Mennyibe kerül
1 egység Normál és diétás étlapok tervezése közétkeztetést folytató intézményeknél?

15 000 Ft

15 000
forint / egység
Bányai Gabriella A 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet "a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról" szerint, étlap-kiértékelés, mintaétrend-tervezés: Korcsoportonkénti ill. diétás étrendtervezés. Már meglévő étlapok kiértékelése szakmai szempontok alapján. Számítógépes mintaétrend-tervezés, receptúra összeállítása anyaghányad-nyilvántartáshoz.

Legolcsóbb Normál és diétás étlapok tervezése közétkeztetést folytató intézményeknél ár: 15 000 Ft

Tetszik 15 000 forintért egy Normál és diétás étlapok tervezése közétkeztetést folytató intézményeknél?

Pontos árért adj le egy ingyenes ajánlatkérést!
 1 perces ajánlatkérés!

Hasznos volt neked ez az oldal?

 nem igen