Lantos Mónika
Lantos Mónika [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Kozmetikus

Továbbképzések során számtalan elektrokozmetikai készülék használatát ismertem meg és sajátítottam el. A teljesség igénye nélkül ezek a következők: mikrodermabrázió bőrcsiszoláshoz, tűs és tű nélküli mezoterápia, rádiófrekvenciás kezelés a kollagénrostok termelődésének növelése érdekében, kavitációs, ultrahangos, végleges zsírbontás, hidroabrázió, azaz gépi peelingezés, végleges szőrtelenítés és tetováláseltüntetés. Továbbá a műszempilla applikáció is szerepel repertoáromban a 4D-stől az 5-6-7-8 D-s technikát magába foglaló Multi D-s módszerig. E legújabb technika rendkívül könnyed viseletet biztosít, a természetes hatástól egészen az extrém látványos pillákig építhetjük a szem ékszerét. Mindemellett a sminktetoválás művészetét is nagy előszeretettel gyakorlom, immáron több technika segítségével. Vendégeim számára elérhető korunk legkedveltebb, legtermészetesebb, úgynevezett Microblading szálas szemöldök eljárása, amely géppel és kézi módszerrel is elkészíthető. A satíros szemöldök módszer is szerepel palettámon a száj- és szemkontúr tetoválás mellett.
Bővebben
Budapest - V. kerület
Takács Rozi
Takács Rozi [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Üdvözlöm! Takács Rozália vagyok. Sminktetováló és kozmetikus. 2007-ben végeztem el a képzést, azóta intenzíven dolgozom is a szakmában és ez idő alatt több 100 vendég megfordult a kezeim között. Szerencsémre mindig olyan szalonokban dolgoztam ahol reggeltől-estig jöttek a vendégek egymás után így nagy rutinra tehettem szert az évek alatt. Fő profilom a sminktetoválás ami nem csak a szakmám hanem a hobbim is egyben, lelkiismeretesen és szeretettel csinálom:) Jelenleg is több szépségszalonban munkálkodom Budapesten. Áraim nincsenek elrugaszkodva, teljesen reálisak és megfizethetőek. Munkáim és vélemények róluk, rólam, megtekinthetőek a facebookomon. 1686/?ref=bookmarks Keressenek bizalommal! :)
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Jószaki
2 vélemény
2 fotó
Babócs Tünde
Babócs Tünde [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Kozmetikus

Szemöldök tetoválás soft powder szálas vagy satíros 18000 Ft, alsó szemkontúr 10000 Ft felső szemkontúr 13000 Ft száj kontúr +satír 18000 Ft - sok éves tapasztalattal rendelkező szakembertől.
Bővebben
Budapest - XXIII. kerület
Nagy Dorka
Nagy Dorka [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Szempilla hosszabbítás

Kozmetikus

Budapest
Szabó-Saári Vivien
Szabó-Saári Vivien [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Tetoválás

Varrónő

Budapest
Mészáros Mónika
Mészáros Mónika [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Kozmetikus

Szempilla hosszabbítás

Számomra legfontosabb a vendégek elégedettsége, igyekszem mindezeknek maximálisan megfelelni. Célom, hogy legjobb tudásom alapján megvalósítsam mindenki számára a harmonikus külsőt. Szeretettel várom minden meglévő és új Vendégemet! „Megőrzöm azt amit a természet alkotott, pótolom amit megtagadott, és még szebbé teszem ami már megadatott!“
Bővebben
Budapest
Kain Réka
Kain Réka [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Kozmetikus

24 éves vagyok. 2019 óta vagyok kozmetikus és 1 éve sminktetováló. Jelenleg Budapesten az Örs vezér tere 11 szám alatt van a szalonom. Hétvégén is vállalok szombat délelőtt vendégeket. Telefon: +36301606484 Facebook: Kr beauty salon Instagram: Kr beauty salon Weboldal: http://krbeauty.hu/
Bővebben
Budapest
Deák Rebecca
Deák Rebecca [Más vállal munkát helyette]

Sminktetoválás

Designer

Lakberendező

Kreatív, energikus megoldàsok híve vagyok, szeretnék minden alkotásommal komfortosabb és szebb életet teremteni.
Bővebben
Budapest
Mutasd az összes Budapesti sminktetoválót