FOGADOK MUNKÁT
Török László
Török László
4
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Eger és 490 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Telephelyek,udvarok,járdák,utak,parkolok, gépkocsibejárok készitése,javitása,térkövezése,szegélyezése.Melegaszfaltozási munkálatok kivitelezése országosan .Referenciával ,garanciával.Aszfaltozás ,kátyuzás ,útépités.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Imre
A megbeszélt időben megérkeztek. Normálisan lehetett velük kommunikálni. Jó indulatú segítőkészek voltak! Az viszont nem tetszett, hogy amit megbeszéltünk kicsit kesőbb már nem úgy emlékeztek. Szerettem volna ha a térkövezett rész párhuzamos a kerítéssel. Nem sikerült. A munka végét kicsit összecsapták mert hibajavítást kértem és emiatt nem akkor végeztek ahogy tervezték.
Dani
Lépcső - bejárati terasz építése volt a feladat szinteltolással, ill. hőszivattyú alapjának az elkészítése betonba ágyazott menetes szárakkal. Kőműves munkát gyorsan és megfelelően megtudták csinálni. Alap ásása és a betonozás 2-4 emberrel hamar megvolt. A lépcsőnél a tömörítést saját vibrójukkal gyorsan megtudták oldani. Helyszíni szemle mindenképpen szükséges velük ahol részletesen át kell beszélni a munkát a félreértések elkerülése véget. Ha ez kimarad akkor érdemes a közelben maradni, mivel sok lesz a kérdésük. Viszont kérdeznek és nem utólag jön a meglepetés.
Katalin M Adams
A megbeszelt idoben pontosan erkezett. A munkavegzes soran sem volt problema. Viszont nem volt tokeletes az eredmeny.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Térkövezés 1 megbízás Kőműves 3 megbízás