Mennyibe kerül
1 alkalom Kineziológiai oldás?

14 500 Ft

20 000
forint / alkalom
Tihanyi Nóra Az oldás során átbeszéljük a problémát, meghatározzuk a célt, amire dolgozni fogunk, izomteszteléssel beazonosítjuk azt a kort, ahol foglalkozni tudunk a probléma okával és ott feloldjuk azt. Így a jelenben is el tud indulni a pozitív változás.
18 000
forint / alkalom
Tauszig Klara A konzultációk általában nem egymást követő heteken történnek, hanem pár hetes szünetekkel, feltéve hogy több konzultáció szükséges. A legtöbben általában már az első alkalom után nagy változást tapasztalnak, de elképzelhető, hogy ahhoz hogy tartós javulás következzen be, több konzultáció szükséges. Ez is egyénenként változó.
10 000
forint / alkalom
Katona Bernadett Ha szeretnél egyensúlyba kerülni, elengedni a mindennapok és a múlt stresszeit, ha szeretnéd megoldani problémáidat, fejleszteni képességeidet, vagy ha úgy érzed, elakadtál és segítségre van szükséged, szeretettel várlak kineziológiai oldásra a Napfény Kuckóban, Győr belvárosában!
10 000
forint / alkalom
Ásztai Zsuzsanna Gyerek és felnőtt kineziológia.

Legolcsóbb Kineziológiai oldás ár: 10 000 Ft

Tetszik 14 500 forintért egy Kineziológiai oldás?

Pontos árért adj le egy ingyenes ajánlatkérést!
 1 perces ajánlatkérés!
Az oldások alkalomszerűek. Van hogy egy oldás is elég, de előfordul, hogy egy témára több oldásra van szükség, amik pár hét, hónap elteltével követik egymást.

Hasznos volt neked ez az oldal?

 nem  igen