FOGADOK MUNKÁT
Vad György
Vad György
10
Megbízás

10 órával ezelőtt volt itt.

Mosonmagyaróvár és 65 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17901

Rólam

Üdvözlöm! Cégemmel vállalom új és régebbi lakó ill egyéb épületek kivitelezését, átépítését, felújítását. Ezenfelül hőszigetelést, hidegburkolást, térburkolást, kézi/gépi vakolást, valamint teraszok, lépcsők, kerítések, járdák, lemezbeton felületek teljeskörű kivitelezését. Partner Konstrukt 33 Építőipari Kft. Vad György Mosonmagyaróvár
Mutass többet

Áraim

csempézés taposó lap hidegburkolás árak

10 000 Ft / ㎡
A járó ill. falicsempe szakszerű elhelyezése. Az ár csak a rakást és a fugázást tartalmazza, minden egyéb a burkoláshoz hozzátartozó munka, illetve a burkolandó felületek funkcionális és esztétikai minőségének elérése érdekében(ha szükséges, kiegyenlités, vakolás, betonozás, falazás,) külön dijazásra kerül.

Térburkolás

12 500 Ft / ㎡
A térburkolás a térkőburkolat ágyazórétegbe(homok, zúzott kavics, gyöngykavics) való szakszerű lerakása a megkívant lejtéssel, az előzőleg kialakított alaptestre. Az alaptest lehet vízzáró és vizelvezető, ami készülhet törtbetonból, vagy murvábol. Az alaptest vastagsága függ a leendő terheléstől(általában 20-25cm), aminek a tömőrítése gépi erővel történik. Az ár tartalmazza murva bedolgozását, tömöritesét 20 cm vastagságban, a térkő alatti ágyazóréteg bedolgozását, egyenesre húzását a megkivant lejtéssel, a térbúrkolat lerakását, bevágását, fugázását, vibrálását gépi erővel gumilap használatával. A kertiszegélykő betonágyba való lerakasa és megtámasztása a megkívánt vonalon és a szükséges lejtéssel az árhoz hozzáadodik. 2000Ft/folyóméter. Az ár nem tartalmazza a földmunkát. Üdvözlettel Partner Konstrukt 33 Építőipari Kft. Vad György +36303660988

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Radics Ildiko
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Ha vályog is van a falazatban akkor a karton kizárva! Újra kell vakolni de csakis agyaggal, akkor tudja a vályog szűrni a levegőt és megtartani minden jó tulajdonságát, és egyébként a vályogon nem áll meg a cementes vakolat. Persze kartonnal lenne gazdaságos, de pár év múlva kb az ingatlan menthetetlenul vizes lenne, a vályogot hagyni kell levegőzni, a valyog a felesleges vizet kiparologtatja ha megfelelő a vakolat anyaga.”

1

2022. 10. 31.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„A felülete már nem alkalmas arra, hogy bármi is rátapadjon megfelelően. A másik része meg, hogy nem tudod, hogy megfelelően van e ráragasztva(perem-pont kenés) a falra. Én mindenképpen bontanám, alkuldni kell az ingatlan árából, mert ebben az esetben ez nem egy árnövelő elkezdett korszerűsítés, hanem pont ellenkezőleg. ”

0

2023. 01. 19.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Burkoló 2 megbízás Kőműves 8 megbízás