LUSTHAUS József e.v.

Bőrdíszműves

1989- ben szereztem meg a "Bőrdíszműves" bizonyítványt az újpesti, Simon Ferenc Bőripari Szakmunkásképző Intézetben. Így a Nagypapa és a Szülők után én is bőrdíszműves lettem. Egyedi bőrből készített termékek készítésével és bőrtárgyak, táskák javításával foglalkozom.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
7 megbízás
6 vélemény
20 fotó
Suciu Ildiko

Bőrdíszműves

Magamról annyit,szeretek dolgozni a szakmámba mert anyira szép amikor kész egy táska,pénztálca vagy nadrágszíj.Engem a munka éltet.
Bővebben
Budapest - III. kerület
2 megbízás
Lövei Johanna

Bőrdíszműves

Varrónő

Szabómesterként és ruhatervezőként évtizedek óta emberekkel, ruhákkal foglalkozom. Számomra az a legfontosabb hogy megrendelőim csinosnak, szépnek, magabiztosnak érezzék magukat az általunk készített ruhákban. Szabóságunk fő mottója : Úgy varrunk, javítunk, alakítunk akár újat akár egy kedves régit, mintha magunknak csinálnánk. Bőrdíszmű javítást és készítést is vállalunk.Az öltözékeket kézműves igényességgel készítjük.
Bővebben
Budapest - VI. kerület
1 megbízás
17 fotó
Vincze Andrea

Bőrdíszműves

A szakmám nem kimondottan bőrdíszműves, hanem bőrruhakészítő! Minden bőr ruházat javítását vállalom! Bélés csere, cipzár csere, ragasztás, foltozás, egyéb munkálatok! Kihízott, elfeslett nadrágot, dzsekit nem tessék kidobni :)
Bővebben
Budapest - XVII. kerület
1 megbízás
Ódor Lászlóné

Bőrdíszműves

Varrónő

Cipész

Cégünk a Varga Korzó Kft. (cipő-bőrdíszmű és textiljavító manufaktúra.), egy 1995 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében cipőjavítást,bőrdíszműves (javító-tervező-kivitelező)munkát, textil-és bőrruházat javítást, (tervezést-varrást), övkészítést és egyéb széleskörű javítási munkákat végzünk. Cipő: Cipő sarkalás-talpalás női/férfi Talp bélés Kéreg bélés Szártető csere Zipcsere Csizmaszár szűkítés-bővítés Táska: Zipcsere Fogócsere Béléscsere Zárcsere Bőrönd teljes körű javítása Ruházat: Nadrág felhajtás-leengedés Szövet nadrág - koptató Derék szűkítés- toldás Zipcsere Szonya szűkítés- kiengedés Nadrág szűkítés- kiengedés Foltozás Gomb felvarrás Gomb felütés Övlyukasztás- 3db-ig ingyenes Motoros bőrruházat-átalakítás Protektor igazítás Manufakturális műhelyünk felszereltsége lehetővé teszi, hogy megrendelőink igényeit túlnyomó részben saját vállalkozásunkon belül elégítsük ki. Ennek megfelelően leginkább: cipő sí-és görkorcsolya cipő táska öv textil ruházat motoros bőrruházat sportruházat (hoki, lovas, vadász) sátor ponyva hangszertok hálózsák túrazsák bőrönd javításaival foglalkozunk. Széleskörű bőr-és textilipari, cipészeti ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva, tevékenységünk a könnyűipar túlnyomó területét átfogja. Az elmúlt közel húsz év alatt szakembereink nagy tapasztalatot szereztek a hagyományos mellett a speciális alapanyagok felhasználásában is. Műhelyünkben több modern speciális gép mellett rendelkezünk cipőtágító szerkezettel, bőripari karos géppel és serfelővel. Folyamatosan növekvő műhelyünk felszereltsége lehetővé teszi, hogy alvállalkozóként más cipészetet és javító műhelyeket is kiszolgáljon. Két évvel ezelőtt nagy sikerrel vezettük be új szolgáltatásainkat: Egyedi táskák és ruhák tervezése-kivitelezése. Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg. Fokozottan figyelünk partnereink kéréseire és kívánságaira, a velünk szemben támasztott igényeikhez minél rugalmasabban alkalmazkodva igyekszünk a legjobbat nyújtani.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
1 megbízás
D&D-crb

Bőrdíszműves

Varrónő

Cipész

Cipő javítás Ruha javítás Bőráru javítás Motoros, Sport, Túra felszerelések javítása
Bővebben
Budapest - III. kerület
1 megbízás
5 fotó
Csinga Gergely

Bőrdíszműves

Pályakezdő vagyok. Táskák készítésével,tervezésével szeretnék foglalkozni.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Banyz Bag

Bőrdíszműves

Saját tervezésű és kivitelezésű bőrdíszműves termékek, táskák és kiegészítők készítésével foglalkozom. Célom modern, egyedi, divatos termékek készítése, egy minőségi márka megalkotása. Munkám során próbálom a hagyományos és a modern eszközöket ötvözni. Fontosnak tartom a megújulásra való törekvést, az egyedi megjelenést, és a kiemelkedő termékminőséget. Sokszínű anyaghasználatra törekszem. A valódi bőr mellett termékkínálatomban szerepel a fa, a parafa, a textil és a műbőr. Mindezek együttes figyelembevételével igyekszem a maximumot nyújtani.
Bővebben
Budapest
Mutasd az összes Budapesti bőrdíszművest