Sminkes szakemberek

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb Sminkes szakembert!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Sólyomfi Györgyi
Adatlap megtekintése
Sólyomfi Györgyi vagyok, szeretettel üdvözöllek. Már kisgyermek korom óta vonzott a sminkek, kozmetikumok világa és minden vágyam az volt, hogy kozmetikus lehessek. Miközben az akkori munkahelyeim és a multik íróasztalánál ültem, "vettem egy nagy levegőt" és elkezdtem tenni az álmaimért. Munkám mellett tanfolyamokra kezdtem járni. Testkozmetikus, sminkes..stb. és végül kozmetikus lettem. Azt gondoltam nem vagyok 20 éves, de SOHASEM KÉSŐ. A legnagyobb mesterektől tanultam és tanulok MOST is. Tudásvágyam folyamatosan megmaradt,a mai napig továbbképzésekre járok hogy nektek a maximumot nyújthassam. Folyamatosan csalódás ért sajnos még manapság is. Sok kozmetikus „futószalagon“ dolgozik, nem egyénre szabja a kezeléseket és egyfajta, olcsóbb krémcsaládot használ mindenkire. Az előkészületek elmaradnak és belefáradnak idővel mindenbe. Én eldöntöttem. Máshogy fogom csinálni. Először is szívvel lélekkel,egyénre szabva, a legnagyobb minőségű, drágább gyógynövényalapú professzionális kozmetikumokkal. Kozmetikámat úgy fogom kialakítani,hogy rohanó, stresszes világunkban lehessen hol pihenni,megállni. Gyere várlak szeretettel! Bőröd meghálálja a gondoskodást! Te is tudod,mint a betegségeknél a megelőzés a fontos. Szeretném,ha több év múlva is elégedetten bátran nézz a tükörbe.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Johanna Vári
Adatlap megtekintése
Johanna Vári [Jelenleg nem vállal munkát]

Sminkes

Testfestő

Fényképész, fotós

2011 óta vagyok a fotós szakmában, és 2017 óta sminkelek, maszkolok, illetve vállalok arc és testfestést is. Profi felszereléssel dolgozom elérhető árakon! Fotóstúdió Budapesten és Zagyvaszántón megoldott!
Bővebben
29 fotó
Budapest - XIII. kerület
Molnár Melinda
Adatlap megtekintése
Molnár Melinda [Jelenleg nem vállal munkát]

Sminkes

Kozmetikus

Szempilla hosszabbítás

Sziasztok! Hagyományos kozmetikai kezeléseket, gyantázást, szempilla hosszabbítást, sminkelést vállalok melyeket minőségi anyagokkal, lelkiismeretesen végzek
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Simon Tímea
Adatlap megtekintése
Simon Tímea [Jelenleg nem vállal munkát]

Sminkes

Fényképész, fotós

Műköröm

Jószaki
Jószaki
Csillaghegyi szépség,-és fotóstúdiónk különlegessége,hogy teljes körű átalakításokat végzünk ügyfeleinken a tökéletes fotó érdekében! Csomagjaink épp úgy szólnak gyógypedikűr és műköröm építésről,mint glamur , budoár és művészi akt képek készítéséről!
Bővebben
2 vélemény
2 fotó
Budapest - III. kerület
Gábor Erika
Adatlap megtekintése
Gábor Erika vagyok,20 éves,Törökbálinton élek a szüleimmel és a párommal.Táncművészeti Szakközépiskolába végeztem tanulmányaimat.Ezen kívül 2 éve,hogy belecsöppentem a szépségversenyek világába is,így modellkedni és hostesskedni is szoktam,valamint sminkelni. Gyerekekkel kitűnő kapcsolatteremtő készséggel rendelkezem,imádom őket,szeretek velük foglalkozni és tapasztalattal is rendelkezem így szívesen végzek munkát babysitterként is.Munkámra igényes vagyok,mindig a maximumot nyújtom.
Bővebben
Budaörs
László Anita
Adatlap megtekintése
Üdvözlöm! Amit adhatok, korrekt becsületes munkavégzés, pontosság-precizitás. Kiemelkedő kommunikációs-és probléma megoldó készség, empátia, kedvesség. Amit elvárok, korrekt becsületes munkaadó, rugalmasság.
Bővebben
Budapest - XXI. kerület
Kádár Anna
Adatlap megtekintése
Üdv! Kádár Anna vagyok, okleveles sminkes.
Bővebben
Budapest - XXII. kerület
Viviennealiz / Ujvári Vivien
Adatlap megtekintése
Viviennealiz / Ujvári Vivien [Jelenleg nem vállal munkát]

Sminkes

Kozmetikus

Fodrász, mesterfodrász

29 fotó
Budapest
Mutasd az összes Budapesti sminkest

Nagyobb települések

Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Észak-Magyarország
Budapest
Kelet-Dunántúl
Észak-Alföld
Közép-Magyarország
Nyugat-Dunántúl

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

Sminkes vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával