vakolás, betonozás,vízvezetèk szerelès, fürdőszobák felújítása, újak készítése,bontás sitt elszállítása, és egyéb építőipari munkálatok. Keressen bizalommal. Korrekt ár! Pontos munkavègzès.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Viki & Attila Party Music
Dalaink mind a mai kornak megfelelő modernabb hanszerelésben szólalnak meg. Örökzöldek, tánczenék, disco, latin, rock, rock & roll, mulatós, hazai és nemzetközi slágerek. Amennyiben egy igazán fergeteges partira vágysz, akkor fordulj hozzánk bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Banya László
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Party Music Duó
Országosan vállaljuk esküvők,céges rendezvények,családi összejövetelek és szabadtéri rendezvények zenei lebonyolítását magas színvonalon!Ha minőségi zenét és jó hangulatot akar,akkor ne keressen tovább!Megtalálta az igazit és a megfelelőt!Részletekért és bővebb felvilágosításért írjon bizalommal
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Kormos-Mayer Bálint

Zenész

Tolmács, fordító

Spanyol-magyar és angol-magyar műszaki szakfordító, lektor, tolmács és nyelvi boszorkánymester vagyok 6 éves tapasztalattal. Szakterületeim a videójátékos, műszaki, audiovizuális, informatikai, üzleti és művészeti szövegek fordítása. Sikeresen dolgoztam szakfordítóként, feliratozóként, lektorként és tolmácsként több nyelven is. Kiváló ügyfélkommunikáció, hatékony csapatmunka és projekt alapú gondolkodás jellemez.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Medvés Anett

Zenész

Varrónő

Kertész

Precíz megbízható pontos munkájára igényes
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Stier Olivér
A Breakpoint nevű modern metál zenekar keres magának fellépési lehetőségeket, fesztiválokon, művelődési házakban,vagy bárhol máshol országszerte, kérésre tudunk küldeni stúdióban felvett saját számokat, koncertről készült képeket. A részletekkel kapcsolatban keresse bátran Stier Olivért.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Káté Norbert

Zenész

Ács

Épületbontás

🏠Tisztelt meglévő, és új megrendelőink❗️ Vállaljuk❗️06205787372 📲 Új tetők építése, régi tetők felújítása.✅️ Garanciával vállalunk❗️ 📌🏠Tetőfedés❗ 📌🏚Tetőjavítás❗ 📌Palatető Javítás❗️ 📌Lapostető Szigetelés❗️ 📌Tetőszigetelés+Homlokzat❗ 📌Ereszcsatorna❗ 📌Kèmèny Javítàs+Èpítès 📌Kúpcserèp Kikenèse❗️ 📌Bàdogozàs❗️ 📌Festés❗️ 📌Gipszkartonozás❗️ 📌Hőszigetelés(Dryvit)❗️ Ereszek készítése és szerelése különböző anyagokból(Alumínium,bilka,Horgany,Réz, Garázsok-Teraszok-melléképületek. ✅PROFI TETŐFEDÉS, ✅️PROFI MUNKA, ✅️ ❗️❗️NYÀRI AKCIÓVAL❗️❗️ Válasszon minket és nem csak háza, hanem az épület környékén található kiegészítő építmények is igényesen kivitelezettek és esztétikusak lesznek annak érdekében, hogy Ön otthona minden szegletében jól érezze magát❗️ Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy folyamatosan biztosítsuk a minőségi szolgáltatásaink jövőjét. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a tetőfedésben, tetőjavításban, szigetelésben, valamint különböző bádogos munkákban. ❗️KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÉG MOST❗ ❗️❗️NYÀRI AKCIO❗️❗️ ➡️📲06205787372 Szerződés írás,📝🖨🤝 igény esetén Számlával❗️ ANYAG BESZERZÉST BIZTOSÍTUNK ❗ Köszönöm, hogy megnézte a hirdetésünket❗️
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
54 fotó
KoVa Music Factory

Zenész

Hangtechnika

Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Kondi Balázs

Zenész

Melegburkoló, parkettázás

Masszázs

Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
20 fotó
Kis Róbert

Zenész

Vízszerelő

Fűtésszerelés

Víz gáz szennyvíz és fűtés szerelő vagyok. Lassan 10 éve dolgozom a szakmában. Egyéni vállalkozó lettem kb 1 hónapja, ezért számla képes vagyok. Gyorsan és precízen dolgozom. És rugalmas vagyok.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Silent Retro Band esküvői zenekar
Esküvői zenekar vagyunk igény szerint 2 vagy 4 fővel is igényelhetsz minket. Esküvőre zenekarunk kérésre a vőfélyi vagy a ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítja zenekaron belül. Ha szükséged lenne az esküvői ceremónia hangosítására azt is kérheted tőlünk. Változatos repertoárral több évtizedes tapasztalattal állunk rendelkezésetekre. A fergeteges bulit, a minőségi munkát és a korrekt hozzáállást garantáljuk.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Horváth János Matyi
Zene szolgáltatás! Minden alkalomra!!!
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Botos Tibor

Zenész

Fodrász, mesterfodrász

Személyszállítás

Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Monkey Business Band Rendezvényzenekar
Zenekarunk esküvőkön, céges rendezvényeket játszik minőségi zenét pop, funk, rnb, rock, latin stílusban. A zenekar 5fős, tagjai mind profi zenészek. Konferálni magyarul túl angolul, franciául, spanyolul és németül tudunk. Referencia videóink: https://www.youtube.com/watch?v=OS5SCD0vBTE https://www.youtube.com/watch?v=So0mgn8PUaI&t=66s Üdvözlettel, a Monkey Business Band
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Deák Rebecca

Zenész

Sminktetoválás

Sminkes

Kreatív, energikus megoldàsok híve vagyok, szeretnék minden alkotásommal komfortosabb és szebb életet teremteni.
Bővebben
Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Nagy Ráhel

Zenész

Szövegíró, újságíró

Magántanár

Kiszállok Bátonyterenye teljes területén
Nagy Nati

Zenész

Takarítás

Kiszállok Bátonyterenye teljes területén