Fényképész, fotós

Fényképészek, fotósok

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb fényképészt, fotóst!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Emese Májer

Fényképész, fotós

Szövegíró, újságíró

Esküvői videós

Filmkészítés, online televíziózás, videó vágás, operatőri munka, újságírás,rendezvényfotózás, WEBOLDAL készítés. Ezek azok a területek ahol otthonosan mozgok. Kreatív fotós és videó készítő vagyok, nem csak megörökítem a pillanatot, hanem élettel is töltöm meg. Légi (drón) felvételeket és mini interjúkat is készítek. Megbízható, gyors és pontos munkavállaló vagyok, aki azért dolgozik, hogy az elégedett vásárlói vigyék a jó hírét.
Bővebben
Budaörs
2 vélemény
24 fotó
Szávics Attila

Fényképész, fotós

Esküvői fotós

Üdvözöllek! Szávics Attila vagyok, esküvői fotós. Tekintsd meg referencia munkáim, és ha tetszik a stílus, amit képviselek, keress bátran! FONTOS! Ajánlatkéréskor kérlek add meg: -a fotózandó esemény dátumát - nagyjából hány óra hosszára szeretnétek fotóst ( egy lagzi átlag 10-12 óra, egy kisebb kézfogó, amit kreatív fotózás követ kb. 3 óra fotózást igényel)
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Jószaki
10 vélemény
37 fotó
Albert Zoltán

Fényképész, fotós

Esküvői fotós

Albert Zoltán vagyok fotós XX. kerületben várom önöket családias műtermemben fotózásra.
Bővebben
Budapest - XX. kerület
4 vélemény
41 fotó
KLP-L. Kft. - Chripkó Lili

Fényképész, fotós

Esküvői fotós

Ingatlanfotózás

Precíz, pontos, megbízható fotós egyedi látásmóddal, széles referencia körrel
Bővebben
Budapest - I. kerület
Váczi Ágnes - LuminArt Photography - DUNACOMM Bt.

Fényképész, fotós

Ha egyedi, minőségi fényképeken szeretnéd viszontlátni magadat és szeretteidet, vagy rendezvényed, akkor jó helyen kopogtatsz! Egy felkészült, talpraesett, ötletekkel és egyedi látásmóddal rendelkező fotós várja a megkereséseket legyen szó családi, kismama, újszülött, gyermekfotózásról vagy bármilyen témájú portréfotókról valamint családi illetve céges rendezvényfotózásról. Várom a megtisztelő megkereséseket!
Bővebben
Budapest - V. kerület
2 vélemény
11 fotó
SABO- Szabó Csaba

Fényképész, fotós

Hivatásos fotográfusként és hivatalos Airbnb fotósként kifejezetten ingatlan- és enteriőr fotók, valamint virtuális séták és ingatlanvideók készítésével foglalkozom. Emellett alkalmanként portré- és üzleti imázs, illetve termék- és rendezvényfotózást is örömmel vállalok. 📸 👉 Képeim a téma meghatározó jellemvonásait, stílusjegyeit kiemelve és kevésbé előnyös adottságait mérsékelve, annak ízléses, látványos és valósághű képét mutatják be. Ügyfeleim elégedettsége mellett fontosnak tartom, hogy a fotózás számomra is élmény legyen, s hogy képeim elérjék a kívánt hatást, hangulatot és életérzést közvetítsenek. 👉 Tudásomat, módszereimet folyamatosan fejlesztem; alkalmanként online és jelenléti kurzusokon, előadásokon és workshopokon veszek részt. S mivel a fotográfia mellett mindig is érdekelt az esztétika, stílus és dizájn – különösen épületek, külső és belső terek kapcsán – ezért Budapest egyik legjobbnak tartott, szakmai körökben is elismert lakberendező képzését is elvégeztem, így e téren is állok rendelkezésedre! 📬 Ha felkeltettem érdeklődésed, szánj néhány percet korábbi munkáim áttekintésére; s ha tetszenek keress bizalommal! Hagyd meg elérhetőséged, s amint lehet felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük elképzeléseidet, céljaidat és elvárásaidat! Ígérem, hogy egyedi és személyre szabott árajánlatomat a lehető legrövidebb időn belül meg fogod kapni! 🤞❤️ Bízom benne, hogy hamarosan alkalmunk lesz megismerni egymást! 👍 🤝 😎 Üdv, Szabó Csaba Telefon: +36 30 5031 641 E-mail: [email protected] Google: https://g.page/r/CZVln3HInMvCEAE Referenciáim: https://sabo.pixieset.com/ Munkaeszközeim: https://kit.co/szabo.csaba
Bővebben
Budapest - I. kerület
40 fotó
Juhász Anna

Fényképész, fotós

Videós, operatőr

Honlapkészítés

Ügyfélmágnes ÜGYFELEKET ÉS ISMERTSÉGET SZERZÜNK AZ ÜGYFELEINKNEK, ILLETVE MEGTANÍTJUK ŐKET ARRA, HOGY HOGYAN KOMMUNIKÁLJANAK A CÉLCSOPORTJAIKNAK, HOGY DINAMIKUSAN ÉS GYORSAN BŐSÉGET ÉRJENEK EL. Az Ügyfélmágnes két tulajdonosa a marketing és PR területén szerzett tapasztalatait alkalmazva egy olyan dinamikusan bővülő csapatot rakott össze, akik ügyfélközpontú hozzáállásuknak hála folyamatosan fejlődnek. Ennek köszönhetően már 10 országban összesen 3 kontinensen jelen van a teljes marketing szolgáltatási palettával rendelkező cégünk. Az Ügyfélmágnes sokkal több mint csak egy marketing ügynökség. Valóban az ügyfelek szerzése van a középpontban a legmodernebb online marketing eszközökkel. Reméljük Téged is ügyfeleink között köszönthetünk hamarosan.
Bővebben
Budapest - V. kerület
Berta Gábor

Fényképész, fotós

Esküvői fotós

Ingatlanfotózás

Kedves Érdeklődő! Feleségemmel fotózásokat vállalunk Nógrád, Pest, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben. Főbb területeink: esküvő-, jegyes-, portré-, család-, rendezvény-, reklám-, és riport fotózás. Esküvői fotózás esetén, a minimális rendelkezésre állás min. 8 óra. Ezen idő alatt nem vállalunk megbízásokat! Műtermes fotók elkészítésére is sort tudunk keríteni, Budapesti stúdióban. Bármi kérdés, kérés esetén keress bizalommal!
Bővebben
Budapest - X. kerület
38 fotó
Mutasd az összes Budapesti fényképészt, fotóst

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

kismama fotózás
portré fotózás
portfólió fotózás
rendezvényfotózás
gyermek fotózás

Néhány kismama fotózás ár a rendszerünkből

52 500 Ft
alkalom ár
Füzesi Zoltán
Hévíz
Üdvözöllek itt a Jószakis oldalamon! Remélem nem gond, de ha megengeded inkább tegeződjünk! :) Elmondhatom, hogy azon szerencsések közé tartozom, akik imádják a munkájukat! :) 2007 óta vált megunhatatlan hivatásommá a fotózás. Stílusomra az elkapott pillanatok megörökítése, a spontaneitás jellemző. Nem vagyok híve az erőltetett beállításoknak. Vannak akik könnyen képesek kifejezni önmagukat, mások zárkózottabbak, de mindenkiről lehet jó felvételt készíteni, hiába mondja valaki, hogy nem fotogén! Nem szorítom sémába a fotózás tárgyát, de segítek elindítani a kreativitás fonalát, inspirálni próbálom a fotóalanyt, hogy kihozza magából azt, ami tényleg rá jellemző és az arra alkalmas pillanatban elkészítem a felvételt. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy egy adott személyről olyan kép készüljön, amiben igazán önfeledt önmagára ismer, ugyanakkor a fotó technikailag is megfelel a minőségi elvárásoknak is. Professzionális Canon gépekkel, nagy fényerejű objektívekkel, hordozható és stúdió vakukkal, drónnal és egyéb, a fotózás jellege által megkívánt kiegészítőkkel dolgozunk, továbbá hivatalos "Fotográfus és fotótermék-kereskedő" szakképesítéssel is rendelkezem (OKJ ‎54 810 01), számlaképes vagyok. 2021 óta a videófilm (céges bemutatók, esküvői videók stb.) készítés is bekerült a szolgáltatásaink közé, ehhez keressétek a videós oldalunkat! Egyaránt fotózok szabadban vagy itt a hévízi műtermemben, legyen az portréfotózás, családi fotók, esküvőfotózás, esküvői fotók, esküvői fotóalbum, ingatlan fotózás, modell portfólió, születésnap fotózás vagy más, akár nagyobb céges rendezvény. Bár a többség inkább a környékről, Hévíz, Alsópáhok, Keszthely, Zalaegerszeg, Tapolca, Sümeg városokból keres meg, a távolság sem akadály, belföldön (Pécs, Budapest, Szolnok vagy Debrecen városokban) és külföldön (pl. Horvátország, Anglia, Németország, Dánia, Lengyelország) egyaránt vállalok(tam) munkát. Ami a kommunikációt illeti a magyar mellett angolul tudok még folyékonyan beszélni, spanyolul és németül konyhanyelven :) ha esetleg szükség lenne rá. Tekintsétek meg a képeimet, azt hiszem mindent elmondanak... Csak lábjegyzetben megemlíteném, hogy a tánc is a szenvedélyem, ebben is lehet, hogy tudok tanácsot adni, segíteni. Igazolványképet is készítek! Itt helyben a hévízi stúdiómban, néhány perc alatt megvan. Ha lehet előtte hívj fel, egyeztessünk időpontot... Aktfotókat, erotikus portfóliót egyelőre nem vállalok, Köszönöm!
40 000 Ft
alkalom ár
Czauner Gábor
Veszprém
Esküvői fotózás és szelfiautomata szolgáltatás
14 999 Ft
alkalom ár
Your Story Fotográfia
Debrecen
REFERENCIÁIM/CSOMAGJAIM: https://yourstoryfotografia.mypixieset.com/ Hobbiból indult fotósként nőtte ki oda magát ez a szenvedélyem hogy mára már vállalkozóként tudom végezni a tevékenységem. Kezdetben főként rendezvényfotózásokkal foglalkoztam, leginkább helyben, és 'szájhagyomány útján terjedt a hírem'. Mostanra egyre több megkeresésem van, viszont elég limitált a fotózások száma nálam. Ennek oka hogy mellékállásban végzem a tevékenységem, a képek kidolgozására ezért hagyok időt magamnak. Célom az, hogy egy olyan fotós legyek akivel élmény az az eltöltött idő, és az ügyfelekből időközben jó ismerősökké, akár barátokká formálódunk. Úgy gondolom akkor végzek jó munkát, ha fotózások után elégedett az ügyfél, és azt a színvonalat kapja amire számított. Szeretem ha fotózások közben oldott hangulat van, felszabadultak vagyunk, szeretem a spontán képeket. A színvilágomat a természetesség jellemzi és törekszem arra hogy minél spontánabb pillanatokat is el tudjak kapni. Erre persze vannak módszerem és adok instrukciókat. Esküvőkön viszont más a helyzet, szeretek a háttérben mozogni, csöndben, észrevétlenül, közben pedig minden fontos eseményt megörökíteni. Úgy gondolom hogy az a Ti napotok, rajtatok legyen minden vendég szeme. Ilyenkor nem én irányítok, alkalmazkodok az eseményhez. Kiemelt helyen szerepelnek a kismama fotózások, megtisztelőnek érzem hogy ilyen fontos pillanatokat zárhatok képekbe, és lehetek részese.
35 000 Ft
alkalom ár
Németh Róbert
Budaörs
Kedves Érdeklődő! Fényképész, operatőr és vágó végzettséggel és gyakorlattal rendelkező vállalkozó vagyok céges és magánszemélyek megrendeléseit is teljesítem. Referencia munkát szívesen küldök, egyrészük folyamatosan jelenik meg online és nyomtatott sajtóban illetve a vágó munkáim különböző TV csatornákon láthatók. : Igény esetén nyomtatott képek készítését, fotókönyvet, vászon falikép készítését is vállalom azokból a képekből amit a megrendelésre készítek! : Igazolványképek készítését nem vállalom!
25 000 Ft
alkalom ár
Baba Box Stúdió Szilvia
Budapest
A Baba Box fotóstúdiót mi magunk, mint fotósok alakítottuk ki babát fotózó fotósok számára. A stúdió kialakításánál és berendezésének kialakításakor figyelembe vettük a fotósok és a picik kényelmét is. Akár termék és portré fotózás is megvalósíthattok nálunk!
55 000 Ft
alkalom ár
Szinte Eszter
Budapest
5 éve végeztem fotográfus szakon, azóta a fotózás rengeteg területén kipróbáltam magam és az esküvők pillanataiban találtam meg leginkább Önmagam!
14 900 Ft
alkalom ár
Fényjátszó Fényképész
Budapest
A fénykép segít, hogy legszebb pillanataink ne csak emlékeinkben éljenek, segítségükkel újra átélhetjük azokat és megragadhatjuk kicsit az elillanó időt. Ha te sem szereted a feszengő, beállított pózokat, akkor a legjobb helyen jársz. A fotózások során a természetességre törekszünk. Célunk hogy a képeken ne egyszerűen Ti legyetek beállított pózokban, hanem Titeket adjanak vissza. Miközben jól érzitek magatokat, megörökítjük a spontán pillanatokat, őszinte mosolyokat, huncut összenézéseket.
35 000 Ft
alkalom ár
Gráf Ildikó
Budapest
40 éves gyakorlattal folyamatosan fotózom. Fő témáim : műtermi művészi portré és aktfotózás .Portré a természetben...riport és sajtófotó .portfolió anyagok készítése ,illusztráció ,kiállítási anyagok készítése, esküvő ,céges események megörökítése ... street fotózás .A fotózás a hivatásom, amit szeretettel és magas színvonalon végzek . Ha van egy jó ötleted, közösen megalkotjuk...nincs lehetetlen ! 06305198745
Mutasd az összes kismama fotózás árat

Fényképész, fotós árkategóriák

kismama fotózás
14 900 Ft / alkalom
portré fotózás
50 Ft / darab
gyermek fotózás
50 Ft / darab

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Tartalomjegyzék

Nincs időd böngészni?

Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!

Tartalomjegyzék

Fényépész, fotós

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!


Fényképész, fotós vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával