FOGADOK MUNKÁT
Szili Balázs e.v.
Szili Balázs e.v.
11
Megbízás

11 nappal ezelőtt volt itt.

Gyömrő és 20 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Szili Balázs e.v. bemutatkozása

!FONTOS! Tisztelettel kérem kedves leendő ügyfeleimet, hogy CSAK AKKOR KÉRJENEK árajánlatot, ha Budapesten, illetve valamelyik Budapesthez közel lévő településen laknak. (20 km-es körzet) Telekommunikációs és informatikai munkáimat 2008-ban kezdtem és jelenleg is aktívan tevékenykedem a szakmában. Egyszerű, érthető nyelven magyarázom el az új eszközök, funkciók használatát. Számlaképes egyéni vállalkozóként (AAM) az alábbi szolgáltatásokkal állok rendelkezésére: - Felújított laptopok és asztali számítógépek értékesítése - Windows rendszerek frissítése, újratelepítése - Adatmentés, rendszer vagy merevlemez tükrözés, elveszett adatok, fájlok visszaállítása - Vírusírtás, kémprogramok eltávolítása - Távsegítség nyújtása - Hardver / Szoftver diagnosztika (KIVÉVE: laptop áramellátással kapcsolatos problémák, törésből, fizikai sérülésből adódó hibák, tabletek, mobiltelefonok, GPS-ek, Apple termékek) - PC és laptop fejlesztés (Tárhely, memória, stb.) - a szükséges alkatrészek beszerzését is vállalom, igény szerint. - PC és laptop karbantartás (belső takarítás, hőcserélő paszta cseréje, stb.) A fenti szolgáltatásokat rövid határidôvel vállalom, előzetes árajánlat alapján. Körzet: Budapest és környéke (30 km-es körzet)
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Mindent
Vajda Sándorné
Pontos èrkezès, gyors ès hozzáèrtõ munkavègzès
Gáborné Joó
Profi szakember, gyors, pontos, és segítőkész, kedves és udvarias, ha segítség kell, hétvégén is jön, és nagyon korrekt! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember. Mindenkinek ajánlom !
Karancsi Balázs
Kiváló, precíz szakember aki tényleg érti és tudja, hogy mit csinál. Személy szerint ajánlom mindenkinek, aki korrekt és minőségi munkát vár el! 👍💻🔧
Bea
Gyors, precíz, korrekt munka
Pusztai Ildikó
Remek szakember, kíváló szakértelemmel, Én is csak ajánlani tudom!
Mersitz Zsuzsanna
Megbízható, jól orvosolta gépemet. Örülök , hogy megismertem. Türelmes még akkor is ha bonyolódik a helyzet. Jó szívvel ajánlom!
József Takács
Korrekt és gyors ajánlatot kaptam, szerintem árban is nagyon korrekt volt. Időre érkezett és minden apró kérésemet megoldotta pillanatok alatt. Nagyon elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom!
Arató János
Szili Balázs számítógépest fenntartás nélkül ajánljuk bárkinek, és megerősítjük a róla másoktól ismeretlenül olvasott ajánlatokat. Tisztelettel: Arató János és Aratóné Krausz Éva
Berhidai Bori
Köszönöm a precíz munkát!.mindennel elégedett vagyok!
Szalai Andrea
Gyors, pontos és precíz. Itt a 18-ban bizotsan nincs jobb! :)
Csajági Mátyás
Kiváló munkát végzett! Csak ajánlani tudom
Baranyai Ildi
Csak ajánlani tudom a legjobb szakember! Gyors, precíz, megbízható! Maximálisan megvagyok elégedve vele!!!
Danis Attila
Eddig bármikor műszaki problémám akadt a számítógépemmel, mindig Balázshoz fordultam, aki precízen és proaktívan orvosolta a bajokat. Ritkaság manapság.
Tamás Illés
Csak ajánlani tudom Balázst, pillanatok alatt kitisztította a gépem! Köszönöm ezúton is :)
Horváth Péter
Szakmailah felkeszult, ugyfelkiszolgalasban professzionalis pontos kiszolgalast kaptam Balazstol.Gyors megoldast kaptam! Koszoni a laptopom a szervizt! Rafert mar... 😀
Bitter Monika
Kiváló szakember! Maximálisan elégedett voltam vele!
Varga Richárd
megbízható, profi szakember, gyorsan és pontosan dolgozik, csak ajánlani tudom :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Számítógép szervíz 6 megbízás Rendszergazda, informatikus 4 megbízás Laptop szervíz 1 megbízás