Uszodatechnika

Uszodatechnikusok

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb uszodatechnikust!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Barsi Imre

Uszodatechnika

Típusfüggetlen Jakuzzi és medence szerviz Több mint 18 éves tapasztalattal országosan és az unió területén ,hétvégén is A HÉT Minden Napján! - Jakuzzi és medence szervizelése, (függetlenül a típusától) az egész ország és az unió területén (több típushoz is kiemelt alkatrész háttérrel) évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal!
Bővebben
Budapest - III. kerület
5 fotó
Bak Attila

Uszodatechnika

Fakitermelő

Kertész

Üdvözlöm! Jó pár éve csinálom a kertész szakmát. Minden ami kert, fenntartási és építési munkák. Plusz fakivágást is. Medence karbantartást is.
Bővebben
Budakeszi
3 vélemény
Márta Péter

Uszodatechnika

Magán és közületi medencék építésével foglakozunk ezen kívül szökőkút, vízesés fal, gőzkabinok,jakuzzi,merülő medencék építésében is tudunk segíteni.Szóval minden ami wellness.:)
Bővebben
Budapest
1 vélemény
GL Gasztrotechnikai kft.

Uszodatechnika

Radiátorszerelés

Épületgépészet

Kedves ajánlatkérő! Cégünk 1994 óta működik. A kezdeti konyhagép szervizelése az idők folyamán kibővült konyha és légtechnikai tervezéssel, szereléssel. Megszervezésre került az uszodagépészeti, vízszerelő divíziónk is. Vállaljuk ipari és iroda épületek légtechnikájának kiépítését. Uszodák vízgépészeti szerelését. Családi házak gépészeti munkáinak teljes körű elvégzését.
Bővebben
Budapest
Hans Kraaijeveld

Uszodatechnika

Kecskemét
Keksz Máté

Uszodatechnika

Üdvözlöm! Cégem épített medence teljeskörű kivitelezésével foglalkozik! ( fóliázás , gépészet , szerkezet teljes megépítése) Ásástól-csobbanásig !
Bővebben
Debrecen
29 fotó
Pool Szaki

Uszodatechnika

Cégünk vállalja magán medencék: megépítését,felújítását,javítását,üzemeltetését,karbantartását,tisztítását,téliesítését,tavasziasítását. Értékesítünk: kész medencéket felfújható peremestől a fémpalástos medencéig,medencefedéseket,takarásokat.
Bővebben
Budakeszi
6 fotó
Sinka Jenö

Uszodatechnika

Öntözéstechnika

Térkövezés

Kert és medence építéssel foglalkozunk!
Bővebben
Budapest - VII. kerület
Mutasd az összes Budapesti uszodatechnikust

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

medence építés
medence szigetelés
jakuzzi szervíz
jakuzzi építés
medence szervíz

Néhány medence építés ár a rendszerünkből

0 Ft
㎡ ár
Balog Richárd
Budapest - XIII. kerület
Tisztelt Megrendelők! Garanciával es Számlakápesen! Minden általam hirdetett Szakmáról,vagyis Burkolás Kőműves es Szobafestés Bizonyítvánnyal rendelkezem és több évtizedes tapasztalattal! Hideg-meleg burkolast Szobafestèst, Kőműves munkát es kisebb bontásokat is vállalok! 22 éve dolgozom a szakmában, ebből 10 évet Németországban dolgoztam. Reális áron, precíz, gyors munkával.Keressen Bizalommal. Budapesten kívül a kiszállási díj 10.000 Ft, ez az összeg levonásra kerül az elvégzendő munka árából amennyiben létrejön a megállapodás. Cégek megkeresését is szívesen fogadom.
0 Ft
㎡ ár
KROMLECH Kft. - Novák András
Budapest - XIV. kerület
Üdvözlöm! Fiatal, megbízható, szakmailag elismert, több éves szakmai tapasztalat, korrekt, kedvező árak, minőségi munkavégzés. Főbb tevékenységi köreim a teljes körű lakásfelújítás, családi, iker és sor házak építése akar generál vállalással is, középületek építése és felújítása, kőműves, burkoló és festő munka elvégzése és az ezekhez kapcsolódó munkák ( pl. gipszkarton szerelés, nyílászáró beépítés) illetve szezonálisan a kert és park építés. Egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni az építőipar világában technikusi végzettségem megszerzése után de mára a folyamatosan bővülő és vissza térő elégedett megrendelőinknek köszönhetően Kft. formájában dolgozunk számlaképesen ! 10 fő feletti csapatommal alvállalkozóként is vállalunk munkát, illetve a nagyobb és összetettebb felkéréseknek is eleget tudunk tenni. Számtalan referenciával rendelkezünk Budapest és vonzás körzetében, a Balaton parton és a Jászságban is. Kérjen ingyenes ajánlatot, helyszíni felmérést! Köszönöm hogy megtekintette profilomat! Üdv.: Novák András Kereső szavaim: festő, festés, tisztasági festés,glettelés, tapétázás, mázolás, burkolás,burkoló, hidegburkoló, hidegburkolás, kőműves, falazás, betonozás, vakolás, dryvit, térkövezés, viacolor, felújítás, családi ház, lakás.
0 Ft
㎡ ár
Nagy Norbert
Budapest - XIV. kerület
Üdvözlöm! Tisztelt Megrendelők! Vállalok Garanciával!! Teljes körű lakásfelújítást Festés ,Mázolás,Gllettelés, Kőműves munkákat Teljes lakásfelújítást! VALAMINT kisebb bontásokat! Laminált parkettázást vállalok!Garanciával!! Számla képesen Hívjanak bizzalommal!
0 Ft
㎡ ár
Bodor Tibor
Dunakeszi
Tisztelt Megrendelő ! Középkorú, 53 éves, rajzról olvasni tudó ,egyéni vállalkozó -35 éves szakmai gyakorlattal - gépekkel, szerszámokkal, saját gépkocsival, B. kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, tisztességes és megbízható kőműves szakmunkás vagyok. Falazás,vakolás,betonozás, nyílászárók beállítása,lépcső készítés betonból és minden más ami a kőműves munkákba bele tartozik. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom ,a szakmámon kívül tökéletesen értek még a gipszkartonozáshoz, dryvitozáshoz, vasszereléshez, viacolorozáshoz, zsaluzáshoz, kerítés építéshez-felújításhoz, külső és belső beton lépcsőket és járdákat is készítek, vállalok épület bontást is. Családi házak építésénél szereztem igen nagy tapasztalatot, képes vagyok egy házat a pincétől a padlásig megépíteni. Pontosan és szakszerűen dolgozom, mindig a legjobb tudásom szerint. Figyelembe veszem a pénztárca-kímélő megoldásokat. Dunakeszin élek feleségemmel, aki Budapesten, egy Gyermekjóléti Központban dolgozik közalkalmazottként és leánygyermekemmel aki kormány tisztviselő és a Budapesti Gazdasági Főiskola 5. féléves hallgatója.
0 Ft
㎡ ár
Kerekes és Márton Bt. - Márton Zoltán
Szigethalom
Üdvözöljük!! :) A nevünk Kerekes Katalin, és Márton Zoltán. Családi vállalkozásként, huszonöt év folyamatos építőiparban eltöltött idő, és ezalatt megszerzett tapasztalataink alapján tökéletesen megtanultuk, így teljes magabiztossággal merjük kijelenteni, hogy az elégedett megbízóinkhoz vezető egyenes út, a szakma iránti szenvedélyünk és elvégzett munkáink minősége, az ügyfeleink igényeivel szembeni rugalmas hozzáállásunk. Személyes küldetésünk egyben, hogy minden kedves megrendelő igényeit folyamatosan szem előtt tartva, ezzel párhuzamosan legjobb tudásunk szerint igyekezzünk önöknek további költséghatékony, kreatív ötletekkel szolgálni minden megbízás terén, hogy megbízó és megbízott egyaránt elégedett mosollyal élvezze az áhított végeredményt! Velünk, a minőségi munkavégzés mellett az összeszokott, profi szakembereinkkel a munkafolyamat is a lehető leggyorsabb ütemben zajlik. Nálunk minden szakember ellenőrzött tudással rendelkezik. Csapatunkat és szakembereinket folyamatosan ellenőrzött, minőségi, gyors és precíz munkavégzés jellemzi! (Budapesten csak a XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII (17,18,19,20,21,22,23) Kerületekben vállalok munkát!) Keressen bennünket bátran, bizalommal! :) További referenciáink: Webhely: vivakovilag.hu Google/ közösségi média: Viva Kővilág 21 Kft Kerekes Katalin & Márton Zoltán
0 Ft
㎡ ár
Gönczi Gábor Sándor
Budapest - XXII. kerület
Üdvözlöm! Gönczi Gábor Sándor vagyok, 4 fős összeszokott kőműves csapatommal vállalunk: -estrich betonozást estrich boyyal - kőműves munkát A-tól Z-ig -hőszigetelést -bontást -betonozást -átalakítási munkákat -nyílászárók cseréjét -térkövezést -kerítés építését -medence építést --vájog házak utólagos alap erősítését,utólagos víz szigetelését -tereprendezést,gépi föld munkákat,alapásást bobcattel és kis árok ásóval -villanyszerelési munkákat,újra húzásokat,csillárok és kültéri világítások felszerelését,kapcsolók és dugajok felszerelését,illetve kamera rendszerek felszerelését is vállaljuk -teljeskörű vízszerelès, csatornakièpítès, fűtèsszerelès, kèszülèk karbantartás,klíma telepítès ès karbantartás,épületgépészeti munkák Több mint 20 év tapasztalattal. Továbbá sírkövek tisztítását, felújítását, múrvázását is vállaljuk. Keressen akár telefonon, akár e-mailben bizalommal. T: e: Áraink tájékoztatás jellegűek!Pontos árajánlatot csak helyszíni felmérés után tudok adni!
0 Ft
㎡ ár
Boda Ferenc
Budapest
Garanciális munkavégzés rövid határidővel - Lakás felújítás/átalakítás,Burkolás,festés,mázolás - Fürdő, wc és konyha felujitása - Fürdőkád csere akár egy nap alatt - Épített zuhany kialakítása elkészitése - Víz elleni szigetelések
0 Ft
㎡ ár
Barabás Kert Bt
Budapest
Több mint 10éves szakmai gyakorlattal,cégünk vállalja parkok,magánkertek,teljeskörű átalakítását,építését,tervezéstől a használatbavételig(földmunka,kerítésépítés,öntözőrendszer,gyepfelület kialakítás,térkőfelület kiépítése,park-kertfenntartás).Állandó létszámú,dinamikus csapat,saját gép és szerszám parkkal.
Mutasd az összes medence építés árat

Uszodatechnika árkategóriák

medence építés
50 Ft / ㎡
jakuzzi szervíz
40 000 Ft / alkalom
jakuzzi építés
2 500 000 Ft / darab

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Tartalomjegyzék

Nincs időd böngészni?

Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!

Tartalomjegyzék

Uszodatechnikus

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!


Uszodatechnikai szakember vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával