A jó profilkép 5 titka, amitől megsokszorozódnak a megkeresések

Főoldal » Partneri kultúra
Értékelés:
5
(1)

Ha profilképet készítünk, több perspektívának is meg kell felelnünk, hogy hitelesek legyünk. Nem is gondolná az ember, hogy a másodpercek töredéke alatt alkotunk véleményt kép alapján egy másik emberről. Egy személyes találkozásnál több szempontot is figyelembe tudunk venni az adott személlyel kapcsolatban, tetőtől talpig végig mérhetjük, a testtartásából, az öltözékéből, az egész megjelenéséből, illatából és beszédstílusából kiindulva, már állást is foglaltunk az ügyben, milyen is lehet az illető. Hogyan készítsen egy olyan profilfotót, ami beszél maga helyett, de csupán annyit árul el, amennyit Ön szeretne?

jószaki jó profilkép
Az igényes profilkép azt tükrözi, hogy a később vállalt munkát is hasonló igényességgel fogjuk elvállalni.


Felfedjük a jó profilkép készítésének 5 titkát, melyektől megsokszorozódik a megkeresés, hiszen ha betartja ezeket a szabályokat, egy komoly és korrekt embert tükröz majd vissza a kép, akihez minden esetben bizalommal fordulhat a megrendelő.

1. Egy kiváló fotókészítő eszköz fél siker

Regisztrálj a JóSzakira és szerezz megbízásokat azonnal!

Emailben küldjük el a megkereséseket, jó lesz?

Szerencsére ma már megfizethető áron tudjuk beszerezni azokat az eszközöket, melyekkel előnyös és nagyon jó minőségű fotók készíthetők. Nem kell több százezer forintos fényképezőgépet vásárolnunk, egy telefon, amely rendelkezik egy szuper kamerával, tökéletesen megfelel a célnak. Próbáljunk meg egy éles és semmiképp nem homályos vagy elmosódott képet használni profilfotó gyanánt. Mivel többnyire csak ez a kép segít minket abban, hogy megismerjenek bennünket, ez egy nagyon fontos szabály.

2. Fontos a jó környezet kiválasztása

Egy beállított fotó is lehet jó, ahol a háttérben minden tárgy és kiegészítő milliméter pontosan el van helyezve, de ami igazán megnyerő, az az, ha az egyszerűséget és a természetességet sugallja a környezet. A lényeg az, hogy olyan helyszínt válasszon, ahol igazán jól érzi magát, hiszen ezzel adja hozzá azt a pluszt a fotóhoz, ami megnöveli a megkeresések számát. A rendezett munkaterület jó alternatíva lehet. Mi leginkább egy üres, világos falfelületet ajánlanánk a legnagyobb siker érdekében.

rossz profilkép példák

3. Találja meg a megfelelő szöget a kattintáshoz

Muszáj megtalálni a megfelelő szöget a fotó készítésénél, mert ha ez hiányzik, eltorzíthatjuk a valóságoz és biztosan nem fog olyan kép készülni, mely az tükrözi majd: „Forduljon hozzám bizalommal!”. Fontos, hogy a gépünket stabilan tartsuk és az arcunkkal egy síkban legyen a kamera. Ez a kombináció fantasztikus eredményt fog hozni. Ha több felvételt készítünk, (de nem esünk túlzásba) könnyedén kiválaszthatjuk a legoptimálisabbat.

4. Csak természetesen és lazán

Abban mindenki egyet ért, hogy egy mosolygó ember látványa, pozitív érzéseket vált ki a másikból egy találkozás során. Senki nem kíváncsi egy búskomor illetőre, akinek a világ összes fájdalma rá van írva, abszolút nem szeretnénk velük, direkt kontaktot kialakítani. Így ha egy mód és lehetőség van rá, mosolyogjon a képen, de emellett vigyázzon arra is, hogy ez a mosoly ne legyen erőltetett, sokkal inkább hasson természetesen.

5. Ne bízza a véletlenre a ruhaválasztást

Ha szolgáltatást szeretne nyújtani az embereknek, mindig előnyt jelent az ápolt és tiszta külső. Ha a szolgáltatás igénybevételéhez a megrendelőnek el kell fáradnia Önhöz, szeretne egy rendezett környezetben időt eltölteni és egy önmagára és közegére igényes illetővel találkozni. Ehhez szorosan hozzátartozik a megfelelő ruhaválasztás, ami a profilképünkön is látszik. Ha a munka azt kívánja, hogy a megrendelő otthonába kell fáradni, nos, gondoljon bele: Ön sem szeretne egy ápolatlan és trehány külsejű szakembert a házába engedni, így muszáj mind a profilképen mind pedig a valóságban az ápoltságra törekedni.


Megosztás

Share on facebook
Share on twitter

Mennyire tetszett a cikk?

Kérlek értékeld!

5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Oszd meg véleményed!

Napról napra szállítjuk a megkereséseket!

Regisztrálj a JóSzakira és válogass!

Kategóriák

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk. 

gradient-white-png

Inspiráció felújítóknak, szakember keresőknek

Jó szakit keresel? Itt vannak tanácsaink a szakember választáshoz! Vagy inspirálódj felújítási ötleteinkből, döntsd el mit renoválsz legközelebb!

Segítség szakembereknek

Szolgáltató vagy? Olvasd el és alkalmazd tanácsaink! Szerezz több megbízást, szolgáltass még szuperebb minőségben és teljesedj ki szakmádban!

Kapcsolodó bejegyzések

Összehozzuk a szakembereket a megrendelőkkel!

Indulásunk óta több, mint 60.000 szakember regisztrált nálunk.