VP-RED FOX HUNGARY Kft.

Gumiszervíz

Autószerelő

Futómű beállítás

A Q-Service hàlózat tagjaként a legkorszerűbb vadonatúj műhelyfelszerelésekkel és berendezésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Márkafüggetlen szervizünkben, személy-és kistehergépjàrműveket (3500kg- ig) tudunk fogadni! 5 állásos műhelyünkbe az alábbi új EVERT berendezésekkel várunk: 1 db négy oszlopos 5000kg-os teherbírású csápos emelő 2 db két oszlopos 3500kg-os teherbírású csápos emelő 2 db ollós emelő 2-2 db kerékszerelő és kerékkiegyensúlyozó géppel
Bővebben
Budapest - IX. kerület
7 megbízás
2 vélemény
15 fotó
Fukász Bence

Gumiszervíz

Futómű beállítás

Autószerelő

Üdv! Fukász Bence vagyok Érden vállalok gépjármű javitást. Ügyfélbarát hozzá állással rengeteg elégedett ügyféllel a hátam mögött várom a megkeresését.
Bővebben
Érd
8 megbízás
3 vélemény
Hyper Work Kft

Gumiszervíz

Autószerelő

Autójavítás Személygépjármű és tehergépjármű javítást egyaránt vállalunk, melyet magas színtű szakmai tudással és korszerű technikai felszereltséggel végezzük. Így biztosítjuk szolgáltatásaink színvonalas sokoldalúságát. A hozzánk érkező gépjárműveket korszerű diagnosztikai eszközökkel vizsgáljuk. Barátságos, jól felszerelt szerelőműhelyünkben hangsúlyt fektetünk az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálására. Egyértelmű tájékoztatást adunk az elvégzendő munka mennyiségéről, annak megkezdés előtt, illetve a javítás lehetőségeiről. A gépjárműjavítás előre kalkulált összegétől ügyfeleink tájékoztatása, engedélye nélkül soha nem térünk el. Szolgáltatásaink mellett törekszünk ügyfeleinkkel a jó személyes kapcsolat létesítésére és annak fenntartására.
Bővebben
Budapest - XVII. kerület
1 megbízás
6 fotó
VMG Mobil Gumiszerviz

Gumiszervíz

Autószerelő

Autómentés

A VMGszerviz, mobil gumi és gyorsszerviz szolgáltatások mellett gépjárműjavítással is foglalkozik. Munka előtt részletes árajánlatot készítünk önnek, így nem érheti meglepetés. Ha mobil szerviz szolgáltatásainkat veszi igénybe, figyelemmel kísérheti a munkafolyamatot, vagy otthona kényelméből várhatja a munka végét. Meghibásodott alkatrészeket, megmutatjuk önnek, elmagyarázzuk mi volt a probléma oka. Várjuk jelentkezését!
Bővebben
Vác
2 megbízás
2 vélemény
24 fotó
Naflol Kft.

Gumiszervíz

Autószerelő

Autómentés

Autószerelés márkafüggetlen szervizünkben
Bővebben
Székesfehérvár
2 megbízás
Halász László [Kis Halász], ifj

Gumiszervíz

Autószerelő

Futómű beállítás

Gumiszerviz,Autoszervizt vezetek
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Jószaki
3 megbízás
7 vélemény
Sz Tamá$ [Kic$i Kopa$z xXx]

Gumiszervíz

Autószerelő

A Ficsór autóháznál dolgozok mint autó szerelő, klíma szerelő és mint gumis, ezen kívül szerviz és üzlet vezető vagyok.
Bővebben
Budapest
Jószaki
2 vélemény
Autójavító Bz És Dt Diesel centrum

Gumiszervíz

Futómű beállítás

Karosszéria lakatos

Cégünket 2006 ban alakítottuk meg. Azóta ígyekszünk minden kedves ügyfelünket a legjobb tudásunk szerint ki szolgálni. Szolgáltatásaink úgy gondoljuk Érd és környékén egyedül álló,mivel nálunk mindet egy helyen meg kap az autós legyen szó gyorss szervítről vagy akár karosszéria munkáról. Áraink és nyitva tartásunk messze menőleg Érdi viszonylatban a leg kedvezőbbek! Alapvető filozófiánk: Autónk szakszerű karbantartása alapvetően befolyásolja megbízható működését, élettartamát. Bizonyára Önnek is fontos, hogy autóját tapasztalt szakemberek, tiszta környezetben, minőségi alapanyagokat és alkatrészeket felhasználva javítsák, tartsák karban. Szervizünkben több lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, a legkedvezőbb árfekvésűtől a csúcsminőségűig. Szakembereink telefonon értesítik Önt, ha autója elkészült, illetve ha a javítás során bármilyen változás merülne fel, így kizárt, hogy meglepetés érje. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedetten távozzon autója átvétele után. A cégünk üzletpolitikája: „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye." (Henry Ford) Várjuk minden kedves autós jelentkezését, tegye próbára ön is cégünket! Mi mindent megoldunk . . . . Üdv. BZ-DT Diesel centrum csapat.
Bővebben
Érd
Tanácsadó
Minősített jószaki
117 megbízás
35 vélemény
42 fotó
Mutasd az összes Budapesti gumiszervizest