FOGADOK MUNKÁT
Vékony György
Vékony György
4
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 75927

Rólam

Kedves Leendő Megrendelőm! Cégünk révén, számlaképesen vállaljuk a megbízásokat. Az alábbi adatok alapján cégünk leinformálható: Székhely: 1085 Budapest József Körút 69 EM/FS Neve: Vékony György Adóazonosító jele: 8416865434 Adószáma: 57887221 - 1 – 42 Adószámla azonosító: 117803643 Amit vállalunk: - Festést - Takarítás - Burkolást - Gipszkartonozás - Szigetelés A munkálatokat olyan személyek vezetik, akinek több éves tapasztalata van az építőiparban Olyan személyeket alkalmazunk, akiknek minimálisan is 2 év tapasztalata van. A határidőket maximálisan igyekszünk betartani Referenciák: 2022 ben gipszkartonos munkákat végeztünk el a Budapesti Dry Team KFT megbízásából Tisztelettel : Vékony György
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Prommer József
Teljes mértékben elégedett voltam velük. Az ajánlatkérésemre gyorsan reagáltak, korrekt árajánlatot adtak. Mindemellett lényegében azonnal kezdtek.
Noémi
A megbeszélteknek megfelelően, pontosan érkeztek. A csapata szépen, tisztán dolgozott. Rendet hagytak maguk után, mindemellett a végeredmény is szép lett.
Dániel
Gyorsan elvégezte a szükséges munkát, rugalmas volt a munkavégzés idejét illetően. Eltakarított maga után. Sajnos néhány helyen enyhén átüt a lefestett szín, még egy réteg festés elkelt volna.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Ha nem sérült a gipszkarton akkor elég a szakszerű festés .”

1

2022. 12. 23.

Üdvözletem! Mi lehet az álmennyezet gipszkartonon kívül? Mivel van a legjobb tapasztalat hosszú távon? Cserélnünk kell a régit, eddig gipszkarton volt, de hátha van már modernebb/jobb/szebb megoldás. Az ötleteket szívesen fogadom! Köszönöm!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Csak csatlakozni tudok az előttem szolokhoz Gipszkarton vagy kazettás Álmennyezet. szép napot!”

1

2022. 11. 21.

Szobafestés minták közül a stencilezés a legolcsóbb? Olyan egyszerűnek tűnik. A régi Praktika magazinban kapott fóliastencil jó lehet falminta gyártására? Festő megcsinálja szépen vagy ilyen munkát nem szívesen vállalnak? Egyedül biztos, hogy nem merek nekiállni...

Az én válaszom:

„Hívjon bizalommal!”

0

2023. 01. 30.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 4 megbízás Takarítás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás