Online marketing szakemberek

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb Online marketing szakembert!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Kirké Szigete - Szabolcsi Johanna Szabina
Adatlap megtekintése
Facebook: https://facebook.com/kirkeszigete Weboldal: https://kirkeszigete.blogspot.com Mesterjós és hipnotizőr: A World Divination Association (Jövendőmondók Világszövetsége) tagja vagyok. Kamaszkorom óta foglalkozom jóslással, cigány és Tarot kártyából, inga használattal, valamint tenyérelemzéssel. Utóbbin kívül a többit online is elvégzem, tehát országszerte bárhonnan elérhető. Párkapcsolati / szerelmi jóslás, személyiség elemzés, éves jóslás, nagy átfogó kártyavetés, az élet minden területére vonatkozó javaslás kérhető elérhető árakon. 2020-ban végeztem hipnotizőrként, AIA és International School of Hypnosis nemzetközi oklevéllel minősített szakember vagyok. Vezetett fejlődés-meditációkat végzek, melyek segítenek és sokszorosan meggyorsítják céljaid elérését. Meglepődnél, ha tudnád, milyen változásokra vagy képes, ha az elmédet is a vágyaid szolgálatába állítod! Siker, önbizalom, stresszmentesítő, fogyást segítő meditációk elérhetőek, vagy egyéni céljaid szerint is készítek neked! ***************************** Súlycsökkentő coaching: Mert ha valaki, én tudom, milyen brutális munka lefogyni. Többször átestem minden módszeren és fázison, mire a programomat kidolgoztam. Azért, hogy neked már ne kelljen a világ összes pénzét, energiáját, lelki- és akaraterejét kidobni az ablakon. A módszerem azt a részét célozza meg a változtatásnak, amire azt szokták mondani: "fejben dől el". Tehát nem számít, hogy melyik diétát szeretnéd követni, mennyi időd van mozogni, mert mi egy fogyásbarát felfogásra, az ételhez/evéshez/ízekhez/testedhez/énképedhez való fejlettebb hozzáállásra törekszünk. Támogatás a céljaid elérésében elfogadó légkörben, haladni kényszerérzet nélkül - én ezekben hiszek! Állj készen fejben és lelkileg is a fogyásodra szakértő támogatással, célorientáltan! 2017 óta vagyok ICF kvalifikált, okleveles coach. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Országosan vállalok online coachingot, főként magánéleti elakadásokban. Kiemelt területem a fogyás segítő, súlycsökkentéses coaching. Kérj ajánlatot kötelezettség nélkül, sőt, menj biztosra: egy díjmentes "nulladik alkalmat" is megbeszélhetünk, mielőtt elkezdenénk az utat az átalakulásod felé. Megszolgálom a bizalmad.
Bővebben
6 fotó
Páty
Tárcza Zoltán
Adatlap megtekintése
Tárcza Zoltán

Online marketing

Honlapkészítés

Rendszerben gondolkodunk, így Te az üzleti tevékenységedre koncentrálhatsz! Egy ingyenes konzultáció során a weboldal készítését úgy indítjuk el, hogy célokat határozunk meg. Olyan célokat, amiket el szeretnél érni. A jó weboldal egy hatékony eszköz. De ehhez egy olyan rendszert kell létrehozni, ami segít pontosan látni, hogy miért van szükséged az oldalra, és mit szeretnél elérni vele.
Bővebben
6 vélemény
Budapest - XIV. kerület
Szécsi László
Adatlap megtekintése
Szécsi László

Online marketing

Szövegíró, újságíró

Videós, operatőr

Évek óta foglalkozom videógyártással és szövegírással, saját brandemet, a Beférek a bőröndbe? blogot és vlogot is teljesen nulláról, egyedül építettem fel, és mára a legnézettebb hazai utazós Youtube-csatornák között van. Videókat vágok megrendelésre (szülinapi meglepetés videó, céges bemutatkozó videó, utazós videó stb.), és saját Youtube-csatorna beindításában is segítek. Szövegírás terén többek között blogbejegyzések, cikkek, social media posztok, kreatív koncepciók, de akár vicces versikék írását is vállalom.
Bővebben
1 vélemény
Budapest
Szántai Dániel
Adatlap megtekintése
Szántai Dániel

Online marketing

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

20 éves informatikai szakmai múlttal rendelkezem. Magánszemélyeknek is vállalok informatikai feladatokat. 10 éve készítek weboldalakat. Bátran forduljatok hozzám bármilyen otthoni informatikai, játékkonzol, internet problémákkal.
Bővebben
Budapest
Grill Brigitta
Adatlap megtekintése
Grill Brigitta

Online marketing

Matektanár

Designer

Üdvözlöm 10 éve foglalkozom oktatással, érettségi és felvételi felkészítéssel. 100 órás felvételi és érettségi felkészítő tanfolyamokat is tartok. Nálam a tanfolyamokon egyszerre egy diák van jelen. Természetesen lehetőség van kis csoportos oktatásra is. 100 órás tanfolyam indul, tantermi oktatás keretei belül, kiscsoportokban. Részletek telefonon vagy emailben! Várom megkeresését! Üdvözlettel Grill Brigitta
Bővebben
4 vélemény
Budapest
Kráz Kata E.V.
Adatlap megtekintése
Kráz Kata E.V.

Online marketing

Honlapkészítés

Vállalkozóknak segítek online jelenlétük növelésében! Én megkeresem azt a megoldást, ami belefér a költségkeretbe és ügyfeleket is szerez Neked! Munkám során fontos szerepet kap az adatok rendszeres és alapos elemzése, mely segítségével hatékonyabbá tudom tenni ügyfeleim kampányait! Miben segíthetek neked és vállalkozásodnak? -honlapkészítés -hirdetéskezelés -közösségi oldalak kezelése -személyes márkaépítés -SEO -marketingterv készítése Honlapot szeretnél? Készítesd el velem! 1.Ingyenes tervet készítek honlapodhoz még a megrendelés előtt! 2.A honlapkészítés tudjuk sok esetben stresszes a megrendelőnek, de ha nálam rendeled meg a honlapot, garantáltan nem kell stresszelned! 3.Nálam a honlapkészítésnek egyszeri költsége van, vagyis nem kell kötelező karbantartási havi díjat fizetned! 4.Megbízható honlapmotort használok! 5.Biztonságos honlapokat készítek, aminek a honlapod látogatóid is örülni fognak! 6.Honlapjaim könnyen kezelhető adminisztratív felülettel rendelkeznek! 7.Modern és profi megjelenést adok honlapodnak! 8.Különböző csomagokat kínálok Neked és segítek kiválasztani, ami igényeidhez leginkább illeszkedik. 9.Figyelek arra, hogy a honlapod látogatókból ügyfeleket konvertáljon Neked! Kérj árajánlatot még ma!
Bővebben
1 vélemény
4 fotó
Budapest
Huszár Richárd
Adatlap megtekintése
Huszár Richárd

Online marketing

Honlapkészítés

Jószaki
Jószaki
Huszár Richárd vagyok, webfejlesztő. 9 évesen készítettem az első weboldalamat, Wordben. 😄 4 évvel ezelőtt még marketingesként mutatkoztam volna be, de rájöttem hogy egy ember nem tud 600 féle tevékenységet végezni saját magának és mellette az ügyfeleinek is, így a felgyülemlett munka nagy részét kiszerveztem az alvállalkozóimnak, így megmaradt a szerelem, a web. Megvan már az ötlet, de még gondolkozol a kivitelezésén? Íme egy lista arról, mit kínálok én: Nem dolgozom sablonokból, minden munkám teljesen egyedi megjelenést kap, amely akkor van kész, amikor 100%-ban tükrözi a márkád által képviselt életérzést. Minden projektre elég időt szánok, hogy minél inkább megtaláljuk a lehető legjobb megjelenést. A folyamat elején gyűjtést készítünk olyan oldalakról, melyek mintaként szolgálhatnak a weboldaladhoz. Ezeket közösen átnézzük, hogy érzésben megszülessen az vágyott oldal. Hiszem, hogy jó munkát nem lehet fillérekért árulni, tehát ha a legolcsóbbat keresed, nem tudunk együtt dolgozni. A minőség nálam elsődleges. A prémium nem attól prémium, hogy annak hívjuk, hanem hogy jobbat kapsz, mint amit vártál :) Hozzáférést kapsz több, mint 15 500 legális, 100% eredeti WordPress bővítményhez. Ezek értéke alsóhangon 2 000 000 Ft. Ezzel tulajdonképpen kizárjuk annak a lehetőségét, hogy neked pluszban valamilyen szoftvert meg kell vásárolnod (persze esély lehet rá, de ez ritka). Végig fogom a kezed, a koncepciótól a megvalósításig. Nincs félkész munka, akkor van kész, ha Te rábólintasz. Partnerként kezellek. Nem egy fejőstehén vagy, akit le lehet húzni. Elkérem az árát a munkámnak, viszont cserébe maximális minőséget, empátiát, ésszerű határidőket és maximális őszinteséget nyújtok. Optimalizálom a weboldalad. Magyarul mielőtt átadom, a lehető legtöbbet megteszem azért, hogy a weboldalad jól teljesítsen a Google keresőben és villámgyorsan töltődjön be. Segítek kiválasztani a megfelelő domain- és tárhelyszolgáltatót. Több, mint 30 haza és külföldi szolgáltatóval van tapasztalatom, így projektedhez kiválasztjuk a legjobbat. Szükséged van fotósra, marketingesre, grafikusra, virtuális asszisztensre? Segítek kiválasztani a Veled legjobban passzoló alvállalkozómat és összekötlek vele. Szerződés. Számomra rendkívül fontos, hogy a partneri kapcsolat átlátható és tiszta legyen, ezért mindig szerződést kötök egy munka megkezdése előtt, ami védi mindkét felet. Az árajánlat elfogadása esetén küldök egy szerződést, amit digitálisan alá tudsz írni. Így nem kell se nyomtatni, se postázni, de a hagyományos szkennelős megoldást is választhatod. Feltöltenél saját tartalmat is pl. blogcikket? Amennyiben igényled, hozzáférést kapsz a személyre szabott adminisztrációs felülethez. Elrejtek minden zavaró tényezőt, így egyrészt nem tudod elrontani a felépített weboldalt, másrészt tényleg csak a tartalomfeltöltésre kell koncentrálnod. Ha az imént felsoroltak alapján szimpatikus vagyok számodra, akkor nyugodtan kérj egy időpontot egy díjmentes konzultációra. :)
Bővebben
1 vélemény
Tatabánya
Róka Kitti
Adatlap megtekintése
Róka Kitti

Online marketing

Grafikus

Logók, arculatok, közösségi média felületek, igényes grafikai anyagok tervezését vállalom. Minden munkám a szívügyem is. Keress bátran! www.rsign.hu
Bővebben
Tata
Mutasd az összes Budapesti online marketingest

Nagyobb települések

Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Észak-Magyarország
Budapest
Kelet-Dunántúl
Észak-Alföld
Közép-Magyarország
Nyugat-Dunántúl

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

weboldal készítés
honlapkészítés
marketing tanácsadás

Néhány weboldal készítés ár a rendszerünkből

349 000 Ft
darab ár
Kelemen Balázs
Budapest - XI. kerület
Üdv, Egyéni vállalkozó vagyok. 10 éves szakmai tapasztalattal vállalok rendszergazdai illetve programozási feladatokat, akár fiatalabb generáció oktatását is. Keress meg bátran, világelső cégeknek is nyújtok supportot, remélem neked is tudok segíteni.
450 000 Ft
darab ár
Penszk-IT Kft. - Penszki Dávid
Piliscsaba
Számítógépek, notebook-k javítását, telepítését, beszerzését, routerek, internet hibák javítását vállalom. Számla képes és bármikor elérhető vagyok. Hívj bátran. Amikben nem tudok segíteni: nyomtatók szervizelés, forrasztással járó munkálatok notebook csatlakozók stb., monitor javítás, rádió, tv, pendrive, mobiltelefon, mosógép, hűtő, mikro, gázkazán, periféria, adatmentés hibás eszközökről. Viccesen hangzik egykét felsorolás, de keresetek már fel ilyen jellegű munkákkal. :-) Számítástechnika, laptop, notebook, windows telepítés, informatika
127 000 Ft
darab ár
Hangya Pc Művek
Érd
Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben! S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig! A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez? A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába. Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)? Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát! Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét. A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra! A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 4 000 Ft + áfa, melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri. LASSÚ SZÁMÍTÓGÉP GYORSÍTÁS MÁR 25 EZER FORINTTÓL! --- HONLAPKÉSZÍTÉS OLCSÓN, AKÁR EGY NAP ALATT Gyorsan, elérhető áron szeretne honlapot? Készíttesse velem! A megrendelt honlapot akár 1 munkanap alatt elkészítem! CMS és HTML+CSS honlapok készítésével foglalkozom. Az átlag felhasználó számára ez a két dolog nem mondhat sokat. Leegyszerűsítve a kettő között a legnagyobb küldönbség, hogy a CMS oldal egy átlag számítógépfelhasználó számára is könnyen kezelhető admin felülettel, aminek a segítségével a megrendelő saját maga tudja változtatni a honlap szöveges, esetleg multimédiás tartalmát. A CMS és a HTML+CSS oldalak, melyeket készítek egyaránt prémium, reszponzív, azaz mobil- és table barát dizájnnal rendelkeznek.
125 000 Ft
darab ár
Grill Brigitta
Budapest
Üdvözlöm 10 éve foglalkozom oktatással, érettségi és felvételi felkészítéssel. 100 órás felvételi és érettségi felkészítő tanfolyamokat is tartok. Nálam a tanfolyamokon egyszerre egy diák van jelen. Természetesen lehetőség van kis csoportos oktatásra is. 100 órás tanfolyam indul, tantermi oktatás keretei belül, kiscsoportokban. Részletek telefonon vagy emailben! Várom megkeresését! Üdvözlettel Grill Brigitta
89 950 Ft
darab ár
Kráz Kata E.V.
Budapest
Vállalkozóknak segítek online jelenlétük növelésében! Én megkeresem azt a megoldást, ami belefér a költségkeretbe és ügyfeleket is szerez Neked! Munkám során fontos szerepet kap az adatok rendszeres és alapos elemzése, mely segítségével hatékonyabbá tudom tenni ügyfeleim kampányait! Miben segíthetek neked és vállalkozásodnak? -honlapkészítés -hirdetéskezelés -közösségi oldalak kezelése -személyes márkaépítés -SEO -marketingterv készítése Honlapot szeretnél? Készítesd el velem! 1.Ingyenes tervet készítek honlapodhoz még a megrendelés előtt! 2.A honlapkészítés tudjuk sok esetben stresszes a megrendelőnek, de ha nálam rendeled meg a honlapot, garantáltan nem kell stresszelned! 3.Nálam a honlapkészítésnek egyszeri költsége van, vagyis nem kell kötelező karbantartási havi díjat fizetned! 4.Megbízható honlapmotort használok! 5.Biztonságos honlapokat készítek, aminek a honlapod látogatóid is örülni fognak! 6.Honlapjaim könnyen kezelhető adminisztratív felülettel rendelkeznek! 7.Modern és profi megjelenést adok honlapodnak! 8.Különböző csomagokat kínálok Neked és segítek kiválasztani, ami igényeidhez leginkább illeszkedik. 9.Figyelek arra, hogy a honlapod látogatókból ügyfeleket konvertáljon Neked! Kérj árajánlatot még ma!
80 000 Ft
darab ár
Szántai Dániel
Budapest
20 éves informatikai szakmai múlttal rendelkezem. Magánszemélyeknek is vállalok informatikai feladatokat. 10 éve készítek weboldalakat. Bátran forduljatok hozzám bármilyen otthoni informatikai, játékkonzol, internet problémákkal.
900 000 Ft
darab ár
VajdaPc Kft.
Budapest - XIII. kerület
Informatikai megoldások cégeknek.
240 000 Ft
darab ár
Bányai József
Pilisjászfalu
Honlapkészítés, webdesign, grafikai munkák elkészítése. Grafikák, illusztrációk készítése ügynökségeknek is. Logó, kisarculat, nagyarculat. WordPress és Python + Django alapú honlapok készítését is vállalom!
Mutasd az összes weboldal készítés árat

Online marketing vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával