FOGADOK MUNKÁT
Your Story Fotográfia
Your Story Fotográfia
0
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 59493

Your Story Fotográfia

REFERENCIÁIM/CSOMAGJAIM: https://yourstoryfotografia.mypixieset.com/ Hobbiból indult fotósként nőtte ki oda magát ez a szenvedélyem hogy mára már vállalkozóként tudom végezni a tevékenységem. Kezdetben főként rendezvényfotózásokkal foglalkoztam, leginkább helyben, és 'szájhagyomány útján terjedt a hírem'. Mostanra egyre több megkeresésem van, viszont elég limitált a fotózások száma nálam. Ennek oka hogy mellékállásban végzem a tevékenységem, a képek kidolgozására ezért hagyok időt magamnak. Célom az, hogy egy olyan fotós legyek akivel élmény az az eltöltött idő, és az ügyfelekből időközben jó ismerősökké, akár barátokká formálódunk. Úgy gondolom akkor végzek jó munkát, ha fotózások után elégedett az ügyfél, és azt a színvonalat kapja amire számított. Szeretem ha fotózások közben oldott hangulat van, felszabadultak vagyunk, szeretem a spontán képeket. A színvilágomat a természetesség jellemzi és törekszem arra hogy minél spontánabb pillanatokat is el tudjak kapni. Erre persze vannak módszerem és adok instrukciókat. Esküvőkön viszont más a helyzet, szeretek a háttérben mozogni, csöndben, észrevétlenül, közben pedig minden fontos eseményt megörökíteni. Úgy gondolom hogy az a Ti napotok, rajtatok legyen minden vendég szeme. Ilyenkor nem én irányítok, alkalmazkodok az eseményhez. Kiemelt helyen szerepelnek a kismama fotózások, megtisztelőnek érzem hogy ilyen fontos pillanatokat zárhatok képekbe, és lehetek részese.
Mutass többet

Áraim

Kreatív fotózás

34 999 Ft / darab
Kreatív fotózásnak azt szoktuk hívni mikor csak az ifjú párról készítünk képeket. Legtöbbször ezek szabadtéren készülnek, ritkább esetben, de készítünk kastélyokban, várakban is. Kreatív fotózásnál úgy gondolom egyik nagyon fontos összetevő a helyszín. Egy szép háttér rengeteget tud dobni a képen, ezért fontos a megfelelőt kiválasztani. Úgy gondolom, minden esküvői fotósnak kell rendelkeznie ajánlásokkal, javaslatokkal ilyen helyszínekre. Nálam egy kreatív fotózás nagyjából 1,5-2 órát vesz igénybe. Ha az esküvő napján van 1,5 órát szoktam rá számolni. Egy ilyen alkalommal nagyjából 20 db utómunkázott, retusált képet adok át.

Polgári szertartás fotózása

29 999 Ft / darab
A fotózás a polgári szertartás kezdetétől, csoportképek készítéséig tart. Nagyjából 40 db utómunkázott képet adok át nagy felbontásban, ahol minden fontosabb pillanatot megörökítek. Kiszállási díj: 70 Ft/km

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Fényképész, fotós 0 megbízás Esküvői fotós 0 megbízás