FOGADOK MUNKÁT
Szabó Attila Laszlo
Szabó Attila Laszlo
64
Megbízás

6 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - III. kerület és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 16772

Rólam

30 éves szakmai tapasztalat 20 éves kulfoldi
Mutass többet

Értékeléseim

Mák János
Megbízhatatlan
Attila
Az irasban megrendelt munka dijat kulcs atadas elott modositani akartak jelentosen! Nevezetesen Hernadi Zoltan alvallalkozoja! Az utolag atminositett ar egy reszet az elore egyeztetettek ellenere elfogadtam, hogy elkezdjek a munkat 1.5 honap utan, azonban, hajnali 6-kor 2 ora utazas utan az alvallalkozohoz valo uton, visszamondta a munkat, hogy neki "erre nincs szuksege". Eloleget kertek annak ellenere, hogy abban egyeztunk meg, hogy csak a munka vegen kell fizetni! A megegyezett afa mentes szamlat pedig afasra modositottak! Szabo Attila Ur kooperativ es kompromisszumra hajlando, azonban az alvallalkozoja minosithetetlen!
Szaki válasza:
Nem értem. Nekem semmilyen ilyen alvallalkozom nincs.
Gergő
Ez valójában nem értékelés, hanem egy segélykiáltás, hogy ne járjon más úgy, mint ahogy mi jártunk. Én nem fogok értékítéletet mondani a vállalkozó felett,beszéljenek inkább a tények. Előzetes egyeztetés és felmérés után, szerződéssel megrendeltük a munkát, minden költséget az utolsó forintig előre kifizettünk a vállalkozónak és ezért cserébe egy minőségileg erősen kifogásolható, silány munkát kaptunk. Hivatalos szakértői vélemény szerint a java részét újra kell csináltatnunk. A szerződésben foglaltakat részben, vagy egyáltalán nem teljesítette. A végelszámolás nem történt meg azóta sem, és hajlandóságot sem mutat arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. A megadott és hivatalosan bejelentett székhelyén nem elérhető, semmiféle megkeresésre nem reagál. Szeretnénk kérni, hogy azok akik hasonlóan jártak mint mi, a megadott elérhetségen([email protected] )vegyék fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk a továbbiakról.
László
Személyes egyeztetéssel kezdtük. Biztosított, hogy profi munkát fog végezni. Amikor elkezdődött a munka, akkor nem jelent meg hanem egy 4-5 fős csapatot küldött le. Közben folyamatosan emelte az árát, arra hivatkozva hog nem ezt beszéltük meg, pedig ő maga mérte fel a munkát. A kerítés vakolása közben hirtelen 280.000 Ft-t emelkedett az ár. Elmondása szerint az eredeti árban csak egy réteg Vakolás volt. Ha szerettem volna hogy szép legyen akkor fizetni kell. Vagyis az alap ár csúnya vakolatra állt. Mondtam hogy nem fizetek többet, erre le léptek. A munkásai pedig a cigi csikket végig húzták a falon. Ezt követően észre vettem hogy a kerítés el kezdett kidőlni az utca felé. Alá ástam, és kiderül hogy nincs alap. Mondjuk az alapozási munkadíjat elkérte, 30 méter hosszú kerítéshez. Zsalukőből építettek egy kb 2 méter magas falat, és a zsalukövek közvetlenül a földre kerültek. Kb 10 cm-t ástak le. A kerítés teteje 10 cm-t dőlt ki. Támfákkal kellett megtámasztani. Amikor felhívtam, akkor erősködött, hogy ezt így kell csinálni. Műszaki ellenőrt hívtam, ekkor már ki jött kb 1 hónap után és elismerte a hibát. Ez júliusban volt. Novemberig vártam a javítási munkákat, szinte már minden kifogást hallottam. Mindenki beteg volt legalább 2x, oltásokat kapott, házasodott, gyereke született, az autót javították, felmondott a munkása, esett az eső... Egy 10 méteres rész aláalapozását félig megcsinálták szeptemberig. Mondtam neki hogy Novemberig tudtam várni, pedig türelmes ember vagyok. És kértem egy másik csapatot akik kijavítják a munkát és a számlát küldeni fogom a feljelentéssel. Erre fenyegetőzni kezdett és ordítani a telefonban. Majd mikor a másik csapat dolgozott küldött 2 munkást akik 4 óra után elmentek. Azóta se hallottam róla. Igazából az ellenségemnek se ajánlom. Nagyon kedves és megbízható férfinek tűnik, aki felveszi a munkát, és mást küld oda maga helyett, de még ellenőrzés sincs. Képes volt a feleségemmel is kiabálni amikor én dolgoztam. Aki tudja kerülje el. Egy igazi kókler. Amikor pedig szembesítem, akkor meghazudtól és rágalmazással vádol. Az az igazság, ha lenne türelmem, akkor be perelném, de nem akarok rá egy percet se többet szánni. De ha újra megdől a kerítés vagy véletlenül kidőlne és ezzel valaki megsérülne, akkor nem fogom rá sajnálni se az időmet se a pénzemet, hogy börtönbe juttassam, hogy másokkal ezt ne csinálhassa meg.
Attila
Mivel az erős testalkatú kollégád jelenlétében,a velem való kiabálás közben hiába próbáltam megmutatni a kivitelezési problémákat,leírom a tényeket. A munka megkezdése előtt kétszer egyeztettünk a helyszínen,kettőnkön kívül senki nem volt jelen.A szavaid,tanácsaid alapján egyértelmű volt,hogy értesz a szakmához,ezért bíztalak meg.Később erősen kifogásoltad,hogy utólag sokalltam a megbeszélt munkadíjat.Valóban így volt.De megkérdezem:Ha te megbízol egy szakembert nem kevés pénzért,mert a szavaival meggyőz,hogy érti a dolgát,de az elvégzett munka nem jó minőségű,szó nélkül hagyod? Abban állapodtunk meg,hogy elvégzed a horonyjavításokat.Ez több helyen egyenetlen lett,a zuhanyzóban olyannyira,hogy plusz költségért impregnált gipszkartonokat kellett feltenni.A konyhában és a fürdőben a fal és az ytong találkozásánál a háló ívesen lett feltéve.A burkolónak plusz költségért ki kellett alakítani a derékszögeket,mert íves éleket nem lehet csempézni.Az elkészített lépcsőfok girbe-görbe lett. Abban állapodtunk meg,hogy a szobában körben a fal alsó szakaszán kiálló betonrészeket levágod,ehelyett vésőgéppel több helyen roncsolva lett a fal és a vízszigetelés.Azt kértem,hogy körben a padló szélső része a szobában legyen vízszintes.A ráöntött beton a mélyedéseket valóban kiegyenlítette,de a kiálló részek ott maradtak,helyenként 2 cm magasan,a falsíktól több centire beljebb.Plusz költségért kellett lecsiszoltatnom,mert különben nem lehetne parkettázni.Végül pedig bent maradt egy összeszáradt cementes anyaggal teli sittes zsák,amit ketten sem tudtunk megemelni,csak kivonszolni egy szőnyegen. A leírt tényeket fényképek és szemtanúk(pl. festő,burkoló,kőműves szakemberek) is bizonyítják.
Mark
Lesújtó. Rettenetesen rossz munkát végzett, nem ismeri az úr sem a függőleges sem a homogén, sima felület fogalmát. Senkinek nem ajánlom!
Dia
Precíz, gyors
Anikó
Gyors precíz korrekt munka mindent elmondott meg mutatott mielőtt elkezdte a munkát
Ildiko
Nagyon ért a szakmájához.korrekt megbízható.
Ajánlatkérő
Sajnos több esélyt adtam neki, mert remekül elhitette azt, hogy kiváló munkaerő. A kerítést hibásan csinálta meg, így azt most mással kell kijavítanom. Azt mondta az egyik embere tud ledfenyt feltenni, 3x nem sikerült, elrontották a frissen festett falat, az anyagdíjat elbuktam, és most szedhetem le az egészet a falról, tele van hibával. Sajnos anyukámnak is ajánlottam. Hibás, szakadt a tapéta amit felraktak, több helyen foltozással. Beton munkát félbehagyta, kiderült egy helyre földet töltöttek beton helyett, így újra kell csinálni. A munkásaival undorítóan beszél, megalázza őket. Az egész szakmától eltiltanám. +infó 500.00ftal meglopta a gázos céget aki a házban dolgozott. A melósai elopták a kristálypoharakat, vízforralót tőlünk.
Szaki válasza:
Elég érdekes, amit írsz Ameddig dolgoztunk csak dicsérték ráadásul mivel anyukád ajanlottad így azt mondtad jár neked az ingyen munka Előző értékelés el csak ajánlottál mindenkinek Ezt mercedes néven le lehet ellenőrizni Az édesanyád és te minden szakítanak kiteregettetek a magán életetek Ráadásul minden munkára újabb és újabb rendeleteket adtatok A gázos egy munkankon tönkretette egy ügyfél fürdője és ezért nem fizettük ki mivel mással kellett kijavitattni A lopasrol meg annyi,h az emberek semmit nem vitték el Sajnálom, h egy ilyen elkényeztetett kislányt kellett megismernunk
Pisti
Csak gyengéi vannak. Szerintem nem szakmunkás, kókler! Mekk Elek.Látott ilyet, és belefogott.
Szaki válasza:
Nem tudom ki vagy, de nagyon vicces amit írsz, de legyél egészséges azt kívánom és nézz önmagadba gyakran
Meszti
Lesújtó. Úgy éreztem, hogy át akar verni.
Szaki válasza:
Ugyan mivel? Számomra az a lefolyó,h az emberek azt hiszik aki munkás az bolond is.
Jani
Par honapja fogadtam fel a magat contarctornak nevezett urat . Nagyon szimpatikusnak tunt es a szemelyes kapcsolattal semmi problemank nem volt . Viszont amikor elkezdodtek a munkalatok a bontas meg ugy ahogy OK volt de amint a burkolasra kerult sor egybol kiderult h a minoseg elfogadhatatlan . allandoan javitani kellet menet kozben , ujra leszedni csempeket , ujj anyagot venni stb . jo minosegu fa parkettan betonoztak, bontottak azt tonkre teve, butorok mentek tonker , villanytuzhej ossze betonozva stb. Vegezetul amikor egy 15,000 ft/m2 es munkadijas jarolap lerakasnal megallitottam , felbehagyta es eltunt a penzzel , kb 5M. a jarolapok mozognak, csak ragasztottak a regi lapra, padlopon nelkul, ujra kell felszedni es lerakni, furdoszobakban nincs vizzaro reteg a csempe alatt, ujra bontando !! a szobak fala mar 2-3 hettel kesobb repedezik. falban folyik a viz a csovekbol es meg sorolhatnam . szoval szinte mindent elorol kell kezdenem .Tegyetek magatoknak egy szivesseget es keruljetek messzirol !!
Szaki válasza:
Az úr jelenleg több mint 2 mill.fttal tartozik mivel az anyagot én vásároltam. A munkákat mindig az elkeszulte után fizette ki. Ajánlom figyelembe venni, hogy mindenkit megszorítások az Amerikából jöttem stílusával. A reklamációk kimondott hazugság épülnek. Ingyen szeret dolgoztatni embereket. 10 ember családjától vonta el a fizetésüket. Minden vállalkozónak ajánlom,hogy nagyon vigyázzon vele az ember nem korekt.
Györgyi
Bizonygatta, hogy ő jó szakember. Aki precíz tiszteséges munkát szeretne, annak semmi képpen nem ajánlanám.
Szaki válasza:
A második szakemberként érkeztünk egy teljessen lepusztított házhoz. Az előző vállalkozótól félve kert fel a munkára mert átverte és 1 m és felületen 4 cm különbségű falat és mennyezetet hagyót hatra. Az utolsó napig dicsértek minket.Sot ebedre is meghívattak a pénzünkön magukat. Senkinek nem ajánlom ezeket a megrendelőket. Ezért néz meg mindig az egész házuk disznó -okként ki. A piszok mindenhol jelen van.
Erika
A burkolás tökéletes lett, de a gipszkarton mögött kicserélt egy szellőzőt, de nem szólt, pedig otthon voltam, csak mikor már elburkolta, ezért külön pénz számolt fel. A gipszkarton és a festés nagyon csúnya lett, a radiátor mögött nem csiszolta le a falat, több pénzt kért, mint amennyit megbeszéltünk, a munkásaival kiabált, nem ajánlom senkinek.
Szaki válasza:
Semmi módon nem csaptuk volna össze. Ráadásul a testvéred aki szakmabeli is igazolt. A munka tetszett neked és én is elégedett voltam. Amiért még ott voltál annak oka egyszerű mivel éjszakás műszakban dolgozol. De azért megtiszteltetés volt dolgozni neked.
Lilla
Gyors volt es jo szakember
Viki
Gyorsan szépen dolgozott. Sok jó ötletet adott a lakás felújításhoz.
Pengő Dzsó
Tisztességes, becsületes és pontos, de a minőséggel nem voltam megelégedve
Szaki válasza:
A megrendelö tisztességes, becsületes. A helyszínen pontosan kifizet. Barátságban váltam el Fölé. Számomra semilyen minöségi problémát nem említett.
Tihanyi Csaba
A munka 10 percig tartott, mert a felmérés ellenére a munka kezdésekor kezdte fikázni a falat és próbált árat emelni. A megbeszéltekkel ellentétben nem hozott magával betonkeveröt, léceket, semmit amit megígért. Mellékesen 1 órát késett a megbeszéltük képest. Mindezek miatt a munkájára már nem voltam kíváncsi...
Szaki válasza:
A megrendelö nem igaz mondó a 2000 ft-ot vakolási m2 ár ellenére is a vállalkozó lehúzására törekszik azért hagytam ott 10 perc után.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 18 megbízás Kőműves 46 megbízás