Hollywood Medical
Adatlap megtekintése
Teljes körű fogszakorvosi ellátás. Önálló dentálhigiénikusi szolgáltatások. Kiemelkedően magas fokú minőség és higiénia. Prominent Dentistry (TM) minősítés Felnőtt- és gyermekfogászati ellátás Fogmegtartó tevékenységek Szájsebészeti beavatkozások Parodontológiai kezelések Fogpótlások Dentálhigiénikusi ellátás Fogápolási termékek Halitózis kezelés
Bővebben
Budapest - III. kerület
Dr. Simon Botond
Adatlap megtekintése
30 év tapasztalata és több tízezer elégedett ügyfél szól mellettünk. Modern fogászati szolgáltatások, empátiával és szakértelemmel, teljeskörűen. Tekintse meg a feltöltött referenciákat. Gondolkozzon hosszútávon, az egészsége meg fogja hálálni. Csapatunk a szájsebészettől, a gyermekfogászaton és fogszabályozáson át a fogmegtartó kezeléseken (tömés, gyökérkezelés, fogpótlás) keresztül, az implantálásig kínál szolgáltatásokat. Mi már szájszkennerrel veszünk lenyomatot, így gyorsabban, pontosabban és az Ön számára még kényelmesebb ez a beavatkozás. Dental-Spirit Fogászat: Mi lelket adunk a fognak! Mellettünk szól, hogy az egyetlen Philips referenciarendelő vagyunk Budán, a prevenció és a szájhigiénés oktatás dentálhigiénikus közreműködésével kiemelt figyelmet kap a rendelőben. Pácienseink száma éves szinten 2500-3000 fő.
Bővebben
10 fotó
Budapest
Hindent Fogászat
Adatlap megtekintése
Magánfogászati rendelő a legmodernebb csúcstechnológiával. A Széll Kálmán tér közvetlen közelében, a Széna térnél, minőségi fogászati kezelésekkel, tapasztalt és empatikus fogorvos szakemberekkel, helyben lévő fogtechnikus kollégával várjuk pácienseinket.
Bővebben
Budapest - II. kerület
Dr. Szekeres Ferenc
Adatlap megtekintése
Jószaki
Esztétikai fogászat, szájsebészet, Paradontológiai kezelések. Ügyeleti rendelés (hétvégén és ünnepnapokon)telefonos időpont egyeztetéssel.
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
Székesfehérvár
Mutasd az összes Budapesti fogorvost