Fogadok munkát
Vadász Generál Kft.
Vadász Generál Kft.

Burkoló · Kőműves · Vízszerelő

30
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Szajol és 120 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 19555

Minősített jószaki

Vadász Generál Kft.

Burkoló · Kőműves · Vízszerelő

📣Építő ipari munkák kivitelezése‼️‼️ Megbízható, precíz csapatommal vállaljuk: ✔️-Lakások teljes körű felújítását🏡🏢 ✔️-tetőfedő munkálatok ✔️-beázások megszüntetése, ✔️komplett héjazat csere, kúpcserép kenés és egyéb tető munkák⛈️ ✔️-kőműves munkák🏠⚒️ ✔️-kerítések építése,⛩️ ✔️fémmegmunkálás 🗜️ 🔩 ✔️terep rendezés, különböző bontások 🔨🔨⛏️ ✔️-Sitt elszállítás 🚛 Stb.... Cégeknek és magán személyeknek egyaránt. 50km belül ingyenes állapot felmérés‼️ 🔦🚗 📌Nyugdíjasoknak 10% kedvezmény.💵 Ha fel keltettem érdeklődését, és szeretné szebbé varázsolni környezetét belátható időn belül📆⏳ keressen bizalommal❗️‼️ 📌Számla képesen! 📄 📌Szerződéssel! ✒️📜
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Kedves, rugalmas, precíz.
Teodóra
A szakember 25m2-es terasz leburkolásával és az előző járólap felszedésével bíztam meg. Nagyon megbízhatónak, és hozzáértőnek bizonyult. Mindig a megbeszélt időben jöttek, szépen burkoltak és reális áron. Ajánlani tudom, jó munkát végeztek és gyorsan dolgoztak, amit megbeszéltünk azt végezték el.
János
Az ajánlatkéréskor szinte azonnal reagált a felkérésre. Kezdettől fogva udvariasan és professzionálisan kommunikált. A kezdetben megadott határidőkhöz bőven tartotta magát. Az elvégzett munkára az ajánlati ár a legalacsonyabbak közé volt sorolható. A megrendelt munka egy 6,5 nm-es terület térkövezése volt, a munkát jó minőségben kivitelezte. A munkára a megbeszélt időben megjelent udvarias volt és az előre egyeztett áron és időben elvégezte. A munkaterületet tisztán és rendezetten hagyta maga után. Most először kértem a szakember segítségét, de biztosan fogunk még vele dolgozni. Köszönjük ezúton is az elvégzett munkát.
Viktor
Megbízható, jó szakember. Burkolási feladata volt, illetve wc csere. A megbeszélt módon végezte a munkát, elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Megbízhatóan, időben érkeztek, szépen elvégezték a munkát. Sokkal bonyolultabb volt a feladat, mint előre gondolta, de ennek ellenére is megcsinálta a munkát, és igyekezett tartani magát az eredeti ajánlathoz és vállalt időhöz. Rugalmasan alkalmazkodott a felmerülő problémákhoz.
Ajánlatkérő
Ritka jelenség ez az ember a mai zavaros vállalkozói világban. Normális árat kér, a munkát lelkiismeretesen elvégzi, ha adódik plusz apróság, azt nem számítja fel pluszként. Barátságos, udvarias, kulturált,megbízható, a segítőjével együtt. Nem először kértem fel, és nem is utoljára. Mindenkinek ajánlom, aki nem akar csalódást átélni.
Ajánlatkérő
Pontosan érkeztek. A munkát időben elvégezték. Apróbb szépséghibák adódtak a munkával, de elégedett vagyok velük.
Tibor
A tökéletes munka végzést nem váltotta be.
Szaki válasza:
A megállapodás arról szólt hogy Xps lapokkal rakjuk ki a nyílászáró kávákat és helyezünk fel hálós élvédőt ez meg történt , szóval nem értem a felháborító véleményt főleg úgy hogy minden egyes munka folyamat meg lett beszélve ,arról nem is beszélve hogy rengeteg olyan munkát is el végeztünk ami nem állt a megállapodásban ...például a nyílászárók rögzitése ragasztó habbal ,vakolat javítások, káva vésés, ami nem.is került elszámolásra , s nem közölte hogy vannak kávák ahol még az ablak kilincs sem fér el ,és oda csak élvédőt tudunk felhelyezni , egyébként annak ellenére hogy én glettvassal simára húztam azt vékonyabb rétegben glettelni kellet volna össze hozva a meglevő vályog dimbes-dombos fallal ami ott van .. és azt mondta hogy a glettésre nem kér ajánlatot mert az ő maga végzi el ,és a munkát át is vette aztán fizette ki ..előre nem kértem pénzt ,anyagra sem , utólag rendezte átvétel után..... gondolom elment a kedve a gletteléstől, nem úgy ment neki ahogy arra ő számított és erre felháborodottságát rajtam vezeti le ebben a formában ..hogy le értékel...pedig minden a megbeszéltek alapján történt... sajnálom hogy vannak ilyen emberek is.
Ditka
Pontos,gyors,segítőkész,határozott
Gábor
Pontos és megbízató. Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Megbeszéltek szerint megfelelően elvégezte a munkát
Barna Zoltán
Rövid határidővel, a megbeszélt időben érkezett. Nem a leggyorsabban, de alapos munkát végzett. Barátságos, segítőkész. Meg vagyok elégedve.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 10 megbízás Kőműves 6 megbízás Vízszerelő 4 megbízás Villanyszerelő 2 megbízás Generálkivitelezés 2 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Betonozás 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Tetőfedő 1 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Térkövezés 1 megbízás Ács 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Sírkő 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás