Nagy Alexandra

Franciatanár

Angoltanár

Spanyoltanár

Szívesen segítek minden nyelveket tanulni vágyónak. Az órák interaktívak és garantált a jó hangulat. Nincs korhatárhoz kötve! Az időpontegyeztetés pedig rugalmas. Az összes készséget gyakoroljuk! Nyelvtan, szövegértés, hallásértés, levélírás és beszéd.
Bővebben
Miskolc
4 megbízás
toth gyongyver [gyongyi]
Parizsban vegeztem a Sorbonne-on 2004 ben. Tanitottam Franciaorszagban, Magyarorszagon. Francia nyelvet illetve francia katonai szaknyelvet is oktatok. Nyelvizsgara is keszitek fel tanulokat.
Bővebben
Budapest - V. kerület
Nagy Dorottya

Franciatanár

Hostess

Babysitter

Egy 18 éves egyetemista lány vagyok, Pécsen születtem és jelenleg Budapesten élek az V. kerületben. A Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment (angol nyelven) szakára járok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, olvasni, főzni és a barátaimmal lenni. Egy nyitott és pozitív személynek tartom magam, szeretek új embereket megismerni és emberek között lenni. Emellett nagyon maximalista vagyok és ambiciózus, mindent a lehető legprecízebb módon szeretek véghez vinni. Nagyon szeretem a nyelvekez, folyékonyan beszélek angolul és franciául.Eddig hostessként és recepciósként dolgoztam, de szívesen kipróbálnám magam másban is.
Bővebben
Budapest - V. kerület
Elzász Francia Tanoda

Franciatanár

Magántanár

Tapasztalt diplomás nyelvtanárok vállalnak felkészítést vizsgára, érettségire, korrepetálást középfokú szintig. Helyszín: Budapest, 11.kerület, a 4-es villamostól pár percre, közel az Allee-hoz.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Kunné Tuza Gabriella

Franciatanár

Némettanár

Angoltanár

Angol, Német, Francia, Indonéz, Maláj, és külföldiek számára Magyar nyelveket tanítok. Ezt a nagy nyelvtudást annak köszönhetem, hogy sok helyen megfordultam a világban, és annak hogy imádok nyelveket tanulni és tanítani. Szerencsére könnyen el tudok sajátítani bármilyen nyelvet. Angol, Német, Francia, nyelvből alapszinttől a felsőfokú szintig vállalok nyelvvizsgára történő felkészítést, korrepetálást, szakmai nyelvvizsgára felkészítést, állásinterjú felkészítést, önéletrajz írást, minden korosztály számára. 15 éve tartok órákat minden korosztály számára. Ha valaki az Indonéz, vagy a Maláj nyelv, vagy kultúra iránt érdeklődik forduljon hozzám bizalommal! Az órákat a lakásomon nyugodt, kulturált körülmények között tartom a II. kerületben, tömegközlekedéssel jól megközelíthető biztonságos környéken (a kocsival érkezőknek ingyenes a parkolás a ház előtt). Házhoz nem megyek, de ha túl messze lenne Önnek akkor ajánlom figyelmébe a Skype-on történő költség- és időtakarékos nyelvtanulási formát amely nagyon népszerű, több diákom is van akiket ezen a módon oktatok. Időbeosztásban rugalmas vagyok reggel 7-től este 21 óráig várom szeretettel a kedves tanulni vágyókat hétköznap és hétvégén is!
Bővebben
Budapest - II. kerület
1 megbízás
Tálas Mátyás

Franciatanár

Angoltanár

lorem ipsum
Bővebben
Budapest - III. kerület
Molnár Gyöngyi

Franciatanár

Házi betegápolás

Angoltanár

Végzettségem szerint pedagógus vagyok, de az évek folyamán házi betegápolást is kitanultam, megtanultam. Hobbim a fotózás, így szívesen vállalok fotó készítést esküvőkön vagy gyermek portré készítést. Kiadványokat is szerkesztek, ha szükséges. Francia és angol nyelvet tanítok, de a matematika és a magyar nyelv korrepetálása sem gond. Mintegy 20 éve magam termelem meg a zöldségeimet, gyümölcsöket a családi kertben és most már elmondhatom, hogy van gyakorlatom az állatgondozás terén is, így szívesen vállalok ilyen területen is munkát. Kertgondozás, ápolás, fűnyírás. Magam is tartok kisállatokat és kertészkedem. BIOTERMESZTŐ és gazdálkodó vagyok a családot magam látom el gyümölccsel, hússal, tojással, zöldséggel. "A ma emberének sok lábon kell állnia és képesnek kell lennie, hogy mindig és minden körülmények közt megállja a helyét..." G.K. Óradíjam, megegyezés szerint.
Bővebben
Pilisvörösvár
1 megbízás
Andrea Turányi

Franciatanár

ELTE BTK francia-történelem szakon végzett francia tanár vagyok. Érettségire államvizsgára felkészítést vállalok.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Mutasd az összes Budapesti franciatanárt