Fogadok munkát
Székely László
Székely László

Burkoló · Kőműves · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

17
Megbízás

50 perccel ezelőtt volt itt.

Bajna és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 78362

Székely László

Burkoló · Kőműves · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Vállaljuk házak lakások részleges és teljes felújítását,egyedi igény szerint. Kőmüves Burkoló Kemény építés javítás felújítás. Víz hő és páratechnikai szigetelés Nyillászárók cseréje Bármi kérdésre szívesen válaszolok.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Árpád
Az elején minden korrektnek tűnt, számlát ad, szerződést írunk, pár héten belül tudja kezdeni a munkát stb. Aztán kiderült, hogy ha megcsinálja, akkor nem úgy, ahogy mi szeretnénk. :) Amikor megkérdeztem, hogy mikor beszéljünk a kért csempekiosztásról, azt mondta, hogy csak küldjem el emailben és úgy rakják. Aztán nem úgy rakták, és amikor mondtuk, hogy nem így kérjük, akkor azt kaptuk, hogy előre kellett volna szólnunk, hogy milyen mintát szeretnénk. Azon is ment a szájhúzás, hogy 15X15-ös a csempe, és "ő nem erre gondolt", ez plusz munka neki. Amikor próbáltunk megoldást keresni, hogy előkészítjük nekik, hogy ne kelljen a mintával foglalkozni, akkor meg jött majd az, hogy akkor ők most összepakolnak és elmennek. És el is mentek, ráadásul a végén nem a burkolatot fugázták ki, ahogy kértük, hanem egy másik munkafázisban haladtak egy kicsit, így nincs befejezett munkarész. Ráadásul elég nagy arányát a pénznek elkérte előre, mi meg voltunk olyan rituntalakok, hogy belementünk. (Ilyet ne csinálj soha!) És miért kap mégis 3 csillagot? Ha mindegy, hogy milyen a fürdőszobád, akkor lehet, hogy ez az egész nem jön elő és lesz egy sima fehér fürdőszobád konfliktus nélkül.
Szaki válasza:
A megbeszéléskor semmilyen mintázatrol nem volt szó.Egy két mm eltérés van a mintázatra szánt lapokban.A fuga anyag az aljzathoz bevan dögölve,Bele nyúl a munkánkba leszedi a lábazatot,rá megy a frissen rákot aljzatra pedig levolt zárva az helyett hogy szólna ha valamit másképpen szeretne,halkan dolgozunk a család nyugalma miatt.A vágó és a keverő gépnek hangja van.Nem orditoztunk vagy hangoskodtunk.A tulajdonos kérte ,hogy hagyjuk el munkaterülete.Nincs több hozzá füzni valóm.
Zsuzsa
Csak árajánlaton vagyunk túl
Palincsár Lászlóné
Megbizható, szép munkát végez.jó árajánlat.
Marcsi
Szavát megtartó, szakmáját értő, tiszteli a munkát, segítőkész!
Ajánlatkérő
Kitartó, ügyes, megbízható!
Ajánlatkérő
Még nem kezdődött el a munka.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 8 megbízás Kőműves 7 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 2 megbízás Betonozás 0 megbízás