FOGADOK MUNKÁT
Zsuzsics Tibor
Zsuzsics Tibor
33
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 42629

Minősített jószaki

Rólam

Mindent úgy készítek, mit ha magamnak készíteném.
Mutass többet

Értékeléseim

Gina
Elégedett vagyok a munkával, nem összecsapott, hanem minőségi munkát végzett. Látszott, hogy őt is érdekli, hogy szépen és rendesen legyen megcsinálva minden. Ha valamit én máshogy gondoltam, szó nélkül megcsinálta az én igényeim szerint. Ötleteket adott a különböző megoldásokra. Összességében örülök, hogy Tibort választottam, nem csalódtam, sőt!!! Nagyon segítőkész, becsületes, pontos, hozzáértő fiatalember!
Kőszegi Szilvia
Mindig a megbeszélt időben érkezik. Nagyon udvarias. Munkájára igényes. Olyan ötletei vannak, amely növeli az elvègzett munka minőségét. Ára korrekt, nem túlzó.
Attila
Már másnap jött felmérni a munkát, rá két napra készen is voltak. Két felhólyagosodott, korábban penészes falat javítottak (kaparás, glettelés, mélyalapozás, csiszolás, festés) nagyon szépen és tisztán dolgoztak az előre megbeszélt áron.
Tommy
Rendben megcsinálta az elvállalt munkát.
János
Pontos , udvarias ,megbízható, kedves, jó szakember. Az építő ipar több ágában szerzett tapasztalata megmutatkoztak munkájában legyen az festés burkolás stb…. Tisztaság és minőségi munka jó áron!!!
András
Korábban nagyon sok problémánk volt a felújítással, de Tibi mindent a kezébe vett. "Csak" egy burkolót kerestünk, de egy igazi társat találtunk a munkánk során. A jelleme és a hozzáállása lelkiekben is sokat segített minket, így a legtöbb esetben meg tudtuk hozni a legjobb döntést. Tibi a felújítással járó legmélyebb kiégés során talált meg minket és utat mutatott!, ezt nagyon köszönjük neki. Végül azt tudom mondani, hogy a lakásunk legszebb és legjobb része a burkolás lett, valószínű, hogy a miénk a legszebb az egész társasházban. :)
Ajánlatkérő
Mindig pontosan érkezett és tartotta a megbeszélt határidőket. A munkája minőségére nagyon odafigyelt és erre tanította munkatársait is.
József
Kiváló szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Gyors, precíz, megbízható, korrekt.
Csaba
Tibor egy 50 m2-es ebédlő hidegburkolását végezte nálunk. Munkájára igényes, ugyanakkor gyors embernek ismertem meg. Rugalmasan igazodott az igényeinkhez, jóllehet szakmailag nem feltétlen látta szükségesnek a kérésünket. Ez a rugalmasság és együttműködésre való készség mindenképpen pozitívum. Sok szakembernél sajnos a szakmabeli büszkeség gátolja a jó együttműködést.
ZSOLT
Tibor nálunk télikert padlóburkolást végzett, a megbeszéltek szerint érkezett és fejezte be a munkát. Megbízható, precíz és ad a részletekre. Munka végeztével szép rendet hagytak maguk után, ajánlom másoknak is .
Árpád
Kiemelkedően tehetséges és szorgalmas szakember, aki fiatal kora ellenére nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik a burkolás terén. Teljes erőbedobással dolgozik és nagy lelkesedéssel. Szívesen vállal kisebb munkákat is, de a nagyobb volumenű és bonyolultabb megbízásokat is sikerrel teljesíti. Nálunk épített zuhanytálcát készített, falakat és padlót burkolt, festett és ajtócsere után renoválta a falat. Minőségi munkát végzett, és mégis határidőn belül végzett a melóval, nem húzta el a végrehajtást. Szorgalma, tehetsége és nem utolsó sorban a pozitív hozzáállása miatt nagy karriert futhat be!
Atilla
Nagyon elégedett vagyok a munkájával, a munka során fellépő komplikációk miatt hosszabbra nyúlt a munkavégzés, de ez nem az ő hibája. Rendkívül jól kommunikál, korrekt, az ajánlathoz tartja magát, lelkiismeretes. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Ildikó
Rendben történt a munkavégzés.
Beni
Az ajánlathoz tartja magát. Az anyag költség nehezen volt tervezhető, mert nem ismertem az árakat.
Luca
Szép és gyors munkát végeztek, nagyon elégedett vagyok velük, szép rendet hagytak maguk után, kedvesek voltak, minden rendben ment.
Szandi
Pontos a megbeszélt időpontokat és a munkáját illetően is. Nagyon szépen, igényesen dolgozik, segítőkész és türelmes. Jó szívvel ajánlom!
Ajánlatkérő
Szauna padló burkolást - fekete 120x60 cm dekor lapból- gyorsan ügyesen jó minőségben megoldotta.
Ajánlatkérő
Igényes a munkájára, megbízható!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Lehúztuk a tapétát a nappaliban, és a kanapé mögött tiszta penész volt a tapéta alatt a fal. Ilyenkor mi a legjobb és leggyorsabb megoldás falpenész ellen? Újra akarunk tapétázni mihamarabb. Előre is köszönöm!

Az én válaszom:

„Tisztelt Hölgyem! Előre is köszönöm kedves kèrdèset meggyöződèsem a következő, hogy a falazatot valahonnan víz èri . Mielőbb a nedvesèg szivàrgàsàt kellene megkeresni. Az adott falazat mögött vizesblokk vagyis fürdő található akkor èrdemes megnèzni a szilozàs ès a fugázás hiányosságait. Szemèly szerint èn a tapètát leszednèm az adott falszakaszról, kaparással eltávolítanám a leváló rèszeket majd mèlyalapozás után helyreállítanám ès már mehet is a tapèta a helyère. De nem elfelejteni a megfelelő száradási időt. Tisztelettel: Zsuzsics Tibor.”

0

2022. 10. 24.

Szakmáim

Burkoló 17 megbízás Kőműves 8 megbízás Melegburkoló, parkettázás 4 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás