Mit érdemes a leírásba tenni a JóSzaki.hu-n?

Főoldal » Partneri kultúra
Értékelés:
3
(2)

Aki a jószaki oldalán szeretné megtalálni azt a szakembert, akit megbízhat a szóban forgó feladat elvégzésével, az azzal a mozdulattal fog kezdeni, hogy elolvassa a bemutatkozó szöveget az adott illetőről. Ezt a textust, Ön a leírás részben tudja közé tenni. Azonnal eldönti a megrendelő, hogy szimpatikussá vált-e a szöveg alapján, vagy inkább jobb, ha keres egy másik szakit, akivel megoszthatja terveit és elvárásait. Fontos, hogy hitelesen és érthetően fogalmazzon, így növelheti a megkeresések számát.

Természetesen nem csak a megfogalmazás fontos, maga a tartalom még ennél is lényegesebb. Megosztjuk Önnel, mit és hogyan érdemes beletenni a leírásba.

A megrendelő rákattint arra a személyre, aki a profilkép alapján a legszimpatikusabb, majd jön a leírás szövegének első mondata. A profilképről ebben a bejegyzésben már írtunk!

Ha a kezdés jó, van folytatás, ami a sikeresen megkötött üzletek számát fogja növelni. Ajánljuk, hogy ütősen, kreatívan kezdje el mondanivalóját, ami felkelti mások érdeklődését.
Például:
Nem túl megnyerő: X Y vagyok burkolást vállalok.

Megnyerő lehet: Ha a legjobb és legprecízebb burkoló szakembert keresi, most megtalálta!

vízvezetékszerelő
Profi profilképhez, profi leírás dukál!

Regisztrálj a JóSzakira és szerezz megbízásokat azonnal!

Emailben küldjük el a megkereséseket, jó lesz?

A mondanivalója ugyan az, de a megfogalmazás miatt, az utóbbi versenyzőnél fognak megsokszorozódni a felkérések, mert valamennyivel több időt és energiát fektetett a dologba, valamint valóban mindenki a legjobbat szeretné megtalálni.

A következő lépésben, célszerű bemutatkoznunk a leendő ügyfeleinknek, oly módon, hogy elárulunk magunkról pár személyes információt.

Fontos, hogy közöljük, kik vagyunk, majd mondjuk el pontosan mivel is foglalkozunk, így az emberek el tudják majd dönteni azt, hogy tényleg Önre van-e szükségük vagy sem. Ajánlott átfogó tájékoztatást nyújtani, hiszen nem mindenki számára egyértelmű az, hogy mi minden tartozik a munkakörbe. Szinte minden esetben kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik a szakember. Mennyi ideje űzi az ipart és hol tett szert a meglévő szaktudására. Nem feltétlen probléma az sem, ha kezdőként vállalunk fel munkát, előnyt tudunk belőle kovácsolni, mégpedig úgy, ha eláruljuk, hogy természetesen rendelkezünk azzal a tudással, mely szükséges a feladatok elvégzéséhez, és mivel nemrég helyezkedtünk el a szakmában, jellemez bennünket a türelem, a sikerorientáltság, nem vagyunk úgymond „kiégve” és a lehető legprecízebb módon igyekszünk mindenki érdekében megoldani a ránk bízott feladatokat.

Mindenki máshogy gondolkodik, van, akinek nem számít mennyi idő alatt, de tökéletes legyen a végeredmény, a másik esetben is nélkülözhetetlen a kifogástalan kivitel, de az idő is nagy szerepet játszik, így lehetséges, hogy sokan fogják úgy gondolni, egy fiatalos, lendületes csapattal, még ha kezdők is, de pikk-pakk kész lesz a munka.

Ami még nagyon fontos, mindenképp érdemes beletenni minden pozitív tulajdonságot, amivel megnyerheti a szakember magának a megrendelőket, de emellett fektessen hangsúlyt arra is, hogy megmagyarázza, miért jár jól X Y azzal, ha Önt válassza, és győzze is meg röviden róla, hogy a lehető legjobb döntés az, ha maga mellett teszi le a voksát.

jószaki leírás jó példa
Ez is egy jó példa: mi az amit NEM vállal és ne is keressék vele?

A megrendelő tehát tisztában van már azzal, ki Ön, mivel is foglalkozik, és milyen tapasztalattal rendelkezik, valamint jó esetben az Ön profilját olvasgatva, meg is győződött arról, hogy nem kell tovább keresgélnie a legprecízebb szakit. Itt a kapcsolatfelvételre lehet utalni egy-két mondat erejéig, ezután csupán az a dolga, hogy teleírja a naptárát időpontokkal.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

3 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Napról napra szállítjuk a megkereséseket!

Regisztrálj a JóSzakira és válogass!

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.