Németi L. Nándor

Kémiatanár

Angoltanár

Némettanár

Tatabánya
13 megbízás
6 vélemény
Varga Ádám
Varga Ádám [Más vállal munkát helyette]

Kémiatanár

Matektanár

Fizikatanár

Kedves Látogató ! :) Szeretnéd a kémiát, fizikát és a matematikát konyhanyelven, lazán és viccesen tanulni, úgy hogy a sikered garantálva van? Hívj vagy írj diplomás vegyészként és minőségirányítási szakemberként segítek általános iskolás (kémia,fizika,matematika), középiskolás (kémia,fizika,matematika) és egyetemista diákok (kémia) korrepetálásában és érettségire való felkészítésében Diákbarát áron! Akár Skypeon keresztül is! Amit garantálok:) - jókedvet és ‘lazaságot’ ami elengedhetetlen feltétele az órámnak,
 - és a legfontosabbat a logikus gondolkodás és problémamegoldó képesség elsajátítását :) Várom a hívásod: ) u.i: Nálam nincs hülye kérdés, mivel minden kérdésnek van értelme :D
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
3 megbízás
6 fotó
Vadnai Zsolt
Vadnai Zsolt [Más vállal munkát helyette]

Kémiatanár

Magántanár

Matektanár

Digitális oktatás: milyen eredménnyel? Sokan nagyon sikeresnek tartják. Ám vannak, akik úgy élték meg a közoktatásban, hogy – magukra maradtak; – nem kaptak oktatást, csak 'tanulnivalót'; – túlélték... de mi lesz a szeptemberi "igazi" számonkérésnél? Készülj fel előre! Személyes és online nyári felzárkóztatás! Mit jelent a Zseniképzőnél akár a személyes, akár a digitális oktatás? – érdeklődő, céltudatos, sikeres diákokat; – érthető, összefüggő, érdekfeszítő tananyagot; – élvezetes, lendületes tanulást, ahol repül az idő! 20 éves oktatási hátterünk, 6 éves digitális gyakorlatunk előnyét megtapasztalhatod! Milyen érzés? – örömmel kérdezel, mert meghallgatunk és válaszolunk; – bizonyossággá válik a tudás, mert a kétségeidet eloszlatjuk; – saját tempódban és módon tanulhatsz, mert a Zseniképző módszert hozzád igazítjuk; – megérted az összefüggéseket, amelyek a szemed előtt kelnek életre; – az okok és következmények láncolatával értelmet nyernek az eddig rejtett részletek is. Mit felejthetsz el? – a nehézkes, lexikális, végeláthatatlan magolást, mert megérted az anyagot; – a felesleges, száraz tanyanyagot, mert élőben, valós okokat és példákat mutatunk; – a figyelemelvonó jegyzetelést, mert mi készítjük el a digitális jegyzetet; – az elveszett fonalat, mert mindent megértesz: tudjuk, hogy képes vagy rá. A Zseniképző a tudásanyagok közötti összefüggésekre épülő, lendületes tanulásélményt nyújt! Együtt alakítjuk: kérdezz, érdeklődj, kövesd, légy benne! Élvezd, örülj, csináld lendülettel, fejlődj! Tanuljunk online: bárhol, szabadon, hatékonyan! Elő a gépet, és netre fel! Tapasztald meg az élő videókapcsolat varázsát! Személyes oktatás helyszíntől függő pótdíjjal kérhető. Biológia, fizika, kémia, magyar nyelvtan vagy matematika általános vagy középiskolában? Analízis, algebra, műszaki vagy biofizika, kombinatorika, valószínűségszámítás főiskolán vagy egyetemen? Digitális technika, elektronika, informatika, villamosságtan? Anatómia, élettan, biokémia? Érettségi, felvételi, évközi vizsga? Netán felnőttként vissza az iskolapadba...? A tanulás egy kaland, felfedezés, élmény! ... és a Tiéd! :) Használni kezded a saját látásmódodat, a saját gondolkodásodat... ... és tanulni kezdesz, a szó igazi értelmében ;) Ne képzeld el... Próbáld ki! Ingyen! Erre vártál, nem? Fedezd fel a világot a saját utadon! A legtöbb tanár arra vesztegeti idejét, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, amivel kiderítheti, mi az, amit a diák nem tud; míg a kérdezés igazi művészetének azt kell felfedezni, amit a tanuló tud vagy tudni képes. (Albert Einstein)
Bővebben
Budapest - X. kerület
1 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Dittrich Ferenc
Dittrich Ferenc [Más vállal munkát helyette]

Kémiatanár

Számítógép szervíz

Mobiltelefon szervíz

PC és laptop szerviz, optimalizálás, hálózatépítés, webdesign, online marketing, tanácsadás.
Bővebben
Budapest - IV. kerület
Novák Bence
Novák Bence [Más vállal munkát helyette]

Kémiatanár

Fizikatanár

Matektanár

Matematika-, kémia- és fizika-korrepetálást, számonkérésre való felkészítést vállalok a XVIII. kerületben, általános iskola 7. osztálytól középszintű érettségiig, gyerekek és felnőttek számára. Általános orvos szakos hallgató vagyok, a jó érdemjegyek megszerzése érdekében szükségessé vált tanulásmódszertani ismereteim elmélyítése, ebből következően nagy hangsúlyt fektetek ezen információk átadására, arra, hogy diákjaim az órák során megszerezzék a tananyag önálló értelmezésének és elsajátításának nélkülözhetetlen képességét. Több éve foglalkozom tanítással, érettségire készülő diákjaim eddig mind sikeresen teljesítettek.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Pusztai Csaba
Pusztai Csaba [Más vállal munkát helyette]

Kémiatanár

Angoltanár

Matektanár

Sziasztok, vegyészmérnök végzettséggel rendelkezem. Általános és középiskolás anyag tanításában van tapasztalatom és örömmel segítek bárkinek (mind kémia, matek és angol tárgyakból).
Bővebben
Érd
Seres István
Seres István [Más vállal munkát helyette]

Kémiatanár

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Bádogos

Sziasztok tőbb éve dolgozom szakmai bán keressenek bizalommal
Bővebben
Budapest
J. Dorottya
J. Dorottya [Más vállal munkát helyette]

Kémiatanár

Magántanár

Budapest
Mutasd az összes Budapesti kémiatanítás