FOGADOK MUNKÁT
Szabó Zoltán
Szabó Zoltán
355
Megbízás

5 órával ezelőtt volt itt.

Dunaharaszti és 75 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 35952

Minősített jószaki

Rólam

Azonnali kiszállás 24 órán belül! Megbízható,precíz,gyors munkaerő, amit szakember végez el. Főbb szakterületeim: épület-bútor asztalos munkák. Nyilászárok, ajtók,ablakok javítása, passzítása mázolása vagy lazurozása, fakerítések-korlátok készítése illetve felújítása, kültéri bútorok renoválása, lambériázás,hajópadlózás,ajtózárak-kilincsek javítása, cseréje, polcok karnisok felfúrása sem akadály. Esetleg eltörött szék,asztal,kanapé, ágy, vagy más bútorok javítását is megoldom akár a helyszínen. Vízcsap, lefolyószifon, wc, mosdókagyló, mosogatótálca cseréje, mosogatógép, mosógép bekötése. Továbbá: konyhai munkalap cseréje,lapraszerelt bútorszerelés, konyhai gépek bekötése, laminált padló és hagyomanyos parketta lerakása, csiszolása lakkozása, szőnyegfektetés. Ha szükségé van munkamra kérem keressen bizalommal olvassa el a vélemény rovatomat Tisztelettel Szabó Zoltán Ezermester szaki.😊
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zoltán
Gyors, korrekt
Ferenc
Pontos jó munkát vegzett
Lilla
Pontos, percíz munkavégzés, megbízható
István
Gyorsan és kreatívan oldotta meg a felmerült problémákat.
Judit
Rugalmas,korrekt számunkra megfelelő ár. Csak ajánlani tudom.es köszönöm neki a munkáját!üdv:Judit
Ajánlatkérő
Kitartó szakember
Zsuzsa
Megbízható,precíz,gyors. Csak ajanlani tudom mindenkinek!
Judit
A fiatalember nagyon közvetlen és udvarias. Minden munkálatot elmagyarazott és elmondta hogy mit miért csinál. Precíz és pontos, gyors munkát végzett, másoknak is szívesen ajánlom.
Lana
Aznap pár órán belül a helyszínen volt, igaz nem egyből (a zár miatt) hanem két nap alatt teljesen korrekt módon kicserélte a zárta. Teljes mértékben tudom ajánlani.
Ajánlatkérő
Pontos, szakszerű munkavégzés
Ajánlatkérő
Precíz volt és gyors.
Ajánlatkérő
Időben érkezett, megállapodtunk az elvégzendő munkáról, amit határidőn belül, önállóan megcsinált. Közben hasznos tanácsokat is adott a további munkafolyamatokhoz.
Edit
Gyorsan kijött, a munkát precízen elvégezte. Tökéletesen helyrehozta a lógó szekrényajtókat, a többit is átnézte. Korrekt árat kért.
Patkó Zsuzsanna
Remek, és sokrétű munkát végzett, asztalos munka, vízcsap, mosogató és gáztűzhely lap bekötés, mosógép csap csere. Korrekt árat ajánlott, és tartotta is magát hozzá. A munka előtt egyeztettünk, és hozott alkatrészeket amire szükség volt. A konyhai munkalap kialakításakor minden fázist megbeszélt velem, hogy biztosab olyan legyen, úgy nézzen ki ahogy én szeretném.
Olívia
Hamar kijött hozzánk a javításra szoruló mosogatónkhoz, azonban sem elsőre, sem másodjára nem sikerült a hibát elhárítania és mikor a második alkalom után telefonon felkerestük ezzel kapcsolatban flegmán lerázott bennünket, mondván, ő már nem tud mit tenni a hiba elhárításáért. Nem azért hívok ki, és fizetek ki vízszerelőt, hogy utána ezzel lerendezzen. Ez így ablakon kidobott pénz volt nekünk és továbbra sem működik jól a rendszerünk. Köszönöm a semmit.
Szaki válasza:
Tisztelt Olíva! Egy nem őn volt a meg rendelő nem is ismerjük egymást, hanem a férjével komonikáltunk kettő ketszer voltam probalva el haritani javithatatlan mosogató tálcat el mondtam gyártási hibás harmadjára sem Értik meg, hogy cserelni kell sajnalom!
Ajánlatkérő
Kétféle munkával kapcsolatban egyszeri személyes találkozónkkor, kiszállási dij ellenében igéretet tett, hogy megnézi a másikat is egy másik helyszinen de ezt nem lehetett vele leegyeztetni mert nem tartotta a megbeszélt időpontokat.
Szaki válasza:
Sajnos én is munka időben tudok dolgozni, ahogy őn is! Este fél nyolcra ne varja,hogy felmerest meg oldjam, hétfőtől péntekig 8 tól 17 óráig bár mikor t.ajanlatkérő!🤔
Bori
Sok mindent elmagyaraz
Peti
Szinpatikus, gyors helyzetfelismerés, precíz
Bence
Az árat már előtte megbeszéltük, viszont a munka végén újra előjött, és ugyanazt az árat úgy adta elő, mintha az elvégzett munka többe kerülne, majd ebből az árból engedne... ez a része kicsit visszás volt, de ez van, a pénz mindig necces téma. Mindettől függetlenül a munkájával teljesen megvoltam elégedve, gyors és szakszerű volt, azonnal visszajelzett, és több megoldást is kínált a problémámra. Ajánlom mindenkinek.
János
Korrekt, precíz munkavégzés jellemezte. Gyorsan reagált a kérésre, és gyorsan el is végezte a munkát, egy olyan régi használt ajtót hozott rendbe, amivel más szaki lehet, hogy nem is foglalkozott volna.
Szilvi
.
Viki
Barátságos, gyors, jól dolgozik stb...
Ajánlatkérő
Kis munka miatt hívtam. Pontos, korrekt, precíz. Ajánlom!
Gábor
Nem elég pontos, csúszik az ígéreteihez képest
Zsu
A vállalási árról a munka tisztázása után nem magától tájékoztatott, csak kérdés után és tól-ig árat adott meg, amit nem részletezett. A megbízás tárgya egy egyszerű zárcsere volt. A megbeszélthez képest később érkezett, és előtte nem jelezte, mert lemerült a telefonja. A szétszerelés után örömmel tudatta, hogy nem kell zárat cserélni, felesleges, de be kell állítani a zárat. A szokásos szaki hozzáállás, aki csinálta, annak a cikizése és értetlenkedés! folyamatosan nyomva, hogy nem is olyan egyszerű egy munka, ami csak utalt rá, hogy ez sokkal több lesz! Nem szeretem az ilyen indirekt módszereket! A zárat működőképessé tette, hogy esztétikailag nem szép nem róható fel neki, de a hozzáállása nem egy nyílt, korrekt profi vállalkozóra vall.
Krisztina
Pontos, korrekt, minőségi munka, azonnali reagálás,pontosság,mindent megold, tökéletesen dolgozik, precíz, és még sorolhatnám sokáig
Virág
Két db wc tartály cseréjében segített, nagyon gyorsan reagált az ajánlatkérésemre. Gyors volt, korrekt, máskor is őt fogom választani. Csak ajánlani tudom.
Anita
Időben megérkezett, tisztán és ápoltan. Mindent elvégzett, amit megbeszéltünk. Ajánlani tudom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Felrakott 26 műanyag konyha lábat 53 000 Ft-ért. Használt konyhabútor összeszerelés lett volna feladat, órabérben számolva, külön kiszállási díjakkal "kb" (!) négyszeri kiszállással akarta megcsinálni a max. kétnapos munkát. Ekkor végösszeget szerettem volna megtudni, mert már tiszta volt, mi a feladat, erre megsértődött és elhajtott.
Szaki válasza:
Bontott szét rohadt konyha... hmmm én mondam az elején olcsó húsnak híg a leve!!! Legalább le mosta volna a szennyező zsírt és penészt szép napot T. Gábor.
Márió
Rugalmas és kreatív hozzáállásával sikerült megoldani minden problémát! Gyors, korrekt, kreatív és nagyszerű szakember!
Máté
Gyors, rugalmas, jó munkát végző szaki, nálunk semmi gond nem volt.
Tibor
Pontos,preciz
András
Nagyon elégedettek voltunk a munkájával. Pontosan érkezett, a kért munkát precízen elvégezte, mindent a kérésünknek megfelelően.
Ajánlatkérő
Pontosan jött, szakszerűen jó munkát végzett.
Enci
Gyorsan kaptunk ajánlatot
Laci
Másoknak is ajánlanám- Köszönettel: Vélony László
Viki
Nagyon gyorsak voltak, szépen dolgoztak és jófejek is. :) Nem a legolcsóbb, de nekünk most megérte.
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt, precíz és udvarias fiatalember. Látszott már a munka megkezdésekor, hogy hozzáértő szakember.
Tibor
Jól dolgozott, érti a szakmáját.
Nóra
Nem jelent meg.
Szaki válasza:
Kedves ismeretlen! Ha nem küldte a munka megrendelőt ,akkor sajnos tárgytalannak tartom a beszélgetés t. Szabó Zoltán.
Ajánlatkérő
Teljes mertekben meg voltam elegedve. Szakszeru, preciz munkat vegzett Szabo ur.
Sanyi
Jött gyorsan, a csap működik, nekem az ár kicsit soknak tűnt.
Ajánlatkérő
Korrekt hozzáállás a munkához. Pontos, gyors kivitelezés.
Gazben
Gyorsaság és pontosság. Jó tanácsokat kaptam a továbbiakhoz.
Tamás
Az a véleményem, hogy nem megbízható, valószínűleg szerencsevadász, kalandor. Ami ezt a véleményem alakította: 1) Elsőként jelzett vissza, hogy érdekli a munka, meg is állapodtunk egy héten belül egy reggel 8 órai időpontban. Kért, hogy küldjek képeket, ezeket el is küldtem. Visszajelzett, hogy az egyik elem nem javítható. 2) Olvasva a véleményeket Róla, az látszott, hogy többnyire elégedettek Vele, de drágán dolgozik, és vannak szép számmal olyan esetek, amikor így sem sikerül jól a javítás, ami egyébként akár természetes is lehet. A véleményeket összegezve az derült ki, hogy a csalódás elkerülése érdekében érdemes minél pontosabban előre megállapodni a munkáról. 3) Visszahívtam a szakit, hogy megosszam vele mindazokat az információkat, amik a sikeres javítást befolyásolhatják, mivel azt gondoltam, nehezen javíthatók a bútorok és ez a fényképekről nem biztos, hogy látszik. Elmondtam néhány percben az információkat és felajánlottam, hogy további képeket küldök. El is küldtem a képeket. 4) Az érkezés előtt egy nappal ismét felhívtam, hogy minden rendben van-e. A telefonbeszélgetés FURCSÁN alakult, mert a szaki mögöttes szándékaimról érdeklődött: miért keresem egy ilyen kis munka esetén ennyiszer, valami hátsó szándékom biztosan van, mi az? Nem számítottam rá, hogy ilyen heves reakciót vált ki a telefonom, elmondtam, hogy a javítás kimenete miatt izgulok, megnyugtatott, hogy ne izguljak, minden rendben lesz. 5) A másnap ismét FURCSÁN alakult: nyári időszámítás szerint pontosan érkezett (hajszál pontosan egy órát késett). Az előző napi telefonbeszélgetés ellenére tegeződve „kis barátom” stílusban kezdett kommunikálni. Kávéval, teával kínáltam, melyet visszautasított, majd felajánlottam, hogy adok papucsot ha esetleg fázna a lábuk. Azt gondoltam viccel, mikor megjegyezte, hogy nem fázik, hanem gombás. Mondtam, hogy akkor biztosan adok papucsot. Erre megfordultak és hazamentek. A fentiek alapján sok dologra lehet gondolni, pl.: 1) Csak a könnyű és/vagy nagy munka érdekli drágán, és kereste az ürügyet, hogyan ne kelljen elvállalni. 2) Nagyon elfoglalt és idegesíti, ha telefonon egynél többször kell beszélni. 3) Nem szeret papucsot hordani. 4) Valami más okból nem voltam neki szimpatikus. Mindegyik fenti esetet lehet szebben is kezelni, Neki nem sikerült. Az olvasóra bízom, hogy a fentiek lehettek-e az okok, vagy valami más, illetve látva a korábbi reakcióit a szakinak jó eséllyel maga is tesz egy kísérletet a kimagyarázására. Mindezek alapján kísérletező kedvűeknek ajánlom. Aki megbízható, jó szakembert keres, az szerintem találhat jobbat is!
Szaki válasza:
.
Zsuzsa
Korrekt, megbízható, munkája kifogástalan. Tiszta, rendezett. A telefont felveszi, kommunikálni lehet vele. Nem olcsó, de a korrekt munkának ára van.
Judit Gyurácz
vv
Ajánlatkérő
Gyors és nagyon jó munkát végzett. Ajánlom mindenkinek.
Anikó
Pontosan megjelent a megbeszélt időpontban. A munka megkezdésekor jelezte hogy nem pont úgy értette a feladatot a leírásból, mint amit meg kell csinálnia. Gyorsan végzett. Miután elment kiderült hogy nem tökéletes amit csinált. Visszahívtam, megigérte hogy kijön és kijavítja ami nem tetszett, de azóta még nem sikerült időpontot egyeztetünk a 'javításra'.. úgy tűnik, hogy ez már kevésbé fontos a számára
Ungi Melinda
Gyorsan jött. Nem csapolással erősítette meg a hokedliket, hanem csak ragasztással. A szék kevésbé, de továbbra is inog.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, lelkiismeretes és mindenekelőtt hozzáértő szakember. Nemcsak az előre jelzett javítási kéréseket teljesíti, hanem a menet közben felmerülő újabb igényeket is szívesen megoldja. Igazi ezermester, sok mindenhez ért és rendkívül segítőkész. Ajánlani tudom.
Gábor
Reggeli egyeztetés után még aznap elvégezte a kért munkát, teljesen eredményesen, csak ajánlani tudom, korrekt és precíz szakember.
Marci
-
Ádám
Gyors időpontegyeztetés, a munkát precízen elvégezte. Teljesen elégedett vagyok
TÍMEA
Ért a szakmájához, könnyen teremt kapcsolatot azzal akivel dolgozik ez jót tesz a munka menetének. Még munkába van, tehát még tart a munka.
Pali
SENKINEK NEM AJÁNLOM! Megbeszéltünk mindent, szimpatikusnak tűnt. Elküldtem neki sms-ben a címet, illetve egy kiegészítő infot, hogy jelenleg sajnos nem működik a lift. A munka napján másfél órás késés után hív, hogy itt van, de most látja, hogy nem működik a lift, és ő nem hajlandó lépcsőzni, ezért nem jön fel, majd megcsinálja amikor jó lesz. Ha ezen múlt volna én nagyon szívesen felvittem volna a cuccait. Miatta vettünk ki szabadságot is erre a napra teljesen feleslegesen. Nem megbízható, és nem szakemberhez méltó ez a viselkedés. Ha valaki őt bízza meg munkával, akkor legyen felkészülve az ehhez hasonló dolgokra. Olvasgattam róla a negatív kommenteket is, és reménykedtem benne, hogy nekem pozitív tapasztalatom lesz vele kapcsolatban, de sajnos nem így lett. Senkinek nem ajánlom, és örülök, hogy nem ő fogja elvégezni a munkát. Mindenki mérlegelje, hogy mennyire éri meg kockáztatni.
Szaki válasza:
Kedves Pál! Miért nem várunk 24 órát,hogy a lift szerelők javitsák meg a liftet? Nagyon magas az a7. emelet és nagyon nehezek a szerszámok, kb 4x kell fordulni mire fent lesz minden ami szükséges.
Éva
Nagyon megbizható, sok mindenhez értő szakember.
Rózsa
Gyors, rendesen megcsinalta
Zsolt
Gyorsan jött, a megbeszéltek szerint elvégezte a munkát
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedettek voltunk a munkájával. Pontosan érkezett, a munkát precízen elvégezte, mindent a kérésünknek megfelelően. Bútorok összeszerelésében nincs párja.
Szilvi
Gyors időpontegyeztetés, precíz munka, jó problémamegoldó képesség
Attila
Az új főzőlap nem fért be a régi vágatba. Korrekt és szép munkát végzett, végre tudunk főzni :) Bátran ajánlom.
Adrienn
Minden kért munkát tökéletesen elvégeztek, előre felmérték a feladatot, pontosan és felkészülve érkeztek. Minden a megbeszéltek szerint történt. Hasznos szakmai tanácsot adtak.
Zsuzsa
A megbeszélt időpontban itt volt, pontos, preciz munkát végzett.
Törölt felhasználó
Rögtön jelentkezett, másnap már ki is jött, elvégezte a munkát
Ajánlatkérő
Ott volt a megbeszèlt helyen ès idôben. Precìzen és lelkiismeretesen elvégezte a megbízást. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Megvette a csapot, amelyről előtte egyeztetett velem, leszerelte a régit, és elmagyarázta, mi volt vele a gond. Hihetetlenül gyorsan, mégis kiválóan dolgozott: fölszerelte az újat, amely most tökéletesen működik. :) Emellett még a humora is jó, ami nem utolsó szempont.
Martina
Korrekt, kedves, máskor is keresni fogom.
Dávid
Hamar elvállalta, rugalmas volt, konstruktív meglátásai voltak. Profi, gyors, szimpatikus. Cserébe olyan órabért kért, amiért más fél napig dolgozik.
Erika
Mindenkinek ajánlom munkájukat, mert nagyon pontosan, precízen, tisztán dolgoztak. Egy igencsak reménytelennek tűnő öreg konyhát széppé varázsoltak😁. Köszönjük Fiúk!!
Ajánlatkérő
Kiváló, pontos, precíz!
Gyuri
Korrekt, gyors, precíz, őszintén ajánlom.
Tamás
Korrekt partner.
Attila
gyorsan precízen dolgozik
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, körültekintően, precízen dolgozott.
Zsolt
A szakember jól kommunikál, gyors és pontos. Korrekt ajánlatot adott, és annak megfelelően, szépen végezte el a munkát, amivel megbíztam. Ajánlom őt.
Ajánlatkérő
Meglepett hogy borzasztóan, gyors és precíz volt. Egy napon belül kijött hozzám. Már előre hozott olyan alkatrészt, ha esetleg szükség van rá/az én esetemben nem kellett /azonnal kicserélhesse! Ahogy láttam, bár nem vagyok asztalos, nagyon modern jól felszerelt szerszámai voltak. Nagyon kedves, közvetlen ember !
Gábor
Időben érkezett, a munkát rendben élvegezte, nagyon rendes ember.
Martin
Szép és gyors munkát végzett.
Csilla
A szakember az adott napon megjelent, 8000forintos kiszallasi dijban egyeztunk meg. A szakember 15, maximum 20percet toltott a helyszinen, majd 15000forintos szamlat allitott ki ugy, hogy a mosogatogepet nem sikerult megjavitania es a hibat konkretan nem sikerult megallapitania. Megertem, hogy manapsag egy budapesti szakember nem olcson dolgozik, de azert egy 15perces mosogatogep atvizsgalasert(mert ez van a szamlan feltuntetve) 7000forintot elkerni, plusz 8ezret kiszallassert....ehhez csak annyit tudnek hozzaszolni, hogy a ferjem Angliban viz-, gazszerelolent nem keres ennyit orankent.
Anna
Nagyon segítōkészen felmérte és elmondta a megoldási lehetõségeket, gyorsan kijött és elvégezte a munkát, megoldást talált a felmerülõ problémákra is.
Bella
A megbeszélt munkát jól elvégezte. De közben felsértették a padlót.
Bárnai Andor
Nem tud dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Szegedi Klára
Gyors volt, precíz, mindenre odafigyelt, volt nála minden szerszám, tisztelettudó és kedves volt. Sokat segített tanácsaival is. Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Szakembernek valja magát, de nem végeztel el a megrendelt munkát és hitegetett a garanciális javítással, az ilyen nem szakember és nem ajánlom senkinek se!
Szaki válasza:
Sajnálom , hogy nem érted meg, be építési hiba az ablokaid problémái! Hívd vissza aki be épitette az ablakaidat ennyiz tudtam segíteni sajnalom! Minim metereket lehet útolag állítani, finombealitasokkal. 3- 5 cm. Van a függőben. Probálj a be épitőkkel harcolni. Probaltam segíteni én ennyit tudtam. Szia!
Hegyiné Práder Zsuzsanna
No comment, mert amit szívem szerint ide írnék, az a nyomdafestéket nem tűri!
Szaki válasza:
Jó napot! Én probálom tolerálni az erőszakos, rámenős ügyfeleket, de ez már sokkal több mint modortalanság! Be tud telni a pohár én is ember vagyok . Kérem több tisztettel legyen a szakik felé nem rabszolgák vagyunk . Tisztelettel!
Bori
A munka nem valósult meg. Nem ajánlom senkinek.
Szaki válasza:
Űdvözlöm! A kardó ágyuk sajnos anyag illetve gyártási hibás tegnap említettem önnek asszonyom vegye fel a céggel a kapcsolatot panasztetelel!
Eni
Jó szaki.Segítőkész.Gyors és precíz. Próbálja a legjobb megoldást megtalàlni az embernek . Csak ajánlani tudom nagyon korrekt.
Tamás
Egynek jó, fém kerti ház összeszerelését végezte, egy napos munkának indult de 3-4 óra alatt végzett. Közepes minőség, nem mondanám precíznek. Semmi extra munkát nem végez el kijött majdnem új ruhába és cipőbe mintha a plázába jött volna. Úgyhogy ő nem akarta össze koszolni magát ami érthető egy szaki esetében :-) egy kicsit mint a kis herceg mellette egy lekezelő stílusba kioktató volt az alappal kapcsolatban amin nem volt hajlandó javítani de szívesen elmondta hogy kellett volna csinálni. De ugyanakkor sokat szerintem nem érdemes várni mivel értelmes szakember nem itt dolgozik és nem ennyiért. Szóval ár értek arányban nekem még elmegy, de csak ennyi.
Szaki válasza:
Elnézest kérek Tamas, ha túl tisztán illetve ápoltan jelentünk meg önnél dolgozni! Ez azét szokott igy lenni mivel adunk a jó megjelenésre igy tiszteljük meg önöket, egyszer másszor pedig kellemetlenül érzem magam ápolatlanul. Ön szerszám tároló össze szerelését rendelte meg a munka el lett végezve ki is lett fizetve a meg egyezett összeg köszönjük. Munkával kapcsolatban pedig a vizszintes az sajnos nem lejtő. Alapokat maga építette . Javaslom legközelebb hívjon a Moszkva térről valakit akiki kevésbé jó megjelenésüek. Szép .napot
Ajánlatkérő
Ügyes, gyors, profi megoldóképesség. A munkadíj szerintem irreálisan magas.
ERNŐ
Hamar meg tudtunk egyezni, pontos volt, és tényleg nagyon ügyesen végezte el a rá bízott munkát. Szépen dolgozik.
Gergely Bálint
A helyszínen kreatívan megoldotta a felmerülő problémákat.
Dóri
Megbízható, lelkiismeretes szakember. A bemutatkozásban leírtak abszolút helytállóak munkájára. 24 órán belüli kiszállás és felmérés, pontos tájékoztatás. Helyszínen felmerülő problémák gyors átgondolása és megoldása. Precíz és lelkiismerets munkavégzés. Szuper szakember, csak ajánlani tudom.
Péter
Igényes, kihívásokat tartogató épületasztalosi munkákhoz is ajánlom, Zoltán ad a részletekre, kommunikál, amit ígér, amikorra ígéri, jó minőségben megcsinálja. Maximálisan ajánlom!
Lelkes gyula
Megbízható,jól dolgozik , csak aranyáron !
Ajánlatkérő
elégedett voltam
Ildikó
Nagyon sok összeget kért a felmérés után,nem akartuk a munkáját ezek után ,de akkor kért volna kiszállasi dijat.
Szaki válasza:
Volna...? Ezt nem értem. Kérem fedje fel kilétét tisztázni szeretném ezt az incidenst köszönöm T. Szabó Zoltán.
Ajánlatkérő
Jó szakembernek tartom, keresi a megoldásokat, lehetőségeket a hiba kijavítására. A kisebb munkákat (mint pl. az én megbízásom) is lelkesen végzi. Tartja az ügyféllel a kapcsolatot, kérdez a hibáról, felkészül a munkára. Bárkinek merem ajánlani. Zoltán
Lternesz
Ahogy a leírásában említi tényleg 24 órán belül meg tudta oldani az új tűzhely beépítését, mielőtt lejárt volna a kipróbálási idő. Ahogy többen már említették, a megoldásra törekedett és azt precízen el is végezte.
Erik
Zoltan gyorsan es szepen dolgozott, idoben erkezett es a rabizott munkat maradektalanul elvegezte. Az ajtok javitasa mellett, a fal javitasara is megkertuk, melyet szinten megcsinalt. Nagy segitseg volt, hogy egy szakember tobb kulonbozo munkat is el tudott vegezni a lakasban. Sajnos nem tudtuk megszervezni az elozetes felmerest (ez nem csak Zoltanon mult, rajtunk is) igy a tervezett 1-2 napos munka helyett vegul par ora alatt vegzett. Ez remek hir volt, habar az ar nem csokkent jelentosen ennek megfeleloen. A fal javitasat kicsit draganak talaltam, amit Zoltan az alapanyagok magas araval magyarazott illetve azzal, hogy akarmilyen kicsi a javitas, meg kell vennie egy bizonyos mennyisegu festeket. Zoltan azt igerte, hogy a maradekot ott fogja hagyni nekunk, amit vegul nem tett meg. Osszessegeben elegedett vagyok Zoltannal tudom ot ajanlani, azonban a reszleteket mindig erdemes elore megbeszelni es ha van lehetoseg a munkat elozetesen felmerni vele, hogy pontosabb arat es idotartamot tudjon mondani.
Tinka
Találékony, váratlan helyzetre is tud megoldást.
Nagy Tünde
hamar jelentkezett, rövid időn belül tudott jönni. Az elvégzett munka jó, az ár viszont kicsit magas.
Linda
Gyorsan segít és jó munkát végez.
Zsuzsika
Pontos,preciz,lelkiismeretes.Csak ajánlom!
Bujdosó Jánosné
Szeretem az olyan embereket, akik nem adják fel, a lehetetlennek látszó feladatot is megoldják. Hát ő megtette, és nem kellett többet fizetnem, mint amit látatlanban előre jelzett. Ráadásul "ezermester", soha többé nem kell szakembert keresnem pl. ha "vizes" gondom lesz. Örökre megőrzöm a telefonszámát, és a családnak is átadom. Mindenki forduljon hozzá bizalommal, érdemes!
Sebestyén
Köszönjük a remek munkát Zolinak! Egy 8 m2-es szoba laminált padló letételét végezte el a régi padló kibontásával és aljzatkiegyenlítéssel. A végeredménnyel meg voltunk elégedve, szép munkát végez lelkiismeretesen.
Ajánlatkérő
Igényes, pontos, rugalmas.
KPZ Ügyvédi Iroda
A Szakember jó megjelenésű, precíz Úriember. Munkáját lelkiismeretesen látja el, korrekt áron gyors, minőségi munkát végez. Ügyvédi irodánkat szebbé tette munkájával!
Nóri
Gyors reakcióidő,korrekt,minden a megbeszéltek szerint alakult,a helyszínen felmerülő problémákra is talált megoldást,az elképzeléseimnek megfelelő végeredménnyel
Ajánlatkérő
Megbízhatónak és hozzáértőnek bizonyult. Jó ötletei voltak és lelkiismeretesen dolgozott.
Henriett
Minden rendben volt, gyorsan és szakszerűen megoldotta a problémát.
Kati
felmérte a munkát hiv. mikor hoza alkat részt
Szaki válasza:
És ékeztem.😀
Anna
Az első perctől az utolsóig minden nagyon flottul ment, csak ajánlani tudom a szakembert! A kapcsolatfelvétel nagyon gyorsan megtörtént és a kommunikáció teljesen zökkenőmentesen zajlott. A szakember pontosan érkezett a felmérésre, a felújítandó bútorokat megnézte, majd vázolta a különböző megoldási lehetőségeket és pontosan tájékoztatott az árakról. Pár napon belül hozzá is tudott látni az alkalmazottaival a munkához és az ígért határidőre mindent befejezett, szuper munkát végzett! Nagyon precíznek és megbízhatónak találtam. Több kommentben is olvastam, hogy drágállották az árakat, én teljesen korrektnek láttam az árazást, kérem ne felejtse el senki, hogy a minőségi alapanyagok nem olcsóak és az alkalmazottakat is ki kell fizetni.
Marosi Tibor
Megjavította gyorsan,használható az ágy
Gábor
Nem került sor felmérésre sem, mert nem jelent meg. Hívásom után visszahívást ígért még aznap, de ez elmaradt.
Szaki válasza:
Elnézését kérem! Kérem próbáljon másik időpont miatt keresni!
Barbara
Gyorsan,alaposan, megbízhatóan dolgozott
Silhavy Máté
Gyors, korrekt munka és tájékoztatás
Attila
Gyors segítség
Péter Király
Korrekt, gyors.
Ajánlatkérő
Amikor megkapta a fényképpel dokumentált feladatleírást egy hang nélkül eltűnt. Nem korrekt
Szaki válasza:
Ilyen esetben lehet másodszor is hívni a szakembert ' egyeztetni újra beszélni a lehetőségeket. Amit őn kért sajnos nem kivitelező ! Köszönöm a fel keresését.
Móni
Gyors, precíz, megbízható. Ajánlom mindenkinek.
Tamás
Gyors, megbízható, precíz
Ajánlatkérő
Jó munkát végzett, közvetlen. Csak ajánlani tudom.
Tamás
Hozzáértő, megbízható és korrekt.
Bence
Meg vagyok elégedve a munkájával, szépen dolgozott. Telefonon hamar egyeztettünk időpontot, pontosan meg is érkezett a megbeszélt időben.
Csaba
Aranyáron dolgozik de elfogadható minőség
Szaki válasza:
Köszönöm az elismerést!
Tarnóczi Levente
Szerintem egy csaló, még egy árajánlatot se képes csinálni. Nem is értem hogy a jószaki miért nem szűri komolyabban a szakembereket.
Szaki válasza:
Miben segíthetek? Hivjon bizalommal! És meg ismertetjük egymást. Különben hivja a jószaki információt és ellenőrizze a Szavahihetőségem. Sajnos meg nem volt szerencsem önhöz. Esetleg bemutatkozna miben volt szerencsénk? További szép napot kívánok.
Csaba
Jó kezű csávó,de aranyáron.....
Norbert
Gyors, rugalmas.
Gabriella Kamarás
Elégedett vagyok a munkájával megbízható alapos ,szép munkát végzett, nincs negatívum köszönjük
József
Gyors, rugalmas és szakszerű volt.
Zalán
Korrekt volt
Baráti Zoltán
Igyekszik felkészülten érkezni. Átgondolt, felelős munkát végez.
Ajánlatkérő
Jól és gyorsan elvégzik a munkát.
Antal József
Gyorsan, hiba nélkül elvégezte a munkáját és hamar megoldást talált minden problémára. Forduljanak hozza bizalommal
Zoltán
Egyszerű, kommunikáció, szakszerű munkavégzés. Gyorsan dolgozik, korrekt.
Anna
Megcsinálta a munkát, de volt olyan plusz feladat, (pl. a megmaradt munkalapról 1 vágással csinált egy polcot és azért plusz tízezer (!) forintot kért el.
Dániel
Pozitív: igényesen, precízen végezte el a feladatot, a munkavégzés közben felmerülő problémákat gyorsan és kreatívan oldotta meg. Negatív: kicsit sokszor és nem mindig a megfelelő hangnemben érzékeltette az előszerelés során általunk ejtett hibákat, ami nekünk zavaró volt.
Ajánlatkérő
Jól dolgozik, van véleménye, és tájékoztatott munka közben, hogy milyen lehetőségek vannak, amik közül választhatok. Ezek mind bizalomkeltőek voltak.
Adrienne
Gyorsan elvegezte a munkat. Minden rendben volt.
Katalin Kövesdi
a gyors reagálás az erőssége Szabó Úrnak, de nem tudta a munkát elvégezni, mert a szigetelés speciális szerszámokat igényelne, ő nem dolgozik ezekkel.
Csizicsaba
Pontos, megbízható szakember.
Robert
Gyors, Pontos, Segítőkész és probléma megoldás orientált.
Bea
Nincs ilyen
Erzsi
Jól elvégezte a munkát, az ő szempontjából egyszerűbb megoldással (későbbiekben a mozgatás ismét költségigényes lesz). Nem hozott munka asztalt, az új szekrényemen vágott, amit megsértett.
Ajánlatkérő
Gyorsan, szakszerűen elvégezte a rábízott feladatot. Korrekt, kedves ember. A munkája nem hagy kivetnivalót maga után.
Mérei Zsófia
Gyorsan és jól dolgozik, rugalmas, proaktív
Erika
szeret javítani,jól dolgozik.
Andras
Korrekt: gyors, hatékony munka
Tünde
Rugalmas, gyors.
Koller Tamás
Gyorsan dolgozott.
Ajánlatkérő
Gyorsan megoldotta a problémát, készséges, rövid határidővel dolgozott, ajánlani tudom
Misi
Vicces, normális!!
Szaki válasza:
😄
Emese
a lehető legkevesebb felfordulással oldotta meg a problémát. A váratlan problémákra is volt megoldása és ehhez minden szükséges alkatrészt és kiegészítőt hozott magával
Pető Irén
Nem volt semmi próblémám vele !
Lajos
Azonnal felhívott, és másnap már el is végezte a munkát.
Margit
Pontos, jó szaktudású,de kérésem ellenére sem írta le az árakat.Így nem tudtam,hogy mennyi az anyagár és mennyi a munkadíj.Számlát sem adott.
Kövessy József
A megbeszélt időpontokban érkezett.
Péter
Segítőkész, határozott
Miki
Segítőkész volt, a vállalt munkát jól elvégezte.
Ajánlatkérő
Mindenképpen a megoldást szerette volna megtalálni a nehézségek ellenére is. Az elején inkább csak panaszkodott
Bálint
Gyors volt és pontos. Precíz munkát végez, jó a szaktudása.
Niki
Gyors, pontos, jól dolgozott. A munkadíj picit magasabb volt mint ahogy számítottam rá
PAPP ISTVAN
Nem korrekt hanyag munkàt végzett,amit telefonon munkában és árban megegyeztünk nem végezte el ,de az árat a komplett munkára elkérte
Szaki válasza:
Munka egy részét lehetett el végezni mível, téves információt adott meg a megrendelő! További munkámra nem tartott igényt így elváltak útjaink sajnálom!
Ágnes
Minden felmerülő problémára tud valamilyen javaslatot adni.
Bianka
Preciz, jo munkat vegzett.