Fogadok munkát
Takács József Épületgépész Technikus
Takács József Épületgépész Technikus

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Épületgépészet

1
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Csongrád és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 40963

Takács József Épületgépész Technikus

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Épületgépészet

Üdvözlöm, Takács József Épületgépész Technikus vagyok! 2015 óta foglalkozom aktívan épületgépészeti tevékenységgel. Fő profilom víz - gáz - fűtés szerelési munkálatok teljeskörű kivitelezése A-tól Z-ig, mely magába foglalja: - Víz illetve szennyvíz teljeskörű kialakítását, felújítását, gerincvezetékbe való bekötését. - Gáz - és Hőtermelő berendezések javítását, karbantartását továbbá telepítését. - Fűtési rendszerek karbantartását, átalakítását, javítását, és nem utolsó sorban komplett kialakítását. A kivitelezési munkálatok megkezdését előzetesen egy mindenkori árajánlat valamint állapot és igényfelmérés kerül elvégzésre. Az ügyféllel elengedhetetlen a folyamatos kommunikáció, továbbá a kölcsönös tiszteletadás a megfelelő gyors, precíz és pontos munkavégzés céljából. Bármely fent felsorolt tevékenység közé tartozó terve vagy hibára utaló jelenség fenn áll, keressen bátran bizalommal! Üdvözlettel: Takács József
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Törölt felhasználó
Takács József Épületgépész Technikus a bemutatkozó hívásától számítva kb. 2 órán belül megérkezett. FÉG Unical /kb.18 éves/ meghibásodott gázkazánról lévén szó, a szervizelés, javíttatás volt a célom, nem a milliós tételű csere. A szakember korrekten, a munkavégzésnek megfelelő ütemben, alaposan, pontosan, tisztán, hozzáértő szakértelemmel dolgozott. Szerszámok, eszközök biztosítottak voltak általa. A pótolandó alkatrészeket megvásárolta a helyi boltban, mindezt villámgyorsan. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek kiváló szaktudása, probléma megoldó képessége, korrektsége miatt is. Nem a kazán cseréjét, hanem a javítást helyezte előtérbe - várakozásomnak megfelően. Ezúton is nagyon köszönöm a munkáját és számítok a további együttműködésre.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Elegem van abból, hogy a mosógép kifolyó a kádba ereszti a vizet, ezért nem tudunk bármikor fürödni. Szeretném kialakítani a mosógép kifolyó helyét, hogy a falba menjen el a víz. Meg lehet ezt oldani utólag? Milyen költséggel számolhatok körülbelül?

Az én válaszom:

„Kedves István! A kialakult helyzet azonnal orvosolható ha van mosdókagyló a közelben, márpedig ha kádba eresztődik jelenleg a mosógép által kinyomott szennyvíz, úgy sejtem van a fürdőszobába mosdó.. :) A munka egy sarokszelep cseréjét tükrözi amely helyett bekerül egy kombinált sarokszelep, ez fogja biztosítani a mosdó illetve a mosógép betáplálását, de szintén úgy sejtem ilyennel is rendelkezik, hiszen valahonnan megy a mosógép vize jelenleg is. A mosdókagyló alján található szifont a jelenlegi helyzetétől és kialakításától függően kell szétszedni, vagy újra szerelni, melybe be kell építeni egy mosógép leeresztő csatlakozót, úgy mond közdarabot amelyen van egy pipa.. Ár a helyszíntől függően.. de mindennel együtt 15-30 e forintnál nem szabadna többe kerülni. Csongrád - Szeged - Kecskemét vonzáskörzetében tudok segíteni. ”

2023. szept. 9.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 1 megbízás Gázvezeték szerelő 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Fűtésszerelés 0 megbízás Vízszerelő 0 megbízás